FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«12526272829»
SteauaB07.02.2009 13:10
Deschide tu ochii bine. Chiar tu ai zis-o noi nu suntem speciali, nu suntem mai dotati; pur si simplu suntem normali la fel ca toti ceilalti. Nu suntem nici mai talentati, nici mai putin talentati.

Nu prea. Noi nu avem talentul in sange; asa cum au brazilieni sau portughezii..

Daniel-Ionut07.02.2009 14:14
Nu prea. Noi nu avem talentul in sange; asa cum au brazilieni sau portughezii..

Atunci ce ar trebui sa facem... sa importam ADN Brazilian si Argentinian?! :confused:

LUMINEAZA-NE MAESTRE :)

SteauaB07.02.2009 14:37
Atunci ce ar trebui sa facem... sa importam ADN Brazilian si Argentinian?! :confused:

LUMINEAZA-NE MAESTRE :)

http://www.guardian.co.uk/football/2008/apr/26/genetics

Citeste articolul asta. ..Daca stii limba engleza.

Sau asta: http://www.independent.co.uk/news/science/...nes-821981.html

c.ronaldo1707.02.2009 14:38

Si tu chiar pui botu' la toate aberatiile unui jurnalist englez?!

SteauaB07.02.2009 14:42

...Nu, dar stiu ca are ceva dreptate. Eu cred, ca ne lipsesc ACTN3, si Erythropoietin. Acceleratia, si tehnica...Daca am avut. Atunci, cu siguranta Nicolita era un jucator cu cel putin 2 clase peste Ronaldo, atit la tehnica si la viteza in joc.

MoWeed07.02.2009 15:31

:)) ai vazut si tu o gramada de vrajeli scrise de un englez, ai pus botul(ca doar numai ziaristii nostri mint sau scriu prostii) si acum o dai inainte cu aia.

Daca ne lipseau genele astea, cum naiba de am avut atatia fotbalisti geniali? Vorbesti numai prostii...

In al doilea articol se vorbea de imbunatatirea genitica a talentului nativ, nicidecum de vreo "gena a fotbalului"

SteauaB07.02.2009 15:49
Daca ne lipseau genele astea, cum naiba de am avut atatia fotbalisti geniali? a fotbalului"

Fiindca, pur si simplu. Romanii erau mai talentati pe timpul lui Ceausescu.

axl07.02.2009 15:57

Da, Ceausescu ne baga ACTN3 si Erythropoietin in soia.

SteauaB07.02.2009 16:10
Da, Ceausescu ne baga ACTN3 si Erythropoietin in soia.

Nu neaparat. Insa Ceauseascu ajuta sa dezvolta talentul romanensc la un nivel ff ridicat. Talent, pe care - din pacate s-a dus din Romania.

Sau defapt, s-a transformat in muzica manele.

Nu putem sa zicem ca mai scoatem juniorii talentati la matematica,sah, IT, sau in Sport . Insa pot sa zic, fara indoiala - ca avem pusti incredibil de talentati la manele. Nu la rock, la Hip-Hop, sau pop. Insa, la Manele.

Asa ca? Cei mai talentati copiii din Romania, sunt cei care cant a manele..

MoWeed07.02.2009 16:35
Nu neaparat. Insa Ceauseascu ajuta sa dezvolta talentul romanensc la un nivel ff ridicat. Talent, pe care - din pacate s-a dus din Romania.

Deci exista talentul romanesc doar ca nu e dezvolat

Nu putem sa zicem ca mai scoatem juniorii talentati la matematica,sah, IT, sau in Sport . Insa pot sa zic, fara indoiala - ca avem pusti incredibil de talentati la manele. Nu la rock, la Hip-Hop, sau pop. Insa, la Manele.

Aici chiar ca zici numai la prostii. Sunt o gramada de olimpici la matematica din Romania si in domeniul IT, romanii sunt unii dintre cei mai priceputi oameni, desi nu avem resursele celor din alte tari.

Firme extrem de mari din diverse domenii IT(de la productie de hardware si sofware pana la firmele care produc jocuri) au foarte multi angajati romani. Chiar eu am un coleg, al carui frate(scolit in Romania) era sef la productia jocurilor la o firma mare(nu-mi mai amintesc exact care era).

Cat despre muzica, iti garantez eu ca, cel putin in domeniul hip-hop, avem niste artisti foarte buni!

c.ronaldo1707.02.2009 17:10

@SteauaB

Bai, o dau in off-topic, dar cum mama masii cei mai talentati romani sunt manelistii? Poate tie iti plac manelistii si vezi in ei talent, dar pentru mine, un simplu roman, sunt doar niste expirati. Nu prea le am eu cu muzica asta clasica sau de opera, da' am auzit ca avem un roman super-talentat, imi scapa numele.. ceva cu noroc ii era. Mai stiu ca multi cantau o piesa cantata de o-zone, o trupa din Romania. Da' al dracu' sa fiu daca am auzit strainii apreciind manelele.

Unde vezi fratele meu tu talent in manelisti??? Unde? Explica-mi si mi-e te rog foarte frumos.

SteauaB07.02.2009 17:28

C.Ronaldo17

Ti-am dat doar un exemplu...Ca sa zicem asa, si mi-e nu imi plac manele. Dar, pararea mea. Copilul de Aur, este mult mai talentat decat multi tinerii din Romania. Kiar daca canta fals, playback sau foarte urat. Macar cunoaste meseria de-a fii manelist. Este creativ in fatza camera. Si scoate bani pe prostia romanului..

Sa fie legat de fotbal. Copilul de Aur este mult mai talentat ca Torje, Ochirosii sau Gangiveanu. Care n-au nici ABC:ul fotbalistc. Pai, cand Copilul de Aur are ABC:ul in manele.

Capish?!

Daniel-Ionut07.02.2009 17:41

Daca nici Ochirosii nu are talent...

Pai tu vrei ca toti jucatorii sa fie ca Ronaldo, Messi si Kaka... nu conteaza pe ce post joaca important este sa aibe tehnica celor de mai sus...

Daca nici Romania nu are jucatori talentati... atunci Belarus,Armenia,Ungaria ETC,ETC,ETC... ce sa mai zica...? :confused:

Un sfat: Nu mai bine te muti tu in Brazilia?! daca tot esti asa deranjat de Romania...

SteauaB07.02.2009 17:47
Daca nici Ochirosii nu are talent...

Pai tu vrei ca toti jucatorii sa fie ca Ronaldo, Messi si Kaka... nu conteaza pe ce post joaca important este sa aibe tehnica celor de mai sus...

Daca nici Romania nu are jucatori talentati... atunci Belarus,Armenia,Ungaria ETC,ETC,ETC... ce sa mai zica...? :confused:

Un sfat: Nu mai bine te muti tu in Brazilia?! daca tot esti asa deranjat de Romania...

Ungaria? Stii ca au jucat semifinala U-19? Si, cel mai talentat pust din PL, e maghiar. Joaca la Liverpool....Asa ca, stai linistit cand vorbesti despre ungurii, ca sunt cu mult peste noi....

Nu. Fiindca tot roman raman, asa ca?

c.ronaldo1707.02.2009 17:47

@SteauaB

Din cate stiu eu nivelul de fotbal intre natioanele se stabileste la campionatele europene sau mondiale, iar din cate imi aduc aminte despre Ungaria nu se prea mai vorbeste nimic la aceste turnee.

Daniel-Ionut07.02.2009 17:49
Ungaria? Stii ca au jucat semifinala U-19? Si, cel mai talentat pust din PL, e maghiar. Joaca la Liverpool....Asa ca, stai linistit cand vorbesti despre ungurii, ca sunt cu mult peste noi....

Nu. Fiindca tot roman raman, asa ca?

:laugh: :laugh: :laugh:

Pai normal... ca dupa tine si Insulele Feroe e cu mult peste Romania...

Marius07.02.2009 17:52

V-as ruga sa discutati fara mistouri. Din cate vad, in ciuda faptului ca e provocat constant, SteauaB a adus argumente cam de fiecare data. Bune, rele, dracu' stie... Ideea e ca nu a luat pe nimeni la misto, spre deosebire de unii useri.

Asa ca v-as ruga sa lasati 'stourile si sa-i argumentati omului. Sau sa-l ignorati.

SteauaB07.02.2009 18:03
@SteauaB

Din cate stiu eu nivelul de fotbal intre natioanele se stabileste la campionatele europene sau mondiale, iar din cate imi aduc aminte despre Ungaria nu se prea mai vorbeste nimic la aceste turnee.

Nu, ai dreptate. Insa au tineri talentati. Filklor la Inter(mult peste Daminuta), Nemeth la Liverpool, Au unul la Real Madrid Castilla. Dzuzdak la PSV Eidhoven. Unde e titular mereu. La Milan, mai exista. La Barca, La Chelsea etc. Asa ca, la nivelul tinerii talentati - sunt cu mult peste noi.

:laugh: :laugh: :laugh:

Pai normal... ca dupa tine si Insulele Feroe e cu mult peste Romania...

Sa stii ceva, ca Insulele Feroe sunt cu mult peste noi in domeniu IT. Daca te uiti la Forbes.com. Ei sunt clasat pe top 10 din Europa.

bodanelu07.02.2009 18:06

@SteauaB unde s-au clasat Insulele Feroe peste noi in domeniul IT?

De aceea IBM a venit in Romania si noi(da, lucrez la IBM) tinem it-ul la marile firme din europa. Yara, Inbev, Calsberg, Sab miller, Michellin si multe altele...

Daniel-Ionut07.02.2009 18:10

user-online.pngSteauaB

Pai si Daminuta este la Inter... avem 2 jucatori la Roma, stiu ca un portar roman este la Real Madrid, Copil de la Hearts (da mi se pare ca nu isi va mai prelungi contractul), un pusti de vreo 10 ani la Sporting Lisabona, care a insistat sa se muta cu familia in Portugalia... si multi altii de care nu imi mai amintesc eu...

Nu mai stiu exact, dar vara trecuta a fost un reportaj de 2-3 pagini in ProSport unde arata niste tineri jucatori romani la echipele din strainatate

SteauaB07.02.2009 18:14
@SteauaB unde s-au clasat Insulele Feroe peste noi in domeniul IT?

De aceea IBM a venit in Romania si noi(da, lucrez la IBM) tinem it-ul la marile firme din europa. Yara, Inbev, Calsberg, Sab miller, Michellin si multe altele...

Microsoft Copenhaga, care este cel important din Europa. Chiar a recunoscut ca Insule Feroe este o tara importanta in domeniu IT. Mult mai importanta ca Romania.

Deci lucrezi la IBM? Stii ca cei de la IBM in America au tras tzeapa mutand compania lor in Romania? Samuel J, care e "chairman". A zis clar, ca as prefera sa muta compania din Romania in India. Ca acolo indieni sunt mult mai valorosi.

SteauaB07.02.2009 18:23
user-online.pngSteauaB

Pai si Daminuta este la Inter... avem 2 jucatori la Roma, stiu ca un portar roman este la Real Madrid, Copil de la Hearts (da mi se pare ca nu isi va mai prelungi contractul), un pusti de vreo 10 ani la Sporting Lisabona, care a insistat sa se muta cu familia in Portugalia... si multi altii de care nu imi mai amintesc eu...

Nu mai stiu exact, dar vara trecuta a fost un reportaj de 2-3 pagini in ProSport unde arata niste tineri jucatori romani la echipele din strainatate

Mihai Radut? A revinit in Romania, fiind prea dur ca jucator pentru Sporting. Sporting sunt doar dupa jucatorii tehnici talentati. Nu Forza fizica.

Cei doi de la Roma. Mladen si Pena. Sunt rude cu Popescu. Iar scoala Gica Popescu este cea mai proaste scoala fotbalistica din Romania. O sa vezi tu, si ei vor intoarce inapoi.

Andrei Coroian, si portarul roman la Real Madrid: Coroian afost cel mai sifonat jucator la probe, si nu a imprezionat deloc pe scouteri. Acum joaca la Brescia primavera.... Si stiu doar ca portarul ala roman, joaca la Cadiz.

Daminuta. Nu stiu cat de talentat e "Danonino", insa stiu ca e mai mult un "cocalar", decat un jucator profesionist.

Singurul talent din Romania, care poate are ceva viitor. Este Alexandru Postolache.

bodanelu07.02.2009 18:29
. A zis clar, ca as prefera sa muta compania din Romania in India. Ca acolo indieni sunt mult mai valorosi.

Nu. Nu ai lucrat cu indieni sa vezi ce valorosi sunt. Eu lucrez zilnic... cu Indieni, Brazilieni si Cehi. Vai Steaua lor... ma suna la 4-5 dimineata sa ii ajut sa rezolve probleme. Pe mine si pe colegul meu.

SI indienii sunt mult mult mai ieftini. Nu mai valorosi.

Si apropo.. suntem la Transferuri.

end off-topic!

clausblaus07.02.2009 18:32
V-as ruga sa discutati fara mistouri. Din cate vad, in ciuda faptului ca e provocat constant, SteauaB a adus argumente cam de fiecare data. Bune, rele, dracu' stie... Ideea e ca nu a luat pe nimeni la misto, spre deosebire de unii useri.

Asa ca v-as ruga sa lasati 'stourile si sa-i argumentati omului. Sau sa-l ignorati.

Am sa fiu de acord cu tine si o sa-l ignor,promit,dar nu inainte de a spune,cu mana pe inima,ca respectivul nu este cetatean roman.Imi miroase un pic a R Moldova.Nu este nimic rau in asta,dar mi se pare ca sarit calul.Daca pe tine nu te deranjeaza asocierea copiilor nostri,doar,cu manelistii,pe mine ma deranjeaza.Am incercat,pe cat posibil,sa nu atac, niciodata pe nimeni si cred ca am reusit.

As vrea sa apun mai multe, dar nu cred ca mai are rost.

Ps:toata viata m-am tinut de cuvant!

SteauaB07.02.2009 19:09
Nu. Nu ai lucrat cu indieni sa vezi ce valorosi sunt. Eu lucrez zilnic... cu Indieni, Brazilieni si Cehi. Vai Steaua lor... ma suna la 4-5 dimineata sa ii ajut sa rezolve probleme. Pe mine si pe colegul meu.

SI indienii sunt mult mult mai ieftini. Nu mai valorosi.

Si apropo.. suntem la Transferuri.

end off-topic!

Pai vezi? De aia zic IBM:ul din Romania nu e cine stie ce. Acolo sunt doar programatori sau IT-Consulti semi-amatori. Cand indieni in vestul Europei, si la Seattle pur si simplu domina IT-ul in respectiva tara.

Dar, cred ca aici inchid topicul asa.

Am sa fiu de acord cu tine si o sa-l ignor,promit,dar nu inainte de a spune,cu mana pe inima,ca respectivul nu este cetatean roman.Imi miroase un pic a R Moldova.Nu este nimic rau in asta,dar mi se pare ca sarit calul.Daca pe tine nu te deranjeaza asocierea copiilor nostri,doar,cu manelistii,pe mine ma deranjeaza.Am incercat,pe cat posibil,sa nu atac, niciodata pe nimeni si cred ca am reusit.

As vrea sa apun mai multe, dar nu cred ca mai are rost.

Ps:toata viata m-am tinut de cuvant!

imi pare rau. Dar aproape 80% tinerii din Romania sunt manelisti.

Asa ca? Asta e viatza..

Iar, inchid si topicul asta.

«12526272829»