FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«126272829»
Robinson Rufay Zapata07.02.2009 19:29

domnule Argaseala , domnule Gigi Becali , domnilor ziaristi (sa ma ierte cel de sus ca am folosit apelativ "domn") scoateti un zvon cum ca Steaua ar transfera pe nu stiu cine , sa se mai dezmorteasca si lumea pe acest topic

redondo07.02.2009 19:42

@Daniel Ionut

Ce argument te-a convins pe tine ca Ochirosii e talentat,in afara faptului ca e tanar.

SteauaB07.02.2009 20:43
@Daniel Ionut

Ce argument te-a convins pe tine ca Ochirosii e talentat,in afara faptului ca e tanar.

Ochirosii? Pai e Messi frate, are o tehnica,de zici de ca e Brazilian pur sange.

Domnu, nu vreau sa fiu ca Dragomir. Dar Ochirosii este jucator de R-e-a-l M-a-d-r-i-d.

Daca clubul respectiv nu da cel putin 40 mil ? pe Ochii, e un fraier.

Ce imi place mie de Dragomir. "Domnu, Nesu e jucator R-e-a-l M-a-d-r-i-d".

Sau: "Daca Chelsea nu scoate cel putin 30 mil ? pe Marica. Atunci Abramovic este cel mai prost rus din lume".

Sau asta "Pai, Tanase? Ala e un jucator de AC Milan, Tanase e un viitor balon d´Aur"

Mitica despre Oltenii: "Pai, nu poti sa faci domnu diferenta intre oltenii si brazilieni, Oltenii sunt aii dracu de talentati, cred ca Oltenii sunt cei mai talentati din Europa, daca nu kiar din lume?".

Sau asta noua: "Gigi, sa lasa Steaua? Pai, domnu esti nebun, ce sa lasa ma Steaua, mai ales ca si-a tras o academia care e peste academina din Barcelona"

e tragic.

maye07.02.2009 21:16
@Daniel Ionut

Intreb si eu...era convocat aiurea la nationala de tineret daca era praf?

SteauaB07.02.2009 21:18
Intreb si eu...era convocat aiurea la nationala de tineret daca era praf?

dar, parca nationala de tineret are ceva valoare?

maye07.02.2009 21:28
dar, parca nationala de tineret are ceva valoare?

Are...am observat ca esti cam pesimist..dar sa sti ca au valoare cei de la lot acum...egal cu Anglia , egal cu Franta..in deplasare..crezi ca e la indemana oricui?

SteauaB07.02.2009 23:47
Are...am observat ca esti cam pesimist..dar sa sti ca au valoare cei de la lot acum...egal cu Anglia , egal cu Franta..in deplasare..crezi ca e la indemana oricui?

Noroc. De fiecare data cand nationala de tineret joaca. Jucam mereu cu fundul in poarta. Uita-te din nou la meciul cu franta, si o iti dai seama, cat de noroc am avut ca am scos egalul ala, atit acasa si in deplasare. Adevarul nostru valoare, s-a vazut la meciul cu Bosnia si Wales.

Daca tu crezi. Ca Romania U-21 este o echipa valoaroasa? Atunci imi pare rau ca ca o sa fii dezamagit.

maye08.02.2009 00:02
Noroc. De fiecare data cand nationala de tineret joaca. Jucam mereu cu fundul in poarta. Uita-te din nou la meciul cu franta, si o iti dai seama, cat de noroc am avut ca am scos egalul ala, atit acasa si in deplasare. Adevarul nostru valoare, s-a vazut la meciul cu Bosnia si Wales.

Daca tu crezi. Ca Romania U-21 este o echipa valoaroasa? Atunci imi pare rau ca ca o sa fii dezamagit.

Echipa mare a stat 90 de minute cu fundul in poarta cu Franta.N`a fost noroc, ma mai uit de 10 ori la meci , si sa te uiti si tu si ai sa constati ca ei chiar au jucat bine....si cu Bosnia si Tara Galilor nu a fost lipsa de valoare prietene.Crede`ma ca daca ai fi fost in locul lor si tu ai fi clacat,presiunea fiind prea mare pentru ei....

SteauaB08.02.2009 01:16
Echipa mare a stat 90 de minute cu fundul in poarta cu Franta.N`a fost noroc, ma mai uit de 10 ori la meci , si sa te uiti si tu si ai sa constati ca ei chiar au jucat bine....si cu Bosnia si Tara Galilor nu a fost lipsa de valoare prietene.Crede`ma ca daca ai fi fost in locul lor si tu ai fi clacat,presiunea fiind prea mare pentru ei....

Pai normal, presinuea afost doar pe ai nostri, nu? De ce cauti scuze? Wales au jucatorii mult mai valorosi. Toti jucatorii sub u-21 sunt legitimatzi la cluburi din PL. Si tu crezi, ca un pustan din Craiova e mai talentat ca un junior la Man U? Vai de capul tau. Daca ai vazut meciul cu Wales, poti sa iti dai seama, ca Wales afost cu 5 clase peste noi. Juniorii nostri habar n-au avut sa da o pasa corecta. Si tu vorbesti de presiune? E vorba de talent. La meciul cu Wales, s-a vazut clar lipsa ABC:ul fotbalistic. Ca sa nu vorbesc, cum afost la meciul cu Franta, sau cu Bosnia. Iar Torje afost cel mai slab jucator. Mai umflat junior decat Torje, nu am vazut. Incredibil. CHiar si Nicolita mi se pare mai talentat ca el.

Adrian08.02.2009 07:47

Vezi SteauaB ca iti dai singur raspunsurile pe care le cauti?

Pai, daca juniorii aia nu aveau sansa sa joace la Manchester United sau Real Madrid sau pe unde dracu mai joaca, mai erau ei cu 5 clase peste copiii nostri de la Buzau, Craiova si alte locuri unde sunt trimisi juniorii sa joace?

Nu cred.

Daca erau luati astia de cluburi mari, ajungeau mult mai mari decat aia din tara galilor sau franta sau de altundeva.

Totul tine de pregatire: Fizica, Tactica, etc.

Aici se invata ABC-ul care de obsedeaza pe tine asa de mult.

Asa ca, nu mai vorbi de talent si alte prostii. Aici e vorba doar de pregatirea facuta.

bodanelu08.02.2009 08:29

sunteti :offtopic: .

maye08.02.2009 13:43
Pai normal, presinuea afost doar pe ai nostri, nu? De ce cauti scuze? Wales au jucatorii mult mai valorosi. Toti jucatorii sub u-21 sunt legitimatzi la cluburi din PL. Si tu crezi, ca un pustan din Craiova e mai talentat ca un junior la Man U? Vai de capul tau. Daca ai vazut meciul cu Wales, poti sa iti dai seama, ca Wales afost cu 5 clase peste noi. Juniorii nostri habar n-au avut sa da o pasa corecta. Si tu vorbesti de presiune? E vorba de talent. La meciul cu Wales, s-a vazut clar lipsa ABC:ul fotbalistic. Ca sa nu vorbesc, cum afost la meciul cu Franta, sau cu Bosnia. Iar Torje afost cel mai slab jucator. Mai umflat junior decat Torje, nu am vazut. Incredibil. Kiar si Nicolita mi se pare mai talentat ca el.

nu e vai ce capul meu...e vai de capul tau.pentru ca nu sti sa faci diferenta intre talent si pregatire , atat fizica cat si psihica .

Si aici nu vorbim de torje ,vorbim de o generatie si pe cuvantul meu ca betivul acela nu e liderul generatiei actuale.

si nu iti mai raspund pentru ca suntem total off topic! :thumbdown:

SteauaB08.02.2009 13:50
Vezi SteauaB ca iti dai singur raspunsurile pe care le cauti?

Pai, daca juniorii aia nu aveau sansa sa joace la Manchester United sau Real Madrid sau pe unde dracu mai joaca, mai erau ei cu 5 clase peste copiii nostri de la Buzau, Craiova si alte locuri unde sunt trimisi juniorii sa joace?

Nu cred.

Daca erau luati astia de cluburi mari, ajungeau mult mai mari decat aia din tara galilor sau franta sau de altundeva.

Totul tine de pregatire: Fizica, Tactica, etc.

Aici se invata ABC-ul care de obsedeaza pe tine asa de mult.

Asa ca, nu mai vorbi de talent si alte prostii. Aici e vorba doar de pregatirea facuta.

Pai daca tinerii din Romania nu sunt atit de valoorosi de a juca la Man U sau Real Madrid? Ce iti mai trebuie pregatire de fizica, tactica etc, cand pur si simplu nu esti talentat?

Sa zicem. Ca cel mai talentat pustan din Romania e Denis Alibec. Kiar crezi Alibec are valoare de Real Madrid Castilla? Sau de primavera AC Milan?

Adrian08.02.2009 13:59

Sau poate pt ca echipele respective nu au scouteri in Romania?

Prietene, eu iti zic simplu cum sta treaba.

Fotbalul romanesc e condus de mafioti. Aici impresarul suprem zice cine se transfera si cine nu.(Si cred ca stii la cine ma refer. Sa ne amintim cum ani buni Steaua nu a putut sa vanda in strainatate pe bani multi jucatorii buni.)

Aici, daca nu ai impresarul potrivit, nu te gaseste nimeni.

Si, daca ai noroc sa te gaseasca cineva, vin vreo 10-20 de impresari care isi cer comisioane.

La noi in tara transferul de jucatori=sclavie. Si nu numai la noi. Uita-te cat de greu ajung jucatorii din zona asta a europei la echipele mari.

Ai dat exemplul Ungariei dar Ungaria doar recent a mai reusit sa scoata capul in Europa din punct de vedere fotbalistic.(nu vb despre performante, ci despre transferuri de jucatori) Si asta doar dupa ce a intrat in UE.(si noi nu ne putem compara cu Ungaria, pt ca Ungaria e mult mai apropiata de Germania din toate punctele de vedere.De aia multi jucatori unguri, buni, joaca in Germania.)

Cu talentul te nasti.

Sa stii asta de la mine. Asta nu ti-l poate da nimeni si nici o pregatire.

Pregatirea, insa, face diferenta. De asta nu ajung toti brazilienii fotbalisti mari.

Si de asta "mor" foarte multe tinere sperante la noi. Din cauza pregatirii proaste, organismul lor e supus la mult mai mult stres si la o uzura mai mare.

Cand ajung la 20-21 de ani, deja multi jucatori romani sunt terminati din punct de vedere fizic.(genunghi,glezne,muschi, tendoane,etc) De aia se accidenteaza asa de usor multi dintre ei.

Si scouterii se uita la astfel de treburi. Nu sunt ei prosti sa investeasca intr-un jucator care s-ar putea ca, la prima alunecare mai de Doamne-ajuta a unui adversar, sa se rupa pe viata.

p.s.

Sa terminam aici offtopicul.

bodanelu08.02.2009 15:58

urmatorul post off-topic o sa fie sanctionat.

mountytoma08.02.2009 18:26
Da, Ceausescu ne baga ACTN3 si Erythropoietin in soia.

daca ati sti cat ne indoapa mencinicopschi cu soia... ceausescu era bland!

totusi noua ne trebuie un antrenor principal si un antrenor secund. plus un presedinte de club si un patron.

in caz ca nu gasim, ne trebuie mult extraveral. desi cred ca mai repede ma rezolv cu niste verde de paris. imi trece toata tristetea

Lari11.02.2009 12:07

Bah, Ilie Iordache a fost declarat liber de contract.

Hai, nu-l luam noi? :notangel:

SteauaB11.02.2009 12:18
Bah, Ilie Iordache a fost declarat liber de contract.

Hai, nu-l luam noi? :notangel:

De ce? Macar daca era talentat. Daca avea o tehnica buna. Un dribling bun, viteza etc. Ilie Iordache este un jucator gen Nicolita, atit.

Lari11.02.2009 12:22

Iordache alearga in trei meciuri cat alearga Banel intr-o repriza, stai calm. Are sclipiri foarte, foarte rare. A fost umflat de presa dupa ce a dat golul Pandurilor intr-un sfert de finala a Cupei Romaniei cu Dinamo.

A fost o gluma, chestie sugerata de emoticonul pe care l.am folosit.

Si sa stii ca mai e nevoie si de jucatori gen Nicolita. O avea el multe bube, dar macar este unul dintre foarte putinii care isi da sufletul pe teren. Macar de atat sa ne bucuram...

mountytoma12.02.2009 16:03

oare il putem lua pe bourceanu ala de la galati la schimb cu Dayro, Semedo plus ceva bani pe deasupra?

Guardian15.02.2009 10:43

Nu înteleg de ce nu îl luãm pe Vlad Rusu de la Steaua II :|

SteauaB15.02.2009 10:47
Nu înteleg de ce nu îl luãm pe Vlad Rusu de la Steaua II :|

Fiindca nu are valoare de Liga 1 si de CL.

Guardian15.02.2009 10:52

1)are valoare de Liga 1

2)poate vrei sã zici cã nu are ABC-ul fotbalistic . :)

Robinson Rufay Zapata15.02.2009 10:57

vlad rusu e mai bun ca Litu , merita o sansa , dar pana sa creasca rusu il avem pe Badea , dar se bate joc de el si e pacat

Daniel-Ionut15.02.2009 18:02
oare il putem lua pe bourceanu ala de la galati la schimb cu Dayro, Semedo plus ceva bani pe deasupra?

Cred ca s-ar simti jigniti cei de la Galati cu aceasta oferta...

Ar da Recycle Bin din prima :yeahh:

«126272829»