FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«1242526272829»
Daniel-Ionut04.02.2009 08:36

user-offline.pngclausblaus

Ai dreptate 100%

Fan FC Steaua04.02.2009 09:06
E greu sa transferam un pustan de 16-17 ani din Argnetina sau Brazilia? Sau macar mergem pe strazile din Buenes Aieres. Si cautam acolo pustanii pentru Steaua II...Exista cu siguranta si un Messi pentru Steaua.

Ce ziceti?

Ai un fix tu cu jucatorii straini! Da-i naiba ca nu sunt cu nimic peste ai nostri, decat ca cer mai multi bani si nu se vor intelege cu ceilalti jucatori romani, si nici ce vom tipa noi pe stadioane nu vor intelege... De ce sa trimitem oameni pana in argentina, cand ii putem trimite prin tara, ca e plina de pusti foarte foarte talentati (dar din pacate pe cale de disparitie, pentru ca i-a prins mania FIFA pe PC). Macar aia care mai sunt, sa fie adusi, si cu siguranta vor da tot ce au si se vor dedica echipei...

M-am saturat de mentalitatea asta anti romaneasca, cum ca romanii sunt la fel ca Banel, si ca strainii ne sunt superiori din toate punctele de vedere... Eu nu vreau ca echipa mea, Steaua, sa fie carata prin "razboaie" de catre straini...

Problema noastra acum este Ciobanul, si papusica acestuia (Lacatus), dar si lipsa de scouteri..din fericire si Becali are un numar limitat de rude, iar printre alea nu se afla scouteri...d-aia a si fost dat afara singurul scouter de la Steaua...

E clar ca nu se va mai face niciun transfer, deoarece Lacatus se crede cel mai tare antrenor, iar ciobanascul cel mai tare patron...impreuna vor reusi sa duca Steaua la un nivel la care n-a mai fost de foarte mult timp.... sa va aud atunci cum tipati "LA CA TUS"....

MoWeed04.02.2009 09:23
E greu sa transferam un pustan de 16-17 ani din Argnetina sau Brazilia? Sau macar mergem pe strazile din Buenes Aieres. Si cautam acolo pustanii pentru Steaua II...Exista cu siguranta si un Messi pentru Steaua.

Ce ziceti?

Argentina sau Brazilia? Pai toate marile cluburi isi cauta acolo tinere talente. Nu cred ca am avea vreo sansa atata timp cat nu putem oferi ce ofera ei din punct de vedere financiar.

Noi suntem talentati, dar decat sa investim bani la juniori pentru a slefui talente(din care nu voi reusi toti) preferam sa dam bani pe straini mediocri

redondo04.02.2009 10:04

Hai ma ca are dreptate aici omu'.Pai noi zicem ca Ochirosii spre ex. a talent doar pentru simplul motiv ca e tanar...in rest nimic.Pai cu 200000-300000 poti lua din America de sud 2-3 jucatori de 18-19 ani la pachet pe faza ofensiva si in maxim 2 ani vei vedea ca nu mai vorbim de Stancu si altii ca el. Bine...nu luam gen Nivaldo,ci jucatori pe care cineva trebuie sa-i urmareasca,dar ideea e ca la valoarea lor sunt foarte ieftini,mai ales daca ii iei de tineri. E ca in Africa unde se strica bananele in pom,fiind prea multe,in vreme ce in alte parti se mananca si stricate.

clausblaus04.02.2009 12:26

@redondo

Nu spun ca nu ai dreptate,dar la fel de bine se pot cauta tineri talentati si pe meleagurile noastre.

Ai observat,cu siguranta,ca se ridica tot mai putini jucatori tineri pe la cluburile noastre.Sa fie de vina lipsa de talent?Nu,eu nu cred.Este revoltator sa vezi ca se cauta juniori prin alte tari,cand ei sunt sub nasul nostru,doar ca nu se ocupa nimeni de ei.

Din pacate,aceasta lipsa de interes pentru tinerii fotbalisti romani,se rasfrange si asupra nationalei,unde de cativa ani stam doar in 6-7 jucatori mai de doamne ajuta.

Nu vom ajunge prea departe,in fotbalul mondial,daca nu vom sti sa ne exploatam propriile resurse!

:steag_cruce_invers:

kaycee06.02.2009 12:12

presa poloneza scrie de interesul Stelei pt mijlocasul bosniac Semir Stilic de la Lech Poznan. filmuletul adaugat la articolul de pe gsp arata un jucator tanar promitator mai bun decat ce avem noi in momentul asta in lot. imi place la pustiul asta lejeritatea cu care controleaza mingea. oricum pretul lui de 2.6 mil e prohibitiv pt Becali.

Marius06.02.2009 12:22

Presa poloneza nu scrie nimic :D

maye06.02.2009 12:31

da..tare frumos videoclipul...daca te uiti pe youtube o zi intreaga ai sa constati ca nu exista jucatori naspa in lume..numai superstaruri....

Robinson Rufay Zapata06.02.2009 12:32

in loc sa i se dea atatea sanse lui Litu , care e un jucator slab (multi imi veti sari in cap) mai bine l'ar promova pe rusu , e peste Litu cu siguranta , Litu a avut timp la UTA si buzau pentru a'si demonstra valoarea , nu a facut'o , mie unu nu'mi place acest jucator si pedriel este peste el

Khalid06.02.2009 12:37

Greu de crezut ca va ajunge la Steaua tinand cont de situatia in care se afla Becali si de cati bani se cer pe pustiu asta. Maine-poimaine, daca nu chiar azi, apare Argaseala la TV si neaga interesul Stelei pentru jucator ;).

LE : In legatura cu postul colegului de mai sus. Pedriel este cel mai bun atacant din lot, inca nu a apucat sa o demonstreze, sa speram ca Lacatus il va lasa .

c.ronaldo1706.02.2009 12:38

@Robinson, Bai, eu ca un simplu om care ma uit la TV la fotbal, ma intreb de unde stii tu ca Pedriel este super-atacantul de care avem nevoie, ca Litu este sub Rusu etc. Baiatul asta (Litu) nici macar nu a avut ocazia sa debuteze pentru Steaua (lasam ce a facut el in perioada Zenga, desi tin minte, ca la debutul lui a fost titular si in min 4 a lovit bara) si tu deja spui ca "i s-au dat atatea sanse". Ce atatea sanse a avut Litu? Doar pentru ca Rusu a jucat la Steaua 2, iar Litu la Buzau asta nu inseamna ca i sau dau mai multe sanse lui Litu. Pentru mine asta inseamna ca Litu a fost dat mai des la televizor decat Rusu.

Robinson Rufay Zapata06.02.2009 12:49

@c.Ronaldo: daca nu a fost in stare sa fie la buzau de folos , nu inteleg cum ar putea fi la Steaua, doar nu va fi un ribery de Romania, care revine la echipa "mama" dupa ce esuiaza la alta

kaycee06.02.2009 13:03

tot ce stiu despre pedriel este ce-am cittit in presa si anume ca a impresionat tot staff-ul tehnic prin calitatile sale, dar nu-mi pot contura o imagine despre el ca jucator valoros atat timp cat eu l-am vazut in 2 partide in care culmea am si pierdut.

un lucru e cert: nu poti emite pretentii fara un departament pt tinere talente care sa-ti furnizeze regulat jucatori pt echipa mare; asta si in conditiile in care Becali refuza sa plateasca sume mai mari de 1.5mil pe jucatori.

c.ronaldo1706.02.2009 13:05

@Robinson

Si eu m-am gandit la acest lucru, dar am gasit 1000 de exemple de fotbalisti care anonimi care au explodat la o echipa mare.

Robinson Rufay Zapata06.02.2009 13:10

@c.Ronaldo: nu m'as supara daca ar exploda si Litu la Steaua , dar e roman si nici cei care explodeaza la o varsta mult mai frageda nu reusesc sa se mentina

se7en06.02.2009 14:02

nu cred ca se poate face o comparatie intre ce poate face Litu la Buzau si ce poate la Steaua. la Buzau juca intr-o echipa unde atac=da mingea in fata cand reusesti sa iesi din careul propriu. la Steaua e alt stil, iar in spate are jucatori de calitate care ar trebui sa ii furnizeze baloane. (ipotetic vorbind)

Robinson Rufay Zapata06.02.2009 19:56

astazi pedriel a demonstrat ca are mai multa valoare decat Litu , nu ma refer la gol si la fazele in care a tinut de minge pana a gasit momentul oportun de a pasa , pe cand Litu nu poate sa tina mai mult de doua secunde mingea la picior , nu mai ridicati in slavi un jucator care nu merita , ganditiva mai bine ca avem la Steaua un jucator de mare valoare care nu e bagat in seama , inca il mai avem , dar va fi si acesta alungat cat mai repde posibil

clausblaus07.02.2009 08:52

Sa speram ca Laca ii va da o sansa lui Pedriel si in campionat.Acolo se v-a vedea valoarea!

Asta in conditiile in care nu v-a fi anuntat ca indisponibil pentru vreo accidentare,lasand locul altora mai valorosi,in opinia lui Lacatus.

Guardian07.02.2009 09:09

Ce salariu are Pedriel ? sper cã îl are mic , altfel va zbura si el din curtea noastrã .

redondo07.02.2009 10:07

E clar ca Pedriel este peste Litu si Stancu.

Daniel-Ionut07.02.2009 10:53

"Cu un gol nu se face primavara"...

Pedriel mai are inca multe de demonstrat pana sa joace titular... parerea mea este ca, Kapetanos trebuie folosit si in retur titular!

SteauaB07.02.2009 11:54

Ce vreti sa ziceti, ca in Romania exista copii desculti, la fel de talentati ca copiii desculiti din America de Sud? Am un prieten. Care este legitimat la juniori din curtea lui Arges. Afost in vacanta in Chile. Si mi-a zis ca in viatza lui n-a vazut copii desculti atit de talentati la fotbal: Spectaculosi, tehnici, maturi, micuti, rapizii.. Domnu, ce sa mai, supertalentati. Niciodata nu o sa vedeti voi un copil atit de talentat in Romania. Aici pur simplu nu se mai nasc copiii atit de talentati . Am fost in ferentari, berceni, colentina, pantelimon, militar etc. Am jucat fotbal cu copii pe la toate cartierile din Bucuresti(si Craiova). Drept erau dragutzi, insa nu pot sa zic ca m-au imprezionat. Banel "Jardel" Nicolita este un perfect exemplu, la un copil dupa strada, care viseaza sa joace fotbal.

Deschideti si voi ochii, si lasati patriotismul . Noi nu suntem mai speciali decat altii, noi nu suntem mai "dotati": "Domnu romanii sunt cei mai talentati din lume". Suntem un popor simplu , un popor modest.

Va doare? Imi pare rau, sincer....Dar asta e adevarul.

clausblaus07.02.2009 12:05

@SteauaB

Pustiule,ai limba cam lunga!Nu este pentru prima data cand esti atentionat sa aduci argumente clare.

Cauta sa nu mai jignesti si daca poti urmeaza sfatul meu,postat la un alt articol.

Stiu ca nu prea poti,dar totusi,incearca sa respecti opiniile tuturor celor prezenti pe acest site.

Si te rog nu ne mai "macelari"cu sud-africanii tai!

Scuze pentru off-topic.

bodanelu07.02.2009 12:38
Afost in vacanta in Chile. Si mi-a zis ca in viatza lui n-a vazut copii desculti atit de talentati la fotbal: Spectaculosi, tehnici, maturi, micuti, rapizii.. Domnu, ce sa mai, supertalentati.

Am si eu un prieten din Brazilia care a fost in vacanta in comuca Cuca din judetul valcea. SI mi-a zis ca nu a vazut niciodata copiii mai talentati ca astia. Se jucau pe terenul comunal, numai fente a la Ronaldinho.

MoWeed07.02.2009 12:54
Deschideti si voi ochii, si lasati patriotismul . Noi nu suntem mai speciali decat altii, noi nu suntem mai "dotati": "Domnu romanii sunt cei mai talentati din lume". Suntem un popor simplu , un popor modest.

Deschide tu ochii bine. Chiar tu ai zis-o noi nu suntem speciali, nu suntem mai dotati; pur si simplu suntem normali la fel ca toti ceilalti. Nu suntem nici mai talentati, nici mai putin talentati.

«1242526272829»