FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«1222324252629»
clausblaus25.01.2009 16:34

......"3-4? Avem doar unul. Zapata, restu sunt medicorii. Kiar si Goian Ghionea. La nivelul European, iti trebuie si viteza, nu doar forta"......

@Steaua b

Interesante afirmatiile tale cum ca nu am avea jucatori de valoare in lot si cele legate de juniorii pe care ar trebui sa ne bazam,dar pe care nu ii avem,dupa parerea ta.Iata,mai jos,o alta parere pe care o aveai in data de 22-12-2008,in topicul:Zapata-Voi sta la Steaua....etc.

......

------------Dayro-Stancu

-Ochirosii-Ionescu-Bikfalvi-Nicolita

---Filip-Ghionea-Tudose-Ogararu

---------------Zapata

Sa nu veniti cu scuze, gen: "Echipa este prea tanara" "N-au experienta" etc.

L-as prefera totusi pe Matei in locul lui Nicolita........

Deci tineri de perspectiva am avea,rabdarea si increderea sunt lucrurile care ne lipsesc!

:steag_cruce_invers:

Piece of Mind25.01.2009 17:19
.... tot cu Semedo ramanem pe partea stanga...

Pai daca asa intelege Lacatus ca trebuie sa aseze jucatorii...

Daniel-Ionut25.01.2009 18:01

Sau Becali... :confused:

mountytoma25.01.2009 20:18

Lacatus are echipa deja facuta, din loja. el trebuie doar sa fie paravan intre suporteri si becakat. pacat ca nu-si da seama cat pierde prin asta!

c.ronaldo1701.02.2009 08:09

Bogdan Mara - liber de contract, atacant, roman, ortodox. Ar fi cel mai bun transfer.

Guardian01.02.2009 09:20

câti ani mai are Mara :hmmm: nu-i cam bãtrânel ?

MoWeed01.02.2009 10:13

@Guardian

30 sau 31.

Mara tocmai a fost dat afara de la Urziceni pentru ca are salariu mare. Fiind liber de contract este evident ca va cere un salariu si mai mare. Nu cred ca plafonul de 120.000 a lu Jiji e destul pentru Mara.

Ca transfer ar fi foarte bun; e un atacant valoros...

SteauaB01.02.2009 22:09
@Guardian

30 sau 31.

Mara tocmai a fost dat afara de la Urziceni pentru ca are salariu mare. Fiind liber de contract este evident ca va cere un salariu si mai mare. Nu cred ca plafonul de 120.000 a lu Jiji e destul pentru Mara.

Ca transfer ar fi foarte bun; e un atacant valoros...

e valoros in cizma. E mai antitehnic ca Nicolita, plus mai are si o varsta.

Daca avem suporteri care pur si simplu accepte mediocritate in echipa. Ce roz mai are sa-i huiduim pe patronul, cand problema e suporteri cu conditii lor de doi lei?

Pai nu am dreptate? Cica Mara e valoros. Incredibil in ce hal am ajuns...

Dar ma frate, si Nicolita e un brazilian pur sange...

Daca echipa as arata asa:

-----------Dayro-Thereau

Elton-Camus-Armenteros-Mendoza

-Emeghara-Edu-Lugano-Golanski

---------------Rufay

Vaaaaaai ce echipa: spectaculoasa, cu viteza, cu dribling, cu tehnica, cu pase tipic joga bonito. Fara romanii drept, dar ma-m saturat domnu de jucatorii antitehnici la Steaua..gen Nicolita, Szekely, P.Marin, Stancu etc...

Marius01.02.2009 22:34

Stau si ma intreb... oare o sa inveti vreodata sa scrii? :hmmm:

redondo01.02.2009 22:36
Curtean este un super-jucator. Eu l-am urmarit foarte atent in turul de campionat si a dat niste goluri absolut superbe.

Prin provincie toti sunt super jucatori...Surdu la Brasov,Badea la Vaslui,Costea s.a.m.d. La Steaua....mai greu.

In sinea voastra stiti si voi ca @SteauaB are dreptate,doar ca este foarte radical.Pai am dat afara jucatori ca Elton si Mendoza,am ratat transferuri ca Armenteros....si ne cacam pe noi cu Banel.Lovin sau Szekely la constructie.Aaaaaaaa, scuze l-am uitat pe marele talent...Bogdan Stancu. Sa fim seriosi,suntem la pamant in ceea ce priveste tehnica...degeaba o tot dati pe sisteme si alte kestii.

SteauaB01.02.2009 22:46
Stau si ma intreb... oare o sa inveti vreodata sa scrii? :hmmm:

Tu stii, ce ai scris sub poza ta in limba araba?

Adrian01.02.2009 22:53

Sincer, in sinea mea stiu ca, daca Elton juca la Steaua cum joaca la arabi(spectacol ineficient cu echipele "mari"), daca Thereau era golgeterul care e acum, daca Mendoza era folosit tot mijlocas si mai ales daca Armenteros si Camus treceau de faza de fosti internationali de tineret/jucatori ai sezonului, ne-am fi dus dracului mai repede ca un hamburger aflat in mana lui Iancu the hutt.

p.s. Emeghara e tot rupt de un an si ceva.

Si sa nu uit, Edu si Lugano sunt de la football manager ;)...

Mah, poate facem un campionat de football manager, ce ziceti? Doar daca este de fifa, de ce nu ar fi si de football manager? Dar sa fie de 08 ca 09 nu imi place.

Marius01.02.2009 22:54

Nu, voiam doar sa par interesant :)

MoWeed01.02.2009 22:59

-----------Dayro-Thereau

---------------Rufay

Vaaaaaai ce echipa: spectaculoasa, cu viteza, cu dribling, cu tehnica, cu pase tipic joga bonito. Fara romanii drept, dar ma-m saturat domnu de jucatorii antitehnici la Steaua..gen Nicolita, Szekely, P.Marin, Stancu etc...

Voi aveti o obsesie cu terminatul ala de Camus. Szekely e mai bun ca el; daca era asa bun ajungea macar la o echipa buna din Belgia de 2-3 ani. Armenteros de bun ce e, joaca tot la Sevilia 2

Si sa nu uitam jucatorul foarte tehnic dar si foarte puturos pe nume Dayro. Pe zi ce trece seamana tot mai mult cu Dica: foarte talentat, dar extrem de lenes

SteauaB01.02.2009 23:01
Sincer, in sinea mea stiu ca, daca Elton juca la Steaua cum joaca la arabi(spectacol ineficient cu echipele "mari"), daca Thereau era golgeterul care e acum, daca Mendoza era folosit tot mijlocas si mai ales daca Armenteros si Camus treceau de faza de fosti internationali de tineret/jucatori ai sezonului, ne-am fi dus dracului mai repede ca un hamburger aflat in mana lui Iancu the hutt.

Mah, poate facem un campionat de football manager, ce ziceti? Doar daca este de fifa, de ce nu ar fi si de football manager? Dar sa fie de 08 ca 09 nu imi place.

Fiindca la 09, Nicolita are sub 10 la tehnica, de aia nu?

maye01.02.2009 23:15

-----------Dayro-Thereau

---------------Rufay

daca echipa ar arata asa..nu ar exista...pentru ca sunt prea multi extracomunitari :D

Bodanel02.02.2009 07:12

Nu o mai dati atata vina ca Emeghara se tot rupe de un an juma'. Omul s-a accidentat pentru noi. El n-are nici o vina ca clubul are niste medici incompetenti.

bodanelu02.02.2009 07:25

gresit tizule. S-a accidentat la nationala.

MoWeed02.02.2009 07:26

@bodanelu

S-o fi accidentat la nationala, dar cine l-a fortat de a recidivat?

bodanelu02.02.2009 07:29

din cate stiu eu... dupa accidentarea suferita la nationala el nu a mai jucat pentru noi.

MoWeed02.02.2009 07:41

La un moment dat era considerat apt si a facut antrenamente cu echipa. S-ar putea sa ma insel, dar parca jucase cateva meciuri in primavara trecuta.

Plus ca nici daca ar fi avut fracutra de tibie nu statea atat de mult daca stafful medical era profesionist

Bodanel02.02.2009 07:49

Tizule cred ca te inseli tu. A venit de la nationala cu o entorsa, a stat pe bara 2 sau 3 saptamani si la primul meci pentru noi s-a rupt. Nu mai retin exact faza

c.ronaldo1702.02.2009 07:49

@SteauaB

Cate meciuri complete ai vazut tu cu Lugano, Edu, Camus, Armenteros sau Elton, Thereau si Mendoza dupa ce au plecat de la Steaua?

Eu prefer o echipa numai din marea majoritate romani. Imi este dor de vremurile din Cupa UEFA de acum 3 sezoane.

Zapata- Ogararu, Goian, Ghionea, Nesu- Szekely, O.Petre, G.Paraschiv, Curtean- Mara, Kone.

Adrian02.02.2009 09:18

Bodanelu

Emeghara e un jucator care imi place foarte mult. S-a accidentat jucand fotbal, nu prin baruri si asta inseamna ceva.

Dar eu ma refeream la altceva.

SteauaB vrea sa faca o echipa de Football Manager cu un jucator care mai sta pe bara inca cateva luni. Poate ca merge pe PC dar aici....

Guardian02.02.2009 09:53
Zapata- Ogararu, Goian, Ghionea, Nesu- Szekely, O.Petre, G.Paraschiv, Curtean- Mara, Kone.

vise taicã vise ..

«1222324252629»