@LeGenD: mai mare prostie nu puteai zice , ce tampenii pot scrie unii
@LeGenD: mai mare prostie nu puteai zice , ce tampenii pot scrie unii
Conform Prosport, Sorin Ghionea are o oferta de la Galatasaray Istanbul.
Litu ne va folosi foarte mult în retur , pãrerea mea e cã acest jucãtor e peste toti atacantii nostri .
Litu ne va folosi foarte mult în retur , pãrerea mea e cã acest jucãtor e peste toti atacantii nostri .
e peste toti pe dracu. Habar n-are de dribling sau de tehnica baiatul asta. Mai bine jucam cu Kapetanos. Iar Tudose, Bikfalvi si Filip. Au fost cu toti varza. Cine a zis ca tinerii Stelei au valoare? La Steaua II cu ei.
Bããi SteauaB , tu mereu ai avut ceva cu toti jucãtorii Stelei si de multe ori te-ai luat si de Lãcãtus .. de ce ?
bat la pariu cã nu l-ai vãzut pe Litu niciodatã jucând .. postezi ca sã te afli în treabã !
SUnt de acord... chiar daca imi place Kapetanos foarte mult, sper ca Litu sa fie folosit titular de acum incolo, 1 pentru ca este Roman, 2 ca este mai tanar si de viitor fata de Kapetanos. ![]()
Un jucator bun, de perspectiva, insa nu este nici peste Kapetanos, nici peste Pedriel. Ieri cu chinezii a fost cu ochii in soare, pe cand astazi s-a batut pentru fiecare minge reusind un meci bun.
Desi nu a reusit sa dea gol sau nu a facut meciuri spectaculoase, Pedriel e cel mai bun atacant din lot. In Bolivia era golgeterul echipei de club, a ajuns si la nationala mare, iar la Steaua II a reusit sa inscrie 5 goluri. Sa speram ca Lacatus ii va oferi de mai multe ori sansa sa joace in acest retur de campionat.
Un jucator bun, de perspectiva, insa nu este nici peste Kapetanos, nici peste Pedriel. Ieri cu chinezii a fost cu ochii in soare, pe cand astazi s-a batut pentru fiecare minge reusind un meci bun.
Desi nu a reusit sa dea gol sau nu a facut meciuri spectaculoase, Pedriel e cel mai bun atacant din lot. In Bolivia era golgeterul echipei de club, a ajuns si la nationala mare, iar la Steaua II a reusit sa inscrie 5 goluri. Sa speram ca Lacatus ii va oferi de mai multe ori sansa sa joace in acest retur de campionat.
De cand este Pedriel cel mai bun atacant din lot?! ![]()
In primul rand Pedriel a jucat 2 meciuri pentru Steaua, si nu a reusit nici un gol... deci nu are cum sa fie peste Kapetanos in momentul de fata!
La Steaua II poate sa dea si 50 de goluri si sa castige gheata de aur, atata timp cat nu joaca la prima echipa...
De cand este Pedriel cel mai bun atacant din lot?!In primul rand Pedriel a jucat 2 meciuri pentru Steaua, si nu a reusit nici un gol... deci nu are cum sa fie peste Kapetanos in momentul de fata!
La Steaua II poate sa dea si 50 de goluri si sa castige gheata de aur, atata timp cat nu joaca la prima echipa...
Este cel mai bun atacant, fiindca pur si simplu. E Sud-american.
Tu ai o obsesie, ma jur. Intelege odata, nationalitatea nu are nici o legatura cu talentul
De cand este Pedriel cel mai bun atacant din lot?!In primul rand Pedriel a jucat 2 meciuri pentru Steaua, si nu a reusit nici un gol... deci nu are cum sa fie peste Kapetanos in momentul de fata!
http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/5680
Link-ul asta demonstreaza ca postul tau e degeaba.
Un jucator care inscrie 21 de goluri la prima echipa de club e clar ca stie fotbal, totul depinde de modul in care se va adapta la echipa noastra.
Tu ai o obsesie, ma jur. Intelege odata, nationalitatea nu are nici o legatura cu talentul
Are domne. Un Sud-american la fotbal, e cu mult mai talentat si mai tehnic ca un jucator din Romania. Or fii Arthuro un brazilian de mana 3, insa e mult mai tehnic si mai talentat ca Bogdan Stancu - poreclit Noul Ilie.
Jucam antifotbal, fiindca pur si simplu, nu avem jucatorii tehnici si talentati.
Brazilia, Argentina, Chile si kiar Sarbia au infrastructura mult mai proaste ca ale noastre. Insa scoate jucatorii si juniorii mult mai talentati. Oare de ce?
Asa ca, normal ca nationalitatea are legatura cu talentul....imi pare rau. Dar asta e realitatea.
Este cel mai bun atacant, fiindca pur si simplu. E Sud-american.
Si Arthuro este Sud-American... si?! ![]()
De ce a inscris doar 2 goluri in 14-15 meciuri cate a jucat el...
Intai sa demonstreze la prima echipa Pedriel, si dupa aia mai vedem ![]()
Are domne. Un Sud-american la fotbal, e cu mult mai talentat si mai tehnic ca un jucator din Romania. Or fii Arthuro un brazilian de mana 3, insa e mult mai tehnic si mai talentat ca Bogdan Stancu - poreclit Noul Ilie.
Jucam antifotbal, fiindca pur si simplu, nu avem jucatorii tehnici si talentati.
Brazilia, Argentina, Chile si kiar Sarbia au infrastructura mult mai proaste ca ale noastre. Insa scoate jucatorii si juniorii mult mai talentati. Oare de ce?
Asa ca, normal ca nationalitatea are legatura cu talentul....imi pare rau. Dar asta e realitatea.
A... si pentru tine Serbia e in America de Sud... ![]()
Asta e una din cele mai ridicole idei din cate am vazut pe forumul asta. Nationalitatea are legatura cu talentul ? De ce ? E vreo gena, vreun compus chimic in sangele brazilienilor sau sud-americanilor pe care tinerii romani nu-l au ? Mai sa fie, deci Hagi sau Denis Serban nu erau de fapt romani ??
Eu zic sa demaram de urgenta un proiect stiintific de studiu al ADN-ului brazilian, poate gasim diferentele intre ADN-ul lor si cel romanesc. Apoi, nu ne ramane de facut decat sa-i injectam pe juniorii nostri cu gena lipsa si presto - avem jucatori la fel buni ca brazilienii !! ![]()
Hai frate ca aici are dreptate @SteauaB....Litu a dat si el un gol si gata ati sarit toti in sus...ce mai domne...unde-ai fost Litule pana acum. Mi se pare foarte lent si nu e inca de Steaua. Pedriel,din cate am vazut pare mult peste...daca ar fi folosit ar fi si peste Kapetanos.
PS Si eu sunt de acord ca un sud-american de nationala pe faza de atac in general este peste un roman.Sigur,nu poti generaliza,dar asa se intampla in majoritatea cazurilor.
PS Arthuro e un caz aparte....fiecare padure are si uscaturi. Dar kestia cu tehnica e reala. Pe faza de atac Romania sufera la un capitol la care sud-americanii exceleaza (si nu vorbim de brazilieni sau argentinieni). E clar ca la Steaua lipseste tehnica,pe care sud-americanii o pot aduce.
@Strezahuzum
Normal ca e totul genetic. Ce facea Elton cu mingea nu va putea face niciodata un roman...si Elton era la ei unul oarecare.
Pe asiatici poti sa-i inveti 100 de ani ce este arta fotbalului si tehnica si tot nu vor intelege...tot ca niste disperati vor juca. Ei sunt foarte rapizi si exceleaza in sporturi precum arte martiale sau ping-pong unde isi pot pune in valoare viteza de reactie.
Dar fotbalul spectacol va ramane mereu al sud-americanilor.
Sa nu ne ambalam....inca!La fel se spunea si despre Stancu,care a avut un inceput bun si care s-a stins destul de repede.
Trebuie multa rabdare, cu cei tineri pentru ca unii dintre ei vor confirma,cu siguranta........."chiar daca nu sunt sud-americani super talentati"!!!
![]()
@StrezahuzumNormal ca e totul genetic. Ce facea Elton cu mingea nu va putea face niciodata un roman...si Elton era la ei unul oarecare.
Nu va putea face pentru ca nu are cine sa-l invete. Acolo e alt tip de campionat, mai tehnic si,deci, juniorii sunt pregatiti pentru acel campionat. La noi, in afara de 4-5 echipe, toti joaca pe aparare si contra-atac.
Nu va putea face pentru ca nu are cine sa-l invete. Acolo e alt tip de campionat, mai tehnic si,deci, juniorii sunt pregatiti pentru acel campionat. La noi, in afara de 4-5 echipe, toti joaca pe aparare si contra-atac.
Jucam pe aparare si contra atac, fiindca pur si simplu, nu avem jucatorii tehnici de-a juca un fotbal ofensiv si spectaculos.
Cand este vorba de tehnica si de talent Romania sta cel mai prost din Europa.
Jucam pe aparare si contra-atac pentru ca nu avem mentalitate de invingator. Mereu jucam la mica ciupeala.
Ia sa vedem: sarbii au jucatori mai tehnici ca ai nostri? Nu, doar ca ei au mentalitatea aceea de luptator, nu se lasa. Plus ca nu au fite ca ai nostri. Dar bulgarii, ucrainienii, danezii, norvegienii, polonezii, grecii au jucatori extrem de tehnici?
Talentul nativ nu are cum sa depinde de locatia in care te nasti. Talentul nativ inseamna echilibru, coordonare, viziunea jocului(doar intr-o mica masura nativ, acesta se cultiva) Sau crezi ca oamenii de acolo au suferit mutatii genetice si pot face lucruri imposibile pentru altii?
Jucam pe aparare si contra-atac pentru ca nu avem mentalitate de invingator. Mereu jucam la mica ciupeala.
Esti un tipic roman...Nu este vorba de mentalitate. Este vorba de tehnica talent, pe care Romania nu are.
Cei mai tehnici romanii sunt:
Costea:
Curtean:
??
??
??
lol, doar 2 jucatori. Dar nici astia nu sunt cine stie ce la tehnica si talent.
Deci sa inteleg ca sud-americanii sunt o rasa superioara cand vine vorba de fotbal. Nu sunt oameni obisnuiti, ci s-au adaptat la rolul de fotbalist in doar 100 de ani de cand a aparut jocul si la ei in America de Sud
A naibii evolutia asta a rasei umane... ![]()
PS: M-ai numit roman si eu consider asta un motiv de mandrie, nicidecum ceva jignitor. Degeaba ai talent nativ, daca nu ai mentalitate. Sunt foarte multi tineri romani talentati, doar ca imediat ce dau de bani o ard prin cluburi cu diverse pitipoance.
Du-te in curtea scolii de langa tine cand joaca copii. O sa vezi acolo talent nativ! Ca noi nu stim sa-l rafinam, nu stim sa scoatem jucatori buni de fotbal din tineri talentati, asta e alta problema...
LE:Adrian ti-a explicat excelent ce vroiam sa zic eu cand am zis ca acolo e alt tip de campionat, mai tehnic si,deci, juniorii sunt pregatiti pentru acel campionat.
SteauaB
Genetica nu are nimic de a face cu tehnica.
Un jucator Brazilian nu e mai tehnic decat un jucator roman. Diferenta e stilul de joc.
Brazilienii sunt mingicari si jocul pe care il practica e gandit in asa fel incat jucatorului ii e acordata o libertate mare de miscare si creativitate.
La romani, nu e cazul. Romanii nu au voie sa dribleze, nu au voie sa traga de la distanta sau sa ia faze pe cont propriu.
Jocul e facut in asa fel incat riscurile sa fie cat mai mici.
Diferenta intre romani si brazilieni e faptul ca romanii nu au voie sa fie mingicari!
Din aceasta cauza a plecat Elton de la Steaua.
@MoWeed
@Adrian
Va raciti gura degeaba.Baiatului i-a intrat ceva in cap si nu o sa puteti voi,oricat de bineintentionati sunteti,sa ii schimbati ideeile.
Asta este...noi romanii suntem afoni in toate!Incep sa ma oftic,pe bune,ca nu sunt sud-american.
Voi nu?
![]()
@clausbaus
Ba da, faceam parte dintr-o rasa superioara. Cine nu ar vrea asta?
On-topic: S-a ajuns la 28 de pagini fara un transfer. Mai indicat ar fi fost titlul "Lipsa de transferuri intre tur si retur"