FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«1192021222329»
Daniel-Ionut12.01.2009 08:25
Cristocea la Farul

http://www.ziare.com/Exclusiv__Cristocea_v...rul-605378.html

Macar sa mearga la Farul... e pacat sa vezi cum un fotbalist talentat se pierde in Liga a 3-a. ;)

SteauaB12.01.2009 11:57
Macar sa mearga la Farul... e pacat sa vezi cum un fotbalist talentat se pierde in Liga a 3-a. ;)

e talentat pe dracu...

weeezer12.01.2009 12:15
Ma gandesc sa editez mesajul lui Baju, dar nu stiu de unde sa incep. :))

Lasa-l asa, pentru folclor si posteritate. Imi aduce aminte de

Daniel-Ionut12.01.2009 14:57

ProSport: Steaua pe urmele lui Mazilu!

Il vrei la Steaua? :whistle:

DelPiero1012.01.2009 14:59

Inchideti topicul asta,e o gluma proasta.Nu luam pe nimeni in iarna asta...

strezahuzum12.01.2009 15:43
ProSport: Steaua pe urmele lui Mazilu!

Il vrei la Steaua? :whistle:

Si cum umbla Steaua pe urmele lui Mazilu ? Pe jos, cu Maybahu, folosesc si caini de vanatoare cumva ?

Piece of Mind12.01.2009 15:55

Lucrurile sunt foarte clare, nu mai transferam pe nimeni, nici intr-un sens! :)))

Oricum, chiar daca prin absurd ar cadea in plasa ceva valabil, tot degeaba ar fi. Pentru a construi ceva durabil, pentru a aseza fotbalistii corect in teren, pe posturile pe care dau randament maxim, iti trebuie un antrenor, ceea ce noi nu avem. A, ba nu, il avem pe antrenorul de tipul "bai, p**a!"!

Daniel-Ionut12.01.2009 17:16
Si cum umbla Steaua pe urmele lui Mazilu ? Pe jos, cu Maybahu, folosesc si caini de vanatoare cumva ?

Daca ai fi avut si simtul umorului ar fi fost si mai bine :thumbsup:

CoRsSo12.01.2009 18:51

E clar nu luam pe nimeni. Ar trebui schimbata toata echipa: de la antrenoru' care nu are treaba cu meseria lui, pana la pastoru razboinic. Suntem praf! Imi pare rau sa o spun. Mi-e scarba de tot ce este Steaua acum, exceptand suporterii. Doar trecutul ma face fericit.

sabin130712.01.2009 19:12
Ar trebui schimbata toata echipa: de la antrenoru-carpa care nu are treaba cu meseria lui, pana la pastoru razboinic.

Ordinea schimbarilor nu e chiar aleatoare. De asta trebuie inceput cu inceputul, adica pastorul razboinic.

CoRsSo13.01.2009 08:15

pastoru razboinic e singura persoana din viata mea despre care pot spune ca o urasc.

scuze de off-topic.

steaua_gloria13.01.2009 20:38

Radoi la Al Hilal , ce MM ? :cursing:

dangeor13.01.2009 20:39

KKT

SteauaB13.01.2009 21:44

Nu pierdem absolut nimik daca Radoi pleaca la Al Hilal. Oricum n-are valoare de Inter sau de LC.

weeezer13.01.2009 22:13

Asta e manevra, intelegere intre Gigi si Oli. In felul asta il face om si pe Radoi, si se alege si Becalul (era sa zic "echipa", silly me) cu cateva meleoane bune. Ca Inter era foc de paie, sa fim seriosi...

redondo13.01.2009 22:53
Inchideti topicul asta,e o gluma proasta.Nu luam pe nimeni in iarna asta...

Nu asta e problema.In alte pauze am luat o gramada si tot n-a fost bine.

LeGenD16.01.2009 16:26

Si ca sa intru in tema subiectului,ne-ar trebui jucatori romani,sau straini dar din cei ce joaca in campionat in aceasta perioada de pauza.Cei straini nu se vor putea acomoda suficient de repede si la vara se vor muta la Steaua II.I-as vrea pe Karamyan si pe Sepsi.

c.ronaldo1716.01.2009 16:40

@LeGenD

Ne-ar trebui si o alta mentalitate, nu numai jucatori romani. Cum sa facem performante cand jucatorii care vor sa faca ceva pentru echipa sunt calagoati de suporteri drept "gunoi"?!

Guardian16.01.2009 16:47

ce cuvinte urâte la adresa lui Mirel doamne ..

voi ati fãcut mã ceva pentru Steaua ? :ce_oameni:

respect Mirel Rãdoi !

Robinson Rufay Zapata16.01.2009 18:31

a plecat arthuro , neaga ,abel moreno si Radoi si nu a venit nimeni , iar jijel nu pare dispus sa reinvesteasca banii luati pe Mirel , asta e o problema , degeaba zicem noi ca vrem jucatori de valoare si cu o mentalitate de invingator , daca jijel pastreaza banii la pusculita pentru vremuri si mai grele decat astea

Co-Steaua17.01.2009 07:00

Radoi a facut multe pentru Steaua insa se exagereaza cu transferul asta,eu sunt bucuros ca a plecat pentru ca prea important se credea,el a fost mereu sifonul lui Gigi in echipa...sau ati uitat ce i-a facut lui Hagi??Multi nu realizati ca Radoi este produsul lui Gigi,daca nu era el Radoi nu exista acum....noua ne placea datorita determinarii lui insa mai mult de atat nu avea,mereu se accidenta si suferea si de vedetisme,toata lumea il vedea la Inter,Chelsea,Real Madrid insa pana la urma s-a vazut valoarea lui,a preferat Al-Hilal pentru cateva sute de mii de euro in plus,multi spuneti ca il intelegeti insa eu nu inteleg aceasta gluma de transfer...Radoi a sacrificat fotbalul pentru bani iar pentru mine asta e jalnic,mai ales ca are 28 de ani si deja este cel mai bogat jucator din Liga 1...Trebuie sa ii multumim pentru acesti 9 ani petrecuti la Steaua insa gata terminati cu plansul si cu exagerarile astea de 2 lei pentru ca nu le merita,el a ales sa fie sclavul lui Gigi......

LeGenD17.01.2009 11:53

Ce a facut Radoi pentru Steaua?A facut mai multe decat Lacatus?De ce nu ati aplicat aceasta "melancolie" si in cazul lui Laca?Ce viitor poate sa aiba Radoi la Al Hilal in afara de bani?As fi fost fericit sa il vad plecand la o echipa precum Inter si chiar as fi inteles ca se duce acolo pentru cariera.Nu va ganditi ca daca Dinamo i-ar fi oferit 1,4 milioane de euro ar fi mers pe jos pana la ei?

DelPiero1017.01.2009 13:30
Ce a facut Radoi pentru Steaua?A facut mai multe decat Lacatus?De ce nu ati aplicat aceasta "melancolie" si in cazul lui Laca?Ce viitor poate sa aiba Radoi la Al Hilal in afara de bani?As fi fost fericit sa il vad plecand la o echipa precum Inter si chiar as fi inteles ca se duce acolo pentru cariera.Nu va ganditi ca daca Dinamo i-ar fi oferit 1,4 milioane de euro ar fi mers pe jos pana la ei?

Sunt sigur ca Radoi n-ar fi plecat la dinamu pentru nici o suma de bani. ;)

Guardian17.01.2009 13:56

Mirel Rãdoi la dinnamo ?

voi nu sunteti sãnãtosi , mã jur !

mountytoma17.01.2009 14:22
Sunt sigur ca Radoi n-ar fi plecat la dinamu pentru nici o suma de bani. ;)

un tip mai batranel se uita lung la o blond bine cu picioare lungi. o intreaba: pentru un milion de dolari vrei sa te culci cu mine? ea raspunde: pentru un milion da! atunci el o intreaba: dar pentru cinci dolari? ea raspunde suparata: auzi, cine crezi ca sunt eu? el conchide: stiu cine esti, acum negociez doar pretul!!!!

pana la urma exista un pret pentru orice.

dupa cum vezi, Mirel a ales si banii si multe alte chestii in favoarea lui. dovada ca i-a venit mintea la cap, dupa ce s-a nenorocit accidentandu-se de atatea ori... acum are ocazia sa joace fotbal din pura placere, acum se va vedea ce fotbal stie!

in era Protasov sunt sigur ca Bostina nu ar fi acceptat sa plece la ddinamo nici in ruptul capului. insa cand a fost umilit in asa hal de becalopitec, s-a dus acolo si gratis!

«1192021222329»