FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«1212223242529»
SteauaB21.01.2009 11:41

Copiii brazilieni din Curtea scolii, sunt de 30ori mai talentati ca copii din Romania. Asta este diferenta, copii din brazila pur si simplu, sunt nascuti mai talentati ca copii din Romania. Aceasi lucru este si cu copii din Sarbia, Portugalia, Spania, Franta, Africa etc. Cu toti sunt mai talentati ca noi. Se pare ca, raza Daco-Romano. Este, ceva. varza . Deci nu stiu. Nu ne-am picat deloc bine cu romani astia...

Marius21.01.2009 11:44

Sunteti off-topic... SteauaB, te rog sa incetezi cu off-topicul, aici discutam despre eventualele transferuri ale Stelei, nu de gena reproductiva a oamenilor din Oagadugu

SteauaB21.01.2009 12:06
Sunteti off-topic... SteauaB, te rog sa incetezi cu off-topicul, aici discutam despre eventualele transferuri ale Stelei, nu de gena reproductiva a oamenilor din Oagadugu

Transferam ceva?

c.ronaldo1721.01.2009 12:47

Mo si SteauaB, va rog sa continuati discutia aici. Bine? Pa.

MoWeed21.01.2009 13:02

Ronnie, daca ne gandim mai bine, toate postarile de aici sunt off-topic de vreme ce nu am transferat nimic :)

Bodanel22.01.2009 07:25

Avand in vedere ca nu vom transfera nimic cred ca inchid topicul.

Lari22.01.2009 08:40

Si acum un an am transferat foarte, foarte tarziu.

Perioada de transferuri se inchide la finalul lunii februarie.

Guardian22.01.2009 08:42

asta mã întrebam si eu .. de ce nu ati închis topicul pânã acum ? :D

weeezer23.01.2009 19:33

Mi-a placut in seara asta atacantul celor de la Al-Hilal. A inscris un gol de varf pur sange, acest Mirel Radoi. Ar trebui sa il luam in vizor, pentru a-i face concurenta lui Kapetanos.

Guardian23.01.2009 19:46

da , sã stii! cu golul ãla a rupt toatã arabia sauditã în 14

razvan_stelist200723.01.2009 21:42

sa luam un corean....baga Jiji mana adanc si poate il luam pe ala de la feyenoord sau pe park chu young de la monaco....mai mult de 2-3 mil nu costa(bineinteles ca acum visez)

weeezer23.01.2009 22:47

Gigi n-ar da 2-3 mil nici pe Messi, daca ar avea ocazia... :))

SteauaB24.01.2009 00:05
Gigi n-ar da 2-3 mil nici pe Messi, daca ar avea ocazia... :))

Lasa-l pe Messi. Noi trebuie sa scoatem un junior la fel de talentat ca Messi. Insa, pararea mea - se pare ca este imposibil.

Daniel-Ionut24.01.2009 12:14
sa luam un corean....baga Jiji mana adanc si poate il luam pe ala de la feyenoord sau pe park chu young de la monaco....mai mult de 2-3 mil nu costa(bineinteles ca acum visez)

Pai vezi ca Park Chu Young e forta...

Il stiu de cand juca in Corea...

Il luam mereu la manager :laugh:

maye24.01.2009 12:22

nu luam pe nimeni.discutiile nu au sens aici.n`ar baga oierul mana in buzunar nici daca ma-sa ar fi Ronaldinho si ar costa 1000 d parai....

Lari24.01.2009 15:39

Curtean la FC Timisoara.

Nu ca l-am fi luat noi, dar ca sa mai eliminam din posibilitati :rolleyes:

SteauaB24.01.2009 17:06
Curtean la FC Timisoara.

Nu ca l-am fi luat noi, dar ca sa mai eliminam din posibilitati :rolleyes:

Curtean n-are valoare de LC sau de UEFA, cu alte cuvinte, n-are valoare de pretentiile Stelei, de-a calfica mai departe la optimii. Acolo iti trebuie jucatorii mult mai tehnici, si mult mai rapizii .

MoWeed24.01.2009 17:11
Curtean n-are valoare de LC sau de UEFA, cu alte cuvinte, n-are valoare de pretentiile Stelei, de-a calfica mai departe la optimii. Acolo iti trebuie jucatorii mult mai tehnici, si mult mai rapizii .

Nu stiu daca sunt mai mult de 3-4 jucatori in tot lotul nostru care sa aiba valoare de optimile CL :)

Guardian24.01.2009 17:38

Timisoara l-a luat si pe Curtean si pe Herea , noi niciun jucãtor de bazã cum vine asta ?

SteauaB24.01.2009 17:42
Nu stiu daca sunt mai mult de 3-4 jucatori in tot lotul nostru care sa aiba valoare de optimile CL :)

3-4? Avem doar unul. Zapata, restu sunt medicorii. Kiar si Goian Ghionea. La nivelul European, iti trebuie si viteza, nu doar forta.

Timisoara l-a luat si pe Curtean si pe Herea , noi niciun jucãtor de bazã cum vine asta ?

Am pierdut noi ceva? Curtean si Herea sunt jucatorii de duzina. N-au valoare de pretentiile noastre.

OK, insa recunosc ca Curtean e peste Nicolita.

Daniel-Ionut24.01.2009 19:00

Nu aveam nevoie de Curtean, imi pare bine ca nu a venit...

Pai noi il avem pe Ochirosii, care este peste acest Curtean, si este si mai tanar :thumbsup:

Daca venea Curtean, iar Ochirosii era marginalizat si nu juca, acum sper sa joace mai mult in acest retur, mai ales ca Semedo NU JOACA NIMIC!

c.ronaldo1724.01.2009 19:34

Curtean este un super-jucator. Eu l-am urmarit foarte atent in turul de campionat si a dat niste goluri absolut superbe.

maye24.01.2009 20:12
Am pierdut noi ceva? Curtean si Herea sunt jucatorii de duzina. N-au valoare de pretentiile noastre.

OK, insa recunosc ca Curtean e peste Nicolita.

de Herea nu discut...oricat de talentat ar fi..are caracter 0...

asa ...dar sa discut despre ce ma intereseaza..cate meciuri ai lui curtean ai vazut tu?sincer...

il vad pe curtean la lucru de 2 ani..si crede`ma prietene nu e jucator de duzina..din primul joc al lui pe care l`am vazut,am stiut ca acest jucator e un super talent , si se inatampla asta in divizia b!

nu pun golurile la numaratoare dar in schimb pun realizarile personale si jocul in folosul echipei...cati jucatori mai fac asta?

crede`ma ca nu e un jucator de duzina si mi`ar fi placut mult sa fie la Steaua...

Curtean este un super-jucator. Eu l-am urmarit foarte atent in turul de campionat si a dat niste goluri absolut superbe.

si nu numai goluri!jocul personal transformat in folosul echipei!asta e calitatea lui principala!

imi pare sincer foarte rau ca nu a venit la noi!

Bogdan4Steaua25.01.2009 00:23

Curtean, Ochirosii.... tot cu Semedo ramanem pe partea stanga...

Guardian25.01.2009 08:54

În primul rând Curtean este un jucãtor foarte bun si în al doliea rând m-am referit cã altii fac transferuri multe si bunicele , iar noi de 29 de pagini tot sperãm cã vom aduce ceva.

era sã uit ... mai nou scouterii nostri îl urmãresc de ceva timp pe Stelian Nicolitã :D

«1212223242529»