FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«1232425262729»
bodanelu02.02.2009 10:31
Bodanelu

Emeghara e un jucator care imi place foarte mult. S-a accidentat jucand fotbal, nu prin baruri si asta inseamna ceva.

N-am zis ca s-a accidentat prin baruri. Am zis ca s-a accidentat la nationala, nu la Steaua. Daca gresesc, sa ma corecteze cineva.

PS: scrie-mi nick-ul cu b mic :D

Joga Bonito02.02.2009 10:51
Pai nu am dreptate? Cica Mara e valoros. Incredibil in ce hal am ajuns...

Du-te si te impusca... Mara chiar stie fotbal. E cu o clasa peste toti pseudo-mijlocasii din lotul nostru. Cu el integralist si jucator de baza Unirea a ajuns unde a ajuns, adica sus. Stie sa-si puna coechipierii in valoare, joaca bine pe contraatac, dribleaza cand e cazul. Spre deosebire de "vedeta" Dayro Moreno. E muncitor, cu timpul Petrescu a reusit sa-l disciplineze, ar fi fost un transfer reusit. Dar cum nu e impresariat de fratii Fecali, visam cai verzi pe pereti.

Conflictul real cred ca l-a avut cu Dan Petrescu. Care la randul lui e un antrenor coleric. Faza cu salariul e doar de dragul presei si a prostimii care pune botul.

Oo daaa, cel putin am "transferat" scheletul celei mai slabe echipe din turul campionatului, din ultimii 50 de ani. Cu astia luam titlul baieti! Cu 10 puncte avans.

vlad7502.02.2009 11:22

Ar trebui redenumit acest topic .

Visand la transferuri

weeezer02.02.2009 13:42

Gata gata, nu mai discutati de Mara ca a semnat cu CFR.

vlad7502.02.2009 13:46
Gata gata, nu mai discutati de Mara ca a semnat cu CFR.

MI-ai luat vorba din gura.

axl02.02.2009 13:54

Sunt curios cati dintre voi si l-ar fi dorit pe Mara inainte sa plece de la Urziceni.

Adrian02.02.2009 13:56

bodanelu

Scuze, aia cu Emeghara era pt Bodanel. Din gresala am mai pus un u. :)

SteauaB02.02.2009 14:11
@SteauaB

Cate meciuri complete ai vazut tu cu Lugano, Edu, Camus, Armenteros sau Elton, Thereau si Mendoza dupa ce au plecat de la Steaua?

Eu prefer o echipa numai din marea majoritate romani. Imi este dor de vremurile din Cupa UEFA de acum 3 sezoane.

Zapata- Ogararu, Goian, Ghionea, Nesu- Szekely, O.Petre, G.Paraschiv, Curtean- Mara, Kone.

Ce vezi tu in echipa aia facut de tine? E varza complet, G.Parashiv, Crutean, Mara? Nu e destul cu Ochirosii? Cara pararea mea e noul Nicolita. O.Petre e si el un antifotbalist total, la fel ca si Szekely. Curtean are tehnica - doar de Liga lui mitica...Goian-Ghionea, sunt valorosi - dar sunt cei mai lenti fundasi din Europa. Iar de Mara am zis, mai bine jucam cu Dayro in locul lui Mara, care pararea mea, e mai antitalentat ca Nicolita.

c.ronaldo1702.02.2009 14:15

Iacob, Dica, Paraschiv, Bostina... cum sunt, tot anti-talenti, anti-tehnici, anti-fotbal?! Prefer sa avem cei mai slabi fotbalisti din lume dar sa mai jucam din nou o semifinala UEFA.

SteauaB02.02.2009 15:33
Iacob, Dica, Paraschiv, Bostina... cum sunt, tot anti-talenti, anti-tehnici, anti-fotbal?! Prefer sa avem cei mai slabi fotbalisti din lume dar sa mai jucam din nou o semifinala UEFA.

Frate, semfinala afost doar u pura intamplare. PUR SI SIMPLU NOROC! Acelasi lucru pot sa zic si despre Rapid. Ce crezi, ca mai batem noi pe Real Betis? Mai face Nicolita driblingul ala in fatza lui Juanito? Niciodata.

Adrian02.02.2009 15:35

De ce?

Pt ca asa zici tu?

Adu niste argumente solide frate!!!

Khalid02.02.2009 15:49

In fotbal daca nu ai un pic de noroc, nu iti iese nimic. Asta se aplica si la echipele mari, asa ca nu mi se pare normal sa spunem ca succesul Stelei din 2005 a fost doar noroc. La vremea respectiva baietii din lot erau pe val, munceau pe branci, nu aveau parte de scandaluri prin presa, eventual niste stenograme si aveau un antrenor capabil pe banca.

Daca privim din perspectiva asta, cea a norocului, ce sa mai zicem de finala CL din 99 cand Manchester a avut parte de noroc cu galeata. Chiar daca au inscris 2 goluri in prelungiri, asta nu inseamna ca nu au meritat sa castige CL.

redondo02.02.2009 15:52

E adevarat ca a fost si noroc,dar si echipa juca mai frumos atunci. Protasov a avut sansa ca o serie de jucatori sa prinda cea mai bune forma a carierei lor atunci : Bostina,Iacob sau Nicolita. Chiar si dupa plecarea ucraineanului cei 3,alaturi de Dica au jucat bine si in 2006. Dar apoi ce sa faca Olaroiu sau cei ce au urmat cand noi nu avem (exceptie Dayro) oameni care sa "stie cu mingea"? A trebuit sa construim un foarte bun sistem defensiv. Nicolita joaca foarte bine pe faza de aparare,ca si O.Petre,Radoi,Lovin...si aici nu mai numesc fundasii....Dar pe faza de atac,le cunoastem toti posibilitatile.

Eu am mai spus ca in dubla mansa datorita organizarii din defensiva am invins pe Galata si am trece cred eu si de Panathinaikos,Olimpiakos,Sahtior sau CSKA Moscova.Dar jucand in fata marilor echipe noi nici nu contam in atac,in vreme ce aceste echipe amintite mai sus joaca ceva si chiar marcheaza des. CSKA avea la un moment dat in atac brazilieni ca Jo,Vagner Love,Dudu,Daniel Carvalho...deci fara rusi; Olimpiakos pe Rivaldo sau Geovani; Sahtior pe Fernandinho,Elano,Jadson,si un mexican...s.a.m.d. Acestia fac diferenta acolo in fata,nu autohtonii.De-asta a marcat Sahtiorul 3 goluri pe Nou Camp chiar daca Barca a jucat cu echipa a doua. Sigur,Zenit a reusit sa se impuna cu rusi,deci mai sunt si exceptii,dar si Zenit a esuat in Champions League.

MoWeed02.02.2009 16:10
Frate, semfinala afost doar u pura intamplare. PUR SI SIMPLU NOROC! Acelasi lucru pot sa zic si despre Rapid. Ce crezi, ca mai batem noi pe Real Betis? Mai face Nicolita driblingul ala in fatza lui Juanito? Niciodata.

Da mah, orice meci mai bun un pic e noroc, orice meci mai prost e normalitate...

mountytoma02.02.2009 16:58

amice, intamplare poate fi un meci. sau un tur-retur, cum a fost Steaua - Rosenborg. care daca s-ar rejuca de 100 de ori, cred ca de 99 de ori s-ar califica Steaua. mai ales ca nu-l mai are pe Radoi acum.

Steaua aceea care a jucat semifinala era in primul rand o ECHIPA, avea un ANTRENOR, exista un MANAGER care il tinea departe de echipa pe becalopitec, si avea fotbalisti buni care erau lasati sa isi faca meseria. si si-o faceau cu zambetul pe buze si in uralele publicului fericit sa vada fotbal de calitate.

acum jucatori am avea, dar la capitolul antrenor, manager care sa-l tina departe pe becakat... suntem cam vai de mama noastra! asa se pare, dar cine stie, poate renastem ca pasarea phoenix!

redondo02.02.2009 17:08

@mountytoma

Inca o data....In 2005-2006 UEFA,Steaua n-a intalnit adversari de talia celor din Liga...Sevilla,Lyon,Arsenal,Real,Bayern. Cu adversari de genul celor din UEFA...Galatasaray,Dinamo Kiev,Standard Liege,BATE Borisov sau Zaglebie Lubin ne-am descurcat si dupa acea.Galatasaray e calificata acum in primavara europeana pentru ca vine din UEFA, dar a fost eliminata de noi.

SteauaB02.02.2009 18:42

Vai de capul vostru. Exista o diferenta intre noroc si "noroc". Norocul nostru afost, ca am jucat peste valoarea noastra. Pai la cum a jucat Nicolita, ziceai ca era noul Lacatus, Iar Nicolae Dica afost mai genial ca Hagi. Insa asta, afost doar o pura intamplare...

mountytoma02.02.2009 19:27
Pai la cum a jucat Nicolita, ziceai ca era noul Lacatus, Iar Nicolae Dica afost mai genial ca Hagi.

daca te uiti in oglinda cand spui asta, pariu ca rade si oglinda de tine? cred ca nu i-ai vazut jucand pe Lacatus si Hagi!

@redondo

am avut adversari slabi si in Liga Campionilor (Fiorentina, Slavia, Kiev). degeaba, daca NOi nu am jucat fotbal!

faptul ca noi am eliminat galatasaray este intr-adevar noroc, eu cred ca daca mai jucam cu ei de 100 de ori, de 99 de ori se califica Galata!

razvan2802.02.2009 19:42

eu as vrea tare mult sa vina Paraschiv inapoi...e un jucator care imi place mult de tot :rolleyes:

danimarcu02.02.2009 19:45
Vai de capul vostru. Exista o diferenta intre noroc si "noroc". Norocul nostru afost, ca am jucat peste valoarea noastra. Pai la cum a jucat Nicolita, ziceai ca era noul Lacatus, Iar Nicolae Dica afost mai genial ca Hagi. Insa asta, afost doar o pura intamplare...

Ce prostii poti sa debitezi...

Imagineaza-ti-l pe Nicolita din meciul de la Sevilla.Sa zicem ca joaca asa in fiecare meci.Eeee,chiar si in cazul asta ar mai avea mult de invatat ca sa il compari cu Lacatus!...

Despre comparatia Dica -Hagi nici nu ma mai chinui sa-ti raspund.Sunt convins ca nu l-ai prins pe Hagi jucand...

On-topic:cred ca am pierdut de doua ori prin transferul lui Mara la Cluj...Dar ma rog,impresarul-antrenorul-managerul-creditorul stie mai bine:avem un lot beton,nu mai avem nevoie de nimeni.Acum,ca peste vreo luna o sa inceapa Lacatus sa se planga prin presa ca nu are destui fotbalisti...

SteauaB02.02.2009 20:13

Asa cum a zis. Am jucat peste valoarea noastra. PURA INTAMPLARE! Pararea mea, cel mai bun meci facut de Nicolita, era in meciul cu Sampdoria. Ziceai ca era Messi in meciul ala.- Pac-pac-pac facea dribling dupa dribling, kiar a reusit si cu pirueta alá Zidane. Era un jucator de R-e-a-l M-a-d-r-i-d in meciul ala.

Dar s-a intamplat doar o singura data. Asa ca? Tot un jucator atehnic ramane .

clausblaus03.02.2009 22:43

@SteauaB

De ce nu ma mir?

:steag_cruce_invers:

redondo04.02.2009 01:28

Eu l-as vrea pe Danciulescu. Ce ziceti? ":)

SteauaB04.02.2009 02:30

E greu sa transferam un pustan de 16-17 ani din Argnetina sau Brazilia? Sau macar mergem pe strazile din Buenes Aieres. Si cautam acolo pustanii pentru Steaua II...Exista cu siguranta si un Messi pentru Steaua.

Ce ziceti?

clausblaus04.02.2009 07:31

@SteauaB

Tu ai o boala,cu jucatorii sud-americani!

De ce nu ai merge pe strazile oricarui oras din Romania?Te asigur ca vei ramane uimit de cate talente vei gasi pe "maidanele"noastre.

Lipsesc,din pacate,acei oameni care ar trebui sa se ocupe cu selectionarea si slefuirea acestor talente.

:steag_cruce_invers:

«1232425262729»