E adevarat ca a fost si noroc,dar si echipa juca mai frumos atunci. Protasov a avut sansa ca o serie de jucatori sa prinda cea mai bune forma a carierei lor atunci : Bostina,Iacob sau Nicolita. Chiar si dupa plecarea ucraineanului cei 3,alaturi de Dica au jucat bine si in 2006. Dar apoi ce sa faca Olaroiu sau cei ce au urmat cand noi nu avem (exceptie Dayro) oameni care sa "stie cu mingea"? A trebuit sa construim un foarte bun sistem defensiv. Nicolita joaca foarte bine pe faza de aparare,ca si O.Petre,Radoi,Lovin...si aici nu mai numesc fundasii....Dar pe faza de atac,le cunoastem toti posibilitatile.
Eu am mai spus ca in dubla mansa datorita organizarii din defensiva am invins pe Galata si am trece cred eu si de Panathinaikos,Olimpiakos,Sahtior sau CSKA Moscova.Dar jucand in fata marilor echipe noi nici nu contam in atac,in vreme ce aceste echipe amintite mai sus joaca ceva si chiar marcheaza des. CSKA avea la un moment dat in atac brazilieni ca Jo,Vagner Love,Dudu,Daniel Carvalho...deci fara rusi; Olimpiakos pe Rivaldo sau Geovani; Sahtior pe Fernandinho,Elano,Jadson,si un mexican...s.a.m.d. Acestia fac diferenta acolo in fata,nu autohtonii.De-asta a marcat Sahtiorul 3 goluri pe Nou Camp chiar daca Barca a jucat cu echipa a doua. Sigur,Zenit a reusit sa se impuna cu rusi,deci mai sunt si exceptii,dar si Zenit a esuat in Champions League.