Parerea mea e ca cele mai bune transferuri ar fi sa confirme cei deja adusi:
Szekely
-daca joaca cum o facea la Otelul pot zice ca nationala va avea un nou mijlocas dreapta
-Parerea mea e ca Janos e peste Banel
Stancu
-O noua speranta a Stelei,sper sa nu decada cum au facut`o si Litu sau Bicfalvi exilati pe la Buzau
-Totusi a fost adus ca un atacant in vana,de la o echipa buna din Liga 1.
-Sper ca MM sa se fi inselat cand a zis ca nu vrea sa il vada pe Stancu la Steaua pentru ca are nevoie de incredere si de jocuri bune in picioare.
Toja
-Sincer mie mi-a placut Juan pana acum,mai ales la dubla cu Galata.Totusi mai astept goluri,pase,sclipiri de la el.Doar am vazut lucruri diferite pe Youtube
-Daca era adus in taina ca si Kapetanos probabil nu era numit "un adevarat esec",dar adus cu surle si trambite asteptam mult mai mult de la el.
Semedo
-Probabil ca va pleca,dar e un jucator bun pentru meciurile cu Farul sau Gaz Metan.
-A facut cateva meciuri frumoase la CFR
Andrei Ionescu
-Un viitor numar 10,o mare speranta a fotbalului romanesc
-A schimbat jocul radical cand a intrat cu Urziceniul,acum e dat titular in locul lui Lovin/O.Petre/Tiago in echipa de start si sper sa fac jocuri bune.
Pedriel
-Poate il vedem si noi la echipa mare,ca la Steaua 2 a tot marcat.
-Totusi a venit ca un salvator.
Tiago,Kapetanos&Ogararu
Mi se par cele mai reusite transferuri.Toti 3 avand prestatii bune si foarte bune
+
Mai avem nevoie de un fundas stanga valoros.Petre Marin e batran,iar Eme din pacate stim bine e accidentat de mult timp,iar varianta Ogararu/Golanski pe partea stanga e incerta,un pic cam nesigura[Aici imi amintesc de gafa lui Pavel contra Germaniei la Euro]
Inca ii mai astept cu jocuri bune de la Ochirosii,si sunt sigur ca daca i se va acorda sansa va juca foarte bine;si pe Dayro il astept sa arate ca e cel ce vrea sa fie idolul tribunelor si al fanilor de peste tot.