FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«1181920212229»
mountytoma06.01.2009 14:28

sa stii ca totusi de la injuraturi ii cam ies spume verzi la gura becaliotului... de forumisti nu ii pasa, ca nu stie ce e ala computer. dar oricum afla cam cate snopuri de p...i ia in gura si de aici, poti fi sigur!

adio transferuri. Gigi vrea un milion pe Lovin si vrea sa dea tot atat pe fred de la Lyon :-)

razvan_stelist200706.01.2009 18:40

priviti aici ceva foarte ciudat....ronny e totusi la Steaua :hmmm:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ronny_Heberso..._de_Ara%C3%BAjo

Guardian06.01.2009 19:00

vezi cã în stânga articolului e un buton edit

poti sã scrii chiar si tu ce minciunã vrei .. :)

SteelBoy06.01.2009 19:02

Marco Delvecchio vrea la Steaua :click :))

Guardian06.01.2009 19:08

ar fii mai bine fãrã babalâci

nu înteleg de unde îi gãseste pe ãstia , mã jur !

O solutie ar fi Keseru ..

weeezer06.01.2009 20:51

Ce atac de vis vom avea, cu Delvecchio si Vieri :x

mountytoma06.01.2009 21:30

ne-ar mai trebui garincha!

ps pt cei ce nu stiu, asta a fost extrema braziliei in mexic 1970 :-)

All3x06.01.2009 21:35

Parerea mea e ca cele mai bune transferuri ar fi sa confirme cei deja adusi:

Szekely

-daca joaca cum o facea la Otelul pot zice ca nationala va avea un nou mijlocas dreapta

-Parerea mea e ca Janos e peste Banel

Stancu

-O noua speranta a Stelei,sper sa nu decada cum au facut`o si Litu sau Bicfalvi exilati pe la Buzau

-Totusi a fost adus ca un atacant in vana,de la o echipa buna din Liga 1.

-Sper ca MM sa se fi inselat cand a zis ca nu vrea sa il vada pe Stancu la Steaua pentru ca are nevoie de incredere si de jocuri bune in picioare.

Toja

-Sincer mie mi-a placut Juan pana acum,mai ales la dubla cu Galata.Totusi mai astept goluri,pase,sclipiri de la el.Doar am vazut lucruri diferite pe Youtube

-Daca era adus in taina ca si Kapetanos probabil nu era numit "un adevarat esec",dar adus cu surle si trambite asteptam mult mai mult de la el.

Semedo

-Probabil ca va pleca,dar e un jucator bun pentru meciurile cu Farul sau Gaz Metan.

-A facut cateva meciuri frumoase la CFR

Andrei Ionescu

-Un viitor numar 10,o mare speranta a fotbalului romanesc

-A schimbat jocul radical cand a intrat cu Urziceniul,acum e dat titular in locul lui Lovin/O.Petre/Tiago in echipa de start si sper sa fac jocuri bune.

Pedriel

-Poate il vedem si noi la echipa mare,ca la Steaua 2 a tot marcat.

-Totusi a venit ca un salvator.

Tiago,Kapetanos&Ogararu

Mi se par cele mai reusite transferuri.Toti 3 avand prestatii bune si foarte bune

+

Mai avem nevoie de un fundas stanga valoros.Petre Marin e batran,iar Eme din pacate stim bine e accidentat de mult timp,iar varianta Ogararu/Golanski pe partea stanga e incerta,un pic cam nesigura[Aici imi amintesc de gafa lui Pavel contra Germaniei la Euro]

Inca ii mai astept cu jocuri bune de la Ochirosii,si sunt sigur ca daca i se va acorda sansa va juca foarte bine;si pe Dayro il astept sa arate ca e cel ce vrea sa fie idolul tribunelor si al fanilor de peste tot.

mountytoma06.01.2009 21:41
Parerea mea e ca cele mai bune transferuri ar fi sa confirme cei deja adusi:

cata dreptate ai! daca il adaugai si pe Neaga chiar as fi zis ca mi-ai reamintit ca nu vedeam padurea de copaci.

ironia soartei face ca asta sa fie singura nostra sansa, ca transferuri de jucatori valorosi nu cred ca mai viseaza nimeni, in afara de cei ce si-ar scoate comisioane grase din asta!

redondo06.01.2009 21:41
ne-ar mai trebui garincha!

ps pt cei ce nu stiu, asta a fost extrema braziliei in mexic 1970 :-)

Si Tostao,si Jairzinho.

All3x06.01.2009 21:47

@mountytoma

Mai puneam adauga cativa jucatori:

Plesan,oprindu-se brusc din cresterea de forma cu acea accidentare stupida cu Clujul

Banel,pe care inca mi`l mai aduc aminte ucigand-o pe Betis in UEFA,imi mai aduc aminte foarfeca contra lui Poli sau golul contra Sloveniei..

Ghionea&GoianParca am cam uitat sa dam gol din corner,Ar mai trebui exersate la antrenamente,ca avem cu cine.Chiar avem o echipa cu medie de inaltime ridicata.

Iar Neaga daca ar reveni la forma de la prima aventura la Steaua ar fi perfect.

Avem echipa dar trebuie sa avem rabdare.Lacatus vazand echipa din afara probabil si-a dat seama ce ii lipseste si sunt sigur ca vom fi al 4lea an in CL cu Laca pe banca

mountytoma06.01.2009 21:50
Si Tostao,si Jairzinho.

norocul tau ca nu ai zis de talnar si dudu georgescu, ca ma suparam rau. astia doi mai merg :-) daca mai traiesc, desigur!

Iar Neaga daca ar reveni la forma de la prima aventura la Steaua ar fi perfect.

Avem echipa dar trebuie sa avem rabdare

lui Neaga nu forma buna ii lipseste! el nu e lasat sa joace! si nu la forma din prima aventura la Steaua trebuie sa revina (era aerian ca Dayro pe atunci), ci la ceea ce juca la a doua lui aventura la Steaua, el in prezent fiind la a treia!

si ai dreptate, avem echipa, si nici Lacatus nu e chiar foarte slab ca antrenor. ar putea face treaba foarte buna. ei nu de rabdarea noastra au nevoie. ci de a becalopitecului. sa fie lasati sa isi faca meseria, atunci am fi si noi cei mai frumosi suporteri. dar cine sa inteleaga asta? cel mai prost om din univers? sau lingaii din jurul lui?

redondo06.01.2009 21:53
norocul tau ca nu ai zis de talnar si dudu georgescu, ca ma suparam rau. astia doi mai merg :-) daca mai traiesc, desigur!

Da,traiesc amandoi.

se7en10.01.2009 15:08

ce ziceti de traficantul din Honduras?

redondo10.01.2009 15:27
ce ziceti de traficantul din Honduras?

Cat de bun sa fie daca juca prin Polonia la Belchatow?

razvan_stelist200710.01.2009 16:29

acest jucator l-am vazut intr-un meci din mexic pe boom la un prieten..mi se pare interesant si e si destul de tanar:

http://en.wikipedia.org/wiki/Pablo_Barrera

weeezer11.01.2009 08:27

1.75? N-o sa-l vezi la Steaua, chit ca-i Messi.

Guardian11.01.2009 12:22

25 de pagini si niciun transfer :hooray:

Marius11.01.2009 12:23

E bine ca facem trafic la sait... transferuri... Dumnezeu cu mila :D

BaJu11.01.2009 12:41
E bine ca facem trafic la sait... transferuri... Dumnezeu cu mila :D

Luati verilor doi atacanti buni ca daca faceti rost de bani si luati doi atacanti buni pentru echipa faceti CHESTI ASTA ca daca LUUATI 2 atacanti buni luam campionatul si isi recupereaza Becali bani ,chiar dublu si zapada punetil pe banca ca rezerva am auzit ca vreti sa cumparati un portar bun luatil naiba ca zapada ii invechit nu prea apara si am auzit ca aveti 30 jucatori dai in......mea multi si prosti si iau bani dejeaba laasati numai 20 pe banca alegeti 10 jucatori mici si prosti la fotbal si la vanzare si cu bani care ii luati pentru ei luati doi atacanti si un portart si daca mai ajung bani si fundasi dar pe Dica,Radoi si Nicolita nui dati afara cas oameni de valoare mai ales Radoi Dumnezeu sa fie cu Steaua

Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 fularultrasfular-campioniifularsteaua2:steag_cruce_invers:

Adrian11.01.2009 12:50

Pt numele Lui Dumnezeu, faceti ce zice BaJu!!!

Si nu ii dati afara pe Radoi si Nicolita si mai ales pe Dica!!!

p.s.

Maturati zapada aia odata.

Ca deja vad ca se plang oamenii.

c.ronaldo1711.01.2009 12:54

Ma gandesc sa editez mesajul lui Baju, dar nu stiu de unde sa incep. :))

Marius11.01.2009 13:00
MoWeed11.01.2009 13:06

Mai scapam de niste salarii mari, mai ales ca Jiji nu mai are finante...

vlad7511.01.2009 15:42
Mai scapam de niste salarii mari, mai ales ca Jiji nu mai are finante...

Daca a zis "varul" Giovanni(????) sau Ioan ca Neaga lua un salariu mare la Steaua nu mai avem voie sa facem absolut niciun comentariu. Si cica mai sunt cativa pe la Steaua care iau salariu degeaba. Acei jucatori,ce coincidenta,nu sunt sub contract cu Impresarul. Dar Ciobanul va da mana libera Impresarului sa aduca jucatori de top (salariu) la Steaua:un Mitea,un Rosu,un .... Doar Sluga(Valerica) trebuie sa parafeze contractele.

Giovanni,Giovanni...!!!

A scapat Steaua si de Cristocea. Vor urma Semedo,jucatorul ala tehnic de la Bacau(cum il cheama?),Plesan (si asta a bagat cearta in casa verilor cand a fugit din fata contractului "ros-alb" la banii lui Ciobanu'),Toja (ca de, Giovanni este putin invidios pe "celalant" var pe numele sau Vergil si Gigi nu trebuie sa mai supere pe Impresar si ii va da un sut in dos columbianului venit la insistenta Brelocului (asta-i porecla lui Vergil pentru necunoscatori).

Asa ca Steaua o va lua de la zero cu totul,cu impresari,cu jucatori,cu fotbal,cu tot!

Mai putin cu patron. Mi-e scarba!

PS BaJu ,tu ne mai descretesti fruntile. Sigur esti un geniu neinteles.Ferice de cei care intra zilnic in contact cu tine.

«1181920212229»