FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«167891029»
DelPiero1017.12.2008 21:41
Ce tot bateti apa-n piua? Ce nu e clar? Cel mai bun transfer e Lacatus! Ce nevoie mai avem noi de alte transferuri, cu maestrul pe banca? Cred ca tremura alde Dinamo de cand cu mutarea asta, probabil ca isi fac socoteli sa-l readuca si ei pe Talnar, ca sa aiba o sansa in derby la primavara!

Stati linistiti, ca nu mai vine nimeni! Eventual poate jucatori pe baza de imprumut, pana la vara, ca maestrul Lacatus oricum nu ii va pastra in lot!

Sau poate ne face maestrul vreo surpriza si ia ceva de pe la Ankaragucu, ca daca tot era in tratative cu ei, banuiesc ca si-a facut deja temele in privinta lotului turcilor!

La-ca-tus! La-ca-tus! La-ca-tus!

Mai lasa-l pe Lacatus.Sigur ca ne-a dezamagit pe toti ca a acceptat sa se compromita lucrand din nou cu oierul,insa problema la Steaua nu o reprezinta nici el,nici jucatorii.Cred ca inversunarea asta ar trebui mai mult indreptata unde ar trebui...

MoWeed17.12.2008 21:59

@Piece of Mind

Daca ai fi asa de inversunat si impotriva lui Becali ar fi ceva....

anunnak17.12.2008 22:19
Mai lasa-l pe Lacatus.Sigur ca ne-a dezamagit pe toti ca a acceptat sa se compromita lucrand din nou cu oierul,insa problema la Steaua nu o reprezinta nici el,nici jucatorii.Cred ca inversunarea asta ar trebui mai mult indreptata unde ar trebui...

Amintitzi-va ce a zis "maestrul" Lacatus apropo de jucatori gen Abel Moreno si Arthuro. Din ce am inteles eu au fost adusi si dupa ce "maestrul" Ilie l-a consultat...asa ca...Mi-e frica ca acum a cazut faza cu intinerirea lotului.

Piece of Mind18.12.2008 06:26
@Piece of Mind

Daca ai fi asa de inversunat si impotriva lui Becali ar fi ceva....

Ce-ar fi? L-as astepta in fata casei din Pipera cu un Molotov sau ce? Habar n-aveti voi ce ura am eu pe aceasta scarnavie!

Gata, resemnati-va, din cauza voastra, care ii strigati mereu numele maestrului, ne-a mai tras-o o data Gigi! Si-a dat seama ca doar asa ne poate linisti pe toti si voila, Lacatus antreneaza din nou Steaua! Probabil ca e un mandat in alb, cum a fost si cu Piturca, asa ca sa te tii!

mountytoma18.12.2008 08:44

nu inteleg de ce credeti voi ca odata cu venirea lui Lacatus s-a treminat protestul impotriva gigiotului. eu nu am nici o problema sa-l f.. in gura pe oier intre doua incurajari pentru Steaua sau Lacatus!

injuraturile la adresa ciobanului trebuie sa continue. asa poate va intelege si prostul universului ca nu Dorinel era problema, nici macar jucatorii nu sunt problema. problema este el si amestecul lui la echipa. in afara de a da bani si a se bucura de performantele echipei, nu ar trebui sa faca nimic, atunci nu ar mai fi injurat. dar e prea prost ca sa inteleaga ceva.

va fi un examen greu pentru Lacatus. daca ii va lua partea berbecului va pierde din simpatia suporterilor (deja stirbita serios), daca va lua partea suporterilor va fi dat afara de becaliot. asa ca, incotro Lacatus? doar el stie!

c.ronaldo1718.12.2008 10:13

@Piece

Pana acum am inceput bine. Am adus un antrenor cu o carte de vizita buna si un jucator foarte bun. Daca se vor confirma si oficial, desigur.

Piece of Mind18.12.2008 10:34
@Piece

Am adus un antrenor cu o carte de vizita buna.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

E cumva antrenorul cu o retrogradare la activ? Cu o demitere de la Inter Gaz? Cu un titlu pierdut, dar pe care il avea in buzunar?

Mai baieti, daca nu se implica iar Gigi cu valizele la "indirecte" (si sunt cam multe, avand in vedere concurenta de la varful clasamentului) si poate chiar la unele "directe", nu prindem podiumul.

Din punctul meu de vedere, cu Lacatus, care a efectuat pregatirea de iarna (returul sezonului trecut) si pe cea de vara (cu urmarile catastrofale pe care le stim cu toti, dar le recunoastem foarte putini), m-am lamurit. Imi pare rau de Dorinel ca nu a fost lasat sa confirme sau sa infirme.

Repet, niciodata in mandatul lui Lacatus Steaua nu a jucat cu Dinamo, Rapid sau Timisoara asa cum a facut-o cu Dorinel. Punct.

ARKA18.12.2008 10:35

Care jucator, Ronny? Am vorbit cu un amic portughez si mi-a spus ca e o petarda de jucator, in special pe faza defensiva, nu degeaba freaca banca de rezerve la Sporting. Hai sa ne trezim la realitate in **** mea, cu asemenea conducere greu vor veni jucatori de valoare.

DelPiero1018.12.2008 10:36
nu inteleg de ce credeti voi ca odata cu venirea lui Lacatus s-a treminat protestul impotriva gigiotului. eu nu am nici o problema sa-l f.. in gura pe oier intre doua incurajari pentru Steaua sau Lacatus!

injuraturile la adresa ciobanului trebuie sa continue. asa poate va intelege si prostul universului ca nu Dorinel era problema, nici macar jucatorii nu sunt problema. problema este el si amestecul lui la echipa. in afara de a da bani si a se bucura de performantele echipei, nu ar trebui sa faca nimic, atunci nu ar mai fi injurat. dar e prea prost ca sa inteleaga ceva.

va fi un examen greu pentru Lacatus. daca ii va lua partea berbecului va pierde din simpatia suporterilor (deja stirbita serios), daca va lua partea suporterilor va fi dat afara de becaliot. asa ca, incotro Lacatus? doar el stie!

Lacatus a ales gresit.Stiu ce a gandit ciobanul,insa se inseala.Protestul de abia a inceput...

MoWeed18.12.2008 10:38

Parca nici zvonurile nu mai sunt ca in alti ani...

Prevad o primavara dezamagitoare...

Piece of Mind18.12.2008 10:47
Parca nici zvonurile nu mai sunt ca in alti ani...

Prevad o primavara dezamagitoare...

Bai, ce nu intelegi? Suntem condamnati cu Gigi, cu Lacatus, cu Argaseala! Gata, s-a terminat! Din Steaua nu a mai ramas decat istoria si, pe ici, pe colo, noi, suporterii! RESTUL E TACERE!

MoWeed18.12.2008 11:05

@Piece of mind

Speranta moare ultima. Au mai existat cazuri de condamnati care au scapat

Stanici18.12.2008 11:22

Io cred ca il aduce pe Henry si o sa viseze jejey ca nu e bun si o sa il trimita la Buzau sau in C. S-ar putea, de asemenea, Anelka - dar cred ca e musulman. Plm, e vina lu' nea Gigi ca are contact direct cu divinitatea cand doarme? Sau ca nu toti oamenii sunt crestini?!! Dati-i o pauza, pac-pac!

Piece of Mind18.12.2008 11:34
Speranta moare ultima. Au mai existat cazuri de condamnati care au scapat

Da, din pacate readucerea lui Lacatus a complicat peste masura lucrurile!

Contestarea violenta a ciobanului ar fi fost de natura sa il determine sa vanda mai repede si poate mai ieftin. Fac pariu ca nimeni nu va mai spune nimic la primavara, ca de, a revenit antrenorul-simbol la echipa, de ce sa-i facem viata grea, ca poate va lua totusi titlul?!

S-a dus dracului si actiunea aia a generalilor si a celui/celor din umbra...

Adrian18.12.2008 11:51
S-a dus dracului si actiunea aia a generalilor si a celui/celor din umbra...

De fapt asta e marea problema pana la urma.

Venirea lui Lacatus a insemnat un vot de incredere foarte mare si foarte important pt Becali.

Cei care vor sa il alunge pe Becali vor fi vazuti ca niste anti Lacatusisti pt ca sunt sigur ca antrenorul nu ar ezita sa ii acuze ca vor sa faca rau echipei si deci si lui.

c.ronaldo1718.12.2008 12:05
E cumva antrenorul cu o retrogradare la activ? Cu o demitere de la Inter Gaz? Cu un titlu pierdut, dar pe care il avea in buzunar?

E acelasi care a readus Steaua in lupta pentru titlu, care s-a clasat pe locul 5 cu Otelul Galati sau care are o calificare in UCL la activ.

Adrian18.12.2008 12:12
E acelasi care a readus Steaua in lupta pentru titlu, care s-a clasat pe locul 5 cu Otelul Galati sau care are o calificare in UCL la activ.

Asta inseamna antrenor cu carte de vizita buna?

Totusi, parca vorbim despre Steaua, nu despre avantul reghin.

Piece of Mind18.12.2008 12:23
E acelasi care a readus Steaua in lupta pentru titlu....

Scuza-ma, dar ma faci sa rad! :gathering:

Lacatus a fost carat in spate de Gigi, mai cu niste "indirecte", mai cu o "directa" (vezi meciul cu Mioveni, in urma caruia ne-am pricopsit cu Neagoe)...Lacatus ne-a aratat tuturor cam cat de competent e el cu Iasiul si mai ales in crucialele meciuri cu Timisoara si Dinamo. Vrei sa intram si in detalii tehnico-tactice legate de partidele astea doua?

c.ronaldo1718.12.2008 12:28

Evident, Lacatus si-a aratat valoarea in meciurile pierdute, iar cand am castigat, Becali e idolul!

Adrian18.12.2008 12:35

C.Ronaldo17

Cam uiti cum am castigat cam toate meciurile alea.

Centrare Mendoza, cap, gol.

Fazele fixe ne-au facut multe meciuri. Faze fixe invatate inca de pe vremea lui Hagi, faze fixe pe care Lacatus a reusit sa le stearga din creierele fotbalistilor in acest sezon.

p.s.

Daca tot am vorbit despre Mendoza, mai stii ce ii tot reprosam eu lui Lacatus?

Tot ziceam ce de ce nu il joaca pe Mendoza atacant.

Acum, Mendoza joaca atacant la echipa sa actuala si e golgeterul ligii.

Piece of Mind18.12.2008 12:39
Evident, Lacatus si-a aratat valoarea in meciurile pierdute, iar cand am castigat, Becali e idolul!

Ai o logica interesanta, insa eu m-am referit strict la partidele capitale. Dubla cu Galata nu a fost decat exceptia care a confirmat regula, vezi evolutia ulterioara in Liga.

De fapt, cifra de 17 din nickul tau are legatura directa cu varsta pe care o ai?

c.ronaldo1718.12.2008 12:41

Si centrarera aia, capul si golul, ce inseamna? Nu tot gol? Ai vrea foarfeca, calcai si vinclu? Incredibil cum in perioada Lacatus am dat cele mai multe goluri din faze fixe, dar culmea, ele au fost invatate in perioada Hagi.

@Piece

Am varsta trecuta in profil daca te interesez eu atat de mult.

Guardian21.12.2008 22:04

Omer Golan, atacantul dorit de Steaua, a marcat o dublã!

ar fii ceva sã vinã ãsta..dacã nu vine Pepe

SteauaB22.12.2008 00:10
Omer Golan, atacantul dorit de Steaua, a marcat o dublã!

ar fii ceva sã vinã ãsta..dacã nu vine Pepe

Mai bine i-luam pe Denis Alibec de la Farul....

Guardian22.12.2008 00:24

îl cunosc personal pe Alibec , si mi-a zis cã nu se mai întoarce la Steaua , din anumite motive ( antrenorul de la juniori i-ar fii spus cã nu are o treabã cu fotbalul)

Ar fii cel mai mare transfer dacã l-am lua, dar mã îndoiesc

«167891029»