FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«15678929»
se7en14.12.2008 13:33

degeaba aduci nume din FM ca nu o sa se intample. Steaua n-are scouter care sa vada jucatorii din tara, ce sa mai vorbesti si de alte tari. YouTube-ul e tata lor.

weeezer14.12.2008 13:39

Razvan, astia doi numiti de tine sunt jucatori de 3-4 milioane... N-o sa dea Becali atatia bani, decat daca ia 5-6 oameni de ei.

Deliric114.12.2008 13:53

la noi problema e la conducere , nu are cine sa vada jucatorii , un om de fotbal gen Emeri Ienei ne trebuie

pai la noi este Argaseala care nu are nici-o treaba cu fotbalul si Gigi Becali care de asemenea e in pom , pai cine sa vada fotbalisiti ? Dorinel , care cred ca ii e frica sa stea de vorba cu Jiji ...

ar fi o solutie buna cred eu pentru Steaua sa vina un cuplu gen Meme Stoica , Dan Petrescu sau chiar (aici o sa imi sara lumea in cap) Razvan Lucescu si dinu Gheorghe , cel din urma se vede ca are clasa sa negocieze cu jucatori .

m am saturat de experimente pe banca Stelei cat si in conducere !

pana atunci o sa aducem jucatori vai mama lor , care alearga , dribleaza si centreaza bine doar pe youtube .

steaua_gloria14.12.2008 13:57

iarna asta luam jucatori din Romanica.

c.ronaldo1714.12.2008 13:59

Din cate imi aduc aminte, cu "panarame" gen Andrei Cristea, Iacob, Cristocea sau Vali Badea am facut marile performante din ultimii ani. Prefer la orice ora pe Vali Badea in locul vreunui Pepe sau Arthuro.

Adrian14.12.2008 14:16
iarna asta luam jucatori din Romanica.

Foarte bine.

Exista si in Romania cativa jucatori care pot sa ajunga sus de tot.

Ma refer aici la oameni ca si Curtean.

Poate ca baiatul asta a jucat asa de bine in acest tur din noroc dar, decat sa dai bani pe un strain care mai trebuie sa se si acomodeze si pe care nici nu l-ai urmarit, e mult mai bine.

Si in Liga a 2a sunt multi jucatori tineri care pot sa ajute Steaua.

Doar pt ca joaca acolo nu inseamna ca nu sunt buni.In Romania nu prea exista cautatori de talente foarte buni.Aduceti-va aminte de cazurile Jula si Szekely de la U la Galati.

MoWeed14.12.2008 14:25

Sunt si in Romania jucatori buni, dar cred ca sunt prea scumpi pentru valoarea lor.

Oricum nu cred ca vom aduce jucatori scumpi...

anunnak15.12.2008 22:51

Nu stiu de ce am impresia ca sunt adusi jucatori dupa interese la Steaua...apoi promovati si vanduti imediat. Mi se pare ca s-a incercat in anii astia aducerea unor jucatori de "perspectiva" ca sa fie vanduti apoi pe bani multi cu ajutorul brandului Steaua. Eu unul nu vad sa existe alta strategie decat cea a "venitului" cat mai gras.

vlad7515.12.2008 23:33

Curtean ,cred ca va ajunge pe la Vaslui.

metzzz16.12.2008 00:01

pentru binele lui ar fi bine sa ajunga oriunde in afara de Steaua . Sincer nu mai vreau sa vad un jucator talentat stricandu-se. Chiar nu are rost. Conducerea noastra mult iubita si-a cam batut joc de foarte multe talente ( Bicfalvi,Litu,Simion,Tudose,Ochirosii etc etc).

mountytoma16.12.2008 14:44
Prefer la orice ora pe Vali Badea in locul vreunui Pepe sau Arthuro.

subscriu! si chiar si pe v Iacob l-as aduce inapoi, sigur e mai bun decat arthuro sau Dayro moreno! dar nu mai vine...

Marius16.12.2008 16:43
Din cate imi aduc aminte, cu "panarame" gen Andrei Cristea, Iacob, Cristocea sau Vali Badea am facut marile performante din ultimii ani. Prefer la orice ora pe Vali Badea in locul vreunui Pepe sau Arthuro.

Pai Cristea, Iacob sau Badea chiar sunt panarame de jucatori. Performantele din ultimii ani sunt conjuncturale si obtinute cu aportul major a doi antrenori care si-au dat seama de ce are nevoie Steaua in jocurile cu echipele mari: aparare beton si contraatac.

Imi place ca apreciati panarame de fotbalisti ca Badea sau Cristea, dar cand vine vorba de Olaroiu sariti de cur in sus cu apelative care mai de care mai umilitoare. Deh, la FM e altfel...

c.ronaldo1716.12.2008 17:20

@Marius

Pe vremea lui Olaroiu, mi-am luat multe injuraturi pe aici pentru ca il sustineam. Eram cred ca printre singurii de pe forum care spuneam ca Olaroiu este antrenor (nu vorbesc de caracter!). Nu stiu daca am spus vreodata ceva despre el de rau. :)

mountytoma16.12.2008 19:03

si pe vremea lui Olaroiu si dupa am zis ca slugaroiu nu e antrenor bun. avea jucatori buni care aveau avantajul ca jucasera ani de zile impreuna, aia a fost cheia succesului. la boro ne-a dovedit ce antrenor bun e, cand a introdus in teren 8 fundasi care se calcau pe picioare unul pe celalalt...

dar fiecare cu parerea lui moare :-)

Marius16.12.2008 19:08

Care au fost jucatorii aia buni? Sa stiu si io... Badea, care nu a prins lotul la echipa de pe locul 10 din Grecia? Iacob, dat afara de la nemti si care acu nu-si gaseste echipa? Dica, marele Dica, trimis la echipa a doua a Cataniei?

O tot dai cu Boro dar nu stii nimic. Ia cauta mataluta declaratiile date de jucatori dupa meci. Mai uita-te apoi o data la meci si o sa vezi cum le tremurau chilotii pe ei, in frunte cu marele Dica... Pai ce putea sa-ti faca antrenorul cand tu nu vrei sa castigi?

I.N.Money17.12.2008 12:44

Vorbind de Dica , nu observa nimeni ca omul cu cea mai mare rezistenta fizica de la Steaua (dupa Banel) este la pamant la echipa lui Zenga ? Pur si simplu nu face fata ritmului de la antrenamentele unui antrenor care l-a facut mare acum 3 ani de zile , iar italienii sunt socati cum un jucator de talia sa e pur si simplu zero .

La noi , daca un jucator isi pierde forma de moment e aproape pe faras , fie ca a fost vorba de Badea, Iacob , Semedo , etc. Ideea e ca atat Olaroiu cat si Zenga , sunt singurii doi antrenori din perioada "Becali" care au reusit sa aduca rezervele la nivelul titularilor .

MoWeed17.12.2008 12:52

Dica nu face fata ritmului de la Catania pentru simplul fapt ca este lenes. Credea ca ajunge acolo si va fi vedeta echipei fara sa mai munceasca....

I.N.Money17.12.2008 12:55

@ Mo

Nu cred ca e numai asta , mie imi pare ca Dica dupa plecarea lui Olaroiu a devenit aproape nul . Si nu cred ca este numai vina lui aici (ca e indolent).

MoWeed17.12.2008 13:00

Ai dreptate, or exista si alte motive. Tinand cont de stafful medical si preparatorii fizici extrem de slab pregatiti, probabil nu este numai vina lui.

Vina lui este ca, in loc sa munceasca pentru a-si reveni la forma de odinioara, prefera sa se planga ca nu este jucat si sa-si caute alta echipa.

Eu ii doresc sincer sa revina la forma de odinioara si sa prinda o echipa mai mare decat Catania. Merita asta pentru ce a facut la Steaua

Anca_stelista4ever17.12.2008 13:28

Am auzit ca este posibil sa revina Thereau...ma rog, el asta isi doreste, dar depinde acum :(

mountytoma17.12.2008 17:40
O tot dai cu Boro dar nu stii nimic. Ia cauta mataluta declaratiile date de jucatori dupa meci. Mai uita-te apoi o data la meci si o sa vezi cum le tremurau chilotii pe ei, in frunte cu marele Dica... Pai ce putea sa-ti faca antrenorul cand tu nu vrei sa castigi?

asa e maria ta. tu le stii pe toate. am avut numai jucatori prosti. noroc ca ii aveam pe Olaroiu si Becali!

mai uita-te si tu la meciul ala si vei vedea ca, daca nu gresea Daniel Balan o preluare simpla chiar inainte de golul patru, jucam finala UEFA... dar depinde daca intelegi ceva din ceea ce vezi!

c.ronaldo1717.12.2008 18:13

Ronny despre care se vorbeste este cumva jucatorul de la Sporting Lisabona? Daca da, e scula!

Guardian17.12.2008 18:36

@ Anca

jj nu îl vrea pe Thereau

weeezer17.12.2008 19:05
Ronny despre care se vorbeste este cumva jucatorul de la Sporting Lisabona? Daca da, e scula!

Daca nu merge ala de la Manchester, e bun si cel de la Sporting ;)

Oricum Argaseala a negat orice posibilitate ca Heberson sa ajunga la Steaua. Gazeta zicea 99% sanse. Iar s-a intamplat acel 1%...

Piece of Mind17.12.2008 21:11

Ce tot bateti apa-n piua? Ce nu e clar? Cel mai bun transfer e Lacatus! Ce nevoie mai avem noi de alte transferuri, cu maestrul pe banca? Cred ca tremura alde Dinamo de cand cu mutarea asta, probabil ca isi fac socoteli sa-l readuca si ei pe Talnar, ca sa aiba o sansa in derby la primavara!

Stati linistiti, ca nu mai vine nimeni! Eventual poate jucatori pe baza de imprumut, pana la vara, ca maestrul Lacatus oricum nu ii va pastra in lot!

Sau poate ne face maestrul vreo surpriza si ia ceva de pe la Ankaragucu, ca daca tot era in tratative cu ei, banuiesc ca si-a facut deja temele in privinta lotului turcilor!

La-ca-tus! La-ca-tus! La-ca-tus!

«15678929»