FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«13456729»
weeezer10.12.2008 22:25

Ar trebui adus MM Stoica.

Bogdan4Steaua11.12.2008 07:40

Ar fi de vis... dar imposibil!

MoWeed11.12.2008 14:02

De cand a plecat MM Stoica totul s-a dus de rapa; totusi slabe sperante ca va mai veni

SteauaB11.12.2008 14:41

Ce sa facem ma cu jucatorii romanii la Steaua? Voi nu vedeti ca romanii n-au technica, n-au dribling, n-au viteza, nici ABC:ul fotbalistic? Cam 90% din juniorii Romaniei sunt "talentati" ca Bogdan Stancu sau ca Nicolita. Si nu mai va luati dupa Mititelu. Ca Oltenii nu sunt deloc talentati ca brazilieni sau ca portughezii. Gangiveanu nu este un mare talent, gen Theo Walcott sau Nani, iar Costea nu e Benzema..

Pararea mea ca si Dayro Moreno e cu mult peste Costea...

strezahuzum11.12.2008 15:01

Unicul transfer care are vreun sens :

JJ -> OUT ( poate JJ -> DNA, dar aici probabil ca sunt nebuneste de optimist) ;

<INSERT_NAME_HERE> -> IN .

In rest, n-are rost sa ne mai batem capul ca vine X sau Y. Totul se invarte in jurul evacuarii cancerului. Sper ca Armata si DNA sa continue cu procedee placute pentru ochiul nostru gen "coate in gura lui Becali" si "bata in cap" pana cand oligofrenul va vinde echipa

ultrash11.12.2008 16:00

oierul la sport.ro,in direct la special cu Lacatus: "azi am facut primul transfer: Semedo si Rada la schimb cu N`Doye, am batut palma cu porumboiu, mai trebuie sa se faca actele"

Mirific....o campanie stralucita...

Ne-am saturat de voi, PLECATI CU TOTII!!

andrey_ptm_steaua11.12.2008 16:05

bn ca a plecat Semedo.....n'doye e jucator bun

Adrian11.12.2008 16:09

Pacat de Rada...

De Semedo...la cei 29 de ani...nu stiu.

Sper ca cei 2 sa refuze mutarea.

Nu de alta dar N'Doye asta, la 31 de ani, nu stiu cat de mult va ajuta Steaua.

Mai mult cred ca va scoate din echipa jucatori ca Andrei Ionescu sau Bicfalvi.

p.s.

Nu pot sa nu observ cum Steaua merge din afacere proasta in afacere proasta.

Arthuro si Abel au costat clubul peste 1 milion de euro.

Acum, pe N'Doye asta a dat 2 jucatori care impreuna au costat 2,4 milioane de euro.Si la suma asta nu mai punem si banii luati din salarii.

Melku11.12.2008 16:13

Carpeli, nu avem o strategie sau o viziune.

Lari11.12.2008 16:13
Pacat de Rada...

Exact asta vroiam sa spun si eu. Pai daca Dorin Goian va pleca mai mult ca sigur, ramanem in Baciu si Ghionea? Aaaa... scuzati-ma, o sa vina Tudose. Imi cer iertare!

:wall:

Adrian11.12.2008 16:16

Lari, tu presupui ca doar Goian o sa plece.

Dar daca pleaca si Ghionea?

Daca pleaca si Radoi?

Tiganul ala din loja Stelei e un dobitoc.

Marius11.12.2008 16:17

'tu-ti indoieu' ma-tii... sa se spele cu el pe cap, si-a tras Becali jucator... ce sa mai zici acu?

steaua_gloria11.12.2008 16:19

Ndoye asta chiar e bun. L-am vazut in mai multe meciuri . Din pacate pentru el o sa regrete perioada la Steaua.

Lari11.12.2008 16:20

Am vorbit doar despre Goe, pentru ca doar el are o oferta concreta, se pare. Eu cred ca si Radoi o sa plece si este mai bine si pentru el, si pentru noi.

Dar oricum Radoi era folosit mai mult la mijloc. A-propos de mijloc: sper sa vedem o linie de mijloc mai decenta in retur. Mie imi place N'Doye, sper sa confirme in aceeasi masura in care sper sa renunte la duritati.

Si mai sper ca dobitocu' sa mai aduca niste jucatori ca lumea.

Adrian11.12.2008 16:27

Mai copii, nu il mai laudati pe N'Doye asta si nu va mai bucurati atat ca nu aveti de ce.

Asta e doar un alt transfer de locul 2.

Nu intelegeti?

Ciobanul incearca sa faca la fel ca anul trecut.Trage tare ca sa prinda drumul spre CL.

N'Doye va avea 31 de ani in 2009.Ce credeti ca va face la Steaua?

NIMIC!

Decat sa dai 2 jucatori ca Semedo si Rada pe ala, mai bine ii pastrezi si promovezi tineri de la echipa a 2a, tineri pe care ii inveti si ii cresti.Si pe astia te poti baza 10 ani de acum incolo.Da' pe N'Doye? 1 maxim 2 ani.

Poate nici un an, ca doar e negru.Si stim cat de tolerant cu alte popoare e viermele.

SteauaB11.12.2008 16:49
Mai copii, nu il mai laudati pe N'Doye asta si nu va mai bucurati atat ca nu aveti de ce.

Asta e doar un alt transfer de locul 2.

Nu intelegeti?

Ciobanul incearca sa faca la fel ca anul trecut.Trage tare ca sa prinda drumul spre CL.

N'Doye va avea 31 de ani in 2009.Ce credeti ca va face la Steaua?

NIMIC!

Decat sa dai 2 jucatori ca Semedo si Rada pe ala, mai bine ii pastrezi si promovezi tineri de la echipa a 2a, tineri pe care ii inveti si ii cresti.Si pe astia te poti baza 10 ani de acum incolo.Da' pe N'Doye? 1 maxim 2 ani.

Poate nici un an, ca doar e negru.Si stim cat de tolerant cu alte popoare e viermele.

Problema este Adrian, ca nu exsta tinerii la Steaua mai valorosi ca N´Doye. Tu trebuie sa intelegi ceva - nu mai exista tinerii talentati...la Steaua, si nici in Romania.

Nu or fii N´Doye un jucator de CL, insa oricum e cu mult peste mijlocasi nostri, inclusiv Ionescu - nu vad absolut nimic in el.

Adrian11.12.2008 17:00

De unde stii ca nu exista cand de fapt nu am vazut nici un tanar primind vreo sansa?

Ochirosii, un jucator tanar si care s-a integrat bine in echipa Stelei, cate sanse a primit?

Baiatul a dat si goluri atunci cand a fost folosit constant.Cu ce l-a ajutat asta?

c.ronaldo1711.12.2008 17:08

Un mijloc cu N`doye-Tiago parca suna totusi mai bine decat Petre-Lovin.

redondo11.12.2008 17:10

@Del Piero

Eu unul te simpatizez dar aici nu pot fi de acord cu tine.Pe Costea il stiu foarte bine si pot sa-ti spun ca e un fel de Vali Badea.

Eu am ajuns la alta concluzie...la Steaua n-ai ce cauta daca ai 21-22 ani.Ori esti copt,ori te duci la Craiova sau in alta parte unde poti creste.La Steaua nu e rabdare cu jucatori gen Stancu,Ochirosii,Bicfalvi s.a.m.d.

Mie unul Dayro imi place.Insa Toja e cea mai mare gluma de fotbalist care a imbracat acest tricou alaturi de Arthuro si Andrey.

MoWeed11.12.2008 17:15

N'doye este un jucator destul de bun pentru Liga 1. Oricum nu cred ca este peste Ov Petre, Tiago sau chiar Bicfalvi(tinand cont si de varsta celui din urma).

Dar este o suma de transfer exagerata, Rada este un jucator bun iar pe Semedo am dat 1 milion acu vreo 3-4 luni

predatorpulse711.12.2008 17:31

Acum am vazut si eu aceasta mutare cu n'doye la Steaua. Nu imi place sa ma antepronunt dar frate cum naiba luam un jucator care face 31 de ani in 2009. Toate cluburile de fotbal iau africanii astia rezistenti si tehnici cand sunt mai tinerei,le explica putina tactica(desi de multe ori degeaba) si ii trimit in teren. Numai noi ne-am gasit sa luam africani in ultima parte a carierei. Nu ma deranjeaza faptul ca vine baiatul asta cat ca pleaca rada(daca pleaca),un fundas de valoare,marginalizat aiurea de Becali si lingaii lui. Cat despre Semedo,nu pot spune nimic pozitiv despre el,mi se pare un fel de Elton mai inalt,conditie fizica buna insa nu sta bine pe picioare si pierde mingile foarte usor. Pe scurt,o mare teapa trasa ciobanului de catre chefere.

As vrea sa sar in sus de bucurie auzind ca ne intarim mijlocul insa imi e frica de un nou caz dino eze,si imi e mai frica stiind ca baiatul asta a fost dat de porumboiu,un rival pe fata al lui Jiji. De fapt mai toti "prietenii" lui Jiji i-au dat tepe ciobanasului,Iancu i-a dat tepele medicale emeghara,plesan si ov.Petre(oameni mai mereu accidentati),chefere ne-a tras-o cu surdu si Semedo,iar de la Vaslui nu ma astept la nimic bun.

Om trai si om vedea.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Bogdan4Steaua11.12.2008 18:03

La capitolul tehnica si viziune a jocului, sa il compari pe Elton cu Semedo este ca si cum ai compara un BMW cu o Dacia 1310.

Marius11.12.2008 18:09

Un lucru pe care abia acum l-am observat. indoaie e roman!

La doar o zi dupa ce a anuntat "gata cu strainii la Steaua, cumpar numai romani!", Becali il transfera pe romanul indoaie de la Vaslui... :wall::wall:

Lari11.12.2008 18:13
La doar o zi dupa ce a anuntat [...]

Papagalu' a zis ieri ca va vorbi numai la misto cu presa, ca s-a saturat sa puna suflet.

weeezer11.12.2008 18:40

Sport.ro zice ca se negociaza si pentru Liubinkovici.

«13456729»