FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«18910111229»
Bogdan4Steaua24.12.2008 12:23
Dupa cum am zis, Thereau era bun pentru Steaua, insa nu si pentru alte echipe. Steaua nu e groapa de gunoi a europei (ca Dinamo) sa ia orice jucator dat afara si declarat de alte cluburi ca fiind cel mai prost transfer. Trebuie sa ridicam bariera valorica, si sa nu mai luam fosti jucatori. Aici se incadreaza si ceilalti mai sus mentionati, in afara de Neaga. Poate strange din dinti, dar strange banul! Decat in china la orezari, mai bine la sarmale si romani, si bani destui. Poate vrea sa joace pentru Steaua, poate iubeste echipa, dar nu are valoare. Si Steaua nu isi permite sa bage in teren jucatori fara valoare doar pentru ca "ii iubeste".

In ceea ce priveste transferurile, n-ai de ce sa-ti faci griji! Cu siguranta un club cand creste jucatori, nu creste fix o echipa + rezerver. Si chiar daca e asa, nu vor pleca toti ca pe banda rulanta, si vom avea destule talente incat sa acopere locurile lipsa prin aceeasi valoare, sau chiar mai buna.

Nu e un pic ciudat, ca noi, Romanii, sa incurajam o echipa de straini? Ce inteleg ei? E ca si cum ai bate cu lingura-n oala de ciorba. Ei aud doar zgomot ritmat.

Si in final, o intrebare: In acest fel, cu valize, blaturi si antrenori fara valoare, crezi ca Steaua va ajunge undeva? Crezi ca va mai lua vreun titlu? Deja la cupa Romaniei au renuntat..nu era profitabila.

PS: Chiar daca nu prea se poate acum cu tinerii crescuti de noi, sunt destui fotbalisti tineri care vor sa se afirme. Ieftini si buni. Nu scumpi si prosti de pe DVD.

Eu unul nu as vrea sa se intoarca niciun jucator STRAIN care a jucat la Steaua.

Hai Steaua, Hai Romania!

Thereau este exact ceea ce ne-ar trebui noua acum. Si nu, nu suntem groapa de gunoi a Europei daca il readucem pe Thereau. Nu il compara pe francez cu penibili gen Tamas, Barcauan sau Stoican.

Cum vrei sa ridicam bariera valorica? Fara bani? Cu Litu, Simion???

Daca nici Neaga nu are valoare, mai da-o naibii... unii au inceput sa vada in Neaga o petarda pentru simplul fapt ca Becali il vede drept o petarda. Exemplu perfect al inocularii doctrinei becaliene. Idem in cazul lui Elton!

Repet: si eu as vrea o echipa formata din tineri crescuti in spiritul Stelei gen Ogararu, dar acest lucru se poate face in timp si pastrand o anumita proportie. Cu un centru de copii si juniori puternic, putem promova cativa jucatori de valoare in timp.

Cum puteti sa credeti in asemenea vise cand, rand pe rand, nici Hagi, nici Lacatus nu au avut tupeul sa il promoveze nici macar pe Ochirosii, motivand ca nu are experienta, si preferand sa joace repetat cu un penibil numit Semedo. Daca nu are loc unul, credeti ca vor avea loc mai multi? Ce antrenor in toate mintile s-ar inhama la un astfel de experiment, cu o echipa formata 80-90% din tineri, in conditiile in care suporterii exercita presiune, conducerea exercita presiune, iar istoria ne obliga sa castigam trofee?

Performanta nu inseamna, evident, valize si vorba multa. Inseamna sa ne vedem de joc, cu un lot competitiv. Jucatori tineri, jucatori cu experienta, romani, brazilieni, argentinieni, sarbi... nu conteaza. Performanta se face in conditiile unui climat propice. Si acest climat propice nu coincide cu "era mizeriei becaliene".

Inca o chestie: fotbalistii nu se iau uitandu-te numai pe DVD. A disparut management-ul din Ghencea odata cu plecarea lui Meme. Trist dar adevarat!

razvan_stelist200726.12.2008 19:41

am auzit ca toto tamuz(beitar ierusalim) este in vizorul Stelei.tamuz e un super atacant,tanar si de perspectiva dar in acelas timp foarte bun.in aceasi timp maoulida este si el un jucator extraordinar,un atacant extraordinar ce se aseamana mult cu mendoza.ma tem insa ca in cazul in care va fi adus francezul va fi folosit mijlocas deoarece el poate juca si pe benzi si dupa sa se spuna despre el ca este un jucator slab.cred ca in acest moment Steaua are un lot bun dar trebuie ca jucatorii sa joace fiecare pe posturile lor.consider ca o echipa asemanatoarea cu aceasta va reusi sa castige campionatul:zapata-Ogararu,Goian,Ghionea,p.Marin-Nicolita,Radoi,ov.Petre/bicfalvi/Lovin/tiago,toja/Ochirosii-Dayro moreno/stacu,kapetanos

razvan_stelist200726.12.2008 19:59

iata ce ii trebuie Stelei - un super atacant care nu ar costa mai mult de 3 milioane:

http://www.youtube.com/watch?v=o1BADH2pHlc...feature=related

pawel brozek evolueaza pt wisla cracovia si sunt sigur ca ar vrea sa faca pasul catre o echipa mai buna,pt ca Steaua este peste wisla.

c.ronaldo1726.12.2008 20:47

Bun, si in cate meciuri l-ai urmarit tu pe Pawel Brozek, Razvane?

GOD26.12.2008 21:14

jucaori de Youtube si FIFA :))

razvan_stelist200726.12.2008 21:18

si pes...

DelPiero1026.12.2008 21:45
iata ce ii trebuie Stelei - un super atacant care nu ar costa mai mult de 3 milioane:

http://www.youtube.com/watch?v=o1BADH2pHlc...feature=related

pawel brozek evolueaza pt wisla cracovia si sunt sigur ca ar vrea sa faca pasul catre o echipa mai buna,pt ca Steaua este peste wisla.

E bun la Championship/Football Manager.Dar noi traim in lumea reala,din pacate... :thumbsup:

Adrian27.12.2008 14:33

Am vazut ieri la stirile din sport de la Pro TV cum ca Steaua l-ar vrea pe atacantul lui BATE Borisov, Vitali Rodionov.

Baiatul asta e bun si nu ar fi o miscare rea pt Steaua sa incerce echipele astea care tocmai au intrat in CL.

Anorthorsis nu e o tinta prea buna avand in vedere ca are jucatori "cu experienta" si ca salariile acestora sunt foarte mari.

Dar echipe ca BATE, care au atras atentia in CL sau in Cupa UEFA, sunt foarte interesante de studiat.

Daca reusesti sa strangi 2-3 jucatori tineri, ieftini si de valoare, poti sa schimi enorm de mult jocul unei echipe.

Rodionov, din ce am vazut eu, nu e un atacant de forta,masiv, imobil, nu e pivot, e doar un atacant de gol.

Omul sta cu fata la poarta si cand o prinde o baga in ate. E cam ce avem noi nevoie. Are si vreo 25 de ani deci nu mai e chiar necopt. Si mai sunt cativa jucatori la BATE.

Nu trebuie sa ne bagam neaparat pe piata sud-americana. Nu doar acolo se gasesc talente.

Sa nu uitam ca Barcelona l-a achizitionat in aceasta vara pe bielorusul Hleb.

La dracu cu dvd-urile, youtubeul si football managerul. Ori aducem jucatori care sa faca treaba, ori ne retragem din campionat.

redondo27.12.2008 14:58

Orice,numai sa nu mai aud de Camus ala.

MoWeed27.12.2008 15:07

Si de Armenteros....

Guardian27.12.2008 16:01

nici chiar orice, sper sã revinã Pepe

ultrash27.12.2008 17:01

Rodionov chiar ar fi o solutie, decat Omer Golan :-j Nu inteleg de ce nu se gandeste nimeni la Thereau. Thereau oricat de teapa anului o fi in Belgia, la noi a fost ultimul atacant adevarat pe care l`am avut, goluri multe, stiinta jocului, viteza, inteligenta, tot ce vrei, chiar mi`e dor de Cyril. Thereau e net superior lui Kapetanos sau Stancu.

De numele vehiculate n`am ce sa zic,nici macar nu i am vazut vreodata pe jucatorii aia: Sosnovsky,Medel,Beausejour(de astia doi am citit ca joaca in nationala Chile iar Sosnovky ar fi Goianu` lui BATE Borisov)

Maoulida n`o sa vina in Ghencea niciodata, si nici Vignal nu cred. Ma intreb daca pe Kante de la Nice si Szylowicz ala de la Neuchatel Xamax chiar i`a urmarit vreun om de la Steaua, sau sunt pusi sa umple DVD`ul?

Oricum, avem nevoie de o curatenie adevarata la Steaua

PRESA ITLIANA ANUNTA CA Dica AR PUTEA REVENI IN Ghencea!(SPORT KANAL D)

Adrian27.12.2008 17:12

Nu va prostiti atat.

Thereau nu cred ca mai poate fi o solutie pt noi.

Sansele ca el, daca revine, sa aiba acelasi parcurs sunt minuscule.

Ganditi-va numai, atunci avea la echipa jucatori ca Bostina sau Dica, care il puneau in situatii de gol, avea atunci alaturi atacanti ca Dica, Badea si Iacob, atacanti cunoscuti in Liga 1 si pe care apararile adeverse se concentrau mai mult decat pe el.

Atunci juca intr-un 4-4-2 si Olaroiu ii dadea alte sarcini decat cele pe care le-ar primi acum de la Lacatus in foarte de rahat sistem de 4-2-3-1.

ultrash27.12.2008 17:18

il prefer oricand pe Thereau lui Golan, Pepe, Arthuro, Kapetanos sau Bogdan Stancu, in orice sistem ar folosi Lacatus...

Fan FC Steaua27.12.2008 17:24

@ultrash

Citeste posturile mele de mai sus!

Sper sa nu revina nici Thereau, nici PEPEne Moreno....

Cat despre celelalte transferuri visate de Becali....n-am ce spune...aduce jucatori de aproape 30 de ani la Steaua....

Guardian27.12.2008 17:48

Andres Mendoza a fost ales fotbalistul anului în Peru!

Robinson Rufay Zapata27.12.2008 18:10

daca i'am fi avut in echipa pe mendoza , Elton si pepe moreno garantez ca Steaua marca in fiecare etapa cum defapt asta facea in returul seonului trecut , dar acum il avem pe Semedo , toja si doamne iti multumim ca ne'ai scapat de arthuro

Stryker27.12.2008 18:24

S-ar merita sa-l aduca inapoi pe Mendoza si sa-l foloseasca pe postul sau de baza , adica atacant , omu le are cu finalizarile si in plus de asta a declarat ca ar vrea sa se intoarca , numai ca salariul sau ar fi o problema ... prea mult pentru Gigi ,bine ca-si permite sa-l tina Morelia , o echipa mica din Mexic

GOD27.12.2008 21:38

Italianul Lucarelli, pe care Lucescu l-a antrenat la Sahtior, e dispus s-o lase pe Parma in serie B si sa vina sa ia titlul cu Steaua, ca sa joace apoi in Champions League.

Asta chiar ar fi de vis da e vrajeala

SteauaB27.12.2008 21:52
daca i'am fi avut in echipa pe mendoza , Elton si pepe moreno garantez ca Steaua marca in fiecare etapa cum defapt asta facea in returul seonului trecut , dar acum il avem pe Semedo , toja si doamne iti multumim ca ne'ai scapat de arthuro

Doar Elton avea fatza de Steaua, restu erau praf...

Guardian27.12.2008 21:53

n-am auzit de el , toatã lumea zice cã e mare jucãtor..

mountytoma27.12.2008 22:29

daca ar fi dupa mine, stiind ca becalopitecul nu mai are un ban in buzunar de transferuri, as face echipa asa:

zapata (Cernea)

Ogararu(golanski) Ghionea (Baciu) Goian (rada) filip (?)

szekely (bicfalvi) ov Petre (Lovin) Banel (toja)

Neaga (Dayro) kapetanos(Stancu) Ochirosii (Litu)

nu ma intrebati de Radoi, nici el nu mai intreaba de Steaua...

cum sa vina lucarelli in Romania? Victoras Iacob e aproape de salernitana... chiar daca e in Liga a II-a, italia e o tara civilizata, salerno e un oras superb la mediterana, cu vedere la insula capri si vezuviu, aia da viata! vine lucarelli sa vada carute si sa asculte manele la noi? eu nu cred povesti din astea!

SteauaB27.12.2008 22:51
daca ar fi dupa mine, stiind ca becalopitecul nu mai are un ban in buzunar de transferuri, as face echipa asa:

zapata (Cernea)

Ogararu(golanski) Ghionea (Baciu) Goian (rada) filip (?)

szekely (bicfalvi) ov Petre (Lovin) Banel (toja)

Neaga (Dayro) kapetanos(Stancu) Ochirosii (Litu)

nu ma intrebati de Radoi, nici el nu mai intreaba de Steaua...

O echipa fara technica, fara viteza, fara clarviziune in joc. Deci nu te contrazic. Este intra-devar cea mai buna echipa posibila...Insa....asta e valoarea.

redondo27.12.2008 23:15

@Mountytoma

Litu?! Aoleu frate...in rest nu e rau,daca ii mai lasi deoparte pe Lovin,Toja si Neaga.

SteauaB27.12.2008 23:22

Ce ziceti despre Curtean? Uni zic ca Curtean este noul decar al Romaniei, alti kiar zic ca Curtean e posibil canditat la balonul de aur. Insa eu zic, ca si Curteanul este un jucator mediocru. Un jucator de valoare, doar de Liga lui mitica... La curtean se vede clar, ca-l lipseste ABC:ul fotbalistic.

Fratii romanii, stelistii.. Scoateti va rog mintile din cap, Mutu este si va fii ultimul decar al fotbalul romanesc....

Asa ca, va rog - pentru binele vostru. Nu mai cautati scuze gen: Stancu nu joaca pe postul lui natural, Plesan s-a accidentat, Radoi e obosit, Szekely nu este in forma etc. Ca e pierdere de timp. Nu castigati absolut nimik daca ziceti ca "Stancu nu este folosit corect de Lacatus". Pur si simplu, baiatul N-ARE TALENT!! Nu are, nu este un fotbalist...Si cu asta basta..

«18910111229»