FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«1101112131429»
Virgil28.12.2008 11:19

N-o mai dati ca jucatorii romani nu sunt talentati si nu au abecedarul fotbalului, daca nu faceti parte din sistem. Eu sunt convins ca avem jucatori foarte buni, dar preturile care se cer pe ei sunt umflate. Si inca o problema. Nu avem antrenori valorosi care sa-i puna in valoare. Care sa le insufle incredere in ei si mentalitate de invingatori.

Cati dintre jucatorii straini veniti in Liga I s-au remarcat pana in prezent? Doar cativa, cati numeri pe degetele a doua maini.

ultrash28.12.2008 11:22

@Adrian - Tu chiar crezi tot ce zice presa...sa fim seriosi, nu s`or antrena juniorii romani in conditii ca la Ajax sau Barcelona dar nici ca in Papua Noua Guinee. Exista o gramada de scoli de fotbal bunicele in tara, la Salonta, la Pitesti vreo doua, Academia Gica Popescu, plus alte cateva cluburi care cresc jucatori: Craiova,Steaua cu nou infiintata Academie, dinamu

Arata`mi unde am zis de jucatori mari la Steaua. Am zis "ce mare jucator e si Curtean asta?" si mi se pare pertinenta ideea mea, Curtean fiind un simplu jucator ca atatia si atatia cati au mai fost in Romania umflati de presa dupa 3 goluri intr`un meci.

Ce ne trebuie Curtean? Ii avem pe Ochirosii, Bicfalvi, Andrei Ionescu. Acum hai sa aducem toate vedetele de la Medias, Otopeni, Mioveni & Co.

In plus, Curtean e caine daca nu stiati. Mie nu`mi place omu` asta si punct. Tu esti probabil de alta parere. Daca joaca bine la medias nu inseamna ca va veni in Ghencea si va straluci.

In general presa din Romania creaza oamenilor o imagine megapozitiva dupa ce au miscat un degetel si una meganegativa daca n`au miscat degetelul. Am zis, n`o fi Romania raiul pe pamant, nu e Anglia nu e Franta, dar nici nu suntem canibali, si nici nu vanam sobolani cu arcu`.

PS: Nu ma joc Manager, nu ma joc FIFA, nu ma joc nici macar Solitaire :D

mountytoma28.12.2008 11:33
Si TGV are 5 clase peste Sageata Albastra datorita delasarii conducerii CFR... rationament super, nimic de zis...

ti-a scapat porumbelul... nici nu stii cate sunt din cauza delasarii sau prostiei conducerii CFR! ca pestele de la cap se impute nu am descoperit-o eu, se stie de mult. oare ce ar fi Steaua acum daca ar avea un patron inteligent, un manager priceput, un antrenor experimentat? asa, degeaba avem, - parerea mea!, cel mai bun lot de jucatori din tara, atata timp cat ei sunt condusi de cel mai prost om din univers si sluga lui, Argaseala?

clausblaus28.12.2008 11:39

"Daca Mutu era un adevarat decar al nationalei am fi facut si noi mai mult la nationala. 3 ratari rusinoase si o prezenta la un European in care am fost cea mai urata echipa a competitiei nu se pot numi performante.... "

Oricat de hulit ar fi Mutu,in Ghencea,nu cred ca i se pot imputa,doar lui,insuccesele echipei nationale.

Stim destul de bine ca, la joc,participa(sau asa ar trebui) 11 jucatori si nu unul singur.

Este evident faptul ca nici la nationala nu merge ceva,dar sa pui totul in carca unui singur jucator mi se pare prea mult.

Echipele de club,majoritatea,nu au rabdarea necesara de a descoperi si lansa tinere talente,astfel ca se ajunge,din pacate,ca la nationala, sa ne punem sperantele in 2-3 jucatori.

Refuz sa cred ca in Romania nu mai sunt tineri talentati si dornici de performanta!

:steag_cruce_invers:

Adrian28.12.2008 11:54

Ultrash

Mana aia de cluburi care au baze de pregatire cat de cat acceptabile pt juniori e doar o mana.

Nu gasesti astfel de conditii in toata tara.

Si nici nu sunt nu stiu ce conditii.

Steaua are academie doar de anul asta.

Pana acum 2-3 ani si juniorii stelisti faceau antrenamente pe pamant si in alte locuri total nepotrivite.

Ce vorbesc eu nu tine de presa, tine de medicina.

Organismul celor tineri e in crestere continua. Daca vrei sa faci un sportiv din tanarul respectiv, trebuie sa ai grija sa aibe un organism sanatos.

Daca tu ii distrugi picioarele pe suprafete inadecvate, ce pretentii poti sa mai ai?!

Cat despre faza ca Curtean e caine, ma doare fix in cot.

Si Mutu e stelist si?!

Curtean are un fizic bun, viteza, sut si se descurca pe mai multe posturi la mijloc.

Are 21 de ani si ar fi o prostie sa fie ignorat in conditiile in care Semedo e jucat constant in banda stanga.

Mie nu`mi place omu` asta si punct.

Cand vrei sa faci performanta, nu e loc de sentimente.

Daca esti stelist, te intereseaza binele Stelei, nu al tau.

ultrash28.12.2008 11:58

Adrian: De ce CURtean si nu Ochirosii ???

Adrian28.12.2008 12:05

Dar nu am zis asta.

Nu l-am facut pe Curtean mijlocas stanga.Chiar am zis intr-un post anterior ca pe el il vad ca mijlocas central ofensiv.

Curtean poate juca peste tot la mijloc.

Si in stanga si in centru si in dreapta.

Il iei si il joci unde trebuie. Atata tot.

Oricum, Lacatus nu e genul care sa promoveze tineri. El o sa mearga toata viata lui cu Semedo in stanga, ca atata stie.

Ochirosii, Ionescu, Bicfalvi sau oricare alt tanar, toti acestia vor imbatrani pe banca Stelei, nu pe teren.

Marius28.12.2008 12:09

As putea sa pariez ca Andrei Ionescu o sa fie titular la mijloc in retur...

c.ronaldo1728.12.2008 12:12

Pai Lacatus nu poate promova tineri stiind ca la primul meci prost ii va sari in cap patronul nebun.

Guardian28.12.2008 12:34

sper sã aibe curajul si sã facã acest pas de a îi titulariza pe cei tineri

GOD28.12.2008 12:35

Romario va sosi in curand in orasul Cochabamba pentru a prelua echipa. Oficialii echipei boliviene au anuntat si surprize pe piata transferurilor de jucatori, printre care posibila revenire a lui Ricardo Pedriel, acum la Steaua"

BBagamias pl in berbecali oier de meserie si tacsu vanzator de branza de capra ce e ...

In plm odata l-a bagat in CUPA si p`asta si de atunci nici rezerva nu l-a bagat si nici atacanti nu aveam.

Gigi Becali LA **** Gigi BECALII

deja chiar m-am enervat .

Adrian28.12.2008 12:36
Pai Lacatus nu poate promova tineri stiind ca la primul meci prost ii va sari in cap patronul nebun.

Si atunci de ce s-a mai intors?

Care e de fapt rolul lui Lacatus la Steaua?

GOD28.12.2008 12:39

Antrenor secund.

ultrash28.12.2008 12:50

Rolul lui la Steaua? Cum a spus ciobanul, cum a spus Ghionea: Se spera ca prin asta sa ne inchida gura, sa incetam protestele

c.ronaldo1728.12.2008 13:18
Si atunci de ce s-a mai intors?

Care e de fapt rolul lui Lacatus la Steaua?

Sa faca macar numarul de puncte care la facut in returul trecut.

PS: Un antrenor mare este unul care promoveaza tineri? Cum dracu?! Un antrenor daca castiga 10 meciuri din 10 este mare, poate sa foloseasca si jucatori de 40 de ani. Cred ca nimeni nu s-ar supara daca Lacatus ar castiga acest campionat cu Petre Marin sau Semedo titulari meci de meci.

Marius28.12.2008 13:22
Sa faca macar numarul de puncte care l-a facut in returul trecut.

Esti naiv :)

c.ronaldo1728.12.2008 13:27

`ai ba Marius, dupa carnati si porc, crezi ca imi mai sta gandul inspre gramatica?! :)

Marius28.12.2008 13:55

Gramatica n-ar fi nimic, tu esti naiv in privinta punctelor alea... in fine, e sarbatoare, de ce sa deschidem iar subiectul? :)

SteauaB28.12.2008 14:07

Adrian//

Lasa ma in pace ma Adriane cu terenuri proaste.. Ca exista si terenuri bune in Romania, mai ales in Bucuresti..

Uita-te la clipul asta: http://www.youtube.com/watch?v=5Xzslw4URVY...feature=related

Uita-te cat de talentat e pustiul, si pe ce teren joaca? Asa ca?

E cumva ultramoderna? Nu..

"Mihai Rãduț, tînãra speranțã fotbalului românesc remarcatã de Sporting Lisabona, a revnit în țarã dupã ce nu a reușit sã se impunã la grupele de juniori ale clubului portughez.

Rãduț (18 ani) a fost transferat definitiv de FC Internațional Curtea de Argeș, unde a fost solicitat de tehnicianul ªtefan Stoica"

sursa: Gsp.ro.

Mai este ceva de comentat? Va rog frumos sa acceptati situatia, noi nu avem tinerii talentati ca in tarile din suduleuropei, si nici ca in serbia. Nu mai exista copii talentati din nastere in Romania...

Nu mai vreau sa aud de la tine Adriane: "Ba ca nu avem conditii, ba ca nu avem mingii destul de umflate" etc. Radut a jucat la cel mai inalt nivel din Europa..Insa nu s-a impuns in echipa, oare de ce? Fiindca pur si simplu, baiatul nu este suficient de talentat.

Nimic de comentat...

MoWeed28.12.2008 14:19
Si TGV are 5 clase peste Sageata Albastra datorita delasarii conducerii CFR... rationament super, nimic de zis...

Nu ai inteles; ceea ce ai zis tu nu are absolut nici o legatura cu ce ziceam eu.

Dica are talent, dar nu munceste pentru a-si cultiva acel talent. Degeaba este talentat daca nu alearga, daca nu trage tare la antrenamente, daca se lasa pagubas cand da de greu.Eu ti-am zis sa le compari executiile. Mutulica n-are executiile lui Dica, dar alearga pe teren, munceste la antrenament. De aia e diferenta asta intre ei...

As putea sa pariez ca Andrei Ionescu o sa fie titular la mijloc in retur...

Asa sa fie! Decat Lovin mai bine Ionescu. Plus ca pana la primavara are timp sa se acomodeze la Steaua

@clausbaus

Nici nu ii imputam lui ratarile acestea. Cand "marele antrenor" Piturca joaca cu panarame gen Contra, Tamas sau Fl Petre nici nu te poti astepta la foarte multe. Dar daca era un jucator cu adevarat mare, era capabil sa faca diferenta macar in meciurile cu echipe medii(in preliminarii pentru a prinde mai multe turnee finale)

Fan FC Steaua28.12.2008 14:25

@SteauaB

Ce talent vezi tu? Ce face pustiul ala acolo faceam majoritatea in tinerete prin curtea scolii sau prin spatele blocului cu prietenii. Cei care nu au crescut cu fifa stiu ce zic... dar acum cand generatia X invata fotbal din fifa, ce pretentii sa ai? Observi un jucator normal printr-o multime de prosti si zici ca-i bun...

SteauaB28.12.2008 14:28
@SteauaB

Ce talent vezi tu? Ce face pustiul ala acolo faceam majoritatea in tinerete prin curtea scolii sau prin spatele blocului cu prietenii. Cei care nu au crescut cu fifa stiu ce zic... dar acum cand generatia X invata fotbal din fifa, ce pretentii sa ai? Observi un jucator normal printr-o multime de prosti si zici ca-i bun...

Joaca la Real Madrid frate..

Fan FC Steaua28.12.2008 14:29

@SteauaB

Si? Si eu am jucat la electro aparataj si la mase plastice, si aveam jucatori mai talentati in echipa ;)

SteauaB28.12.2008 14:32
@SteauaB

Si? Si eu am jucat la electro aparataj si la mase plastice, si aveam jucatori mai talentati in echipa ;)

Tu nu vezi ma frate, ce dribling face pustiul. Zi tu un roman din Liga lui mitica care e la fel de technic. Sau nu, mai bine - pune si tu un clip cu vreun prieten de al tau.. cine stie, poate l-am gasit pe noul Hagi?

DanStan28.12.2008 14:32

Ar fi un aspect care vad ca-i ignorat. Ma refer la modul in care joaca adversarii Stelei. Nu se poate spune ca un jucator ce se evidentiaza la o echipa de mijlocul clasamentului (sau aflata la retrogradare) se va evidentia automat si la Steaua. Intotdeauna impotriva Stelei se joaca mult diferit fata de modul in care se joaca impotriva unei echipe mai modeste. Nu exista spatii, mai ales in jumatatea adversa. Posibilitatile de contraatac apar foarte rar. Marcajul e mult mai serios iar incercarea de a gasi un coechipier demarcat necesita o viteza de reactie mai mare. In plus, greselile sunt interpretate diferit. La o echipa de jumatatea clasamentului un gol primit ca urmare a unei pase gresite sau a unei erori de marcaj nu e privit ca o catastrofa. La Steaua insa ...

Apropo de Dica : la Steaua era o situatie mai speciala. Faza ofensiva era construita pe jocul lui. Altfel spus, echipa juca pentru el. In Italia insa Dica s-a trezit ca trebuie sa joace el pentru altii.

Niciodata Dica n-a fost un jucator care sa faca asta. Nici la FC Arges, nici la Nationala. In cel mai rau caz (daca echipa juca pentru altii) lui Dica i se permitea sa 'frece menta' 85 de minute in speranta ca in celelalte 5 va 'inventa' cateva faze de geniu. Italienii insa permit doar marilor vedete astfel de comportamente. Daca Dica juca serios un tur de campionat si Catania devenea dependenta de fazele lui probabil ca isi putea permite sa faca fitze. Din pacate se pare ca Dica nu a inteles cum ca mai intai trebuia sa devina om de baza si de-abia dupa aceea isi putea permite sa le ceara altora sa munceasca pentru el.

«1101112131429»