FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«1111213141529»
Adrian28.12.2008 14:40

SteauaB

Prietene, gresesti.

Nu inteleg de ce ii judeci pe toti dupa doar ce face un om.

Pai Keseru de cand joaca in Franta?

Celalalt copil de la Sporting(i-am uitat numele) ala cum poate?

Sepsi ce cauta la Sociedad?

Daminuta de la inter?

Cei 2 copii luati de Roma de la sc de fotbal Gica Popescu?

etc,etc...

De cand e omule Bucurestiul intreaga Romanie?

Pai tu crezi ca daca exista cateva centre de pregatire la Bucuresti, Craiova si nu mai stiu pe unde, e destul?

Mi-ai aratat pe copilul ala.

Bun, stie cu mingea. Ca el sunt 10000 de tineri in Romania.

Diferanta intre ei si ala e faptul ca omul tau joaca pe terenuri sintetice si pe terenuri cu iarba, nu pe asfalt sau ciment.Ala joaca pe terenuri drepte, nu pe terenuri cu gropi.

E foarte tare modul tau de a gandi.

Ala nu s-a impus la sporting deci e varza.

Pai tu crezi ca Sporting e orice echipa?

Acolo sunt cerinte mult mai mari decat la Steaua.

Cand a ajuns Steaua de nivelul lui Real Madrid si cand a ajuns Liga 1 mai tare ca Primera Division?

Spuneti-mi si mie, ca habar nu am.

Numai ieri ne bucuram ca reusim sa transferam pe Mendoza, un jucator de 30 de ani considerat de nivel mediu in Europa de vest. Acum, deja, vrem doar jucatori de nivelul lui Van Nistelrooy sau Ronaldinho.

Cand vad cum vin oameni cu gandiri din astea radicale, ca nu avem talente, ca chestii, mor de ras.

MoWeed28.12.2008 14:51
Tu nu vezi ma frate, ce dribling face pustiul. Zi tu un roman din Liga lui mitica care e la fel de technic. Sau nu, mai bine - pune si tu un clip cu vreun prieten de al tau.. cine stie, poate l-am gasit pe noul Hagi?

Sincer sa fiu daca te duci in curtea scolii de langa tine(nu conteaza orasul) cand joaca copiii de varsta lui, gasesti cel putin un jucator la fel de talentat ca el. Tineri ca el sunt prin toata Romania si marea majoritate joaca pe asfaltul plin de gropi din curtile scolilor sau prin parcarile din fata blocului, nu pe terenuri cu iarba.

Singura diferenta intre noi si ei este nivelul centrelor de pregatire a juniorilor si lipsa scouterilor de juniori. Romania nu are un centru de copii si juniori cu adevarat profesionist. Pai ce infrastructura are Real Madrid si ce infrastructura avem noi? Diferentele intre noi si ei sunt imense!

La noi la juniori nu joaca cei mai talentati, ci joaca rudele antrenorului si cei a caror parinti dau "mici atentii".De aia nu mai apar atatia jucatori buni!

DanStan28.12.2008 14:56

Talente exista. Ceea ce nu prea exista sunt talentele slefuite. Copii astia nu sunt pregatiti pentru a juca la nivel inalt. Trebuie sa invete singuri, si din pacate marea majoritate sunt incapabili s-o faca si se multumesc sa roboteasca 15 ani pe la echipe de mana a doua din tara sau strainatate.

Cand ii vad pe unii ca Sdrobis facand parada de 'ce-au facut ei' imi vine sa ... Pai Badea, de exemplu, avea talent cu carul. Dar Sdrobis si cei dinaintea lui lui l-au invatat doar exact ceea ce avea nevoie pentru a fi un atacant de valoare medie in Liga 1. Cand a ajuns la Steaua era deja format si s-a vazut imediat ca avea mari dificultati in incercarea de a se integra unui sistem de joc mult mai pretentios. Din fericire talentul nativ l-a ajutat in multe randuri. Dar pentru fotbalul de nivel inalt nu e suficient.

SteauaB28.12.2008 18:00
SteauaB

Prietene, gresesti.

Nu inteleg de ce ii judeci pe toti dupa doar ce face un om.

Pai Keseru de cand joaca in Franta?

Celalalt copil de la Sporting(i-am uitat numele) ala cum poate?

Sepsi ce cauta la Sociedad?

Daminuta de la inter?

Cei 2 copii luati de Roma de la sc de fotbal Gica Popescu?

etc,etc...

Stai tu linistit Adrian, ca si ei va intoarce Acasa....

GOD28.12.2008 18:13

Prietene la Ploiesti sunt multi fotbalisti talentati care nu se duc la fotbal,in general tigani.

Pot sa iti zic ca ne intalnim toti pe la liceul Energeti si Toma Socolescu sunt unite si facem acolo 6-7 echipe sau chiar mai mult si sunt multi si mici si buni.

Si fac driblinguri mult mai spectaculoase decat ce face pustiul ala de la r.madrid.

Insa nu se inscriu la fotbal pentru. ca la noi nu sunt oameni care vin chiar si prin scoli (scouteri) si intreaba de vrun fotbalist sau cine vrea sa se inscrie la fotbal,cum sunt in alte tari.

Pai cand aveam eu 9ani am jucat la petrolul 1an.

Pai erau grupe de la 82 pana la 92 si fiecare grupa avea ca sa intelegeti si voi cate 33 de insi sau chiar mai mult.

Acum daca te duci daca sunt 20 cu totu . . . S-au desfintat aproape toate.

Asta e Romania ,astia suntem fff putin dezvoltati.

Pai zicea de muzeul Steaua ca si-a deschis muzeu,vara asta am fost pe Santiago Bernabeu pai numai turu stadionului era 15 E si credeti-ma stateam la coada sa intru .Te ducea cu liftu nush ce pe acolo si cred ca am stat 1-2 ore sa fac turu cu tot cu Supermarcket unde gaseai camere video,mp3 si toate kkturile cu R.Madrid si se cumparau......

Suntem mult in urma.

c.ronaldo1728.12.2008 18:21
la Ploiesti sunt multi fotbalisti talentati care nu se duc la fotbal,in general tigani.

Mexicani si portoricani d-astia sunt cu sutele in Romania. Ei nu se prea inteleg cu fotbalul.

la noi nu sunt oameni care vin chiar si prin scoli (scouteri) si intreaba de vrun fotbalist

:)))))))))))))))))))))))))))

(cioc-cioc)-alo, avem atacant suspendat in meciul urmator, nu aveti vreun Messi pe-aici?

SteauaB28.12.2008 18:25

Sincer...De ce nu luati videocamera cu voi, si inregistrati pe cei mai talentati pusti din carteriul vostru, si apoi - uploadati pe YouTube... Fiindca, cand scriu "Romanian talents" atit, la google si la Youtube - Apara fetele de la Indigoo...

Fan FC Steaua28.12.2008 18:36
Sincer...De ce nu luati videocamera cu voi, si inregistrati pe cei mai talentati pusti din carteriul vostru, si apoi - uploadati pe YouTube... Fiindca, cand scriu "Romanian talents" atit, la google si la Youtube - Apara fetele de la Indigoo...

Ce rost are? Nu se vor transfera la Steaua...si iti garantez ca majoritatea sunt peste pustiul ala din filmuletul de pe youtube. E doar un pusti obisnuit, la fel cum sunt sute de mii in Romania.

Nu se poate vedea talentul unui jucator nici dupa 3 ore de filmulete de pe youtube...

DelPiero1028.12.2008 18:37

Sunt pusti talentati in Romania,insa nu are cine sa-i cultive si sa-i developeze pentru fotbalul mare.Asta e diferenta.Nu o tot m'ai da ca nu avem tinere talente,pt ca esti in eroare.In plus,ideea este de o steoreotipie uimitoare in posturile tale... ;)

razvan_stelist200728.12.2008 20:04

@Adrian

inafara de acest rodionov care ar trebui adus la Steaua alaturi de maoulida si mai ales toto tamuz care este chiar cel mai bun dintre acesti atacanti,referitor la ce ai spus tu despre jucatori interesanti de la bate mai sunt acei frati platonov....au jucat extraordinar in meciul din preliminariile de anul trecut impotriva noastra si de atunci mi-a ramas in minte

per total ar trebui sa schimbam mare parte din lot:toto tamuz,rodionov,platonov(tot la bate,2 frati mijlocasi tineri si buni) si jucatori precum bicfalvi,Ochirosii,Tudose,mustata,rusu sa li se acorde mai multa atentie.ar fi foarte bine ca un jucator precum mendoza care chiar daca nu a dat gol(el e atacant si a fost folosit ca mijlocas deci nu ar trebui sa-l criticam) batea loviturile libere excelent sau Thereau/pepe moreno insa toto tamuz ar fi de baza,este foarte bun....urez tuturor stelistilor un an bun multa sanatate :D

foloseste cu incredere butonul edit, numai posta consecutiv.

se7en28.12.2008 20:53

Razvane iti dau un bax de bere daca vine Toto Tamuz da las-o mai moale cu jucatorii din FIFA/FM.

mai nou cica Maxi Lopez o sa vina la Steaua. nu ar fi chiar imposibil sa dea Rusia pe Romania insa nu cred ca s-a dus acolo doar pentru peisaj. fara un salariu de 500 de mii pe an sigur nu-ti vine.

axl28.12.2008 20:55

Ia uite ma, chiar ma intrebam zilele trecute pe unde o fi Maxi Lopez, habar n-aveam ca-i in Rusia.

SteauaB28.12.2008 22:04

Adica ce vreti sa ziceti? Ca exista pusti mai talentati pe strazile din Romania ca curtea Madridului?

Oare de ce credeti asa? Lasa-ma cu patriotismul vostru de doi lei: "Copii romanii sunt cei mai talentati din lume". Am auzit asta de fiecare date, ba cand sunt la un restaurant, acasa - mereu vine unu si zice ca Mitica: "Domnu, Romania e cea mai tare din lume", altul. ".. "Copii romanii sunt cei mai destepti domnu etc " ....Vai de capul vostru, de parca eu nu stiu cat de talentati sunt copii romanii de ziua de azi?

GOD28.12.2008 22:29
Mexicani si portoricani d-astia sunt cu sutele in Romania. Ei nu se prea inteleg cu fotbalul.

:)))))))))))))))))))))))))))

(cioc-cioc)-alo, avem atacant suspendat in meciul urmator, nu aveti vreun Messi pe-aici?

Ma pai asta am zis ca nu exista la noi oameni care sa vina prin scoli sau chestii dastea sa ia pe pustii astia la echipe ....

La noi nu exista scouteri . . .

Si sa stii ca am un tigan Claudiu il cheama e de inaltimea lui Elton dar credema se pisa pe el .:))

Nu exista scheme a lui Ronaldihno ,Messi ,C.Ronaldo care sa nu o faca chiar si in meci....

Daca vreti spectacol......

Mai e ala de la CSM Ploiesti Nae are viteza si sut ,e tovarasu meu a invatat in 6 .A fost luat gratis de la Dero Ploiesti si credema e peste Arthuro

Are 20 de ani decebal_nae.jpg

Dar rachita e mult peste Lacatus ca antrenor.

SteauaB28.12.2008 22:41

Pune si tu un clip cu el, daca ai?

GOD28.12.2008 22:42

nu am ca eu nu stau sa filmez jucatori :)

MoWeed29.12.2008 10:02

@SteauaB

Pentru tine, daca nu ai un clip pe youtube nu esti fotbalist. Interesant mod de a vedea lucrurile ai...

TALÉNT, talente, s.n. Aptitudine, înclinare înnãscutã într-un anumit domeniu; capacitate deosebitã, înnãscutã sau dobânditã, într-o ramurã de activitate, care favorizeazã o activitate creatoare

Favorizeaza, adica nu e de ajuns numai talentul ca sa ajungi fotbalist.

De exemplu, Togo l-a avut pe Adebayour. Crezi ca daca nu ajungea in Franta cand era junior se mai vorbea acum de el? Ramanea cu talentul....

ultras_andrei_i29.12.2008 17:21

ionel Ganea ar fi o varianta.si la 35 de ani e inca bun,ar face si ordine in vestiar si-n teren.nu ar mai fi fitosi(pianisti),ar da de frica pasa lui ganezu.Ganea cu kapetanos in atac si avand-l in spate pe Dayro...

c.ronaldo1729.12.2008 17:45

@GOD

Tu ai jucat vreodata fotbal? Te intreb deoarece cred ca tu nu realizezi ceea ce scri acolo.

OTAKU29.12.2008 17:57

pai frate daca o luam asa......

mai bine ma transfer io la Steaua

ca sunt super talent si n am decat 23 ani

am un dribling nimicitor, un sut devastator si o imaginatie debordanta.

am mai jucat la FRB aka Ripensia Bucuresti da m am retras ca nu mi puneau tiganii aia pase.

serios acuma...sper sa nu fie gogoritza interesul pt maxi lopez.

ca au mai fost d astea.

mi aduc aminte ca acu vreo 2 ani se vorbea de chevanton.

Marius29.12.2008 19:30

E o gogonita interesul pentru Lopez. La rusi castiga obscen de mult, aia ar cam vrea sa-i faca vant iar un... hmmm, om (?!?) l-a propus lu' Jiji. Propus inseamna "nea Gigi, iti aduc io un atacant care a jucat la Barcelona bre! Acuma e la rusi da' vrea sa plece ca nu-i plac bordurile de acolo si vine la mata. Nu costa decat vreo 3 milioane si vrea salariu de 1 milion jumate, da' a jucat la Barcelona bre!"... si asta a fost tot. Bine ca revine Pepe Moreno. Pacat de Mendoza... idiotii dracului...

cRiss4Steaua29.12.2008 19:57

revine pepe ? e sigur?

grizzly29.12.2008 20:16

nu e sigur nimic. vorbe de genul asta au fost multe. am transferat la jucatori de mi s-a urat si tot nu am vazut niciunul dintre cei care ar putea face ceva. presa speculeaza ca nu mai are paine de mancat. nu m-as mira deloc sa incepem returul in exact aceeasi formula ca in tur. la noi nu mai vine nici draq ca ni s-a dus buhul de ce management exceptional avem, de la noi nu cumpara nimeni ca se uita si ei cum joaca echipa...

luv`dica ing3lash29.12.2008 20:51

sa vina Dica o data inapoi ca asa lent cum era face cati toti mormolocii astia care ii avem acum in atac!!!!!nu mai suport sa vad cu golurile date au devenit idealui greu de atins X(

mountytoma29.12.2008 21:00

macar pentru cat sufera fata asta dupa Dica, ar trebui sa vina inapoi. desi tare mi-e teama ca nu a inteles nimic din experienta catania.

«1111213141529»