FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«1131415161729»
Lari01.01.2009 14:16

Bah, toate ca toate da' Becali a zis si el o vorba buna: "Cum sa vina Ganea la Steaua, ati innebunit?"

Asa, bah, vezi ca se poate?

Guardian01.01.2009 15:28

Dayro la osasuna ??

Lari01.01.2009 15:31

Nu juca la Steaua?

MoWeed01.01.2009 16:04

A mai zis Jiji vorbe de-astea, ca apoi sa o dea la intors

mountytoma01.01.2009 20:47
Bah, toate ca toate da' Becali a zis si el o vorba buna: "Cum sa vina Ganea la Steaua, ati innebunit?"

Asa, bah, vezi ca se poate?

nu te entuziasma degeaba, Gigi tot prost e. nu a zis asa de Ganea decat din cauza salariului pe care il cere ala!

SRamos02.01.2009 10:21
mai bine l-am transfera pe Costea si la mijloc pe Marinescu daca tot vor jucatori ieftini.

Si costea e ieftin nu?! :confused:

GOD02.01.2009 11:53

pai macar ala e mai bun ca arthuro si alte lepre.

Dai 1 mil dar macar face 1mil....

Eu nu il inteleg deloc ia cate 7-8 lepre inloc sa ia 2-3 jucatori pe 4-8mil si un salariu de 500-1mil :).

Vatca,Ghionea,P.Marin,Lovin ,Plesan,Nicolita,Szekely ,Kapetanos ,Neaga,Semedo,Arthuro

Cred ca la salarii fac impreuna 2-3mil ........

Bogdan4Steaua02.01.2009 14:06

Din pacate, strategia management-ului a fost execrabila. S-a dorit sa avem 2-3 jucatori pe acelasi post, de valori apropiate. Greseala.

Decat sa ii avem pe Semedo si Toja pe stanga, mai bine aduceam unul singur, dar bun, iar drept rezerva il aveam pe Ochirosii.

In conditiile in care nu avem un buget mare, solutia ar fi: titulari de valoare si rezerve jucatori tineri, de perspectiva(Ochirosii, Bicfalvi, Tudose, etc.).

Vatca, Petre Marin, Lovin, Plesan, Nicolita, Semedo, Emeghara si Ovidiu Petre sunt jucatori dispensabili.

Deliric102.01.2009 15:55
Din pacate, strategia management-ului a fost execrabila. S-a dorit sa avem 2-3 jucatori pe acelasi post, de valori apropiate. Greseala.

Decat sa ii avem pe Semedo si Toja pe stanga, mai bine aduceam unul singur, dar bun, iar drept rezerva il aveam pe Ochirosii.

In conditiile in care nu avem un buget mare, solutia ar fi: titulari de valoare si rezerve jucatori tineri, de perspectiva(Ochirosii, Bicfalvi, Tudose, etc.).

Vatca, Petre Marin, Lovin, Plesan, Nicolita, Semedo, Emeghara si Ovidiu Petre sunt jucatori dispensabili.

eu zic ca la Emeghara te inseli , e cel mai bun din lot pe postu lui , cu restu ai dreptate dar mie frica ca din ce ai enumerat tu o sa fie in echipa de baza a Stelei , gen Ov. Petre , Lovin , Nicolita , Semedo si am omorat fotbalul

Lari02.01.2009 16:01

Lacatus pentru NewsIn:

"In câteva zile vom aduce un atacant și un fundaș stânga"

Chiar sunt curios ce janghine or mai veni...

eu zic ca la Emeghara te inseli , e cel mai bun din lot pe postu lui , cu restu ai dreptate dar mie frica ca din ce ai enumerat tu o sa fie in echipa de baza a Stelei , gen Ov. Petre , Lovin , Nicolita , Semedo si am omorat fotbalul

Dupa parerea mea, nici Semedo nu joaca pe ce post trebuie. Ar trebui sa evolueze in stanga, nu in dreapra, asa cum l-au pus si Dorinel si Lacatus.

Ce-or avea, nene, toti????

Mai mult, a fost pus la zid fara a i se oferi nici cel mai mic ragaz sa se acomodeze cu echipa.

GOD02.01.2009 16:01

O fi bun da nu a mai jucat decand juca Steaua fotbal.

Marius02.01.2009 16:34

La multi ani bah! :D

Revenind, in aceeasi declaratie cu transferurile, maestrul Lacatus a declarat ca Tiago Gomes se bate pentru un post de titular cu Ovidelu Petre si... Nicolita :))))

Urmand logica asta, Kapetanos tre' sa traga tare sa nu piarda locul de titular in favoarea lui Baciu, Dayro sa fie atent la Vatca iar Zapata sa se gandeasca serios ca a revenit Bicfalvi de la Buzau.

plm, hai sa bem, avem antrenor, echipa s-o dam deacu' :D

Lari02.01.2009 16:43

LA MULTI ANI, Mariuse!

Pe bune nu inteleg de ce te miri. Nu vezi ca jocul pe benzi a devenit mai important ca ala direct pe poarta? Ma mir ca n-a ajuns si Goian pe benzi, pe vreundeva...

LE: Lacatus:

"Steaua nu știe sã joace defensiv, iar în retur vom fi aceeași echipã ofensivã, cu toate cã noi am jucat ofensiv și în tur, dar nu prea ne-a ieșit".

Bogdan4Steaua02.01.2009 17:19

E clar... vom aduce doi jucatori mediocri, cel mai probabil liberi de contract.

Marius02.01.2009 17:26

bai, daca aducem doua panarame libere de contract ca si Kapetanos pe bune daca m-as supara. nu m-as supara nici daca i-ar baga Ion Becali lu var-su' pe gat 2 panarame de jucatori pe bani multi, sa-l mai arda putin pe ciobam. oricum, e de bine :D

Lari02.01.2009 17:31

Io zic sa mai asteptam, ca inca nu e clara problema (nu ca ar fi fost vreodata...). Jegalu' cand zice ca nu-l mai intereseaza Steaua, cand zice ca in 2009 vrea optimile Ligii Campionilor.

Propun sa nu ne fortam glasurile prea mult in pauza asta competitionala, ca sa avem putere sa-l colindam pe jeg tot anul.

Guardian02.01.2009 17:44

mi-e dor de o conferintã de presã de-a lui jj sau de o prezentare oficialã cum numai el stie sã facã :) .

Bogdan4Steaua02.01.2009 17:49

Mie nu mi-e dor deloc.

Daca ar disparea si nulitatea pe nume Argaseala de pe micul ecran, m-as simti mult mai bine.

Guardian02.01.2009 17:58

eu unu i-as multumi lui Argãsealã pentru tot ce a fãcut

fãrã el cu sigurantã gigii ducea Steaua în B

sã stii cã e chiar un om inteligent.

Bogdan4Steaua02.01.2009 18:07

Omul e cel mai mare lingau posibil.

Singurul care l-a tinut in frau pe Becali a fost Mihai Stoica. De la plecarea acestuia totul s-a dus de rapa.

Cu un om ca Argaseala in conducere, Becali are toate sansele sa duca incet-incet Steaua in B.

Lari02.01.2009 18:08

Guardian, tu nu chiar nu stii nimic despre Argaseala, asa-i?

Crede-ma, omul vede cu greu mai departe de ghiulul mainii lu' Gigi.

SteauaB02.01.2009 18:24

UITE MA LA SARBII ASTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 JUCATORII LA MAN U!! ACUM AU 3!

IAR NOI?!?! NICIODATA! DE CE Dumnezeu, DE CE?!

O TARA CU DOAR 6-7 MILIOANE?!?

DE CE AVEM NOI SOARTA ASTA? DE CE NEAPARAT NOI!? NOI ROMANII?! DE CE DOAMNE DE CE?

Guardian02.01.2009 18:26

Hai mã , mã lãsa-ti cu astea..

în primul rând Argãsealã nu se ocupã de echipã , asa cã nu e vina lui cã s-a ajuns unde s-a ajuns. El zice cã face ca gigii doar sã fie ciobanul multumit , dar nu face ce i se dicteazã de sus !

sper sã revinã Adi Ilie cât mai repede , nu o fii el cel mai bun manager , dar e un om serios care face ce trebuie nu ce i se spune sã facã

c.ronaldo1702.01.2009 18:29

Argaseala este un pupincurist clasic secolului 21.

Lari02.01.2009 18:33

@Guardian

Exact asa iti spunem si noi, ca avem nevoie de un om capabil, nu de o carpa nenorocita care e manager general si habar nu are despre ce inseamna conducerea unui club de talia Stelei.

Omu' e ok pe chestii de organizare a meciurilor si de acasa si din deplasare, stie sa se comporte bine cu omologii sai de la alte echipe, dar atat.

Steaua nu are un manager sportiv, care in alte tari este unul dintre cei mai importanti oameni din club, si noi stam sa ne gandim la cat de bun e Argaseala pentru Steaua...

«1131415161729»