FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«1151617181929»
Bogdan4Steaua03.01.2009 14:44

Deacord cu tandemul Ionescu-Tiago. In opinia mea este cea mai buna varianta in momentul actual, cu un tandem Radoi-Goian sau Radoi-Ghionea in linia de fund.

Si cuplul Ochirosii-Szekely pare solutia optima.

Dar atentie: asta in conditiile de fata. Cred ca se poate mai mult, daca am transfera cu cap.

Pepe Moreno mi s-a parut acceptabil, mai bun decat Arthuro cu siguranta. Intre el si alt rateu managerial, il aleg pe columbian. A marcat un numar rezonabil de goluri in conditiile in care nici atunci nu jucam fotbal. Traiam din centrarile lui Mendoza si golurile chinuite ale lui Pepe.

Lari03.01.2009 15:01
Credeti ca motivul pentru care nu am mai produs un golgheter in ultimii ani se datoreaza atacantilor? Nici vorba! Jocul practicat de echipa noastra, de la Olaroiu incoace nu ne da sperante in acest sens...

Olaroiu a facut treaba cu materialul clientului. La lotul ala era imposibil sa avem golgheteri.

Inaintea lui, nici Protasov nu a putut sa faca echipa sa marcheze cate 3-4 goluri pe meci.

Oli si Oleg au incercat sa-i faca pe baieti sa joace ca un grup, fiecare dupa propria filozofie.

Adrian03.01.2009 15:12

Obiectivul Stelei nu e sa faca golgeteri.

Steaua trebuie sa castige tot. Atat.

Daca la echipa vine un atacant care da doar pase de gol pt mijlocasi e la fel de bine.

La noi trebuie sa mearga jocul. Atata!

Bogdan4Steaua03.01.2009 15:14

Nu se compara stilul Protasov cu stilul Oli. Olaroiu a reusit sa strice tot ceea ce a construit Protasov. Ucraineanul a avut ghinion in momentele cheie, iar Olaroiu a cules, cu acel parcurs pana in semifinalele UEFA, laurii muncii lui Protasov.

Oleg a facut minuni cu lotul de atunci. Jocul Stelei nu a aratat niciodata mai bine in ultimii 10 ani.

Lari03.01.2009 15:19

De acord ca Oleg a facut minuni, din punct de vedere al jocului. Insa la acel lot, la acea coeziune, au pus umarul foarte serios Piturca si Zenga. Asta nu diminueaza meritele lui Protasov, magia pe care el a reusit s-o aduca.

Insa meciul cu Heerenveen, din deplasare, a fost castigat din punct de vedere tactic de Olaroiu, la fel si meciul cu Betis, din deplasare (am jucat foarte bine si pe Lia Manoliu cu spaniolii, ratand 3 ocazii uriase: 2 Dica si una Banel), iar in "dubla" cu Rapid ne-am calificat tot pentru ca Olaroiu i-a dat 2 lectii tactice lu' Razvanel.

Asta este ceea ce s-a intamplat. Mi se pare aberant sa-l injuram pe Olaroiu ca nu si-a atins obiectivele asa cum am fi vrut noi.

SteauaB03.01.2009 15:20
Si am mai auzit ca Steaua ar avea juniori destul de buni (am auzit nu i-am vazut). Am auzit lucruri bune despre:Vlad Rusu,Albu,Mustata,Roiu,Filip,Bejan,Abuzatoaie,Andrei David,Robert Vaduva, Matei (noul Hagi)....

Nici unul dintre ei sunt talentati. Cand e vorba de talent, e vorba de jucatori gen Krkic, Pjanic, Aleksic, Ljajic, Jovetic, Assulin, etc.

Cica Matei e noul Hagi? Daca cineva e noul Hagi, atunci, e Tosic...Nu exista copii talentati, in tara noastra ..Nu ca in Serbia. Dracu, nici copii sarbii din Romania sunt talentati ca copii sarbii din banatul sarbesc...

Pai dracu, daca am avut si noi juniorii talentati, ne calficam si noi la turneu U-17, U-18 U-19 sau U-21?....

Pai n-am dreptate?

stelistul10003.01.2009 15:38
Nici unul dintre ei sunt talentati. Cand e vorba de talent, e vorba de jucatori gen Krkic, Pjanic, Aleksic, Ljajic, Jovetic, Assulin, etc.

Cica Matei e noul Hagi? Daca cineva e noul Hagi, atunci, e Tosic...Nu exista copii talentati, in tara noastra ..Nu ca in Serbia. Dracu, nici copii sarbii din Romania sunt talentati ca copii sarbii din banatul sarbesc...

Pai dracu, daca am avut si noi juniorii talentati, ne calficam si noi la turneu U-17, U-18 U-19 sau U-21?....

Pai n-am dreptate?

Da, astept si eu sa vad un junior ca explodeaza si se bat marile eschipe pentru el...

SteauaB03.01.2009 15:46
Da, astept si eu sa vad un junior ca explodeaza si se bat marile eschipe pentru el...

Si eu astept, dar visam pe degeaba. frate, visam pe degeaba.

Oradeanu03.01.2009 16:00

AM citit ce ati scris aici. Insa imi pare ca l-ati uitat pe Bicfalvi. E de 100 de ori mai bun decat Thiago. Parerea mea!!!!!!!

redondo03.01.2009 16:03

Stati frate ca mai timp sa vina cineva. Cei 3 sud americani de anul trecut au venit toti odata pe la mijlocul lui ianuarie. Sper sa nu ma-njurati pentru asta

Steaua sus rasare

2 puncte are

Zic gurile rele

Ca-l aduc pe Pele

Sa-l faca maior

Ca sa le dea gol.

N-avem noi nici o informatie concreta ca sa stim cine va veni.Eu l-as vrea pe Buonanotte.

Lari03.01.2009 16:18
AM citit ce ati scris aici. Insa imi pare ca l-ati uitat pe Bicfalvi. E de 100 de ori mai bun decat Thiago. Parerea mea!!!!!!!

Pe al nostru in cheama Tiago Gomes. Fara H! Macar atat sa stim despre echipa asta, numele corect al jucatorilor.

Si Bicfalvi este o solutie pentru linia de mijloc, insa el trebuie sa mai creasca. Lacatus ar trebui sa aiba rabdarea si inteligenta sa-l invete cum sa faca asta si am putea avea, intr-un an sau doi, inca un jucator valoros pentru linia mediana.

OTAKU03.01.2009 17:00

Parerea mea.. ca in atac trebuie sa existe un jucator cu experienta care sa i ajute sa creasca pe alde Dayro si Stancu. Perfect ar fi Neaga. Rica e atacant nu mijlocas de banda. Dara vad ca-n continuare ne dam singuri cu tesla-n c....

http://www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&a...ano.html.....cu ochii deschisi

redondo03.01.2009 17:18

Neaga a terminat cu fotbalul la Steaua.Va pleca sigur,daca nu acum,in vara. In afara meciului cu Dinamo in care a dat gol,spuneti-mi un meci in care Neaga a jucat ceva de cand a revenit din Korea.

Lari03.01.2009 17:28

Spune-mi si tu mie, te rog, un meci in care Steaua a jucat fotbal la un nivel acceptabil de cand a revenit Neaga din Coreea de Sud. Cumva ala cu AS Roma? Ce-a facut Neaga in meciul ala?

Inca o data o spun: Neaga nu joaca pe postul pe care a jucat toata viata lui in niciun moment de la revenirea la Steaua.

Raman la parerea ca Neaga a fost unul dintre foarte putinii jucatori care au dat dovada de determinare in TOATE partidele in care s-a aflat pe teren. Despre cati jucatori putem spune acest lucru?

Momentan, cred ca echipa asta are nevoie de niste lectii de atitudine. Neaga si Radoi sunt printre putinii care ne ofera aceste lectii meci de meci.

Consider o tampenie renuntarea la astfel de jucatori in acest moment, cand multi dintre jucatorii nostri habar nu au sa stea in ghete.

c.ronaldo1703.01.2009 17:35

Nu spun ca Neaga este mai bun sau mai slab decat Semedo, Toja sau Dayro Moreno, dar cu jucatori de valoarea lui Rica nu putem spera la prea multe in acest campionat. Lui Neaga i s-au acordat multe sanse, dar el a devenit exasperant cu jocul sau. Aduceti-va aminte cum rata in vremea lui Hagi, cat timp a fost antrenor. Intradevar, este un stelist 10000%, dar Neaga nu mai este fotbalistul care era odata. Degeaba are calitati daca nu stie sa si le expuna.

Fata de banda stanga, pe dreapta stam excelent. Ogararu si Nicolita titulari + Golanski si Szekely rezerve stam destul de... elegant.

Lari03.01.2009 17:42

Semedo e om de banda stanga, man. Orice-ar spune Laca sau Dorinel.

Nu am spus ca Rica este senzational, dar el nu joaca, de cand a revenit la Steaua, pe postul pe care a jucat toata viata.

Hai sa-l punem pe Inzaghi sa joace extrema, sau pe Luca Toni, sau pe Eto'o.

Thierry Henry a fost pus sa joace ca extrema la Barcelona. Ce randament a dat el pe acel post si ce declaratii referitoare la chestia asta a oferit el in ultimul an?

MoWeed03.01.2009 18:28
Neaga a terminat cu fotbalul la Steaua.Va pleca sigur,daca nu acum,in vara. In afara meciului cu Dinamo in care a dat gol,spuneti-mi un meci in care Neaga a jucat ceva de cand a revenit din Korea.

Tinand cont ca nu a jucat pe postul lui si ca a jucat din an in paste nu prea cred ca este relevant randamentul lui in acest moment. Mai slab decat panarama aia de Arthuro nu era, dar ordinele de sus erau sa nu joace Neaga.

Marius03.01.2009 18:30

Sa vina Adriano :D

SRamos03.01.2009 18:32
Ar fii ideal cu Szekely si Ochirosii pe benzi....

Ar fi mai bine un Nicolita - Bicfalvi - Ionescu - Ochirosii :thumbsup:

Marius03.01.2009 18:36

Si Adriano "Imparatul de la Milano" sa fie varf impins :D

Adrian03.01.2009 18:37
Sa vina Adriano :D

Eu?

Unde sa vin?

Faci o bere, ceva? :D

MoWeed03.01.2009 18:38

Pai tu te-ai certa incontinuu cu antrenorul mah

Marius03.01.2009 18:40

Adriano ma, cel mai bun atacant din lotul lui Inter!

luv`dica ing3lash03.01.2009 18:42
creativitatea la mijlocul terenului este egala cu zero.

ai perfecta dreptate...insa problema e ca cineva cu creativitate costa mai mult decat petardele care peste noapte devin ,,febletzea" lui Gigi si ciobanul nu prea e dispus sa scoata din buzunar o astfel de suma......ca si ce au avut au dat...:(

Adrian03.01.2009 19:35
Pai tu te-ai certa incontinuu cu antrenorul mah

Pai daca m-ar baga tot extrema sau mijlocas defensiv...ce sa fac?!

Ma cert cu el si fac gat... si joc pt Steaua 2...

Mariuse, nu sunt eu, oare, cel poreclit Imparatul? :alcoholic:

«1151617181929»