Herea in Ghencea? NUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!! 
Mijlocașul de 23 de ani e dorit iar de Steaua, dupã ce roș-albaștrii și l-au disputat, acum un an, chiar cu Rapid.
"Pot sã spun cã am o ofertã pentru Ovidiu de la un club mare din Liga I, care l-a vrut și în trecut. L-am contactat pe Copos, dar mi-a transmis cã nu vrea sã se implice, cã nu îl mai intereseazã fotbalul. Acum încerc sã dau de Fathi Taher, ca sã discut cu el despre transfer", a zis impresarul Ana-Maria Prodan la Sport Total FM.
Agentul lui Herea, Ana Maria Prodan, s-a împãcat recent cu Gigi Becali, cu care avusese o disputã pe tema Nicolae Dicã, alt fotbalist impresariat de nevasta lui Reghecampf, și i l-a propus pe rapidist patronului Stelei.
Rapid și impresarul jucãtorului încearcã de cîteva luni sã-i gãseascã echipã lui Herea. Din țarã, Timișoara mai e interesatã de mijlocașul pe care l-au urmãrit în turul campionatului și douã formații din Italia. Bari și Frosinone, ambele din Serie B, și-au trimis scouteri la cîteva jocuri ale giuleștenilor ca sã-l monitorizeze pe Herea, însã de fiecare datã Peseiro nu l-a inclus pe Ovidiu printre titulari.
13 meciuri a jucat Herea în turul campionatului, doar de șase ori ca titular.
135.000 de euro pe sezon cîștigã Herea la Rapid.