FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri In Pauza Dintre Tur Si Retur

«1121314151629»
DelPiero1029.12.2008 22:21
macar pentru cat sufera fata asta dupa Dica, ar trebui sa vina inapoi. desi tare mi-e teama ca nu a inteles nimic din experienta catania.

Aduceti-l pe Dica... :)) Il vor fetele.Acum serios,nici macar frumos nu e...si cand mai scoate si limba,cred ca le da pe toate pe spate...

steaua_gloria29.12.2008 22:56

Ce sa faca pepe moreno la Steaua ? cand era la Steaua juca jalnic. Mai avea el cate o japca si cam atat. A plecat el Neaga in super forma si a venit petarda, da pepe moreno care a plecat ca un mediocru cum se va intoarce ?

Cat despre Dica , n-o sa-l mai vedem la Steaua si imi pare rau de el. A ales banii din italia si acum ii pare rau. La Steaua avea oricand un loc si isi putea reintra in forma.

Uitasem de zvonurile din presa asta idioata pe care o avem. Steaua n-o sa ia in aceasta iarna nici un jucator mai scump de 500 mii - 1 milion $ pentru ca e criza si Becali e bagat in rahat pana in gat. Cu ce mai da afara din iarna, sa ne bucuram daca luam locul doi in vara. E greu cu criza si atunci cand ai ca patron un om fara cap.

Bogdan4Steaua29.12.2008 23:03

Decat locul 2, prefer 3,4,5.

M-am saturat de penibilul loc 2 atat de ravnit datorita prezentei in UCL. Daca nu luam titlul, as vrea sa stam si noi pe tusa un an, sa vada creditorul cum e fara banii din Liga, fara "gloria" din Liga. Poate atunci pleaca sau realizeaza ca nu poti sa te mentii in top cu investitii minime in conditiile in care adversarii investesc in jucatori, iar cei care nu investesc in jucatori blatuiesc cat incape.

steaua_gloria29.12.2008 23:06

@Bogdan

Pai si eu prefer un loc de Cupa UEFA in primul rand pentru ca vreau sa simt din nou placerea de a bate pe cineva intr-o cupa europeana pentru ca m-am saturat cu cafteala din UCL si m-am saturat sa ma bucur doar la tragerea la sorti.

Si al doilea motiv si cel mai important pentru care vreau sa nu mai jucam in CL e pentru ca nu vreau ca ciobanul sa mai scoata bani de pe urma Stelei.

Fan FC Steaua29.12.2008 23:17

Unde scrie ca revine pepe? Aoleo, sper sa nu! :-s Sper sa fie o mamaliga facuta de GSP... daca vine ala la Steaua..e de rau...o sa fie mai varza decat arthuro

Lari29.12.2008 23:21

Terminati cu tampeniile. Pepe a semnat cu unii din Paraguay acu' vreo 2 saptamani.

LE: Dorit și de formația roș-albastrã, atacantul israelian al echipei Lokeren, Omer Golan, ar putea semna cu Partizan Belgrad. Conform presei belgiene, Steaua l-a urmãrit pe Golan mai multe luni, dar nu s-a ajuns la nici o înțelegere. Gigi Becali n-a fost de acord sã achite suma de douã milioane de euro pentru israelian, considerînd cã poate gãsi alt jucãtor mai bun la același preț.

MoWeed30.12.2008 00:20

Deja 17 pagini de discutii si nici un transfer :)

Lari30.12.2008 00:23

Pai daca suntem niste golani, care nu avem altceva de facut decat sa dam cu gura si injuratura, de unde transferuri? Ia sa stam cuminti, sa vezi ce multumiti o sa fim de munca departamentului nostru de scouteri, unanim recunoscut la nivel mondial!

MoWeed30.12.2008 00:26

Poate ne aduce vreun nepot de-a lu Jiji in atac. Nu de alta, dar in afara de lotul de jucatori, rudele lui Jiji sunt peste tot in club.

redondo30.12.2008 10:35

Acum,ceva trebuie sa vina.Dar totul e sa nu ne mai entuziasmam la jucatori gen Stancu sau Szekely.....Poate Armenteros :))

Marius30.12.2008 10:40

Sa vina Camus! :D

mountytoma30.12.2008 11:07
Aduceti-l pe Dica... :)) Il vor fetele.Acum serios,nici macar frumos nu e...si cand mai scoate si limba,cred ca le da pe toate pe spate...

e si asta o strategie. vine Dica, se umple Ghencea de fete, ele nu injura, becalopitecul e fericit. QED

eu nu mai visez nici un transfer. ca oricum nu vine cine vreau eu, iar cine vine nici nu apuca sa arate ce stie.

OTAKU30.12.2008 11:35

la capitolul vise - l as prefera la Steaua pe Adriano dupa nopti de betie si curvasaraie si salariu cat tot bugetu - doar doar om avea si noi un fotbalist. ca de maratonisti, sperante si manechine m am saturat.

Bogdan4Steaua30.12.2008 12:03
Unde scrie ca revine pepe? Aoleo, sper sa nu! :-s Sper sa fie o mamaliga facuta de GSP... daca vine ala la Steaua..e de rau...o sa fie mai varza decat arthuro

Mai varza decat Arthuro nu are cum sa fie, nici daca ar juca fara o gheata.

In alta ordine de idei, vom transfera doar jucatori ieftini, iar in retur vom avea parte din nou de scandaluri.

DelPiero1030.12.2008 21:28
Deja 17 pagini de discutii si nici un transfer :)

Si asa va ramane...e criza mare,ciobanul nu dadea bani calumea pe jucatori nici macar cand avea bani... :greedy:

GOD30.12.2008 22:40
Si asa va ramane...e criza mare,ciobanul nu dadea bani calumea pe jucatori nici macar cand avea bani... :greedy:

cand avea//?? :steag_sah_mic:

Lari31.12.2008 00:32

Herea in Ghencea? NUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!! :cursing:

Mijlocașul de 23 de ani e dorit iar de Steaua, dupã ce roș-albaștrii și l-au disputat, acum un an, chiar cu Rapid.

"Pot sã spun cã am o ofertã pentru Ovidiu de la un club mare din Liga I, care l-a vrut și în trecut. L-am contactat pe Copos, dar mi-a transmis cã nu vrea sã se implice, cã nu îl mai intereseazã fotbalul. Acum încerc sã dau de Fathi Taher, ca sã discut cu el despre transfer", a zis impresarul Ana-Maria Prodan la Sport Total FM.

Agentul lui Herea, Ana Maria Prodan, s-a împãcat recent cu Gigi Becali, cu care avusese o disputã pe tema Nicolae Dicã, alt fotbalist impresariat de nevasta lui Reghecampf, și i l-a propus pe rapidist patronului Stelei.

Rapid și impresarul jucãtorului încearcã de cîteva luni sã-i gãseascã echipã lui Herea. Din țarã, Timișoara mai e interesatã de mijlocașul pe care l-au urmãrit în turul campionatului și douã formații din Italia. Bari și Frosinone, ambele din Serie B, și-au trimis scouteri la cîteva jocuri ale giuleștenilor ca sã-l monitorizeze pe Herea, însã de fiecare datã Peseiro nu l-a inclus pe Ovidiu printre titulari.

13 meciuri a jucat Herea în turul campionatului, doar de șase ori ca titular.

135.000 de euro pe sezon cîștigã Herea la Rapid.

MoWeed31.12.2008 00:35

Iar incepe cu Herea? Ma asteptam la reinoirea pistelor Camus si Armenteros, nu la Herea. Tura asta m-au luat prin surprindere ziaristii

redondo31.12.2008 00:44

Herea asta e vai de mama lui ca fotbalist.Dar in vara trecuta nu mai puteai aprinde TV-ul din cauza lui. Cu asta alaturi de Bogdan Stancu chiar ca facem furori.

SteauaB31.12.2008 01:13

Cand vom vedea si noi un mijlocas defensiv, cu technica buna - asa cum era Redondo?

CANmaryo31.12.2008 05:10

sper ca Herea este o gluma din partea presei ,Herea nu e de Steaua .LA MULTI ANI ! la toti stelistii din lume

GOD31.12.2008 13:38

Sa vina CAMUS:)) sau armenteros.

SteauaB31.12.2008 15:47

Copii de astia trebuie sa transferam la Steaua din strainatate!

Pararea mea, ca n-am vazut in viata mea un copil roman la fel de talentat.

mountytoma01.01.2009 13:25
Herea in Ghencea? NUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!! :cursing:

Mijlocașul de 23 de ani e dorit iar de Steaua, dupã ce roș-albaștrii și l-au disputat, acum un an, chiar cu Rapid.

Herea e o gluma proasta. costin lazar e un mijlocas foarte bun, ne-ar prinde bine unul CA el. dar nu el, ca are deja spirit de milog! idem Herea!

GOD01.01.2009 13:47

mai bine l-am transfera pe Costea si la mijloc pe Marinescu daca tot vor jucatori ieftini.

«1121314151629»