Ce conteaza CebaLaur? Asta e job-ul lui cred, sa minimalizeze abuzurile Firmei de Paza Very Important Person Zmarandescu si sa augmenteze faptele golanilor si derbedeilor de pe stadioane. Chiar sper sa fii fost angajat pentru asta, x_gay, pentru ca altfel nu-mi pot imagina cum traieste un om ca tine prizonier al propriei gandiri. Nu te simti blocat intr-o cutie cand esti partizanul totalitarismului instaurat in Ghencea? Poate suferi de un caz de impotenta a orgoliului, pentru ca altfel nu-mi pot imagina cum de dovedesti atata ignoranta prin postarile tale. Nu te-ai simtit umilit si lezat cand ai vazut copii desfigurati de firma de paza, pentru ca se presupunea ca ar fi aprins o torta?
P.S. Pt restul de dobitoci care inca mai rezoneaza cu gandiri comuniste in tipul "asa e legea", vreau sa va informez ca Legile 4/2008 si 60/1991, impreuna cu codurile de procedura atasate acestor legi, consfiintesc clar limite LEGALE in care pot actiona atat jandarmii cat si firmele private de paza. Si, surpriza, le este INTERZIS sa purceada la evacuarea unui spectator in timpul meciului. Legiuitorii, cat de influentati ar fi fost dpdv politic de Mitica Puscariasul si de capetele luminate de la Securitate(sau jandarmerie?), au prevazut posibilele abuzuri din partea fortelor de ordine si au compus legea in consecinta, cu destule hibe, ce-i drept... dar deh, atat timp cat exista oameni ca x_gay care intra in hipermode in timpul campaniilor electorale si se angreneaza probabil in discutii politice, cuprinsi de mirajul importantei, nu vom scapa de metehnele astea care s-au impamantat dinainte de `89. Nu e de ajuns sa moara toti comunistii, trebuie sa moara si cei slabi de inger care accepta si , mai grav, cad prada propagandei.