E clar ca nu ne intelegem - tu ai perceptia ta si eu pe a mea. Problema e ca, din pacate, cu o conceptie ca a ta, o sa ajungem exact unde vor fostii securisti. Adica sub bocancul unor parveniti din Parlament care voteaza dupa placul lor propriu si personal. A zis bine Lari.. la cat de "imbovinati" suntem ca natie, ne meritam majoritatea. Oricum, sustin sus si tare ca atunci cand oamenii legii comit abuzuri, am dreptul sa ma apar cu pari, bate, scaune si pietre. Poate cand oi mai imbatrani, o sa fiu subjugat si eu de viata si o sa ma conformez orbeste "legiuitorilor", fara a mai avea vreo parere personala. Sa-i traiasca lu' Orwell mostenitorii!
Frate! Eu iti inteleg perfect spiritul de fronda "dinte pentru dinte" fata de oamenii legii care comit abuzuri!E firesc! Eu doar am spus, in esenta, ca daca am face toti asa si am generaliza nerespectarea legilor, ne-am omori intre noi mai ceva ca in Kabul!Nu-mi plac ochii cuiva...trosc una peste ei ... Asta la incalzire:)))
Pai pe parvenititi aia din Parlament nu tot noi romanii i-am votat! Nu au fost parashtati acolo de fostii securisti! Tanguirea asta suna a drobul de sare:) Cine ne impiedica sa nu-i schimbam la alegerile astea??? Asta era si ideea. Cand nu-ti convin legile(ca popor, nu ca individ) schimbi parlamentul prin vot si ceri altele!Simplu!
Din pacate, si la vot romanul a mers pana acum cu ochii la "burta"!A mintit unul ca da salarii, pensii...a mai aruncat si cateva plase de paine si salam...si gata...si-a asigurat votul! Pana si idiotul de Becali a invatat si a impartit la "prostime" paine si circ!, doar, doar il voteaza. Raul ni-l facem noi. Noi cu mana celor carora le mandatam conducerea tarii!
Dar asta-i alta poveste... off topic!![]()