FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre incidentele din Ghencea

«1789»
xray_rom18.11.2008 11:48
E clar ca nu ne intelegem - tu ai perceptia ta si eu pe a mea. Problema e ca, din pacate, cu o conceptie ca a ta, o sa ajungem exact unde vor fostii securisti. Adica sub bocancul unor parveniti din Parlament care voteaza dupa placul lor propriu si personal. A zis bine Lari.. la cat de "imbovinati" suntem ca natie, ne meritam majoritatea. Oricum, sustin sus si tare ca atunci cand oamenii legii comit abuzuri, am dreptul sa ma apar cu pari, bate, scaune si pietre. Poate cand oi mai imbatrani, o sa fiu subjugat si eu de viata si o sa ma conformez orbeste "legiuitorilor", fara a mai avea vreo parere personala. Sa-i traiasca lu' Orwell mostenitorii!

Frate! Eu iti inteleg perfect spiritul de fronda "dinte pentru dinte" fata de oamenii legii care comit abuzuri!E firesc! Eu doar am spus, in esenta, ca daca am face toti asa si am generaliza nerespectarea legilor, ne-am omori intre noi mai ceva ca in Kabul!Nu-mi plac ochii cuiva...trosc una peste ei ... Asta la incalzire:)))

Pai pe parvenititi aia din Parlament nu tot noi romanii i-am votat! Nu au fost parashtati acolo de fostii securisti! Tanguirea asta suna a drobul de sare:) Cine ne impiedica sa nu-i schimbam la alegerile astea??? Asta era si ideea. Cand nu-ti convin legile(ca popor, nu ca individ) schimbi parlamentul prin vot si ceri altele!Simplu!

Din pacate, si la vot romanul a mers pana acum cu ochii la "burta"!A mintit unul ca da salarii, pensii...a mai aruncat si cateva plase de paine si salam...si gata...si-a asigurat votul! Pana si idiotul de Becali a invatat si a impartit la "prostime" paine si circ!, doar, doar il voteaza. Raul ni-l facem noi. Noi cu mana celor carora le mandatam conducerea tarii!:)) Dar asta-i alta poveste... off topic!:)

Stanici18.11.2008 11:51

Inseamna ca trebuie sa ma resemnez si sa ma supun alesilor prostimii indobitocite?! Hai ca o dam in politica.

Mwe garda!

dee18.11.2008 12:00

@porcule

daca ei incalca legea, nu trebuie sa o faci si tu. Daca insa agresorul ( in cazul asta firma de securitate) continua sa incalce legea, adica sa aiba o atitudine agresiva, intentionînd sa reia "atacul" asupra aceleiasi persoane, se poate considera ca este un atac imediat, care justifica apararea din partea celui atacat. Parerea mea :P

Adrian18.11.2008 12:07

Nu inteleg de ce vorbesc despre aceste forte de "ordine" oameni care nu merg pe stadion, care privesc din imbratisarea calda a fotoliului toate meciurile si care nu stiu ce inseamna un pulan rece pe spate sau un picior in coaste.

Va rog, abtine-ti-va!

Ultrasii stelisti nu sunt ingeri.Dar nu fac nimic mai rau decat alti ultrasi din alte tari.

Iar in acele tari, acei ultrasi nu sunt abuzati in ultimul hal la fel ca noi.

Legea zice ca nu e voie cu torte?(doar la noi in tara exista legea asta.in rest, in toata lumea, e voie cu torte pe stadioane)Foarte bine.

Du-te tu,garcea, si aresteaza-l pe respectivul care a bagat torta in stadion!

Se poate?

Se poate.Dar e mai usor sa dai cu gaz in toata peluza decat sa respecti legea.

E si culmea ce se intampla aici.

Vin necunoscatori care stiu despre ce s-a intamplat in stadion la acel meci din comentariul lui vochin sau al celuilalt maimutoi si isi dau cu parerea.

Foarte tare!

Ce fain ar fi daca si judecatorii ar da sentinte in functie de ceea ce se spune.

xray_rom18.11.2008 12:24
Legea zice ca nu e voie cu torte?(doar la noi in tara exista legea asta.in rest, in toata lumea, e voie cu torte pe stadioane)Foarte bine.

Este interdictie UEFA, nu numai la noi in tara. Aminteste-ti de meciul tur Galata-Steaua cand comentatorii erau consternati ca s-au aprins torte in tribuna. Galata a fost sanctionata de UEFA.

Dar nu e infractiune si nici motiv pentru a-i molesta pe cei care le folosesc!

john_8618.11.2008 12:38
E rusinos ca tribunele n-au plecat si in acelasi timp e lipsa de respect. Rusine! Respect celor din peluze!

pana la urma care e diferenta dintre cei care au ramas pe stadion in a doua repriza la Steaua-Timisoara si cei care ii aplaudau pe mineri cand plecau din Bucuresti?

xray_rom18.11.2008 16:44
cum ti-am zis si in mesajul privat, nu am sters nimic! Eu doar v-am avertizat ca daca continuati asa, sterg tot! pricepusi?

Nu pricepui, pt ca mesajul meu a fost sters simultan cu aparitia mesajului tau.Cine l-a sters doar pe al meu?Sfantul duh?:))Dar ma rog, nu mai conteaza acum.

«1789»