SOLIDARITATE LA VIOLENTA SI ANARHISM ?
Cine sunt acesti indivizi "antibecalieni"?Acum in campanie electorala strigatul lor antigigi poate sa aiba ceva in comun cu Steaua si cu toata suflarea stelista ? Poate un impertinent acum sa-mi pretinda mie ,un stelist de o viata(cel putin cat 2 vieti ale lui),sa fiu solidar cu scandarile si actele lor huliganice ? Chiar daca nu-mi place patronul ma pot eu dezonora si sa fiu solidar cu dezmatul,anarhia si prostia ? Cum sa nu fiu acum de acord cu starpirea "merelor stricate din cos" cand din cauza incidentelor de pe stadioane si a tot felul de scandari deplasate s-a ajuns sa nu te mai poti duce la meci cu copii sau cu femei ?Cine se cred acesti deplasati de se cred stapanii de drept ai iubirii steliste si instiga la anarhie ? De ce nu-si duc ei lupta cu patronul in afara stadionului ? De ce noi ,cea mai mare parte a stelistilor,sa fim obligati mereu sa vedem cum cum se "dau in spectacol" aceste "rateuri ale societatii de azi" iar dupa aceea sa fim acuzati de lipsa de solidaritate ?
Steaua de azi este aceea care-l are patron pe acel om asa cum Milanul este clubul care-l are patron pe Berlusconi ! Fiecare suporter insa isi alege sa indrageasca echipa favorita asa cum e ea iar daca nu-i place poate oricand sa devina suporterul alteia ! Trebuie insa inteles ca "nu mor caii cand vor cainii" si patronul unei echipe NU ESTE ALES ci CI SE ALEGE SINGUR PRIN CUMPARAREA ACTIUNILOR CLUBULUI ! Cei care nu sunt de acord cu asta au posibilitatea sa-i ofere mai multi bani si sa cumpere clubul iar daca nu au sau nu vor trebuie sa taca,sa-l respecte pe acesta dar in primul rand sa-i respecte pe ceilalti suporteri si legile in vigoare cum sunt ele bune sau rele !
Afirm inca o data ca nici eu nu sunt de acord cu acest patron si nu-mi place deloc atat el cat si "metodele sale de actiune" dar asa cum am mai sustinut pana acum, cred ca este prea mult bagat in seama (lucru care-i place la nebunie!) !In timp am realizat ca pot trai linistit nemaibagandu-l in seama considerand ca ,pentru mine,EL NU EXISTA ! Ne putem insa da seama ca in "momentele electorale" contestatarii acestui om sunt tot mai desi si tot mai inversunati de unde se poate trage concluzia ca avem de a face cu "partizani ai altor partide" mascati cu maiestrie in "marii suporteri stelisti" (sau poate sunt niste copii manipulati cu abilitate)!
Nu agreez voilenta,nu-mi place sa fac politica,imi place fotbalul si Steaua ,doresc sa pot urmari in liniste un meci al echipei mele favorite fie el bun sau rau,ma duc la meci ca sa vad fotbal si nu asa zisele "spectacole de galerie"(de cele mai multe ori violente),nu ma intereseaza patronul cu intreg "clanul" lui,comentez cu placere doar ce este direct legat de fotbal,ma multumesc doar sa ironizez jucatorii , antrenorii,arbitrii si "ageamii" care sunt adevarati clovni si conduc fotbalul ;-IATA MOTIVELE PENTRU CARE EU SI INCA MULTI ALTII AM ALES SA NU FIM DE ACORD CU "ULTRASII" SI ATITUDINILE LOR DEPLASATE ! Atitudinile lor de "gasti razboinice" nu ne caracterizeaza pe toti si in nici un caz nu ne mandrim cu ei ! Pentru cei mai multi stelisti conteaza doar Steaua si nu-i intereseaza "lupta dusa la extrem" cu patronul chiar daca l-ar dori plecat ! Chiar si pe siteuri se poate vedea ca majoritatea nu este de acord cu "atitudinile deplasate" cu precizarea ca "deplasatii" au in medie postari de "n" mai multe ori pe cand supoterii adevarati , normali la cap , de multe ori chiar si refuza sa mai polemizeze nemaiscriind comentarii.
Departe de mine gandul de a jigni pe cineva !Am vrut doar sa-i fac pe unii sa inteleaga ca mai sunt si "altfel de stelisti",altfel de cum sunt ei si mult mai numerosi , raspanditi in toata tara si in lume .Poate ca ei ,"ultrasii" , nu sunt intelesi tocmai pentru faptul ca ei nu incearca sa-i inteleaga pe cei mai multi !Nu exista nici o sansa ca majoritatea sa aiba un comportament "de ultras" , dar o sansa, fie ea cat de mica, exista ca ei sa se schimbe comportandu-se asemeni majoritatii ! Nu poti sa te consideri suporter stelist si din primele minute ale anui meci sa aduci injurii patronului,jucatorilor si antrenorului sau conducerii! In acest caz "argumentul cu drepturile omului"si comparatiile cu "organele de ordine din vest" par chiar cretine !
p.s. Mutumesc Red Star ! Atitudinea ta imi place si o sustin !Sa dea CEL DE SUS sa fie cat mai multi ca tine !