FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre incidentele din Ghencea

«16789»
Katau16.11.2008 16:49

Iar vorbim o saptamana pe acest subiect,in opinia mea ce a fost afara a fost fair play,pt ca si noi ne`am cautat`o in fata la stadion...

sabin130716.11.2008 16:56

@tavimai

Am spus si mai sus. Mintea mea nu mai poate calcula Steaua cu Becali; cele doua notiuni nu le mai pot corela. Deci eu personal nu mai pot percepe ca fiind stelist pe cineva care poate fi de acord cu vreo actiune a lui Becali, venita de la acesta sau care are legatura cu el. Extrapoland si incadrand in societatea in care se intampla toate acestea mi se pare prostie sau ipocrizie la rang inalt sa vorbesti la modul serios despre institutii, organe, legi si tot tacamul. Astfel mi se pare absurd pentru un stelist sa justifice in vreun fel actiunile zmarandestilor, si sa eticheteze in maniera becaliana pe stelistii de aseara care au mai simtit o data pe pielea lor ce inseamna societatea de drept in Romania.

Eu sunt un ¨suporter din tara¨, care nu se afla in tara in momentul asta. Opiniile mele actuale in mare masura se formeaza pe baza la ce citesc pe site-ul asta, pe fondul experientei si impresiilor personale mai vechi.

Nu ma intereseaza unde sunt incadrat pe acest site, nu ma intereseaza unde ma incadrezi, daca vrei iti dau tie toate postarile. Nu mi se pare normal sa-ti trambitezi stelismul, sa-l cuantifici, sa-l masori. Tocmai pentru ca e ceva venit dintr-o sursa fara interese materiale, meschine. Postul meu de mai sus sigur ca era cu aluzie la opinia ta, pentru ca ai adus in discutie interese electorale. M-ai surprins cu acea ipoteza a ta, cu presupusul razboi electoral dintre Becali si peluze. Este vorba de Steaua, cum ti-a putut trece prin cap asa ceva, de proportiile astea? Nu suntem implicati toti in campanii, pe unii nici nu ne intereseaza dincolo de cat afecteaza Steaua. Mi se pare total lipsit de noima, bun simt sa acuzi oameni care inca o data au fost victime ale acestui sistem, cu care tu poti fi de acord, il legitimezi si il aduci ca argument exact in aceste acuze, etichetandu-i. Nu stiu daca te-ai gandit ca ai putea fi vreodata in locul lor.

Mi se pare aberant si de neinteles pe un site al suporterilor stelisti sa fie majoritati si minoritati acum (cat s-a mai vorbit de unitate).

Care e ¨limita care delimiteaza¨?

Opinia despre competenta celor care sunt platiti sa asigure linistea pe stadioane meci de meci? A celor care fac legi? A celor care trebuie sa inteleaga si sa aplice litera legii consecvent, nu pe cazuri? Daca se aduc in discutie legea si bunul simt ca argumente nu este loc ¨de aici da, aici nu, aici nu-mi dau seama¨, ca sa nu mai fie golite de sens notiunile ¨lege¨ si ¨bun simt¨.

Opinia despre oportunitatea continuarii masinariei Becali?

S-ar putea sa fie foarte diferite opiniile noastre si de aceea am considerat ca nu are rost sa ma adresez direct tie, pentru ca nu vom ajunge vreodata la un consens. Nu am jignit pe nimeni, daca te simti tu jignit e alta problema.

Catalyn0716.11.2008 17:53
Daca ati observat la intrarea in stadion nu s-a facut niciun control corporal serios

D-aia am stat eu la poarta O1, 45 de minute sa intru ?? ca mai avea un pic si imi dadea si panatalonii jos

valentin2day16.11.2008 20:09

eu nu sunt ultras,nu fac parte din nici o grupare,nu sunt violent etc

am vazut cum multi si-au luat o bataie de toate zilele FARA NICI O VINA si la plecare de p stadion erau SELECTATI la INTAMPLARE si dusi in duba(nu stiu de au patiti apoi)

cine ma contrazice ori nu au fost la stadion ori sa ma suga de ****

ps:scuzati limbajul da nu imi vine sa cred ce citesc

fansteaua4616.11.2008 21:02

w2kgw8.png

mm5rb4.jpg

CebaLaur16.11.2008 21:49

Eu am intrat in complex la 8 jumate,iar la fara un sfert urcam scarile.N-am avut parte de nici un fel de control (p4)

fiara716.11.2008 23:05

*Cei care au fost loviti DEGEABA de Jandarmi sau de zmarandesti in interiorul stadionului se pot duce la IML sa isi scoata certificat medico-legal si apoi sa ii dea in judecata pe agresori. In favoarea lor exista si inregistrarile video de pe camerele din stadion, pe care clubul va trebui sa le puna la dispozitie la cererea judecatorului, ca probe in proces. De ce nu face nimeni asa?? Toata lumea se plange de abuzuri dar nimeni nu face nimic concret.

*Cei care se stiu cu musca pe caciula, adica au aprins torte, au rupt scaune, garduri, au lovit zmarandesti, au aruncat cu diverse, etc, ar fi mai bine sa taca din gura si sa nu se mai vaite pe aici ca niste domnisoare. Apropo, masinile din parcare ce vina aveau de le-ati rupt oglinzile? V-au dat si ele cu gaze de esapament?

metzzz16.11.2008 23:08

Instante corupte , judecata ar dura de la 10 ani in sus , pana atunci platesti cheltuielile + amenda + etc etc etc...concluzia o tragi tu.

fiara716.11.2008 23:21

Eram sigur ca vor veni scuze d-astea. Daca nu incerci nici nu o sa reusesti. Mai bine stai si scrie pe forum ca sigur o sa iesi mai castigat.

Mitica la puscarie! Georgescu la puscarie! Sigur se vor intampla si astea daca doar stam si strigam...

xray_rom16.11.2008 23:33
Cetatenii , va rog numai comentati aiurea.... Va era frica aseara ca iesiti in pierdere daca plecati din stadion. N-avem cu cine , nu exista unitate. Respect pt cei care au plecat . Sper sa ne unim CU TOTII impotriva conducerii. Nu se mai poate asa. Se pisa pe noi un cioban spurcat de cate ori vrea el .

A.C.A.B

Frate, "cetatean"!:)

De ce nu admiti ca mai este si "lume" care vine la stadion sa vada si incurajeze echipa iubita si nu sa foloseasca stadionul ring de K1, teatru de razboi sau platforma pt diferite forme de protest?

S-ar "pisha" pe o pierderea de pe urma neplecarii, dar ar lacrima sincer la pierderea unui meci.

De aceea nu au plecat! Au tremurat pana in ultima secunda si au sperat sa se sparga ghinionul barelor si sa vina golul victoriei mult asteptate. Ei voiau victoria cu Poli, nu cu Becali!Pentru asta au venit la stadion!Pe acea "lume" o doare mai mult soarta Stelei, decat a razboiului "Don Quijote"-ic dus de-a surda cu ciobanul!

Cine vrea sa se pishe pe cioban e ok, dar sa o faca la palatul lui si sa nu transforme stadionul Ghencea in latrina!

Am spus-o de "n" ori aici! Ciobanul nu va pleaca din Ghencea indiferent de cat de multe, de vehemente si violente ar fi protestele pe stadion. Are de partea lui si legea, care apara proprietatea si bratul ei inarmat(jandarmii, politia, etc.).

Ce crezi ca se obtinea daca plecau toti de pe stadion? NIMIC!

Campionatul trecut s-a jucat mai mult cu portile inchise. Il durea in pix pe Becali ca se golea stadionul! Ii mai datea si o satisfactie in plus tembelului, ca banii pe bilete i-a luat:)

CebaLaur17.11.2008 01:55

Chiar daca ai o coerenta,esti la fel de batut in cap ca marea majoritate,cel putin pe subiectul asta.

Nu mai comentati daca nu ati trait niciodata asa ceva sau nu ati vazut cu ochii vostrii.Pt voi lumea e roz,totul e misto pe stadion,numai ultrasii care fac probleme.

Iti vine sa crezi ca eu si acum tusesc din cauza gazelor?Eu cu ce am gresit sa fiu intoxicat?De ce trebuie sa fie afectata juma de peluza din cauza unor torte?La asta v-ati gandit?Ca marea majoritate a oamenilor inhaleaza gaze din cauza unor oameni care au gasit in scoala militara rezolvarea tutoror frustrarilor acumulate in decursul anilor.

Cei care comenteaza sunt genul de oameni care nu au fost luati niciodata pe sectie,asa pt un control (fara lagatura cu fotbalul) si tinuti 2-3 ore fara nici un motiv,singurul pretex fiind ca "s-a spart un magazin in apropiere,iar noi eram suspecti ca eram afara la ora aia",ca nu esti oprit la filtru de politia rutiera pt simplul fapt ca ai dacie si prin concluzie n-ai bani de spaga ... si tot felul de exemple din astea in care cei ce au puterea abuzeaza de ea.

Nu mai comentati,sunteti pe langa ,chiar nu aveti un strop de realitate in ceea ce spuneti

In legea aia de rahat scrie ca suporterii care creaza probleme vor fii extrasi la sfarsitul jocului,deci prin urmare interventia lor a fost gratuita si din care am suferit toti.

Alin Marinescu17.11.2008 06:07

De ce nu admiti ca mai este si "lume" care vine la stadion sa vada si incurajeze echipa iubita si nu sa foloseasca stadionul ring de K1, teatru de razboi sau platforma pt diferite forme de protest?

S-ar "pisha" pe o pierderea de pe urma neplecarii, dar ar lacrima sincer la pierderea unui meci.

De aceea nu au plecat! Au tremurat pana in ultima secunda si au sperat sa se sparga ghinionul barelor si sa vina golul victoriei mult asteptate. Ei voiau victoria cu Poli, nu cu Becali!Pentru asta au venit la stadion!Pe acea "lume" o doare mai mult soarta Stelei, decat a razboiului "Don Quijote"-ic dus de-a surda cu ciobanul!

Cine vrea sa se pishe pe cioban e ok, dar sa o faca la palatul lui si sa nu transforme stadionul Ghencea in latrina!

Am spus-o de "n" ori aici! Ciobanul nu va pleaca din Ghencea indiferent de cat de multe, de vehemente si violente ar fi protestele pe stadion. Are de partea lui si legea, care apara proprietatea si bratul ei inarmat(jandarmii, politia, etc.).

Campionatul trecut s-a jucat mai mult cu portile inchise. Il durea in pix pe Becali ca se golea stadionul! Ii mai datea si o satisfactie in plus tembelului, ca banii pe bilete i-a luat:)

N-am zis ca toata lumea vine sa se bata. Dar m-am saturat sa vad meci de meci , oameni care vin in peluza cu castile in urechi si mananca seminte . Pentru tine singurii vinovati sunt cei din peluza care vin sa se bata . Nu se intampla nimic daca cei de la sluga la cioban ( zmarandescu) nu interveneau sa stinga torta .Sunt singur ca torta nu urma sa fie aruncata in teren. Probabil tot noi , cei din peluza ne-am cautat-o cu firma de paza.

Vandorsky17.11.2008 07:54
@Vandorsky, aproape corect, doar ca Mustata n-a zis niciodata "lasati sudul sa se descurce", ba dimpotriva, a venit si a stat cu noi; are el alte defecte, dar acum chiar a fost OK. Cei de la nord au plecat doar dupa ce Zmarandescu i-a asigurat ca noi vom ajunge in siguranta "inapoi" in sud.

aici gresesti si asa fac majoritatea.

cu 15 min mai devreme zmarandescu si bodyguarzii lui pocneau in PN, acum apare cu mustata cot la cot in zona sudului ca si salvatori. cand? cand inclusiv o parte de la T2 erau iritati de ce se intampla si se alaturasera "revolutionarilor". au venit cand masa care a aparut ca o minune la T2 a fost facuta bucati, baietii echipandu-se si ei, au venit cand suportul de beton, ca cel de umbrele pe terase, era spart in bucati mici si trupa se pregatea sa intre peste jandarmi. atunci apare mustata si zmarandescu pozand in salvatorii care o sa-i ajute pe cei de la sud sa treaca linistiti si pe cei de la nord care erau cu ei sa nu mai primeasca gaze, cand iteresul lor era sa opreasca revolta ce ii facea rau doar lu' Jiji.

eram langa mustata cand l-am auzit spunand unuia dintre baieti "treci in peluza ca altfel te bate eu". cand a venit zmarandescu acolo, mai ales ca era singur, trebuia jucat in picioare el fiind principalul vinovat pt toata nebunia. la fel si mustata.

oricum PN e degeaba. din 3000 cati au fost acolo doar 10 - 20 au venit sa-i ajute pe cei de la sud sa reintre in tarcul lor. nu sunt mare fan jean pavel, dar daca pe vremea lui se intampla asta ... 1000 treceau in tribuna 2 cu un singur scop "macelarit jandarmi".

respect sudului care nu a stat pe ganduri si a fugit sa-i ajute pe cei de la nord (respect ultras, vacarm, era).

oricum in toata povestea asta jandarmii au picat doar de sclaveti. cand zmarandescu a vazut ca trece sudul peste el si oamenii lui, repede au chemat jandarmii, astfel mutand toata atentia si tot conflictul de la nord la sud. jandarmii executau doar ordinele si alea erau de nu a lasa pe nimeni sa treaca de la sud la t2. bastoane nu prea au dat, doar gaze. in locul lor ii lasam pe toti sa treaca si il lasam pe al de zmarandescu si ai lui sa-si ia pietre in cap.

MIREL6RADOI17.11.2008 08:12
RUSINE OILOR ! rusine la toti,,, eu care stau departe de tara (am venit aici fara sa comentez nimic obligat de parinti) HABAR NU AVETI SA APRECIATI CA PUTETI SA MERGETI LA STADION meci de meci sunt unii ca mine care si-ar da zeci de ani de viata sa mearga un an la stadion.

VOI astia de la tribune sunteti o rusine judecati, jigniti ultrasii pe forumuri si voi nu va dati seama ca oamenii cheltuie toti banii pe Steaua. Macar respect un pic de respect din partea voastra.

Ce-ai patit mai?Personal, consider o porcarie interzicerea tortelor pe stadion.Dau farmec spectacolului sportiv.TOTUSI,as da ani grei de puscarie celor care le arunca in teren sau spre cei din galeriile adverse(deoarece pot provoca rani grave).Liga puscariasului mitica, trebuia sa faca un agreement cu cei din peluzele romanesti, ca la fiecare meci,sa existe "responsabili de torte".Sa se stie cine are dreptul sa tina torte pe stadion.Asa, cu un sistem pre-stabilit, nimeni n-ar fi cretin sa arunce torte in teren sau in adversari, pentru ca nimeni nu e cretin sa faca puscarie pt o torta.

bodanelu17.11.2008 11:49

@Virgil, @xray_rom sunteti off-topic. Discutati in privat sau trec la sanctiuni!

MoWeed17.11.2008 12:46

I-am sters eu si postul lui off-topic. Am mai discutat noi; nu va mai atacati intre voi. Folositi mesageria privata daca tot tineti neaparat sa va jigniti. E valabil si pentru xray_rom si pentru Virgil. Chiar ca este ultima oara....

fansteaua4617.11.2008 13:06

abuzurile de la Steaua - Poli Timisoara

http://www.trilulilu.ro/wwwultrasro/35c9a88c8811cb

xray_rom17.11.2008 15:01
I-am sters eu si postul lui off-topic. Am mai discutat noi; nu va mai atacati intre voi. Folositi mesageria privata daca tot tineti neaparat sa va jigniti. E valabil si pentru xray_rom si pentru Virgil. Chiar ca este ultima oara....

Pe mine degeaba ma ameninti. Cu Virgil trebuie sa vorbesti!E a 2a oara cand ma ataca virulent si neprovocat.

Eu nu am treaba cu el, dar nici asa...el sa ma faca cum ii vine la gura si nimeni nu ia nicio masura sa-i stearga postul.

Abia dupa 4 ore i-am dat replica, cand, in mod surprinzator, s-a sesizat bodanelu si "a dat" tot in mine stergand doar replica mea!

Nici acum nu ar fi sters postul lui Virgil daca nu-l stergeai tu, desi acum 3 ore i-am dat mesaj si aici si in privat cu aceasta doleanta!

Ce, el nu a vazut postul lui Virgil?Nici macar in replica mea, ca era citat! Un mederator trebuie sa fie echidistant, ca de aceea se numeste moderator, nu sa opereze cu jumatati de masura.

Stanici17.11.2008 15:21

Mai radiografie... tu, pana la urma, ce ai de spus? Ca tot postezi si nu inteleg mai nimic din ce vrei tu sa exprimi. E ceva de genul "nu il suport pe Becali dar sunt impotriva oamenilor care fac ceva impotriva lui pentru ca nu pot vedea votantii- adevaratii stelisti- sa urmareasca meciul rumegand la seminte". Tu chiar nu ai vazut ce s-a intamplat, nu ai inteles desfasurarea evenimentelor, nu ai vazut in ce hal s-au comportat zmarandoii cu cei de la PN?!! Cum dreaq sa stai impasibil cand astia se pisa pe noi cand vor ei?!!

bodanelu17.11.2008 15:31
Abia dupa 4 ore i-am dat replica, cand, in mod surprinzator, s-a sesizat bodanelu si "a dat" tot in mine stergand doar replica mea!

cum ti-am zis si in mesajul privat, nu am sters nimic! Eu doar v-am avertizat ca daca continuati asa, sterg tot! pricepusi?

Harald17.11.2008 21:55

vreau sa iti dau exemplul Universitatii Craiova de pe vremea lui Netoiu. Lumea nu mai megea la stadion si intr-un final a plecat. Becali si-a facut imagine tocmai din cauza ca Steaua e cea mai iubita echipa si daca nu ar mai exista acesti fani nu ar mai avea de la cine sa ia bani pe bilete sau abonamente!

xray_rom18.11.2008 01:58
Mai radiografie... tu, pana la urma, ce ai de spus? Ca tot postezi si nu inteleg mai nimic din ce vrei tu sa exprimi. E ceva de genul "nu il suport pe Becali dar sunt impotriva oamenilor care fac ceva impotriva lui pentru ca nu pot vedea votantii- adevaratii stelisti- sa urmareasca meciul rumegand la seminte". Tu chiar nu ai vazut ce s-a intamplat, nu ai inteles desfasurarea evenimentelor, nu ai vazut in ce hal s-au comportat zmarandoii cu cei de la PN?!! Cum dreaq sa stai impasibil cand astia se pisa pe noi cand vor ei?!!

Mai, Stanici!Tu pana la urma ce ai citit? Unde am scris ca sunt de acord cu interventia disproportionata a fortelor de ordine??? In fine... Nu mai reiau in detaliu ceea ce am scris si tu spui ca nu ai inteles sau poate ai citit parti rupte din contextul replicilor la replici.

Iti comprim esenta:

1) Am spus doar ca tortele(ca de aici a inceput) si petardele(ca aa din Giulesti) nu sunt arme de protest impotriva lui Becali pentru ca sunt interzise lege si de UEFA!

A le folosi si a justifica asta prin protest anti-Becali e o copilarie. Unde-i lege nu-i tocmeala!Punct!

2) Pentru ca protestul sa aiba efectul scontat asupra lui Becali am sugerat sa fie dus in strada, in fata palatului lui si nu pe stadion, prin actiuni violente care genereaza interventii in forta si afecteza moralul echipei. In fata palatului s-ar aduna si cei care nu merg la stadion si ar creste impactul de imagine si mediat. Nu mai intru in detalii explicative de ce?Am scris pe unde pe aici.

3) Am mai spus ca in opinia mea, Becali nu va pleca din Ghencea decat atunci cand Steaua nu va mai fi pentru el o sursa potentiala de profit, putere si imagine! Ceausescu a fost dat jos prin revolutie pt ca el era ales(chipurile) si exercita o functie publica in stat.

Ne place, nu ne place, Becali e proprietar si deposadarea prin forta de o proprietate, indiferent de tara si de persoana implicata se numeste fie nationalizare, fie jaf!

Evident ca este libertatea fiecaruia de-a face cum vrea si ce vrea, dar cand incalca legea nu trebuie sa se planga de rigorile ei, ci doar de abuzurile constatate in aplicarea ei!

Nu putem mistifica realitatea statului de drept doar ca acum e trendy sa fii anti-Becali si orice slogan are valoare de axioma sau adevar absolut si nu se accepta a fi demonstrat sau comentat daca incepe cu "m*ue ciobane, afara din Ghencea!". Si mai mult, se vrea si mai presus de lege!

Becali a devenit un cancer nu numai pt Steaua. Vrea sa-si extinda tembelismul benign si peste societatea civila. Daca in societatea civila bisturiul legal al extirparii lui este urna de vot, la Steaua e mai compllicat, daca nu imposibil, atat timp cat nu renunta de buna voie la ea. Oricum, nu cred ca prin injuraturi, bannere, torte si petarde pe stadion. Asta il intarata mai mult, decat sa-l descurajeze!E genul de om primitiv care sare la bataie si cand nu are dreptate. Nu este omul cu bun simtit care s-ar rusina si ar pleca!

Despre asta-i vorba!

Daca nici acum nu ai inteles esenta spuselor mele, inseamna ca nu mai trebuie sa citesti ce scriu si da-mi ignore:))

Stanici18.11.2008 09:10

Ai facut sens la precedentul post.

1) Am spus doar ca tortele(ca de aici a inceput) si petardele(ca aa din Giulesti) nu sunt arme de protest impotriva lui Becali pentru ca sunt interzise lege si de UEFA!

A le folosi si a justifica asta prin protest anti-Becali e o copilarie. Unde-i lege nu-i tocmeala!Punct!

Tortele nu au fost date ca protest anti-Becali ci pentru crearea unui lucru spectaculos in peluza. Avand in vedere precedentele deja infaptuite de rivalii nostri, nu s-a gandit nimeni ca vor exista asemenea hal de interventii. Cum am mai spus despre legea plii- care nu a trecut pe rosu niciodata sau nu a depasit limita de viteza (lucru care, in conceptia legii, este destul de periculos si poate avea ca urmare pierderea de vieti omenesti - lucru mai grav decat "maleficele" torte), aia sa vina si sa se planga de faptul ca niste baieti din peluza au ales sa isi incurajeze echipa aducand un plus de culoare si de spectacol. La fel, am mai spus... daca erati evrei in Germania prin '40, cat de mult respectati voi legea?!! Aceeasi lege pe care o tot aduceti in discutie nu prevede altceva decat sanctionarea suporterilor vinovati - de cand datul cu electrosocul in fata=sanctiune?!!! De cand, in fata unor violent din partea unor nemernici, nu ai dreptul sa iti aperi tovarasii? Din punctul meu de vedere, in momentul in care incalca legea pe care trebuie sa o apere, un om in uniforma decade din drepturi si devine o amenintare pe care o iau ca atare s, prin urmare, am tot dreptul sa ma apar- pe mine si pe persoanele dragi mie.

2) Pentru ca protestul sa aiba efectul scontat asupra lui Becali am sugerat sa fie dus in strada, in fata palatului lui si nu pe stadion, prin actiuni violente care genereaza interventii in forta si afecteza moralul echipei. In fata palatului s-ar aduna si cei care nu merg la stadion si ar creste impactul de imagine si mediat. Nu mai intru in detalii explicative de ce?Am scris pe unde pe aici.

Fii serios, lumea abia daca vine la staion. De strigat impotriva lu' Becali s-a strigat abia in momentul in care s-a vazut la ce atrocitati s-au dedat cainii sai de paza. Intr-adevar, exista oameni care vin la mei ca sa vada asa-zisul fotbal de pe teren si pe care nu ii intereseaza cine e patron, sunt mult prea ocupati de propria persoana pentru a realiza problemele de substanta ca macina "FCSB". De facut protest in strada, trebuie sa te azezi pe cel putin cateva mii de oamni, oameni care NU VOR VENI! Singurul loc in care se poate arata publicului larg faptul ca "Hai Steaua (Clubusl Sportiv al Armatei Romane, cel cu care au inceput ei sa tina) = Jos Becali" ramane stadionul, asta in conditiile in care romanul este indeajuns de comod si de egoist incat sa prefere sa raman sa vada ce a mai ramas de jucat din meci decat sa protesteze plecand acasa. Protestul ala avea un impact mult mai mare daca ramanea stadionul gol si isi dadea seama Becali ca nu doar "o mana de huligani pe care ii inlocuieste asa, "pac-pac" il contesta, ci mii si mii de oameni.

Vis a vis de giboni, iar iti dau exeplul de mai sus: Daca te opreste un politist ca nu ai centura pusa si in loc de amenda, iti baga un electrosoc pe gat - care e gibonul: tu sau politistul?!!

Cu restul sunt absolut de acord. Cu mica mentiune ca nu prea cunoti anumite dedesubturi.

Nu ma intereseaza eventualele litere lipsa din ceea ce am scris, mi-e lene.

xray_rom18.11.2008 10:57

@ Stanici

Tortele nu au fost date ca protest anti-Becali ci pentru crearea unui lucru spectaculos in peluza. Avand in vedere precedentele deja infaptuite de rivalii nostri, nu s-a gandit nimeni ca vor exista asemenea hal de interventii. Cum am mai spus despre legea plii- care nu a trecut pe rosu niciodata sau nu a depasit limita de viteza (lucru care, in conceptia legii, este destul de periculos si poate avea ca urmare pierderea de vieti omenesti - lucru mai grav decat "maleficele" torte), aia sa vina si sa se planga de faptul ca niste baieti din peluza au ales sa isi incurajeze echipa aducand un plus de culoare si de spectacol.

1) Stiu ca nu au fost date anti Becali, dar am raspuns acolo celor care incercau sa justifice actul prin fronda anti Becali sau prin "daca pe Dinamo se poate, la noi de nu?"

Faptul ca au adus torte pt culoare nu justifica agresiunea exagerata asupra lor, dar daca nu ar fi fost tortele, nu ar fi fost loc nici de abuzuri. Cauza si efect! Se stia ca ciobanului ii stau pe peluzele in gat si abia asteapta un motiv ca dulaii lui Zmarandescu sa actioneze.

2) Legea care interzice torte, fumigene, petarde nu este emanatia lui Dragomir, ci reglementata si impusa de UEFA!

3) Cand depasesc viteza si ma prinde si ma prinde, platesc!Injur in gand si scot banii!:)

Anarhia nu este compatibila cu statul de drept!:)

La fel, am mai spus... daca erati evrei in Germania prin '40, cat de mult respectati voi legea?!! Aceeasi lege pe care o tot aduceti in discutie nu prevede altceva decat sanctionarea suporterilor vinovati - de cand datul cu electrosocul in fata=sanctiune?!!!

Dragule, o lege este vointa majoritati pe care trebuie sa o respecte si minoritatea. Asta este regula in orice colt al lumii. De pe vremea latinilor se spunea Dura lex, sed lex. Se recunoaste ca orice lege din lume, prin reglementare opereaza o restrictionare a libertatii si o pedeapsa pt cei care vor sa fie mai liberi decat permite legea. Legile sunt facute de oameni pentru oameni, pentru a stabili exact cadrul in care ne putem misca fara sa ne calcam in picioare sau a actiona ca-n jungla!

Cand o lege nu mai convine majoritatii este schimbata nu anulata prin nerespectarea ei.

Si evreii si negrii au fost oprimati chiar daca au respectat legea:( Acolo nu mai a fost vorba de abuzuri izolate, ci de tembelismul majoritatii!Evrei si-au cam facut-o si cu mana lor. Ma refer la cei care controlau si detineau averi si mijloace fixe fabuloase. I-au servit sceleratului de Hitler motivul pentru a-i termina. Din pacate, pentru unii au tras-o toti. Stii ca si acum, in SUA, perceptia generala este ca evreii americani le conduc destinele, pentru ei controleaza economia si finantele? Ma rog, nu mai intru in detalii ca si asa m-am intins:)

Orice comparatie intre ce au patit evreii si suporterii batuti e mai mult decat fortata(sa nu-i zic altceva) Germanii au o pata in istoria lor pe care nu o vor putea sterge niciodata!

Stii de ce americanii si occidentalii sunt cu 100 de ani inaintea noastra?Pentru ca respecta cu strictete legile, procedurile si instructiunile in toate formele de activitate. Crezi ca o fac din constiinta?Nu!Ci de teama!Cand gresesc platesc!Acolo nu mai e loc de intors cu "sa vezi, ca au mai facut si alti, ca nu e grav, etc. Te da afara, te amendeaza sau te baga in puscarie fara sa clipeasca!Evident, ca au si exceptiile lor. Dar acolo sunt exceptii, la noi sunt "majoritate"(nu ma refer doar la fotbal)

A promova faradelegea(indiferent din ce parte vine) si in fenomenul sportiv, care trebuie sa fie caracterizat de faire play si respectarea regulilor de joc, nu cred ca este o directie buna spre gradul de civilizatie pe care-l invidiem la altii, dar nu facem nimic sa-l atingem si noi.

Vis a vis de giboni, iar iti dau exeplul de mai sus: Daca te opreste un politist ca nu ai centura pusa si in loc de amenda, iti baga un electrosoc pe gat - care e gibonul: tu sau politistul?!!

Exemplu de sus, daca s-ar intampla, ar fi actiunea izolata a unui tembel si nu a unui sistem!

Sa nu ne ascundem dupa furie! Refuz sa cred ca dulai lui Zmarandescu au sarit cu electroshocurile, daca cei care au fost vizati cu evacuarea nu ar fi opus rezistenta! Dar asa cum parlamentam noi tumultos aici episodul, fiind neimplicati in el, iti poti imagina ce a fost acolo cand au vrut sa-i evacueze pe cei cu tortele. Cand ai in fata ochilor un electroshoc sau cand realizezi ca la o adica raportul de forte este de 1000/1 intervine instictul de conservare si iti pierzi luciditatea.

Sunt inregistrari video!

Cei lezati de abuzurile fortelor de ordine trebuie sa se adreseze justitiei!AISS-ul ar putea sprijini acest demers!

Dreptatea impartita sau revenicata cu parul e de evul mediu!

Stanici18.11.2008 11:15

E clar ca nu ne intelegem - tu ai perceptia ta si eu pe a mea. Problema e ca, din pacate, cu o conceptie ca a ta, o sa ajungem exact unde vor fostii securisti. Adica sub bocancul unor parveniti din Parlament care voteaza dupa placul lor propriu si personal. A zis bine Lari.. la cat de "imbovinati" suntem ca natie, ne meritam majoritatea. Oricum, sustin sus si tare ca atunci cand oamenii legii comit abuzuri, am dreptul sa ma apar cu pari, bate, scaune si pietre. Poate cand oi mai imbatrani, o sa fiu subjugat si eu de viata si o sa ma conformez orbeste "legiuitorilor", fara a mai avea vreo parere personala. Sa-i traiasca lu' Orwell mostenitorii!

«16789»