La meciul din Stefan cel Mare galeria cainilor a aprins ZECI de torte! Nimeni nu a intrat peste ei sa "ii bata". La Timisoara etapa trecuta la fel, au aprins sute de torte, absolut nimeni nu a invocat vreo lege a lui Dragomir, nimeni nu s-a agitat sa intre in ei.
Astazi pentru o singura...UNA SINGURA...AM FOST MACELARITI! Suntem pur si simplu vanati, macelariti de catre jandarmi si bodyguarzi. Este INCREDIBIL ce se intampla la noi .... INCREDIBIL.
Suntem pur si simplul renegati de propria conducere de club, asa ceva nu am intalnit toata viata mea. Cei dintre voi care ati ramas la meci (in loc sa plecati in semn de solidaritate pentru baietii care au fost batuti crunt de oamenii ciobanului) sunteti doar niste oi, va meritati soarta.
P.S: mesaj scris la nervi, nerviari de tot...chiar nu pot sa inteleg cum unii dintre voi puteti sta si privi impasibili cum stelisti, baieti care practic traiesc si isi cheltuie ultimul leu pentru Steaua sunt batuti, maltratati!!!??? Asa ceva e incredibil...unde este e solidaritatea dintre noi??? Eu daca vad ca un stelist isi ia o palma mi se face negru in fata ochilor si daca nu il pot ajuta imi vine sa mor si voua va pasa de...de ce?
CNCT