FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 1 - 1 (0 - 1)

«1234567»
Lari30.10.2008 09:40

Multumiri lui Tudorel Stoica pentru urmatorul interviu (din gaozeta)

- Domnule Tudorel Stoica, diferã partidele de acum, dintre Steaua și Dinamo, de cele de dinainte de Revoluție?

- Aproape deloc. E un derby, se aruncã în joc orgolii imense, ambiții cît cuprinde și multã, multã pasiune. La un astfel de meci nu existã loc în clasament, nu existã lipsã de formã, nu existã scuze, existã doar cele mai bune echipe din istoria fotbalului românesc.

- Nu exista derby atunci în care sã nu iasã un scandal, o bãtaie între jucãtori.

- Erau jocuri tensionate, dar nu neapãrat ne bãteam, cu excepția acelei finale a Cupei României din 1988, cînd s-a întîmplat ce s-a întîmplat.

- Apropo de acel meci, atunci Valentin Ceaușescu v-a fãcut semn sã pãrãsiți terenul și el a fost acuzat mereu cã...

- De ce a fost acuzat? Am auzit și eu toate balivernele alea, cã Valentin ne cîștiga meciurile, cã el intervenea. Fals! ªi am un argument solid. Tot Valentin Ceaușescu ne ajuta sã învingem și în cupele europene? Tot el ne-a blãtuit meciurile ca sã luãm Cupa Campionilor? Tot el ne-a adus Supercupa, tot el ne-a calificat într-o altã finalã de Cupa Campionilor?

- Totuși...

- Nu, Valentin nu fãcea mãgãrii. Astea sînt povești inventate de unii, de fapt, de dușmanii de o viațã ai Stelei.

"Cu el în tribunã, nimeni nu ne fura"

- Acum ce sã înțelegem, cã era chiar un sfînt Valentin Ceaușescu?

- Era un om foarte priceput la fotbal și e adevãrat cã ne apãra, dar ne apãra sã nu fim furați. Sincer vã spun, dacã n-ar fi fost el, am fi fost mãcelãrți de Dinamo în campionat, el ne-a protejat, pentru cã Dinamo ne-ar fi tocat, ne-ar fi mãcelãrit pe unde ne-ar fi prins. Cu el însã în tribunã nu-și permiteau arbitrii sã facã ceva necurat.

- Mircea Lucescu spune și astãzi cã Valentin influența arbitrajele și tot ce se întîmpla în acea perioadã.

- Valentin a fãcut numai bine, pentru cã el s-a ocupat într-o vreme și de echipa naționalã. Dacã gãsiți vreodatã un singur arbitru care sã vinã astãzi sã zicã faptul cã Valentin l-a forțat sã tragã pentru Steaua, eu nu mai deschid gura niciodatã.

- Da, dar Mircea Lucescu a spus cã Valentin Ceaușescu i-a cerut sã plece din România ca sã poatã cîștiga și Steaua trofee.

- (Rîde)... Ce poate sã zicã și Mircea Lucescu? Dacã n-a bãtut niciodatã Steaua înainte de Revoluție, trebuie sã gãseascã și el niște justificãri ale insucceselor. Lipsa performanțelor lui Lucescu în fața Stelei îl împinge mereu la astfel de afirmații. Valentin venea din cînd în cînd și ne repeta: .

- Același Mircea Lucescu...

- Vã spun eu cum era stilul de joc al lui Dinamo cu Mircea Lucescu atunci cînd ne întîlneau pe noi. Defensiv, defensiv, defensiv. Întotdeauna, cel mai bun jucãtor al lor era Þețe Moraru, mai ales cã, se vedea și de multe ori în joc, pasau între fundași și o dãdeau în brațele portarului, cã atunci era voie sã dai mingea . În schimb, noi mereu atacam.

- Ați mai pãstrat legãtura cu Valentin?

- Da, chiar pot spune cã sîntem prieteni apropiați și ne vedem de douã-trei ori pe sãptãmînã. Îmi face mare plãcere de fiecare datã.

- O sã vã uitați la meciul cu Dinamo împreunã?

- Nu îl mai intereseazã aproape deloc fotbalul și chiar nici Steaua. Îmi spune, așa, cîteodatã, cã Steaua de acum nu mai are nimic de-a face cu spiritul echipei de atunci.

"Acum nu va fi spectacol"

Tudorel a fãcut o avancronicã și a partidei de sîmbãtã. "Nu va fi spectacol pentru cã ambele echipe trec printr-o lipsã de formã ca joc. Dinamo e lider, însã n-a avut prestații deosebite, iar Steaua are o situație dificilã. Totuși, vom vedea ambiții la maximum și îmi doresc din suflet sã batã Steaua", a spus Stoica.

Sursa: gsp

dragos0830.10.2008 10:25

pana la urma se mai merge in groapa?

daca poate cineva sa mi faca si mie rost de un bilet...

Virgil30.10.2008 11:52

Adrian Porumboiu: "Dinamo avea o adevãratã filierã, a fãcut cele mai mari mãgãrii în arbitraj!"

Are si acum, de ce nu esti corect pana la capat d-le Porumboiu!

Lari30.10.2008 11:55

Degeaba, SuperN-ule, ca tunurile tot pe Steaua sunt puse.

Victimile idioteniei mass media sunt ca oligofrenii care nu mai pot fi salvati: oricate le-ai arata, oricat le-ai explica, oricate marturii ar avea, ei tot pe-a lor o tin.

Dar sa fim corecti pana la capat: si Steaua s-a folosit uneori de mijloace subterane, dar aceste apucaturi nu au avut amploarea viciilor lui Il Muce.

best30.10.2008 15:07
cate bilete au rezervate stelistii ??? si cand se pun in vanzare ?

nu mai avem bilete rezervate.. azi conducerea noastra a anuntat ca Steaua nu va avea galerie sambata, iar biletele care ar fi trebuit sa ajunga la noi se vor pune in vanzare in Groapa..

Virgil30.10.2008 16:55

Ai dreptate, f-le.

Porumboiu: Nu-mi vine sã cred cã nu au rãmas sechele în sufletul lui Alexandru Deaconu, dupã cazul "Bricheta". Cred cã trebuia menajat.S-ar putea sã încerce sã demonstreze cã nu e stelist și sã greșeascã în favoarea lui Dinamo! Un arbitru poate sã greșeascã în devafoarea echipei cu care este suspicionat cã o ajutã. Când unui arbitru i se pune o etichetã cã este cu o echipã, din corectitudine existã riscul sã greșeascã în defavoarea acelei echipe. Deaconu arbitreazã bine, un arbitru valoros, doar cã poate trebuia sã se mai aștepte pânã arbitra Steaua, dupã cazul "bricheta".

sursa: prosport

Exact la ce ma gandeam cand spuneam mai sus:

Poate ca omul va veni sa conduca bine intentionat partida, dar ceva imi spune ca va ajuta Dinamo. Ramane de vazut.

Asa se scrie istoria finule. :)

b0RMA30.10.2008 17:33

Primu 11 as vrea sa fie asta:

-Golansky-Goian-Radoi-Emeghara

-Szekely-Ov.Petre-Thiago-Toja

Dayro-Pedriel

Thiago - mi se pare un jucator bun,care nu este folosit(Lovin OUT)

Toja - cred ca mai merita o seansa baiatu asta...daca nu face nimic prima repriza sa intre Banel(Semedo)

Dayro - daca pana in repriza 2a nu face nimic sa fie schimbat la pauza cu Kapetanos

aleyanddru30.10.2008 19:53
Primu 11 as vrea sa fie asta:

-Golansky-Goian-Radoi-Emeghara

-Szekely-Ov.Petre-Thiago-Toja

Dayro-Pedriel

Thiago - mi se pare un jucator bun,care nu este folosit(Lovin OUT)

Toja - cred ca mai merita o seansa baiatu asta...daca nu face nimic prima repriza sa intre Banel(Semedo)

Dayro - daca pana in repriza 2a nu face nimic sa fie schimbat la pauza cu Kapetanos

se vede ca gindesti cu capu ....... daaaa c-am asta ar trebui sa fie echipa de baza la Steaua

trebuie sa joace mai mult asa impreuna si se va omogeniza jocul

si Neaga OUT -cu asta Becali a nimerit-o .....dar se pare ca Dorinel vrea sa mai pearda timpul cu al-de Neaga ,Plesan Lovin

Ogararu -rezerva lui Golanski .....Forza Steaua

Si ami e o problema Emegara nu-i fundas stinga (daca nu gresesc) dar poate il replofileaza

weeezer30.10.2008 20:42

Offtopic: De ce nu invatati putina gramatica/ortografie inainte sa postati pe un forum?

Referitor la meci, daca Petre Marin va fi folosit ca fundas stanga, pe dreapta as prefera introducerea lui Golanski in locul lui Ogararu, pentru plusul adus in faza ofensiva. Polonezul mi se pare si mai tehnic, si mai tupeist decat Ogararu, care este mai "linistit" sa zicem...

In rest nu pot sa zic ca as prefera pe cineva pe un anumit post, intrucat in ultima vreme Szekely, Semedo, Dayro si Toja au cam dezamagit. Poate ar trebui incercat din nou Bogdan Stancu. Iar dintre mijlocasi, Nicolita si Lovin, poate si Tiago.

Ca varfuri "de careu", si Arthuro si Kapetanos mi se par tot pe-acolo... chiar daca grecul este, in cifre, mult mai eficient decat brazilianul.

s0r1n11130.10.2008 21:02

Mi'ar placea sa vad urmatoarea echipa:

Zapata-Golanski,Goian,Ghionea,Emeghara-Szekely,Radoi,Petre,Ochirosii-Dayro,Stancu.

Dar cred ca Emeghara nu va fi folosit,sau cel putin nu titular,iar Lovin si Nicolita vor juca din primul minut.

Sper ca Dorinel va gasi cea mai buna solutie si vom invinge!

dr.adrian930.10.2008 22:29
Stanici30.10.2008 23:28

Tara arde si noi visam formule de start. Lasati singurul antrenor sa decida ce si cum.

fansteaua4631.10.2008 00:11

Prime dezechilibrate: «Steaua: 3. 000 € Dinamo: 12.500 €»

Virgil31.10.2008 07:03

Steaua va folosi un sistem nou de joc, in care vor putea fi folositi nu mai putin de 5 atacanti. Dorinel Munteanu mizeaza pe cartea atacului in meciul de duminica si e posibil sa vedem in teren urmatorul 11:

Zapata

Ogarau, Goian, Ghionea, Petre Marin

Dayro, Lovin, Toja

Nicolita, Stancu, Semedo

Prin urmare va fi folosit un singur mijlocas la inchidere, asa cum ceream de foarte mult timp.

In legatura cu presupunerile furnizorilor de stiri eronate din presa sportiva, privind dreptul lui Dorinel de a fi prezent pe banca Stelei la acest meci, raspund ca antrenorul Stelei va fi in mod sigur acolo unde ii e locul. Pentru ca are dubla calitate, de antrenor si jucator. Strambele bagate de U Cluj nu-si vor produce efectul.

weeezer31.10.2008 07:17

In aceasta formatie imi pare mai degraba ca vom juca 4-5-1.

Virgil31.10.2008 08:05

Iti pare draga weeezer, pentru ca ai proaspat in memorie vechiul sistem de joc. Ceea ce ne ofera Dorinel incepand de maine seara in Groapa, e un veritabil si mult mai util 4-3-3. Jucatorii vor acoperi zonele de teren care le corespund. Vor avea sarcini de joc si spatii mult mai precise de acoperit. Sa speram ca vor incepe cu dreptul si sitemul va functiona.

CoRsSo31.10.2008 08:07

Sa speram. Oricum pare mai bine.

weeezer31.10.2008 08:08

Sa vedem cat de bine se va incadra Nicolita intr-un 4-3-3. De Semedo nu ma pronunt pentru ca am impresia ca a mai jucat la Cluj.

Si oricum, nu mai stiu prin ce ziar online am citit ca in cazul in care Radoi ar fi apt de joc (maine seara, dar cred ca si in general) Dorinel ar prefera acelasi 4-2-3-1 cu Lovin si Radoi la inchidere.

mountytoma31.10.2008 08:43

deaconu arbitru? probabil ca sa isi "spele pacatele" pentru bricheta a fost pus sa ne arbitreze in groapa. sigur va tine cu cainii, asa ca va fi un meci de doua ori mai greu. cu atat mai mare va fi bucuria daca ii batem pe javre!

vlad7531.10.2008 09:20

Dorinele,adu-ti aminte de flegmele pe care ti le-a dat un suporter pe Cotroceni si razbuna-te printr-o victorie.

sabin130731.10.2008 09:37

As vrea ca Dorinel maine sa joace in formula:

-----------------Becali--------------------

---Becali----Becali----Becali----Becali--

---------Becali---Becali----Becali--------

---------Becali---Becali----Becali--------

LucaSteaua9431.10.2008 09:39

Un 11 foarte curajos si zic eu unul bun ar fii:

Zapata-Ogararu,Goian,Ghionea,Golanski-Radoi-Szekely,Toja-Dayro-Stancu,Semedo

credeti ca este prea offensiv?:Dfular-campionii

dr.adrian931.10.2008 10:14

mie mila da Hagi chiar nici nu vreau sa fiu in pielea lui. cel mai mare jucator roman al tuturor timpurilor sa ajunga sa planga din cauza ....

nceput pe marginea derby-ului, dialogul de mai jos s-a transformat într-unul de citit cu atenție de cãtre Dorinel Munteanu.

Cine câștigã sâmbãtã?

Vorbim de un derby, deci de un meci imprevizibil. La Dinamo - Steaua chiar n-ai cum sã ceri un pronostic. Deci nu-mi cere nici tu mie unul, pentru cã pur și simplu nu se poate da.

Atunci altfel: cine e favoritã?

Dinamo are un singur avantaj: faptul cã joacã pe teren propriu. În rest, și Dinamo, și Steaua au argumente sã câștige meciul ãsta. ªi nu țineți cont de ce s-a întâmplat la Steaua în ultimele zile, pentru cã nu asta este important. Derby-ul te face sã uiți de toate! Este ca un meci de Liga Campionilor. Fiecare fotbalist se monteazã suplimentar. Vine cu un plus de orgoliu, de concentrare și de determinare pentru a arãta de ce joacã la Steaua sau la Dinamo. Așa era pe vremea mea și așa este încã și acum.

Cã a venit vorba de ce s-a întâmplat la Steaua în ultimele zile...

Nu vreau sã vorbesc despre... (se oprește câteva secunde). La Steaua e de observat un singur lucru: dupã ce duc echipa în Liga Campionilor, antrenorii sunt dați afarã!

Care ar fi explicația?

O aveți în aceste zile, când un singur om vorbește doar despre el și ce mare e el: "Eu am fãcut! Eu am dus echipa în Ligã! Eu am câștigat! Eu am dres! Eu am cheltuit...". Pe toate le-a fãcut singur... Noi nu contãm! Voi nu observați asta? Pentru mine e clar de ce antrenorii pleacã dupã ce intrã echipa în grupe.

Sã înțelegem cã plecarea lui Lãcãtuș e trasã la indigo, ca intrigã, cu a ta?

Nu. Marius a avut totuși un an la dispoziție! Eu am avut doar trei luni. Am venit cu puțin timp înainte de Ligã, cu mulți accidentați și nici nu am apucat sã pun în practicã ce aveam de gând. Am plecat totuși cu obiectivele atinse.

Dorinel?

Nu vreau sã comentez numirea lui. El este prezentul. Sã fie lãsat sã lucreze. Gata, stop cu ce a fost! Mai vreau sã spun doar atât: țineți minte data la care am plecat eu de la Steaua!

Jiji lasa-ne.

nici un stelist in groapa, nici un stelist in groapa, nici un stelist in groapa. cei care merg sunt hingherii, tradatorii si executatorii Stelei.

Ic3MaN31.10.2008 10:49

eu as vrea doar un singur lucru rica titular si nu Semedo.am un feeling cu el.oricum la mijloc daca nu joaca Radoi si Ovidiu,va juca clar Lovin,iar pe stanga eme nu poate juca titular pt ca nu e pregatit sa intre din primul minut cu Dinamo.in rest Doamne ajuta!!!nu vrea altceva decat sa batem in groapa!!!!

ultra_ss31.10.2008 13:56
Un 11 foarte curajos si zic eu unul bun ar fii:

Zapata-Ogararu,Goian,Ghionea,Golanski-Radoi-Szekely,Toja-Dayro-Stancu,Semedo

credeti ca este prea offensiv?:Dfular-campionii

TOJA?????? ce ati vazut frate la petarda asta de jucator intr-un meci mai important imediat sa pierde ;)

«1234567»