FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 1 - 1 (0 - 1)

«14567»
weeezer01.11.2008 20:02

Ca sa nu mai zic de ROSU la Ropotan cand ii da cu sutu' in cap lui Nicolita.

clausblaus01.11.2008 20:04

Ropotan trebuia sa primeasca rosu,la intrarea intentionata asupra lui Banel si torje macar un galben!Se pare ca arbitrul resimte din plin presiunea pusa de dinamovisti.Un joc foarte bun in prima repriza.Dorinel foarte inspirat!

RaMs3s01.11.2008 20:07

TREBUIE sa castigam....intram cu 1 la 0 la pauza si cu un joc foarte bun....

weeezer01.11.2008 21:03

Un meci cu un final trist din care retinem jocul bun al echipei care ne da dreptul sa speram la un nou inceput.

Maidanezii - niste bulangii care, precum in etapele precendente, nu joaca nimic, dar se cocoata pe 1 in clasament. Cum? Enigma.

DelPiero1001.11.2008 21:05

Pacat!Din nou noroc fantastic pentru javrele astea securiste...repet,este un mare esec pt Steaua acest egal.Munteanu a gandit bine partida,insa neinspirata cel putin schimbarea lui Kapetanos...

Javrele astea au un bulan fantastic.Este incredibil.Sunt sigur insa ca se va sparge bulanul in cele din urma..ar fi penibil ca Dinamo sa ia titlul...

ss lucki01.11.2008 21:07
Pacat!Din nou noroc fantastic pentru javrele astea securiste...repet,este un mare esec pt Steaua acest egal.Munteanu a gandit bine partida,insa neinspirata cel putin schimbarea lui Kapetanos...

Javrele astea au un bulan fantastic.Este incredibil.Sunt sigur insa ca se va sparge bulanul in cele din urma..ar fi penibil ca Dinamo sa ia titlul...

din pacate, tot pe vechea garda ne bazam: Radoi, Goian, Ghionea, Banel, Ogararu...

Semedo 0 barat, Stancu la fel, toja si Dayro n-au adus nimic in plus, iar zapata are ghete cu cel putin 3 marimi prea mari pentru el, golul javrelor cred ca era parabil

RaMs3s01.11.2008 21:07

cum baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :wall:

cum ba sa nu joci nimic si sa egalezi .... :wall:

Lance01.11.2008 21:09

joc frumos al Stelei se pare ca dak Dorinel va fi lasat sa faca treaba o sa aduca echipa unde ii este locu...bv Kapetanos...

RaMs3s01.11.2008 21:10

aaa.....inca ceva

toja ala e PRAF !!! e varza ..... a stricat tot meciul :cursing:

iancu dragosh01.11.2008 21:11

Cum sa conduci o echipa care se bazeaza numai pe forta,dar numai pe forta, care nu leaga doua pase, si sa-i introduci pe teren pe Toja, Dayro si Plesan? probabil cei mai slabi din punct de vedere fizic din lotul Stelei.

Cum spuneati? Antrenorul se cunoaste la schimbari.

weeezer01.11.2008 21:15

Cine-i asta de pe gsptv, Geambasu? ce idiot.

predatorpulse701.11.2008 21:20

Injurati-ma dar asta a fost cel mai bun meci al Stelei per total din tot campionatul. Uite ce inseamna cand jucatorii joaca pe posturile lor si cand se joaca cu un pivot adevarat.

Greseala lui Dorinel a fost la schimbari,Dayro nu a adus mai nimic in plus(ba chiar ne-a exasperat cu ratarile) iar plesan a facut figuratie,ca sa nu mai zic ca toja e bun de folosit doar in meciurile cu echipe mici,pur si simplu nu face fata la ritm.

Steaua a jucat aproape perfect tactic timp de 70 de minute,insa schimbarile ne-au mancat meciul. A reusit Dorinel sa-i remonteze cat de cat dar avem in continuare probleme cand conducem. Majoritatea jucatorilor au jucat foarte bine in acest meci insa acest kapetanos a fost extraordinar,pe langa faptul ca a dat un gol usor,s-a batut de unul singur cu totii fundasii lui Dinamo,Semedo,Stancu si Banel zburand pe acolo tocmai pentru ca profitau de devierile grecului. Faptul ca acest om nu a fost titular pana acum ramane un mister pentru mine. De asemenea George merita laudat pentru acea interventie de pe finalul meciului.

Multi o sa injurati echipa insa fata de penibila prestatie cu chefere,Steaua chiar s-a prezentat bine. Acest meci mi-a adus aminte de acel meci cand a iesit gresit Hamutovski si au dat gol muistii pe final de meci,au avut mereu bulan cu noi,acu' 2 sezoane in Ghencea au dat 3 goluri din 3 faze dupa ce noi ratasem iar astazi s-a intamplat exact acelasi lucru. Ca si cu rosenborg,ca si cu fiorentina,Steaua isi bate joc de ocazii,noi avem nevoie de un golgheter pur sange care sa iti dea gol din jumatate de ocazie.

Steaua trebuie sa continue cu acest sistem ceva mai ofensiv,trebuie sa jucam cu un pivot si 2 in spate,iar cand jucam pe Ghencea cu un singur inchizator. Nu stiu daca luam titlul sau nu(cel mai probabil nu) insa dinamuistii trebuie opriti,ar fi o crima la adresa CL sa intre "biruitorii" lui nec nijmegen in cea mai galonata competitie europeana pe munca altora. Macar chefereii au mai luat ceva puncte in cupele europene dar jegurile astea s-au facut de ras an de an. Borcea,multumeste-i lui Cristea ca altfel te sinucideai in seara asta.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

redandblue01.11.2008 21:26

Joc bun al Stelei, pacat ca s-au oprit in minutul 80...au crezut ca s-a terminat meciul deja!

Inca o data s-a vazut ca Toja si Dayro nu joaca nimic...absolut nimic ! Si in meciul cu Lyon si in meciul asta Toja a facut greseli pe care le vezi rar chiar in divizia B. Asta nu e jucator de Steaua...Banel e de 10739723 de ori mai bun ! Sper sa fi vazut si Dorinel asta si sa nu-l mai bage in teren niciodata.

Blackzie01.11.2008 21:28

Pacat... Am avut un joc bun, mult superior fata de cel al lui Dinamo.

Aveam avantaj la pauza..

Asta este cand joci cu echipe bulanoase ca Dinamo.

Kapetanos a jucat extraordinar din nou. Mi-a placut foarte mult de el.

steaua_gloria01.11.2008 21:31

dinamu are bulan cacacios, atat, nu e cal yonu care pur si simplu are valoare.

s0r1n11101.11.2008 21:38

Cat de nedrept poate fi fotbalul cateodata!javrele nu au jucat nimic,sunt praf,nu pot sa cred ca sunt lideri in clasament.Meritam sa castigam,am jucat mult mai bine decat Dinamo si am fost peste ei la toate capitolele.Sper ca norocul asta incredibil sa'i paraseasca cat mai repede pe caini..

bodanelu01.11.2008 21:44

concluzile mele dupa meciul asta:

1) Ogararul il face mare pe Banel din nou. Chiar a jucat Nicolita, a alergat, a driblat, a pus suflet.

2) Suporterii au uitat principala problema la Steaua, Ciobanul. Protestele se opresc aici!

3) Oare cate etape de suspendare primesc javrele dupa tortele aprinse? Chiar daca sunt frumoase, mi se pare prea mult. Si mai curios, cum le-au bagat in stadion?

predatorpulse701.11.2008 22:04

@bodanelu,daca protestele se opresc aici suntem OI,tineti minte bine ce va spun,OI!!!!!!!

La primul succes(desi asta a fost un esec din pc de vedere al rezultatului) uitam tot,parca avem memoria unor pestisori. Si daca Steaua batea cu 0-3(si merita astazi) tot il flegmam pe jegul asta. Fratilor,incercati sa sustineti echipa cumva dar nu uitati de acest cancer din loja. Eu nu o sa-l mai injur doar atunci cand ii vine mintea la cap,cand nu se mai baga peste antrenori,cand invata sa-si respecte angajatii si suporterii si cand nu o sa mai faca "arogante".

Intr-adevar,George incepe incet incet sa se apropie de forma de dinainte sa plece iar,cum ai zis si tu,Banel are de profitat. Prin triunghiurile sale cu jucatorii din fata a reusit sa-i creeze culoare lui Banel(care a facut meci bun astazi),Nicolita profitand si de apararea varza a lui dinamu.

Javrele,in afara de amenda nu o sa ia nimic,daca erau suporteri stelisti ne suspendau stadionul,ne faceau huligani. Intrebarea este,de ce i-au lasat cu fumigenele in stadion? Prietenii stiu de ce,exact cum s-a orchestrat acel masacru din anii trecuti(cand jandarmii astia imputiti bateau si oameni pe strada) si furarea acelui banner de pe gard(daca tin minte bine,erau niste potai cu "uniforma" de steward sau asa ceva).

Daca ar exista lege in aceasta tara,pechinezii ar trebuie pedepsiti cumva insa asta nu o sa se intample.

Vreau ca noi sa luam titlul,insa nu o vom face pentru ca la prima sincopa iar va intra Jiji in the mix,in iarna vor fi dati afara unii jucatori bunicei(kapetanos pleaca din iarna) iar giovanni ne va aduce niste ciurucuri ieftine. Chiar daca pierdem acest titlu,restul echipelor din tara trebuie sa faca orice sa o opreasca pe dinamu,poate sa castige titlul Urziceni,Cluj,Timisoara,Rapid,nu stiu,oricine,numai penibilii astia nu. Cat tupeu astazi la Rednic,turcu,m.niculae,torje si restul ratatilor de acolo. N-au miscat doua treimi din meci desi jucau in groapa lor de gunoi si mai au tupeul sa latre la noi. Inteleg sa ne zic ceva chefere sau chiar Rapid,care au mai miscat cat de cat in Europa(desi Rapid s-a facut de ras in ultimii 2 ani) dar sa vina scursurile astea,care i-au facut mari pe elfsborg si nec.

Se scuza ca au avut accidentati,dar la acel 2-4 din Ghencea noi am avut juma de echipa absenta si tot am avut ocazii,ei avut bulan atunci,din 3 faze au dat 3 goluri desi noi am avut o ocazie mare primii(prin Lovin parca).

Asa ca,**ue Jiji si mars javrelor!!!!

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Ic3MaN01.11.2008 22:04

azi am jucat mai bine.si mie mi-a placut kapetanos mult.si Stancu s-a zbatut mult dar se vede ca e inca tanar.oricum spre deosebire de cum a jucat Dayro mult mai bun.imi pare rau ca munti a uitat cum se castiga un derby:cu sufletul.in loc sa-l fi bagat pe toja daca il avea pe rica il lot si il baga pun pariu ca ara partea stanga unde aveau ei majoritatea atacurilor.Banel pare ca si-a revenit de cand joaca cu George pe parte.Radoi si Lovin au jucat bine,dar Lovin a cazut fizic pe final,a gresit multe pase si l-a scapat pe Cristea la gol.asta e.

ps:eu zic sa trecem mai des pe la biserica sa mai aprindem o lumanare,pt ca Cel de Sus ne cam da peste nas.un bun moment ar fi chiar maine!!!

HAI Steaua!!!! INTOTDEAUNA SUPERIORI DINAMUISTILOR!!!!! :steag_sah_mic:

Casillas01.11.2008 22:12

Respect Ogararu! ( Multumim)

"Meritam mai mult în aceastã searã. Am fãcut un joc bun, am avut chiar și douã bare. Din pãcate ne lipsesc rezultatele. Chiar dacã nu am câștigat partida în aceastã searã, am descoperit un jucãtor: Kapetanos! Este un fotbalist foarte bun", a spus Ogãraru.

weeezer01.11.2008 22:33

Raspuns: "Stiu, au avut doua bare, dar noi am controlat clar partida, meritam victoria!"

Intrebare: Cine este Marius Niculae?

Frustrat baiatul asta...

MoWeed01.11.2008 22:37

@weeezer

Marius Niculae e ala pe care l-au refuzat mai toate echipele din strainatate si pe care spurcatii l-au luat de bun. E cam in aceeasi situatie cu Zicu, Mitea si Tamas. Acest mare jucator care nu a facut nimic 90 de minute isi permite sa spuna ca au controlat partida.

Oricum, sincer sa fiu ma asteptam sa zica asa ceva. Nu m-as mira ca borcica sau muc cel mic turcu sa sa planga si de arbitraj...

Virgil02.11.2008 05:18

Cele mai frumoase momente traite aseara in Groapa, au fost la:

din_st_0_1.jpg

stelea02.11.2008 12:02

toate au un inceput ... Munti , a asezat echipa bine . Dupa aspectul jocului meritam victoria cu prisosinta ,daca nu exista acea inexactitate din min.83 a lui Ghionea (era parcela sa ) . Cu asa joc ,putem spera la o izbanda in Franta ,cu lyonezii . Mi-a placut Nicolita ,Ogy ,Radoi ,Goe ,Rufy si surpriza Kapetanos (de cand il asteptam ) .Pentru a nu supara pe nimeni ....toata echipa . Dupa o asa prestatie , putem spera la o redresare a degringoladei echipei , fata de meciurile negre (vezi meciuri cu:Galati, Otopeni , Buzau .....chiar si partial cu Lyon .

Beeee(li)....du-te la oi ,lasa Steaua nu o meriti !!!

Incearca sa scrii cat de cat corect gramatical pe viitor

mountytoma02.11.2008 19:47

mi-a placut meciul. au aratat ca sunt cu doua clase peste caini, la fotbal vorbind. iar la sfarsit meciul s-a terminat egal, sa moara ciobanul prost de ciuda. as vrea sa jucam bine si frumos, dar sa terminam campionatul pe locul 6. fara banii din Champions League, scapam de Gigi. asa poate dau de nevasta-sa mai des...

«14567»