Etapa 11
only_babbardel1 v yamasha_tusca - 3 - 4
Etapa 12
enquist_ro v only_babbardel1 0-3
Etapa 11
only_babbardel1 v yamasha_tusca - 3 - 4
Etapa 12
enquist_ro v only_babbardel1 0-3
12.drlv85 v Serilius_2005 [-]
13.tazonne v drlv85 [-]
cer amanare pentru meciurile astea 2 in caz ca nu apar oamenii sa jucam azi
.. seriulius zicea ca ajunge mai pe seara .. tazonne l-am vazut ieri inainte de meci pe net .. si cam atat ![]()
Pentru cine nu poate vedea clasamentul :

Etapa 13:
only_babbardel1 v buli2buli : cer amanare in contul meu, fiindca nu ne-am sincronizat, el ma cautat azi , eu in restul zilelelor. Jucam in maxim o zi.
de tazonne nu am reusit sa dau zilele astea...cer amanarea
Etapa a 12 a
buli2buli v i0nutz83 4-3 .. ce meci.. scz de intarziere
de tazonne nu am reusit sa dau zilele astea...cer amanarea
postati inainte sa vedeti ca meciul e anulat... data viitoare ce e anulat ramane anulat !
12.drlv85 v Serilius_2005 [-]
13.tazonne v drlv85 [-]
cer amanare pentru meciurile astea 2 in caz ca nu apar oamenii sa jucam azi
.. seriulius zicea ca ajunge mai pe seara .. tazonne l-am vazut ieri inainte de meci pe net .. si cam atat
12. drlv85 v Serilius_2005 [5-1]
vad ca tazonne e cautat de mai multa lume
.. in contul cui se pun amanarile ?!
meciul cu serilius l`am jucat la 19:15 ca a ajuns el putin mai tarziu ... tot amanare se considera ? .. si daca da .. in contul meu ?!
Etapa 16
badboy_steaua v alinn50c 5-4
Etapa 14
badboy_steaua v i0nutz83 1-4
postati inainte sa vedeti ca meciul e anulat... data viitoare ce e anulat ramane anulat !
scuze boss da nu mi-a mers netu vreo 2 ore ce era sa fac?
14. badboy_steaua v i0nutz83 1-4. Recitaaaaaaal !
@babardel, amf_fifa, 50c, hai sa jucam !
Etapa 15 :
only_babbardel1 v badboy_steaua 3 - 1
Etapa 16 :
i0nutz83 v only_babbardel1 4 - 3
*Nu i-am dat nici un gol din qw, am jucat cu qw de cateva ori, dar nu am reusit nici un gol.
Chiar el a recunoscut , ca sa fim sinceri pana la capat :
BabBardel?: si de asta nu ti-am dat nici un gol din qw?i0nutz 83: pai ti-a aparat given ba
Si sa fim mai sinceri, mi-a dat si o lectie de tras de timp dupa ce mi-a dat golul de 4-3 . Din min 80 (81) se ducea numai in out si astepta sa intru sa-i iau mingea, sa o dau tot in out.
Toate bune in continuare
14. badboy_steaua v i0nutz83 1-4. Recitaaaaaaal !
@babardel, amf_fifa, 50c, hai sa jucam !
Ioane Ioane,ti-ai revenit la 06 erai bunicel si la asta parca esti bunicel......
Ce echipa iti iei daca intri in A tot R.Madrid ?![]()
16. i0nutz83 v only_babbardel1 4-3.
Greu rau, cel mai mare qw-ist pe care l-am vazut in sezonul asta. Stiu, eu i-am acceptat, dar parca la testari jucau mai frumos, nu aveam de unde sa stiu ca vor deveni peste noapte maestri intr-ale qw-ului. Am avut 3-0, doua goluri din minge aruncata cu A de la portar din brate, m-a egalat, 2 din qw, i-am dat-o in inferioritate numerica.
@god: ma gandesc sa continui cu Newcastle daca promovez. Dar mai e pana acolo, nu-mi fac sperante deocamdata ![]()
17.drlv85 v mihainho86 [3-3]
.. revenire de la 3-0 .. inclusiv min 90 .. am fost batut cu japca in min 120 .. penalty inventat
[5-4] .. kiar dak m`a dominat .. stie el la ce goluri ma refer ![]()
17. alinn50c v i0nutz83 2-3 !
El arogant pe mess, eu in teren
)
etapa 15 , alinn50c v nnmfifa08 = 5 - 1
--
ionutz , eu arogant pe mess , tu scarbos in teren ... nu inteleg cum poti sa-i reprosezi aluia de mai sus ca a jucat qw cand tu in afara de qw si centrari n-ai nicio treaba cu jocu' asta
. Ma rog , fiecare face ce poate ... de unde nu-i n-ai ce sa ceri . ![]()
PS : primu' si ultimu' mesaj in legatura cu asta , nu-mi bat capu' cu toate prostiile.
si s-a schimbat lideru:P bafta ionutz in continuare ![]()
@50c: ciocu' mic. Ne pregatim de Liga Campionilor
)
alin50c - i-am zis acelasi lucru, cum o invartea, ajungea el sa-mi reproseze mie ce-i reprosam eu mai devreme
ipocrizia asta.
Etapa 14 :
nnmfifa08 v only_babbardel1 2 - 4 - gg , meci frumos . 2 - 0 / min 80 2- 1 / min 88 2 - 2 / min 90 2 - 4 ![]()
@babardel, iar tu ? ;![]()
Etapa 13
tazonne--drlv85 6-0
etapa 14 , buli2buli v alinn50c = 0 - 7
13.tazonne v drlv85 [6-0] ![]()
Etapa a 15 a
hitchockian v buli2buli 2-4 ... dupa ce am primit 7 ..uite ca mai bat si eu ![]()