Etapa12
nnmfifa08 v badboy_steaua 4-0
Etapa12
nnmfifa08 v badboy_steaua 4-0
13. i0nutz83 v nnmfifa08 6-0. Diferenta prea mare fata de cum s-a jucat.
* Nu l-am vazut deloc pe buli, i-am tot lasat offline-uri.
6-0 a fost doar primul set... :biggrin:
Etapa 10
yamasha_tusca - i0nutz83 5-1
si raman neinvins in fata lui ionutz de cand activam in B amandoi...cred:P
confunzi meciu .. [3-1] pt mine a fost .. si nu am cum sa ma insel .. e prima victorie a mea
.. si postasem .. dar nu unde trebuie .. sau nu indeajuns incat sa fiu pontat
![]()
Ai dreptate, ideea era ca am jucat meciul si tu l-ai castigat, sa treaca Bubutza rezultatul corect si sa nu-l anuleze
Etapa 12: blind1ro v cosmin_marin25 ( 0 - 3 )
Etapa 11
hitchockian v blind1ro 1 - 0 . Min 90. Serie neagra.
Etapa 12
blind1ro v cosmin_marin25 0 - 3 Culmea. Ma intreaba cu ce fel de qw sa jucam, il intreb daca e qw-ist.Cica " nu" , iar in meci 95% din faze numai din combinatie. De oriunde. Golurile au picat mai mult aiurea. In rest, om de nadejde.
Etapa 13
ss_ultra v blind1ro 0 - 3 ![]()
Etapa 12
blind1ro v cosmin_marin25 0 - 3 Culmea. Ma intreaba cu ce fel de qw sa jucam, il intreb daca e qw-ist.Cica " nu" , iar in meci 95% din faze numai din combinatie. De oriunde. Golurile au picat mai mult aiurea. In rest, om de nadejde.
Etapa 13
ss_ultra v blind1ro 0 - 3
Am toata conversatia de pe mail si inregistrarea meciului. Am dat cateva doar din terenul tau, acum nu mai poate omul centra?!
Nu ai vrut sa jucam fara qw, desi ti-am propus inainte, mi-ai zis ca e permis in campionat. Iar cand erai disperat ca am 1-0, ai dat TU qw de 2 ori, dar ai ratat cu portarul. In rest, Quagliarela si-a facut datoria ![]()
@Kinski : ai inregistrarea ca s-o vezi cu cine? ca anume ce? sa fim seriosi...mai bine iti lasai acolo rezultatul si nu mai ziceai nimic, dar e mania asta incredibila de a raspunde la orice nu exista,eu te-am felicitat pt cum esti nu pt ce joci... ![]()
@ ionutz : iti multumim pentru evidenta extrem de exacta. U. U. U.
!
Care "iti multumim" ? Este mai multi acolo ?
jucam duminica ioane , sunt la meci maine ..de fapt azi ca e 1.11. . ciao
Bine !
Etapa 13:
cosmin_marin25 v mihainho86 ( 2 - 0 ) ...
... si iesim putin din nisipurile miscatoare ![]()
etapa 13: badboy_steaua v amf_fifa 0-2
Etapa 11 cosmin_marin25 v gattuso_gh ( 4 - 4 )
Etapa 12 blind1ro v cosmin_marin25 ( 0 - 3 )
Etapa 13 cosmin_marin25 v mihainho86 ( 2 - 0 )
clasamentul meu:
J V E I GM GP P
13 6 1 6 35 22 19
etapa 11 , alinn50c v mihainho86 = 3 - 0
etapa 13 Serilius_2005 v gattuso_gh 3-0 MV
(a inceput jocul in terenul meu fara pasa in spate...in timp regulamentar a fost 2-0 pt el...acum decideti voi...eu am reluarea dak sunt contestatii...)
et 11 >>>> hitchockian v blind1ro 1-0
Et 12 >>>> mihainho86 v hitchockian 4-3
Et 13 >>>> hitchockian v yamasha_tusca 2-6
etapa 13 Serilius_2005 v gattuso_gh 3-0 MV(a inceput jocul in terenul meu fara pasa in spate...in timp regulamentar a fost 2-0 pt el...acum decideti voi...eu am reluarea dak sunt contestatii...)
chiar te rog.daca poti sa mi-o dai pe mess( rusu_andrey2005 ) ti-as fi recunoscator.
etapa 12 , yamasha_tusca v alinn50c = 2 - 3
@bubutza
scoti si tu penalizarea aia de 3 puncte ? .. explicatiile sunt pe pagina din urma !
Etapa 11
only_babbardel1 v yamasha_tusca nu am dat de el...buzz uri si alte alea... cer 3-0
Etapa 12
yamasha_tusca v alinn50c 2-3
Etapa 13
hitchockian v yamasha_tusca 2-7 nu 2-6 cum a zis el:)
aman cu Ion si only_babbardel1 .. am asteptat pana la 17:30 ..dupa termen poate jucam , eu nu am putut vineri si tot asa
@bubutza
scoti si tu penalizarea aia de 3 puncte ? .. explicatiile sunt pe pagina din urma !
la urmatoarea actualizare