il asteptam ![]()
il asteptam ![]()
etapa 6 , Serilius_2005 v alinn50c = 0 - 3
A iesit la 1-0 pt mn si a zis ca tre' sa plece si sa pun 3-0 .
ultra ss,acum se poate salva inregistrarea meciului in caz ca nu stiai![]()
de unde sa stiu frate ca eu nu sunt dala care stau numai in csa in fata calculatorului sa ma joc
cei care mai au dejucat cu mine va rog sa ma scuzati da plec astazi din Bucuresti si ma intorc maine seara, daca ti putea sa ma amantati cu meciurile pana luni ar fi perfect
nu stam in casa in fata calc,dar stim ce inseamna save march replay sau asa ceva ![]()
Nu inteleg de ce atata disperare in legatura cu nnmfifa, atata vreme cat nici macar nu a trecut termenul - limita. S-a notat, daca nu apare pana maine seara o sa aveti probabil 3-0.
"deci la mine ai pus scoru corect 8-2, dar la meciu meu cu i0nutz cand l-am batut cu 5-2 ai pus 3-0 pt el pe motiv ca am batut corner in careu mic asa a facut si babrdel si ai psu scoru corect ori pui 3-0 la masa verde ori pa ies din campionatu asta ca faceti mancatorii dastea.
poate daca aveam si moderator forum castigam si eu meciu asa e..."
1. Tu ai recunoscut ca nici nu ai citit regulamentul.
2. Pentru a face o reclamatie trebuie sa ai dovezi si implicit sa fii curat. De ce nu ai probe? pentru ca nu ai citit regulamentul inainte sa joci.
3. Pentru a castiga un meci trebuie sa stii sa joci nu sa fii moderator.
4. Esti liber sa faci ce vrei
esti liber sa ma scoti din campionat
PA
@ultra_ss: La momentul meciului cu mine, ai recunoscut ca nu citisesi vreodata regulamentul. Atitudinea ta ulterioara meciului cu babardel nu este justificata, atata vreme cat nu iti sprijini afirmatiile cu probe, printscreen-uri, inregistrarea meciului, etc.
LE 6. drlv85 v i0nutz83 4-4
Primele puncte pierdute. Am fost condus cu 0-3, am avut 4-3 in min 90 dar m-a egalat dintr-o lovitura libera usor acordata ![]()
...dar m-a egalat dintr-o lovitura libera usor acordata![]()
corpodean m*** corpodean :-j
4-4 sa fie ![]()
miroase a blat ... astept mita sa nu va cercetez penal
)
De fapt am jucat 120 de minute, ultimele 35 cu un om mai putin, fusese 4-4 dupa 90'. L-am ars si dup-aia, evident, "4-4, nu?" .. Mda..
Etapa 1
yamasha_tusca - drlv85 3-1
Etapa 7:
only_babbardel1 v drlv85 = 6 - 3 ![]()
only_babbardel1 v drlv85 = 6 - 3![]()
scrieti si etapa altfel nu iau rezultatul in considerare
Etapa 6
mihainho86 v buli2buli 4-2
Etapa 6:
yamasha_tusca v enquist_ro 3-0
Etapa 7
buli2buli v yamasha_tusca 1-2
campionat plin de QWisti .. unde mai e placerea de pase ? in fine ..merg mai departe si suport
etapa 6 , Serilius_2005 v alinn50c = 0 - 3
A iesit la 1-0 pt mn si a zis ca tre' sa plece si sa pun 3-0 .
da...imi pare rau am crezut ca am timp sa joc...dar prin min 30 a inceput tata sa tipe la mne ca trebuia sa plec...am tras de timp cat am putut...scz inca o data...si eu ma oftic rau
cer amanarea meciului cu hitchockian pentru luni sau dum dupa ora 7...sunt plecat de acasa si nu am fifa aici...
nnmfifa nu e de gasit, nici alow nu mi-a dat in lista, l-am tot cautat , eu dupa ora 22 sunt acasa , dc nu intra eu mi-am facut datoria;)
bafta
Nu am adversari pentru etapele 6 si 7, ss_ultra si Serilius_2005 au amanat.
Ramane pentru saptamana viitoare.
pe cosmin_marin25 il caut de vreo 3-4 zile si nu da niciun semn de viata...iar cu enquist se stie situatia
Am avut niste prob si acum m-am intors in Buc. Am incercat sa joc un meci dar am update-urile pt online play ca am jocul original si nu merge deci voi fi nevoit sa-l reinstalez. Asadar, rog amanare pana duminica seara, dupa meci sau pana luni cand voi putea juca. Acum nu pot juca pt ca plec inspre stadion. nnmfifa
se rezolva
Hai Steaua !
pe cosmin_marin25 il caut de vreo 3-4 zile si nu da niciun semn de viata...iar cu enquist se stie situatia
Sunt acasa acum, putem juca.
ps: ss_ultra a amant meciul, nu pot juca cu el
---------------------
nu m-am coordonat cu amf_fifa, aman eu
etapa 3 nnmfifa08 v tazonne 2--3