Etapa 8
yo_jeleus v ronaldo_0201 0-3(s-a retras din cate am inteles nu?)
Etapa 8
yo_jeleus v ronaldo_0201 0-3(s-a retras din cate am inteles nu?)
Etapa 7:
ronaldo_0201 v rusu_andrey_2005 3-6 mi s-a reprosat ca am jucat cu W nu 'chiu' + w . W simplu... nici nu stiu ce sa mai cred.... bai , astia au fost idioti de au bagat tasta W in joc ?
nu e vb de idiot etc.....da cand dai 6 goluri din pase pe varf tot jocul pare prea monoton...un gol din 1-2 sau pase scurte nu am vazut.......w alearga varfu dupa minge...si gol normal...![]()
bft bubutza
Mai sunt care joaca asa,cu 'through pass'tot jocul.Acum W sau cu+w e cam aceeasi treaba.
V-am zis asta de sezonul trecut. Puteti sa ma citati ![]()
asta zic si yo......una e la firul ierbii iar cealalta peste fundasi.... ![]()
In fine , cum ziceti voi. De-acuma am sa joc 'murdar' de la inceput sa aveti motiv sa va plangeti.
Si imi inchei orice comentariu.
Va salut cu respect!
Etapa 8: mihai1411 v puricele88 3-4
meph...?
ionute propun si eu o convocare a comisiei ![]()
sa bagam niste restrictii cum erau in trecut,acum e prea de tot sa se joace qw(adica numai cei paraleli cu fifa si inapti incearca astfel),la 2008 mai ziceai ca mai apara portarul,dar acum....orice raton da qw dupa ce tu incerci tot meciul sa construiesti si o iei.
daca nu o sa fie multi care o sa bage 5-3-2,qw si aia e
Etapa 7
laurentiu_state v mihai1411 1-2
Etapa 8
mihai1411 v puricele88 3-4
Etapa 9 :
klaus_e89 v mihai1411 1 - 2
nu poti interzice sa nu se dea cu+w sau trough pass......da sa iei 6 goluri dupa 6 faze identice mi se pare mult prea aiurea.....
probabil sunt prea bun ... pai atunci sa ne lasam de fifa.
am castigat si eu un meci si vad ca am facut cam multe valuri.
danny pricep , dar totusi sunt de-a dreptul socat pentru ca nu am folosit nici o combinatie de taste... ce sa interzici? o tasta simpla bagata de cei de la EA ?
Bubuta,noi vorbim in general,nu avem nimic cu tine.
bubutza have fun nu am nimic cu tine!!vb in general........am dat ex 6 goluri ca a fost ultimu scor.
@ repet...nu am nimic cu tine..... ![]()
))
Etapa 7 : klaus_e89 v s3rgyu_adriano_13
Etapa 8 : alexxx_tzupy v klaus_e89
Etapa 9 : klaus_e89 1 - 2 mihai1411 ... ghinion
bafta Mihai
Etapa 9 ronaldo_0201 v s3rgyu_adriano_13 4-1 ... La 1-0 pt mine se blocheaza un pic fifa , si dupa ce isi revine el e in pozitie singur cu portarul si inscrie...Cand atacam eu scapam singur , iar se bloca si nu mai puteam suta... Dar nu ma pot plange ca eu am dat host...Oricum ma intorc rapid in B...
frumos meci oricum......gg sergyu
Etapa 7: laurentiu_state v mihai1411 1 - 2 infect QW - gg Mihai, tocmai cu mine te-ai trezit sa-l incerci... rushinicaaaaaa ![]()
Etapa 8: f1or_cs v laurentiu_state 3 - 3 -macar am scapat de Barcelona... imputita echip si nenorocit mai e Messi asta. Un jucator fair play... un singur qw periculos. GG
et 9 ady_adinho v alexxx_tzupy 2-5
et 8 alexxx_tzupy v klaus_e89 3-2
Etapa 7 : klaus_e89 4 - 3 s3rgyu_adriano_13
Etapa 8 : alexxx_tzupy 3 - 2 klaus_e89 ... alt meci plin de ghinion pt mine ; bafta tzupp :-<
Etapa 9 : klaus_e89 1 - 2 mihai1411 ... ghinion
bafta Mihai
Etapa 7: laurentiu_state v mihai1411 1 - 2 infect QW - gg Mihai, tocmai cu mine te-ai trezit sa-l incerci... rushinicaaaaaa![]()
am dat eu qw =))?hai ca asta e chiar blasfemie ![]()
eu din ce am vazut tu ai dat de 3-4 ori,eu nu dau decat cand da adversarul. mai bine va abtineti de la astfel de comentarii,nu dau qw oricine e martor,dar cand vad ca unii sunt atat de rupti incat sa nu stie sa dea o pasa si apeleaza la qw,dau si eu ![]()
ma miram si eu, ca stiu ca laurentiu asta e mare qw-ist
eu ma mir de postul lui ![]()
mama, ce citesc, nu-mi vine sa cred.... ti-am dat gol din QW?
Cred ca sunt printre putinii care nu foloseste... si chiar ai recunoscut ca ai jucat pe qw. nu m-a suparat ca nu ti-a ieshit decat 1. daca jucam cu adevarat pe qw, poate ca altul era rezultatul. in fine, nu mai comentez. Ai jucat 5-3-2... tactica ideala pt QW.
whatever, nu mai conteaza
am jucat 5-3-2 ca sa nu iau qw!!!!nu stiu unde am recunoscut ca am dat qw
,cred ca ai inteles tu gresit aroganta =))
sincer nu imi aduc aminte sa fi dat qw,din cate imi aduc aminte ai tot incercat tu sa dai de cateva ori dar nu ti-a iesit si apoi faceai schema aia cu pasa in margine,si w lung pe atacant
,poate am dat dar 100% dupa ce l-ai dat tu pe primul
Etapa 7 : klaus_e89 v s3rgyu_adriano_13 4-3 ...Nu mai comentez , sunt o varza...