FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Divizia A. Procesul Etapei

«1232425»
bubutza02.12.2008 17:09

ce ne-a umflat tzupy. Eu am taiat-o in B am stat cam mult pe aici ;))

bafta, ne auzim curand

Sergyu1602.12.2008 17:16

Felicitari tuturor , ne vedem la anul . Bubutza get back soon . Eu te astept ! :console:

ronaldo_020102.12.2008 17:33
34:rusu_andrey_2005 v marianbolohan 3-4 meritam sa castig... o simpla parere subiectiva.

i0ane , nu ma scutesti de penalizare? is baiat cuminte :P

33(cred): Rusu_andrey2005 - dannyok 4-1

32:rusu_andrey2005 v laurentiu_state 13-12

sigur a-ti jucat fifa????13-12????

bubutza02.12.2008 17:37

asa stiu, a fost un meci incins :shifty:

quitarr02.12.2008 17:42

e) Cornere.

Executarea loviturilor de la corner este permisa in urmatoarele situatii:

- pasa scurta catre un alt jucator

- centrare in careul mare (6 - 16m)

Nu este permisa executarea cornerelor direct in careul "mic" advers (0 - 6m). In caz ca se intampla ca un gol sa fie inscris astfel - golul va fi anulat. In mod logic, este deci interzis cornerul pe bara.

MI SE PARE CLAR REGULAMENTUL ... NU STIU DE CE AM LUAT-O CU 3-0

NU CA AR SCHIMBA CEVA IN CLASAMENT DAR .. CHIAR FACETI DE CAPUL VOSTRU?? CINE E "COMISA" ??? =)) "

i0nutz8302.12.2008 17:46

@paradise: am rugamintea sa revii asupra deciziei de penalizare a lui quitarr cu 0-3; golul respectiv trebuie anulat si atat; asa spune regulamentul, scuze ca nu am putut sa iti raspund in termeni logici la momentul cand m-ai intrebat pe messenger, eram prins cu niste treburi importante.

In alta ordine de idei, iti multumesc pentru ajutorul acordat in sezonul asta - cu clasament, organizare, etc, dar cred ca trebuie sa ne oprim aici cu colaborarea pe linie administrativa.

mihai141102.12.2008 18:23

chiar ionute,eu nu mai fac parte din comisie ;))?

aiurea si eu sunt penalizat pt un meci jucat cu intarziere,deh de acum cred ca e mai bine sa nu mai fiu fair play si sa aman eu,de acum o sa cer direct 3-0,ca sa nu ajung sa fiu depunctat :|

i0nutz8302.12.2008 18:48

Din sezonul viitor o sa ma ocup eu, e in interes personal ;))

branica02.12.2008 18:50
chiar ionute,eu nu mai fac parte din comisie ;))?

aiurea si eu sunt penalizat pt un meci jucat cu intarziere,deh de acum cred ca e mai bine sa nu mai fiu fair play si sa aman eu,de acum o sa cer direct 3-0,ca sa nu ajung sa fiu depunctat :|

Bai baiatule, tu nu esti in stare sa ceri pentru tine ... tu ceri depunctarea altora , slabule ;)

P.S. : Astept meciu` de baraj ... cred ca si Mihai il asteapta, ca el a incercat sa ma infunde .... jalnica situatie, nu pentru mine ;))

mihai141102.12.2008 18:58

slabi sunt cei de la baraj ;))

branica02.12.2008 19:00
slabi sunt cei de la baraj ;))

Nu sunt slabi amice ... acolo sunt cei care nu sunt obsedati de fifa ... ;) ... slabule ;))

De sezonu` urmator ... ca`s in A , ca`s in B ... am sa postez doar rezultatele ... ca sa nu fac probleme altora, si mie .. bineinteles ....asa ca eu cedez primu` .. dak mai ai ceva de zis Mihai, nu ai decat .... o sa vorbesti singur ... te salut .....

Sau dak stau mai bine sa ma gandesc.... am sa incep de acum ... Vorbim doar cand va fi nevoie ... :-h

Paradise_Lost02.12.2008 20:14

Ioane, mi-ai spus sa pun 3-0, conform regulamentului , vina mea ca nu l-am recitit si vad ca este o decizie eronata, eu si quitar hotarasem sa punem egal, asa stiam si eu ca spune regulamentul - golul se anuleaza si atat, am ramas si eu putin surprins cand ai spus - 3-0, nu exista niciun termen "logic" - Logic ti-am explicat eu ca pe terne scorul a fost 1-1 fara acel gol si te-am intrebat de vreo 2 ori. Revii asupra deciziei este treaba ta, sa se inteleaga ca pe mine nu ma influenteaza cu nimic atat timp cat sunt deja retras si mai ales...nu am facut de capul meu nimic si nicio PENALIZARE nu a fost luata de capul meu. ionutz, te-am contactat pt fiecare in parte.

whatever... nu era nevoie sa spui ca vei face clasamentul sau ca se opreste colaborarea aici din moment ce am spus-o eu de vreo 3 ori pana acum. Iar pt mine nu a fost o colaborare, ci pur si simplu am vrut sa fie ceva mai ordonat si frumos. Ba chiar am pus clasamentul de fiecare data la termenul stabilit - exceptie in perioada cu delegatia.

Faceti calculele si vedetzi ce si cum

In alta ordine de idei... v-am salutat, numai bine

blindica02.12.2008 21:04

Daca afisati Barajele , va rog sa ma pasuiti, am niste grave probleme la serviciu, zilele astea,iar vineri si sambata nu o sa fiu acasa. Sper sa ma intelegeti. Saptamana placuta va doresc !

klaus_e8902.12.2008 21:23

laur, nu te mai retragi ? :(

ady_4steaua02.12.2008 23:38

baieti ne vedem la anul in A..Garantat Vaghelie steagro :thumbsup:

i0nutz8303.12.2008 11:06

@paradise, am inteles, sa traiti :)

«1232425»