rezultate etc
rezultate etc
etapa 2
dumy_wazzy v ronaldo_0201 1-4 frumos meci:)
cum dreaq sa nu fie frumos daca ai castigat ?!... ![]()
Etapa2: quitar v laurentiu_state 3 - 3
deci, sunt praf... vreau 2008 inapoi
))))
Etapa 3:
laurentiu_state v rusu_andrey_2005 4-4
Etapa 1:
marianbolohan v rusu_andrey_2005 5-2
Etapa 2:
rusu_andrey_2005 v danny1ok 3-5
sub 4 nu primesc ![]()
Etapa 1 : klaus_e89 6 - 2 fifa_for_fun ... scor nedrept, regulamentul este regulament
Etapa 2 : fallenangell002000 0 - 2 klaus_e89 ... gg
Etapa 3 : klaus_e89 v meph_frumossu
Etapa 2
alexxx_tzupy v mihai1411 2-1,4 suturi in bara am avut
,asta e nu a vrut sa intre
Etapa 3
ronaldo_0201 v fifa_for_fun 4-6 meci frumos....![]()
Etapa II:
rusu_andrey_2005 v danny1ok 3-5
Etapa 2 s3rgyu_adriano_13 v f1or_cs 3-2
Am 4 puncte din meciuri cu Milan si Barca. Inceput bun.
etapa 1
alexxx_tzupy v dumy_wazzy 3-2... bulanos tare
cel mai mare moldovean de pe pamant!!!!!!!!!!!!! si urat pe deasupra..si tare in gura, t astept prin Bucuresti la meciurile Stelei....daca stii sa ajungi din sat de la tine
mare personalitate alex asta. merita tot respectu`. joc fifa exact cum vreau eu zdreantzo. ![]()
Hai ca am inceput tare sezonul asta. Si suntem pe prima pagina ![]()
zdreanta e mata ma moldovene...doar se stie ce e in zona aia la moldova la tine...care cu cine apuca
mai alex nu generaliza...
scuze celorlalti....ma refer strict la allien ul asta care a jucat cu 5 fundasi si tot ce prindea dadea pe sus si tot el comenteaza...cum sa nu te enervezi?
Asa a jucat si cu mine in baraj, qw qw qw qw, si de aceleasi rude si etnii am pomenit si eu dupa...
urat tare. aveti stil baieti.
in direct numai pe fcsteaua.ro =))
@avertisment si penalizare de cate 1 punct tzupy si dumy pentru incalcarea prevederilor art. 11 din regulamentul campionatului, cu modificarile si completarile aduse ulterior; penalizarea va fi operata in clasament la sfarsitul sezonului.
inceput in forta ...
trebuie sa curatam pe cineva...eu v-am zis de la inceput,ionute,nu mai bine ramanem 5 insi in campionat,dar macar stim ca jucam frumos etc?
Bucurestenii sunt niste intelectuali toti...
@Mihai: cam asa e...