Etapa 3
mihai1411 v dumy_wazzy 3-4
Etapa 3
mihai1411 v dumy_wazzy 3-4
etapa 3
Mihai-dumy 3-4... ametitor
ei na....hai zi cum a jucat...daca a jucat numai pe jos imi retrag toate cuvintele ![]()
a jucat pe jos,cu w lung pe kun
,teapa mea,trebuia sa-mi iau barca ![]()
ei na....hai zi cum a jucat...daca a jucat numai pe jos imi retrag toate cuvintele
Naspa moment ![]()
Etapa 1
mihai1411 v s3rgyu_adriano_13 5-0 prima victorie
,la 2009 qw sau w tot aia e,fundasii sunt degeaba ![]()
Etapa 1 mihai1411 v s3rgyu_adriano_13 5-0 Praf... ![]()
am jucat fifa baieti. vedeti-va de treburile voastre. aveti Chelsea respectiv MU asa ca nu va mai plangeti. hai noroace!
s-a plans cineva
?
ai dat search pe google cum se scrie Chelsea? si Manchester united nu ai gasit si ai scris MU?
lol
et 3 f1or_cs v alexxx_tzupy 3-5
ai dat search pe google cum se scrie Chelsea? si Manchester united nu ai gasit si ai scris MU?
)))ce aveti cu saracu dummy?=))
etapa 2: yo_jeleus v marianbolohan 0-2
stie cineva ceva de meph_frumosu? i-am dat ADD si degeaba
cand am auzit eu de Chelsea si Manchester "tu dadeai cu muci-n fasole" prietene. termina-te!
=)) ce m-ai lovit
vezi ca expresia e "a da cu mucii in fasole" nu a sta ![]()
Etapa 1
f1or_cs v yo_jeleus 3-2
ioane io propun sa le arunci tu batista pe tzambal ca de buna voie nu se vor potoli ...
ioane io propun sa le arunci tu batista pe tzambal ca de buna voie nu se vor potoli ...
=)) ce m-ai lovit
vezi ca expresia e "a da cu mucii in fasole" nu a sta
amuzantule
Etapa 1 : klaus_e89 6 - 2 fifa_for_fun ... scor nedrept, regulamentul este regulament
Etapa 2 : fallenangell002000 0 - 2 klaus_e89 ... gg
Etapa 3 : klaus_e89 v meph_frumossu
ady adynho da un semn de viata ![]()
pai sper sa dau in seara asta ... altfel o sa cer 3-0 ... eu maine am facultate de la 10 la 6, apoi o aniversare in familie si pe urma meciul, deci nu stiu cat de disponibil voi fi ...
meph nu cred ca este pe acasa.... deci nu cred ca o sa dati de el.