Etapa 25
klaus_e89 v f1or_cs 2-3
Cand am vrut sa postez rezultatul cu adynho mi-a picat netul,dar eu am ramas cu impresia ca am postat.Scuze,greseala mea.
Etapa 28
f1or_cs v danny1ok 5-4
Etapa 25
klaus_e89 v f1or_cs 2-3
Cand am vrut sa postez rezultatul cu adynho mi-a picat netul,dar eu am ramas cu impresia ca am postat.Scuze,greseala mea.
Etapa 28
f1or_cs v danny1ok 5-4
Etapa 29
fallenangell002000 3 v 2 dumy_wazzy
am si eu de zis cate cv: a batut toate cornerele in careul de 6 m si i-a si intrat de doua ori mingea in poarta. el zice ca asa a fost sa fie, insa repetarile succesive ale acestei nereguli nu ar trebui penalizate. si a avut 10 cornere pe putin. nu e usor lucru sa vezi ca incalca flagrant regulamentu si sa mai ai chef de joc. luati o decizie!
cei patru evanghelisti care au fost trei, Luca si Matei. au fost 5 cornere. 3 batute in 6 m, 2 in afara(la limita, dar in afara clar-am examinat pe reluare).
bai nene... 5 cornere au fost numai in prima repriza. oricum nu poti sa vii si sa zici ca asa au fost sa fie. nu e fair-play. pai cand tu aveai corner deja era asediu la poarta mea. iti dai seama ca moralu meu era undeva departe.
restante
Etapa 14
mihai1411 v meph_frumossu 5-4,sper sa fie luat in cosiderare
Etapa 21
meph_frumossu v mihai1411 2-6
Etapa 29
danny1ok v mihai1411 2-3
etapa 23
fifa_for_fun v mihai1411 0-8
adversarul a iesit la 8-0,nu e corect rezultatul afisat de el....
si conform:
Art. 12 Cheat-uri, bug-uri, interdictii
a) Este interzisa iesirea voita din joc prin apasarea tastelor ALT+TAB, tastei de windows sau orice alta actiune care intrerupe voit meciul.
ATENTIE: Iesirea voita din joc se sanctioneaza cu penalizare de 5 puncte, in cazul in care se aduc dovezile necesare.
etapa 23
fifa_for_fun v mihai1411 0-13 ... da frate eu am iesit la 8-0
..... ita la disperat, ce a fugit repede la regulament =))))))))))) .... :-j ... ho ba nebune, stai linistit ca ma joc si`n B nu e problema ... copil batran :*
etapa 28
meph_frumossu v fallenangell002000 5-0
etapa 29
fifa_for_fun v meph_frumossu 1-2
etapa 27
meph_frumossu v dumy_wazzy 5-3
etapa25:
meph_frumossu v rusu_andrey_2005 3-5
etapa 25:
meph_frumossu v rusu_andrey_2005 3-5 am jucat infect .
etapa 28: dumy_wazzy v marianbolohan 1-2
etapa 23da frate eu am iesit la 8-0
..... ita la disperat, ce a fugit repede la regulament =))))))))))) .... :-j ... ho ba nebune, stai linistit ca ma joc si`n B nu e problema ... copil batran :*
-5 conform regulamentului
Si excludere din toate competiile europene inter-cluburi !!!! ![]()
etapa 22
dumy_wazzy v puricele88 3-3... dupa ce ca a avut noroc mai si injura ca un nesimtit
etapa 22dumy_wazzy v puricele88 3-3... dupa ce ca a avut noroc mai si injura ca un nesimtit
Pai daca numai qw joci. Vezi bai de bot.
Eu sunt neisimtit, da' amice... tu nivelul de sarma ingropata n-o sa-l depasesti vreodata!
Si excludere din toate competiile europene inter-cluburi !!!!![]()
mda ....
Pai daca numai qw joci. Vezi bai de bot.Eu sunt neisimtit, da' amice... tu nivelul de sarma ingropata n-o sa-l depasesti vreodata!
tu nu ai cum sa ai 20 ani. minti!
etapa 24
dumy_wazzy v laurentiu_state 6-0
etapa 29: marianbolohan v f1or_cs 6-0
Etapa 28
mihai1411 v laurentiu_state 5-1
Etapa 26: f1or_cs v puricele88 4-4
Etapa 23:
rusu_andrey_2005 v dumy_wazzy 0-4
Etapa 24
rusu_andrey_2005 v quitar -------------- Refuz sa joc cu un asemenea individ.
Etapa 27
fifa_for_fun v rusu_andrey_2005 5-3 cu psihicul la pamant
Etapa 29:
ady_adinho v rusu_andrey_2005 1-6 am jucat infect, dar ar fi trebuit sa stie ca voi juca asa.
etapa 26: marianbolohan v laurentiu_state 7-2
etapa 27
fifa_for_fun v rusu_andrey_2005 5-3
Etapa 26
dumy_wazzy v danny1ok 4-6
etapa 24: dumy_wazzy v laurentiu_state 6-0
etapa 26: marianbolohan v laurentiu_state 7-2
Etapa 28: mihai1411 v laurentiu_state 5-1
Asa ceva nu mi s-a mai intamplat niciodata, si meciurile grele abia acum vin... Manchester (Tzupy) si Barcelona(F1ior) ![]()
Eu si Steaua, ocazii (chiar si cu poarta goala), bare (sa-l f. in gura pe Totti), dar fara goluri, iar adversarilor le-a intrat tot. dar la scorurile astea nu am ce comenta. Ii felicit pe toti 3, au fost klar mai buni.
Bubutza, sa nu pleci mai devreme in B,asteapta-ma si pe mine... vin acushica, macar mi-am facut baremul pt B ![]()
Minune,
Etapa 27: laurentiu_state v f1or_cs 4 - 4 , cu ultiumul gol in min 90+3 din QW... sorry fior, am zis sa scot si eu macar un punct din etapele astea
Etapa 27
puricele88 v mihai1411 1-2
prima oara cand ii dau dreptate lui dumy,avem un nou god printre noi,cineva sa-i dea o lama