et 24 alexxx_tzupy v fifa_for_fun 6-3
et 24 alexxx_tzupy v fifa_for_fun 6-3
etapa 24
alexxx_tzupy v fifa_for_fun 6-3
etapa 22
f1or_cs v fifa_for_fun 4-3 .. Cadere libera ...
@ laurentiu ... poate imi faci si mie un favor si nu faci clasamentu`
... eu am stat astazi la munca pe mess .... nu am apucat sa joc decat o etapa, si aceea cu f1or ... mai am cu Mihai si sergiu , dar acestia nu au intrat .... poate or fi avut si ei treaba ... plec de la munca eu acum ... pe la ora 20, dak sunt si ei pe mess , joc etapele ... dak nu , le aman.. ce sa fac.. asta e ... Va multumesc ![]()
Scuze , am fost plecat astazi . Lasa-mi o zi in weekend in care esti . pana atunci se amana etapa.
daca nu joc pana la termen cu quitar si cu meph, aman. dumy a amanat meciul cu mine in posturile anterioare.
Etapa 22 : laurentiu_state 2 - 2 klaus_e89
Etapa 23 : klaus_e89 1 - 6 danny1ok ... cel mai neserios, cum ma sa dai atatea goluri ? rusine sa iti fie
Etapa 24 : marianbolohan 2 - 1 klaus_e89 ... nu meritam sa castig, bafta bolo, in cupa tot te casapesc ![]()
Etapa 25 : klaus_e89 v f1or_cs ... daca nu reusesc sa joc in timp util, va rog sa amanati
etapa 25
fifa_for_fun v s3rgyu_adriano_13 1-3 ... Prost s-a mai miscat ...
Am reusit sa jucam pana la urma
Etapa 25 fifa_for_fun v s3rgyu_adriano_13 1-3 Imi pare rau , nu s-a putut juca . A fost una din cele mai urate victorii . A mers sacadat , din nou sorry .
Lipsesc pana luni-marti, plec la Alba-Iulia maine, are FCM meci, stau vreo cateva zile prin zona.
Etapa 26 s3rgyu_adriano_13 v ronaldo_0201 2-2 ..
conexiune de toata jena......asta e!!
etapa 26
yo_jeleus v fifa_for_fun 0-3 ... "si multe alte ocazii ratate"
et 29
ronaldo_0201 v quitar 3-5

Etapa 25 :klaus_e89* v f1or_cs
Etapa 24: dumy_wazzy v laurentiu_state
Etapa23: rusu_andrey_2005 v dumy_wazzy*
Etapa 24: rusu_andrey_2005** v quitar**
Etapa 25: meph_frumossu*** v rusu_andrey_2005
Etapa 23 fifa_for_fun* v mihai1411
Etapa 21 :meph_frumossu v mihai1411 ? ULTIMA AVERTIZARE
Etapa 14: mihai1411 v meph_frumossu - ANULAT
Etapa 24: f1or_cs v ady_adinho - ANULAT
1: Nu vreau sa-mi spuneti ca sunt "mai catolic decat Papa" - asa cum a spus Ionutz. dar am o mare rugaminte. v-am mai spus. ATUNCI CAND AMANATI O ETAPA, SA O FACETI CUM TREBUIE
EXEMPLU: Aman etapa X: yyyyyy vs zzzzzzz
Am gasit amanari de genul : "imi aman si eu etapele pe care nu am apucat sa le joc" ura si la gara.
Nu pt ca as tine eu la asta, dar nickurile de pe forum nu coincid cu cele de mess, si eu nu stau sa caut sa vad cine cu cine avea etapa si ce vrea sa anuleze. imi usurati si mie misiunea si e mai simplu si mai ordonat.
DECIZIILE CU AMANARILE, LE-AM LUAT PT CA UITATZI-VA SUS CATE MECIURI S-AU JUCAT. Stau 2 ore sa fac un clasament si sa caut amanari pe forum.
Poate asa veti juca si meciurile.
Pfoai ce am revenit. Nu ma asteptam . ![]()
P.s Sa vezi acu scandaluri cu meciuri anulate si penalizari . Sper sa ma insel.
e posibil sa fi intervenit si anumite greseli, prea multe amanari, anulari etc.
Nu ezitati sa ma contactati in caz de gasiti vreo greseala.
Meciurile de mai jos, vor fi luate in considerare la urmatorul clasament
Etapa 29 ronaldo_0201 v quitar 3-5
Etapa 26 s3rgyu_adriano_13 v ronaldo_0201 2-2
et 26 alexxx_tzupy v ady_adinho 3-1
Etapa 24: f1or_cs v ady_adinho 2-1 m-a batut si am crezut ca a postat el..am zis ca am avut 4 infrangeri consecutive
Adinho, poate rezolvam si problema asta. Ar fi normal ca cei care castiga meciul sa si posteze.
anulat?ioane fa tu clasamentele si nu mai lasa pe altii sa se ocupe,ca numai ineptii fac
eu am amanat desi nu am dat de el...si acum ma trezesc cu meciul anulat?foarte logic
Mihai, nu poti AMANA acelasi meci de 10 ori. si chiar stiu ca nu e vina ta. ce sa fac, sa-ti dau victoria la masa verde? doar asta se mai poate face. am citit pe forum si am vazut ca ai incercat sa-l joci. Am avut impresia ca alergati aman2 unul dupa celalalt si nu va gasiti. poate va intalniti la o bere, e mai logic asa, eventual luati si laptopurile cu voi si jucatzi.
in legatura cu clasamentul, poate sa-l faca oricine, eu am vrut doar sa ajut, daca va deranjeaza ca se aplica regulamentul.....
PS: Arata-mi si mie unde l-ai amanat a 2-a oara, sau a 3-a oara, pt ca e nejucat de vreo 3 saptamani, de cand eram eu in galati.
Etapa 26
s3rgyu_adriano_13 v ronaldo_0201 2-2
Etapa 27
ronaldo_0201 v yo_jeleus 3-0
Etapa 28
rusu_andrey_2005 v ronaldo_0201 1-3
Etapa 29
quitar v ronaldo_0201 5-3
etapa 28:
rusu_andrey_2005 v ronaldo_0201 1-3 bv, scuze de stilul practicat.
etapa 26:
rusu_andrey_2005 v fallenangell002000 1-3 puteam scoate mai mult.
etapa 17: danny1ok v marianbolohan 1-4
al 2 lea meci cu meph nu il aman,il amana el daca vrea,daca nu cer 3-0
Etapa 27
fallenangell002000 7 v 5 quitar