Etapa 20
mihai1411 v quitar 7-4
repet,nu dau de meph si gata nu mai aman eu nimic ![]()
Etapa 20
mihai1411 v quitar 7-4
repet,nu dau de meph si gata nu mai aman eu nimic ![]()
amanare cu fifa_for_fun in caz ca nu jucam
Aman cu Andrey daca nu jucam pana la termenn
adica cu mine:P
Etapa 20: alexxx_tzupy v rusu_andrey_2005 10-0
et 18 marianbolohan v quitar 2-3
et 19 quitar v f1or_cs 5-6
et 20 mihai1411 v quitar 7-4
et 21 quitar v alexxx_tzupy 4-8
aman cu adinho daca nu reushim sa jucam
Etapa 21: ady_adinho v laurentiu_state 1 -2
Eu sunt pe mess pana la 19:00...Mihai nu prea ne am sincronizat ca am fost plecat si ieri am fost sa ma tatuez...oricum daca e jucam restanta daca nu asta e
Etapa 21 :meph_frumossu v mihai1411 o aman eu daca nu o jucam
Etapa 18 ady_adinho-dummy_wazzy 4-3
e t a p e
CLASAMENT

Ultima avertizare, am amanat meciuri care nu au fost amanate pe forum.
data viitoare nu mai ma uit si anulez tot ce nu e jucat sau amanat de vreunul dintre jucatori.
BAFTA!!!!!
etapa 20
danny1ok v fifa_for_fun 1-2 ... Nu este amanat, doar ca uitasem sa postam ... ![]()
et 25 ronaldo_0201 v alexxx_tzupy 0-5
confirm....a 5 infrangere....
Etapa 23: puricele88 v laurentiu_state 2-2 ..
sunt un idiot, mi-am dat 2 autogoluri, 1 a fost cum a fost, dar 1 l-am dat din afara careului... beton, ca nicolitza ![]()
![]()
etapa 21: fifa_for_fun v marianbolohan 0-2
Etapa 21
ronaldo_0201 v danny1ok 0-3
Etapa 25
laurentiu_state v danny1ok 0-1
Etapa 23
klaus_e89 v danny1ok 1-6
etapa 23: ady_adinho v marianbolohan 1-4
Etapa 21
ronaldo_0201 v danny1ok 0-3
sorry, e anulat meciul, nu e vina mea ca nu a fost jucat, nu a fost amanat, daca a fost jucat, nu a fost postat si mai nasol, cand te-am intrebat, ai zis ca e jucat si postat.....ai incercat sa mai si mintzi
tarziu
Etapa 22 :
alexxx_tzupy v meph_frumossu 2-3
Etapa 24 :
yo_jeleus v meph_frumossu 0-3
sorry, e anulat meciul, nu e vina mea ca nu a fost jucat, nu a fost amanat, daca a fost jucat, nu a fost postat si mai nasol, cand te-am intrebat, ai zis ca e jucat si postat.....ai incercat sa mai si mintzitarziu
In primul rand,vezi ca te contrazici in afirmatii.Sub clasament ai scris ca meciurile nejucate pana acum si fara niciun post referitor la meci au fost amanate de tine.Prin urmare si meciul meu cu Ronaldo pe care ai si uitat sa-l treci in clasament la meciuri amanate, spunandu-mi ca ai trecut dingreseala peste el.
In al doilea rand,cand m-ai intrebat pe mess daca am jucat meciul cu el ti-am raspuns imediat ca il jucasem si il castigasem cu 3-0.Daca nu il jucasem,nu puteam sa iti spun acest lucru prin simplul fapt ca era o jignire fata de Ronaldo sa spun ca am castigat meciul cu el cu 3-0,nejucandu-l(asa cum crezi tu).In plus,daca te uiti la posturile anterioare,ai sa vezi ca Ronaldo se plange ca are pierdute ultimele 4,respectiv 5 meciurile,iar daca calculam atent observam ca infrangerea cu mine este inclusa.
Asadar,aceasta reactie de moment este probabil cauzata de faptul ca te-am batut adineauri cu 1-0;).Bafta
@DannY_1
Nu pune asta pe seama infrangerii, te-am felicitat pt victorie pt ca ai jucat mai bine. Puteai sa=mi dai 3-4 lejer. Am fost multumit ca s-a terminat doar 1-0
Eu nu inteleg un lucru, dupa ce joci o etapa, primul lucru pe care trebuie sa-l faci , este sa postezi rezultatul - mai ales ca sustii ca ai castigat meciul. avand in vedere ca nu am gasit rezultatul, iar tu ai spus ca l-ai jucat, mi s-a parut ceva dubios.
Asadar, am sa-i cer lui Ionutz sa solutioneze problema. Nu vreau sa fiu acuzat ca "fur" puncte la nervi (desi, nici macar nervos nu eram). repet, mi s-a parut dubios sa castigi un meci si sa nu-l postezi... desi pe mess mi-ai spus ca e postat.
Daca-mi spuneai ca nu v-ati sincronizat, si ca ai uitat sa postezi o amanare... era altceva. Intrai in categoria celorlati care au recunoscut ca au uitat si au primit ultimatum. La tine a fost minciuna pe fatza. oricum, nu cu mine trebuie sa te certi, decizia ii va apartine lui Ionut.
Controleaza-ti cuvintele,nu suntem la seara rock'n roll funny moments.Am si arhiva care poate sa demonstreze ca am jucat meciul.So stop eating shit!
Danny, nu cred ca te-am jignit cu nimc, esti si tu probabil un alt copil frustrat.
Ai arhiva, perfect, fa un print screen si se rezolva, insa atitudinea ta lasa de dorit. ti-am vb frumos si ti-am raspuns la nelamuriri. Treaba cu "eating shit" poate sa-ti aduca altceva, in niciun caz solutionarea problemei. Putina decentza cer, ca nu m-am tras cu tine de sireturi si-ti garantez ca mai ai mult de munca pana sa ajungi la nivelul meu (aici nu ma refer la fifa).