eu mai joc cu niste prieteni pe fast si le schimb oricum nu inteleg d c nu e voie ca nu se schimba mare lucru ci merge mai bine...ati fii fericiti dak as pierde tot sezonul cu 3-0?
eu mai joc cu niste prieteni pe fast si le schimb oricum nu inteleg d c nu e voie ca nu se schimba mare lucru ci merge mai bine...ati fii fericiti dak as pierde tot sezonul cu 3-0?
Clasament

Sorry pt intarziere, delegatiile la mine sunt destul de rare.
Asteptam etape noi de la Ionut.
Bafta tuturor!
Etapa 16-restanta
f1or_cs v quitar 4-2
niste etape ionut?termina cei din B mai rpd ca noi:P
Etapa 20: laurentiu_state v ronaldo_0201 3 - 0 - Rezultatul e putin mincinos, dar sa fur 3p cu Liverpool, e bine.
Etapa 18 : klaus_e89 v ronaldo_0201
Etapa 19 : ady_adinho 3 - 5 klaus_e89
Etapa 20 : dumy_wazzy v klaus_e89
Etapa 21 : klaus_e89 v puricele88
Apropo, ofer castigatorului campionatului bere in valoare de 50 de lei ![]()
Etapa 21
fallenangell002000 4 v 1 f1or_cs
Etapa 19
fallenangell002000 6 v 1 danny1ok
Etapa 20
marianbolohan 2 v 3 fallenangell002000
Apropo, ofer castigatorului campionatului bere in valoare de 50 de lei![]()
ms,o sa fac tot ce pot sa recuperez ![]()
Apropo, ofer castigatorului campionatului bere in valoare de 50 de lei![]()
Pey bine mahh Ioane, si acum ne spui? Nici blaturile nu mai ma salveaza ![]()
![]()
@paradise: 25 de ursi de la metro
) Nu merita ?![]()
am facut 3 ani pe forum si la fifa...09 noiembrie '05 ...ce vremuri
Etapa 18
laurentiu_state 2 v 2 fallenangell002000, ce omuletz interesant. qw la greu, se apara tot meciul, si apoi zice ca m-a dominat. Mai stiu vreo 2, amandoi in B acu` ![]()
esti bolnav baiatule, unde ai vazut tu qw la mine mahh? a fost doar un A SI ALA DIN JUMATATEA TA. ai avut juma de ocazie si ai dat 2 goluri. nu-i suport pe astia care comenteaza aiurea dupa meciuri SI NU SUNT OBIECTIVI. nici macar klaus nu mai face asa. Zi ms ca ai scos un egal si PACE.
klaus s-a resemnat
asa e, cu prostu` nu te pui ![]()
esti bolnav baiatule, unde ai vazut tu qw la mine mahh? a fost doar un A SI ALA DIN JUMATATEA TA. ai avut juma de ocazie si ai dat 2 goluri. nu-i suport pe astia care comenteaza aiurea dupa meciuri SI NU SUNT OBIECTIVI. nici macar klaus nu mai face asa. Zi ms ca ai scos un egal si PACE.
Laurentiu, cu oameni ca falanga trebuie sa inregistrezi meciul, mereu inventeaza lucruri din astea dupa meci, o stiu din experienta proprie. Oricum, esti ultimul depre care se poate spune ca joaca qw ...
Falanga ... Serieeee B, Allez! Serieeee B, Allez! Serie B, Serie B!!!!! ![]()
kinski, ne cunoastem cumva ? Daca ai ceva sa-mi spui, poti sa o faci direct, nu trebuie sa te folosesti de anumiti useri ca sa zici ceva de mine, fii barbat!
Offtopic :
Fallen- Razvan Lucescu, omul care intra pe teren sa nu joace nimic.Fallen-e,Serie B, Fallen-eeee, serie B !! Oamenii te asteapta... ![]()
![]()
Multa bafta celor din Liga Superioara !!!
stiu ca ma astepti, m-ai fi surprins daca ziceai ca vii tu in A ![]()
![]()
Etapa 17
meph_frumossu v danny1ok 2-5
Etapa 18
danny1ok v meph_frumossu 3-2
Etapa 20 :
f1or_cs v meph_frumossu 1-4
Etapa 18 : klaus_e89 4 - 2 ronaldo_0201 ... scorul din tur a fost o intamplare nefericita si atat
bafta prietene :*
Etapa 19 : ady_adinho 3 - 5 klaus_e89
Etapa 20 : dumy_wazzy v klaus_e89
Etapa 21 : klaus_e89 v puricele88
Stiu ca E19 : ady_adinho -klaus_e89 ar trebui sa fie 3-0, nu 3-5.
Si eu ce rezultat ar trebui sa iau in considerare?
PS: Scapa si adinho din zona nisipurilor miscatoare ![]()
![]()