are doi pe banca. plesan si ionescu
Care au fost extraordinari cu Sportul
Care au fost extraordinari cu Sportul
Lacatus e praf;)...Toja la nationala joaca pe stanga si e omul meciului pe maracana cu brazilia si la Steaua marele tehnician il pune mijlocas defensiv.mare antrenor.BODANELU si ultrasii ailalti sa taca;)
joaca Toja in meciul asta?
Si poate nu te ridici nici la degetul meu mic ca sa`mi cer sa tac.
doamne noi jucam cu 3 inchizatori si tot luam gol..cum sa fim asa penibili ?!
Vreau sa inteleg si eu... in viziunea voastra Tiago e defensiv sau ofensiv? ca Adrian zice ca e oofensiv... voi ziceti ca e defensiv.. pana la urma cum e?
are doi pe banca. plesan si ionescuCare au fost extraordinari cu Sportul
Lovin joaca prost de ani de zile. tiago doar de luni. poate ar merita si altii mai multe sanse.
Aia doi nu s-au descurcat cu Sportul Studentesc, asta pentru a fi decenti in exprimare. Tu chiar ai vorbit serios cand ai adus vorba de aia 2?
Nesimtire crasa din partea jucatorilor, greseala lui Marius ca este prietenos cu asemenea animale...Avem multi jucatori de mana a doua si a treia in echipa, nu se pot rata asemenea ocazii clare de a marca.Pe Zapata nu o sa-l invinovatesc prea tare, nu stiu da impresia ca e prea relaxat la faze banale, poate ar mai trebui incercat si Cernea...
Sunt curios ce schimbari vor face la pauza antrenorul Becali si marioneta Lacatus.Oricum, se simte prezenta in teren a lui Mailat si a lui Palamida; nici o ocazie clara de gol.
Ne asteapta un viitor extrem de promitator, in Divizia B vreau sa zic.
Esti baiat destept Tupac, dar te compromiti singur cu asemenea comentarii. Fratii de sange a lui Mailat risca B-ul, momentan noi suntem in fruntea clasamentului.
@Shabalala: Dayro, Toja, Sekely, B. Stancu, Ionescu - principalii pasatori din lot nu joaca.
Unii de aici inca nu au inteles ca rolul antrenorului NU se limiteaza la a alege 11 jucatori care sa-i trimita in teren si ATAT!
Pentru MoWeed, sabin si altii e totuna ca unii fundasi joaca atacanti; atata timp cat sunt in teren, antrenorul si-a facut datoria. Bravos natiune!
Aia doi nu s-au descurcat cu Sportul Studentesc, asta pentru a fi decenti in exprimare. Tu chiar ai vorbit serios cand ai adus vorba de aia 2?
eu nu judec dupa un meci. astept sa ii vad in mai multe. pe Lovin l-am vazut de nenumarate ori. e o panarama fara valoare. dar totusi, joaca meci de meci. plesan si ionescu nu merita incercati mai des?
Vreau sa inteleg si eu... in viziunea voastra Tiago e defensiv sau ofensiv? ca Adrian zice ca e oofensiv... voi ziceti ca e defensiv.. pana la urma cum e?
Pai e ofensiv cand joaca defensiv si defensiv cand joaca ofensiv. Totul pentru a arata ca nu il foloseste Lacatus pe postul lui...
@fedora
Si cine naiba vrei tu sa joace acum in atac? Plesan care nu a fost in stare sa dea gol din cativa metrii cu Sportul sau Ionescu un jucator promitator dar atat momentan?
Echipa asta tre sa bata lyonul ? ![]()
@sabin1307
Las-o-n masa de treaba! Dar lui Piturca si lui Lacatus cine le dadea pase? Dar lui S. Ilie si lui Danciulescu? Dar lui Cl. Raducanu si lui Neaga?
Nu a zis omu nimic de 7 atacanti... e chiar asa de stupefiant sa jucam cu doi atacanti? E chiar asa de iest din comun? Nu joaca nimeni cu doi atacanti? Revolutionam fotbalul?
Sunt curios ce schimbari vor face la pauza antrenorul Becali si marioneta Lacatus.Oricum, se simte prezenta in teren a lui Mailat si a lui Palamida; nici o ocazie clara de gol.
Ne asteapta un viitor extrem de promitator, in Divizia B vreau sa zic.
Esti baiat destept Tupac, dar te compromiti singur cu asemenea comentarii. Fratii de sange a lui Mailat risca B-ul, momentan noi suntem in fruntea clasamentului.
@Shabalala: Dayro, Toja, Sekely, B. Stancu, Ionescu - principalii pasatori din lot nu joaca.
Ai si tu dreptate, dar cred ca nici noi nu suntem departe de B, fara misto....
pe Lovin l-am vazut de nenumarate ori. e o panarama fara valoare. dar totusi, joaca meci de meci. plesan si ionescu nu merita incercati mai des?
Lovin a jucat foarte bine in cel putin 3 jocuri in acest sezon.
Bineinteles ca Plesan si Ionescu trebuie incercati mai des, dar nu atunci cand suntem condusi. Noi suntem varza in atac din cauza jocului extrem, extrem de slab al lui Arthuro si din cauza "paselor decisive". La ambele capitole suntem vai mama noastra.
Ar fi o solutie cu 2 varfuri, dar asta numai daca ar avea cine sa le paseze
dak Steaua nu va castiga azi va fi prima data cand il voi contesta pe Laca...nu e posibil sa joci cu 3 mijl defensivi...hai Steaua...sper sa bateti
Bha frate nu-i mai luati apararea lu' Zapata atata ca de la inceptul campionatului e sifon. Ce o bagati pe aia ca a aparat?? Pai mha baieti cum sa va explic, asta e datoria lui. Cine vreti sa apere?? E datoria lui.
Si ca sa va mai spun si altceva, Zapata e un portar norocos. El a mai avut multe interventii gresite si anul trecut, dar care nu s-au finalizat cu gol si astfel au iesit in evidenta paradele. Cineva pomenea mai sus de Carlos....intr-adevar nu se pot compara cei doi...dar ala dupa ce ca era prost era si ghinionist: cum gresea si luam gol. Si a gresit si cand nu trebuia. Una e sa greseti cu Otelul si Vaslui si una e cu Boro in semifinalele UEFA.
Nu ca am ceva personal cu Zapata, e cel mai bun portar al nostru, dar prea ii luati apararea. Daca facea Lovin atatea greseli nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat.
pe Lovin l-am vazut de nenumarate ori. e o panarama fara valoare. dar totusi, joaca meci de meci. plesan si ionescu nu merita incercati mai des?
Lovin a jucat foarte bine in cel putin 3 jocuri in acest sezon.
Bineinteles ca Plesan si Ionescu trebuie incercati mai des, dar nu atunci cand suntem condusi. Noi suntem varza in atac din cauza jocului extrem, extrem de slab al lui Arthuro si din cauza "paselor decisive". La ambele capitole suntem vai mama noastra.
Pai si cine vrei sa dea pase decisive? Lovin??
2 varfuri , da sa-i vad io acolo pe amandoi , nu unu impins si unu la mijloc, asa cum jucam noi . Ne-am smecherit si noi, cica jucam pe sistemul euro 2008 .
Toata vina o poarta imputitul de Ogararu ........ unde-i Golanschi (aici ii blat ) toata problemele apar de pe partea dreapta si paseaza numai inapoi si faulteaza ca-i prost ca noaptea
Zapata nu are nici -o vina ia batut soarele in ochi
Datorita lui zapata nu am pierdut cu Fiorentina si nu am luat 8-0 cu Baern
dak Steaua nu va castiga azi va fi prima data cand il voi contesta pe Laca...nu e posibil sa joci cu 3 mijl defensivi...hai Steaua...sper sa bateti
nu va mai lasati convinsi de acei comentatori imbecili .
bara Radoi....
Pe pedriel nu-l mai joaca ?
Pai stai sa vina minutul 85 si pac-pac.
Ce vrei, sa riscam inutil?
La anul in Cupa Romaniei..poate cadem cu Sportul si il baga sa se revanseze!
Pai si cine vrei sa dea pase decisive? Lovin??
Anii '80 au trecut demult. Pasele decisive nu mai sunt apanajul exclusiv al mijlocasilor centrali. Cate centrari bune a dat Semedo? Zero! Cate centrari bune a dat Banel? Una, la ratarea lui Semedo. Asta in 45 de minute. In caz ca nu te uiti la meci, iti spun eu ca Grigoras a aglomerat excelent zona centrala din fata careului, iar orice echipa ar duce mingea pe flancuri. Acolo unde suntem pulbere.
Plus de asta, Tiago ar trebui sa joace in spatele lui Arthuro. Deci ala trebuie sa dea pase. Lovin e dispus in spatele portughezului. Deci cine trebuie sa paseze si cine trebuie sa stea la inchidere?