FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul - Steaua

«123411»
Ic3MaN17.10.2008 12:31
iarasi mergem sa ne aparam :thumbdown: !!!ce-o fi in mintea lui Lacatus...nu-l mai inteleg pe omul acesta...unde sunt toja si Dayro....singurii jucatori care stiu cu mingea nu joaca!!!deci e clar:nu scoatem mai mult de un egal azi la Galati!!!

ar trebui sa te mai documentezi si tu putin inainte sa acuzi stafful tehnic.Laca joaca cu ce are.hai ca batem:D

Lari17.10.2008 12:32

Noroace, Rufayule! Hai la o bere, da-l in MM de meci!

Mircea17.10.2008 12:33
iarasi mergem sa ne aparam :thumbdown: !!!ce-o fi in mintea lui Lacatus...nu-l mai inteleg pe omul acesta...unde sunt toja si Dayro....singurii jucatori care stiu cu mingea nu joaca!!!deci e clar:nu scoatem mai mult de un egal azi la Galati!!!

ar trebui sa te mai documentezi si tu putin inainte sa acuzi stafful tehnic.Laca joaca cu ce are.hai ca batem:D

Mda...te-ai cam grabit...cum dracu' o fi luat Zapata golul asta ca pe-asta o aparam si eu?

ssilviu_1917.10.2008 12:34

zapata e praf!!!si doctorul echipei ar apara mai bine decat el!! :thumbdown: :spank:Ogararu nu e departe!!!sa joace golanski!!!!

fiara717.10.2008 12:34

Bine ai revenit Carlos. Mi-era dor de baiatul asta =))

jaap17.10.2008 12:35

nu va mai agitati degeba: paskany nu uita sa/si plateasca datoriile asa ca vor fi 7 puncte dupa etapa asta

Dragoshel17.10.2008 12:35

cei care nu vedeti meciul , nu va mai chinuiti sa cautati....

Fear17.10.2008 12:35

usor usor ajungem ca rapidu .. n`am mai batut si noi pe cineva de vreo luna :noexpression:

pda17.10.2008 12:36

Multi spuneau ca infrangerea cu Sportul a fost din cauza jucatorilor. Eu zic sa ne uitam putin la antrenor. 3 mijlocasi defensivi absolut incredibil.

il_scorpio17.10.2008 12:36

M-am saturat de nesimtitii astia. Pentru ce or fi luand salariile alea?? Io i-as amenda asa de o maniera dura sa se invete minte.

Fear17.10.2008 12:36

Lacatus cand lasa si el pe altcieva? nu s`o fii saturat si el de neputinta sa

fiara717.10.2008 12:37
nu va mai agitati degeba: paskany nu uita sa/si plateasca datoriile asa ca vor fi 7 puncte dupa etapa asta

ce vina are ala ca noi nu batem pe Otopeni, Bistrita sau Galati?

Lari17.10.2008 12:38

Asa e, nu va chinuiti sa vedeti un meci al Stelei. N-are rost. Cautati meciurile doar cand castigam. Si cei care va uitati la meci, stingeti calculatoarele sau televizoarele. Steaua nu trebuie urmarita decat cand castiga.

robert_1117.10.2008 12:40
Dragoshel17.10.2008 12:40

comentez eu meciul, cred ca e de ajuns.

Hai ca poate ne revenim

Mircea17.10.2008 12:40
Multi spuneau ca infrangerea cu Sportul a fost din cauza jucatorilor. Eu zic sa ne uitam putin la antrenor. 3 mijlocasi defensivi absolut incredibil.

Nu va luati de marele antrenor Lacatus! Este doar de un an la echipa....mai trebuie sa mai stea vreo 10 ani pana sa-si dea seama si el ca nu e antrenor.Nu e bun nici de secund...e prea redus ca intelect si nu stie sa-i invete ceva pe idiotii astia!

ssilviu_1917.10.2008 12:41
zapata e praf!!!si doctorul echipei ar apara mai bine decat el!! :thumbdown: :spank:Ogararu nu e departe!!!sa joace golanski!!!!

daca vrea sa mai faca ceva sa-i bage pe ionescu si pedriel in locul lui tiago si Lovin!daca nu ne resemnam si ne multumim cu inca o infrangere!

Joga Bonito17.10.2008 12:41

Mars la somn pustiu', sunt 10 clase diferenta intre cei doi. Se mai intampla sa ai si zile mizerabile, nimeni nu e perfect. Capul sus Rufay!

Batem cu 2-1!

il_scorpio17.10.2008 12:41

Asa e, nu va chinuiti sa vedeti un meci al Stelei. N-are rost. Cautati meciurile doar cand castigam. Si cei care va uitati la meci, stingeti calculatoarele sau televizoarele. Steaua nu trebuie urmarita decat cand castiga.

Ce sa vezi la scarbele astea...astia nu merita sa imbrace tricoul Stelei.

lupi17.10.2008 12:42

Lacatus e praf;)...Toja la nationala joaca pe stanga si e omul meciului pe maracana cu brazilia si la Steaua marele tehnician il pune mijlocas defensiv.mare antrenor.BODANELU si ultrasii ailalti sa taca;)

pda17.10.2008 12:42

daca vrea sa mai faca ceva sa-i bage pe ionescu si pedriel in locul lui tiago si Lovin!daca nu ne resemnam si ne multumim cu inca o infrangere!

Pai Lovin e playmaker-ul echipei, cum sa-l schimbam.

ssilviu_1917.10.2008 12:44

Mars la somn pustiu', sunt 10 clase diferenta intre cei doi. Se mai intampla sa ai si zile mizerabile, nimeni nu e perfect. Capul sus Rufay!

Batem cu 2-1!

cam multe zile mizerabile pentru zapata in ultima vreme!!!sa mai joace si Cernea ca pe vatca l-am vazut in cupa si nu are fata de Steaua!sau sa-l ia naibii odata pe tatarusanu ca nu-l plateste Jiji ca sa apere pt Bistrita!!

Shabalala17.10.2008 12:46

Batem cu 2-1!

cam multe zile mizerabile pentru zapata in ultima vreme!!!sa mai joace si Cernea ca pe vatca l-am vazut in cupa si nu are fata de Steaua!sau sa-l ia naibii odata pe tatarusanu ca nu-l plateste Jiji ca sa apere pt Bistrita!!

care multe bai debilule? te iei dupa cretinii de comentatori? a gafat cu vaslului si acum, cand avea soarele in ochi. uita-te la el cand il filmeaza, sa vezi cum sta tot cu ochii mijiti din cauza soarelui.

SzabiStelistu17.10.2008 12:48

Batem cu 2-1!

da cand apara cu galatasarai si cu bayern??incredibil ce oameni......are si el zile rele,dar de aia nu trebuie sa zicem ca e Carlos!eu unul l-as prefera pe el decat pe tataraseanu....v-ati uitat la meciurile bistritei??cum a "aparat" tataraseanu in ultima vreme??

Fear17.10.2008 12:48

doamne noi jucam cu 3 inchizatori si tot luam gol..cum sa fim asa penibili ?!

«123411»