FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul - Steaua

«1234511»
ssilviu_1917.10.2008 12:49
Bine ai revenit Carlos. Mi-era dor de baiatul asta =))

Mars la somn pustiu', sunt 10 clase diferenta intre cei doi. Se mai intampla sa ai si zile mizerabile, nimeni nu e perfect. Capul sus Rufay!

Batem cu 2-1!

cam multe zile mizerabile pentru zapata in ultima vreme!!!sa mai joace si Cernea ca pe vatca l-am vazut in cupa si nu are fata de Steaua!sau sa-l ia naibii odata pe tatarusanu ca nu-l plateste Jiji ca sa apere pt Bistrita!!

care multe bai debilule? te iei dupa cretinii de comentatori? a gafat cu vaslului si acum, cand avea soarele in ochi. uita-te la el cand il filmeaza, sa vezi cum sta tot cu ochii mijiti din cauza soarelui.

cu brasovul sau Bistrita nu tot el a aparat "debilule"!!!iar la meciul de azi putea sa-si ia si el o sepcuta cum fac alti portari cand au soarele in ochi nu sa ia un gol pe care nici bunica-mea nu-l lua!

predatorpulse717.10.2008 12:49

Bai ce pana mea va luati de zapata? Asta e,a gresit omul,macar i-a scos pe adormitii astia din apatie. Daca cineva are "dreptul" sa greseasca,acela e zapata,care si in acest sezon e cel mai bun om al nostru desi are cateva goluri pe constiinta in acest sezon.

Ar trebui sa va deranjeze ca iarasi ne facem de ras in deplasare si k marele nostru antrenor joaca la mijloc cu 3 inchizatori de parca jucam cu Barcelona nu cu Otelul. Iar Otelul mai joaca cat de cat fotbal spre deosebire de alte autobaze din tara. De asemenea o sa bagati vrajeala k domne Otelul nu a avut ocazii pana la gol insa ghici ce,nici noi nu am avut,cu exceptia a 1-2 faze ale lui Semedo.

Sper sa ne revenim insa avem putine sanse. Trebuie sa atacam si jucam cu 3 non-ofensivi la mijloc,iar daca trece mingea de mijloc,ajunge la marele Banel,la fragilul Semedo sau la antitalentul arthuro. Vai de mama noastra.

CIOABANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

dica_e_genial17.10.2008 12:51

Nu va faceti probleme. Vom inscrie 3 goluri in repriza a doua si vom castiga.

Forza Steaua!

alexys17.10.2008 12:52

acelasi lucru ca de fiecare data..nu jucam nimic dupa ce primim gol

Shabalala17.10.2008 12:52

Mars la somn pustiu', sunt 10 clase diferenta intre cei doi. Se mai intampla sa ai si zile mizerabile, nimeni nu e perfect. Capul sus Rufay!

Batem cu 2-1!

cam multe zile mizerabile pentru zapata in ultima vreme!!!sa mai joace si Cernea ca pe vatca l-am vazut in cupa si nu are fata de Steaua!sau sa-l ia naibii odata pe tatarusanu ca nu-l plateste Jiji ca sa apere pt Bistrita!!

care multe bai debilule? te iei dupa cretinii de comentatori? a gafat cu vaslului si acum, cand avea soarele in ochi. uita-te la el cand il filmeaza, sa vezi cum sta tot cu ochii mijiti din cauza soarelui.

cu brasovul sau Bistrita nu tot el a aparat "debilule"!!!iar la meciul de azi putea sa-si ia si el o sepcuta cum fac alti portari cand au soarele in ochi nu sa ia un gol pe care nici bunica-mea nu-l lua!

cu brasovul si Bistrita au fost gafe doar in viziunea cretinilor si a rapidistilor. l-ai auzit si tu pe cretinul asta care comenteaza meciul si te-ai apucat sa vorbesti. ai vazut macar meciurile alea, sau erai pedepsit ca nu ti-ai facut temele?

sabin130717.10.2008 12:52

Nu-i luam capul lui Zapata pentru gafa de azi, dar nici nu-i scoatem ochii lui Lacatus pentru asta.

Draqu sa le ia de exceptii, nu se poate rata atat!

Dragoshel17.10.2008 12:52

ce scria pe bannerul ala???: "Dorinta FAnilor Umbrita de Tirajul banilor? "

Fear17.10.2008 12:53

bai fratilor dar dc nu jucam si noi cu 2 varfuri odata?! pedriel si arthuro ? ce draq e asa greu moare cineva????!!

ros-albastru4ever17.10.2008 12:54

Laca,mai jucam si noi fotbal vreodata?

fedora17.10.2008 12:55

Cel mai rau imi pare ca le facem cadou dinamovistilor Liga.

Visul lor, indeplinit de prostia noastra.

DanStan17.10.2008 12:55

De fapt motivul pentru care Steaua e pe podium se numeste ... Zapata. Daca cineva vrea sa luptam din greu pentru calificarea in Cupa UEFA nu trebuie decat sa-l desfiinteze pe Zapata si sa-l determine pe gibon sa-l treaca pe banca ...

ssilviu_1917.10.2008 12:55

uite-l si pe"marele antrenor" Lacatus...se cearta cu rezerva de arbitru pt un hent la mijlocul terenului in loc sa faca o schimbare in jocul echipei!cred ca o sa faca totusi toate cele 3 schimbari in minutul 87 si o sa-i bage in teren pe rada,Baciu si Ovidiu Petre ca sa aparam rezultatul de 0-1!"mentalitate de invingator"!!!

sabin130717.10.2008 12:56
bai fratilor dar dc nu jucam si noi cu 2 varfuri odata?! pedriel si arthuro ? ce draq e asa greu moare cineva????!!

Cine vrei ma sa le dea pase? Sa bagam 7 atacanti, poate castigam, ca le da Zapata pase.

ros-albastru4ever17.10.2008 12:57

Lovine,du-te tata in africa si joaca bambilici acolo X(

pda17.10.2008 12:57

Cine vrei ma sa le dea pase? Sa bagam 7 atacanti, poate castigam, ca le da Zapata pase.

Intra Goian al doilea varf prin minutul 77 asa.

Dragoshel17.10.2008 12:57

Ati gasit si voi motiv: ZAPATA daia nu castigam

CATE SUTURI PE poarta am avut prim repriza?? , ce face am vazut in prima repriza?

Shabalala17.10.2008 12:58

sa lea dea pase mijlocasii. aia de constructie, nu aia 3 inchizatori cu care jucam. acuma jucam cu 5 mijlocasi. de ce nu dau pase, dashteptule?

AmuntBoy17.10.2008 12:59

2 inchizatori cu Otopeni

3 inchizatori cu Otelul

...............................

5 Inchizatori cu Lyon

Prima schimbare min 45 cu Otopeni

Prima schimbare min 75 cu Otelul

................................................

Nici o schimbare cu Lyon

:biggrin:

ssilviu_1917.10.2008 13:00

Batem cu 2-1!

cu brasovul si Bistrita au fost gafe doar in viziunea cretinilor si a rapidistilor. l-ai auzit si tu pe cretinul asta care comenteaza meciul si te-ai apucat sa vorbesti. ai vazut macar meciurile alea, sau erai pedepsit ca nu ti-ai facut temele?

un sut apatic a lui roman de la 30 de m in meciul cu brasovul sau un gol la coltul scurt in meciul cu Bistrita nu ti se par gafe?inseamna ca nu prea intelegi fenomenul!mai bine du-te tu si fa-ti temele la capitolul fotbal si nu mai comenta despre lucruri pe care nu le intelegi!!!

MoWeed17.10.2008 13:00
ce scria pe bannerul ala???: "Dorinta FAnilor Umbrita de Tirajul banilor? "

"Dorinta Fanilor Umbrita de Mirajul banilor"- asa am vazut eu

Cei care se iau de Zapata sunt niste nesimtiti care nu pot fi numiti stelisti! Rusine!

Tupac Amaru17.10.2008 13:00

Sunt curios ce schimbari vor face la pauza antrenorul Becali si marioneta Lacatus.

Oricum, se simte prezenta in teren a lui Mailat si a lui Palamida; nici o ocazie clara de gol.

Ne asteapta un viitor extrem de promitator, in Divizia B vreau sa zic.

sabin130717.10.2008 13:00

sa lea dea pase mijlocasii. aia de constructie, nu aia 3 inchizatori cu care jucam. acuma jucam cu 5 mijlocasi. de ce nu dau pase, dashteptule?

Domnule shabalala, spre surpriza ta Steaua nu are mijlocas de constructie. Nici unul !

Noapte buna!

Lari17.10.2008 13:01

In prima repriza am avut 5 ocazii mari: sutul din cadere al lui Semedo mult peste poarta, capul lui Arthuro care a cazut pe plasa, sutul lui Tiago prins de Kolev, capul lui Arthuro putin pe langa poarta si capul lui Radoi care a trecut putin pe langa bara din stanga lui Kolev.

Otelul a avut golul lui Zapata si sutul ala de la 40 de metri parat cu pieptul de Zapata.

Grigoras s-a aparat mai organizat decat Lacatus si nu a facut decat sa speculeze contraatacurile. Atacurile lor pozitionale au fost oprite destul de usor de fundasii nostri.

Totusi, din cauza centrarilor noastre catastrofale, de multe ori, si din cauza ineficientei la finalizare, jocul nostru nu poate fi descris decat ca modest.

Zapata e la a treia gafa in Liga I. Cele precendente au fost la Vaslui si in Ghencea, cu Brasovul.

Shabalala17.10.2008 13:02

Domnule shabalala, spre surpriza ta Steaua nu are mijlocas de constructie. Nici unul !

Noapte buna!

are doi pe banca. plesan si ionescu

pda17.10.2008 13:02

Noapte buna!

Il subestimati pe Lovin pe bune, da asa cu Gerrard putin din profil...

«1234511»