FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sportul - Steaua 2 - 0

«14567811»
dee14.10.2008 16:47
Rusine vedetelor de mucava!

se pare ca trebuie sa introducem metode radicale si sa importam modelul CFR - amenzi usturatoare pentru fiecare meci pierdut. Atitudinea, orgoliul, stima, toate se cumpara daca lipsesc cu desavarsire.

Khalid14.10.2008 16:49

Stancu si Andrei Ionescu au dovedit ca pot fi solutii pentru Steaua, in timp ce Baciu, Rada, Neaga, Ochirosii(pacat de baiatu asta), etc nu vad cum ar aduce un plus echipei. La Pedriel s-a vazut tracul primului meci insa totodata faptul ca stie cu mingea, stie cum sa dea pasa si un lucru rar intalnit la atacantii nostri, da la poarta de unde apuca lucru care e in avantajul lui.

Nu va mai ofticati degeaba. Gigi ne-a anuntat din timp ca el nu da doi bani pe Cupa ;). Poate se tine de cuvant cu finala de CL pana in 2012.

Adrian14.10.2008 16:49
Rog stelistii care sunt atasati de Steaua, mai ales cei din Bucuresti sa faca ceva! Orice! Un banner amarat, o fresca pe zidurile palatului. Orice!

Cele 2 bannere care au aparut astazi nu sunt destul?

Ala pe care era scris destul de clar "Vrem Cupa!" nu era destul?

ssinpadureacualune14.10.2008 16:49

Nici nu sunt prea suparat dupa acest meci.Adik s-a intamplat ce eram 80 % sigur ca o sa se intample.Cauzele sunt multe si vinovatii sunt multi, insa ce e cel mai clar este ca RUSINEA CONTINUA.

Fiti siguri ca atata timp cat ciobanul va fi in Ghencea nu o sa luptam pentru cupa, decat poate din intamplare, odata la 10 ani.Asta este...

RUSINEA CONTINUA!

LDS14.10.2008 16:50

Am ieșit astãzi în lume

C-o echipã de legume,

Iar bãieții de la Sportu'

Ne-au bãgat în casã mortu'.

Dar las' cã ne revanșãm,

Pe Lyon îi spulberãm,

Deja îmi imaginez,

Nu aș vrea sã fiu francez...

Protasov14.10.2008 16:52

Minunat lot avem!

Investitii sublime!

Jucatorii luati de pe maidanele de pe la poalele Anzilor mananca bataie de la baietii de cartier din Crangasi.

Sa nu uitati - tot in formula asta au pierdut un amical saptamana trecuta cu Steaua II, scor 1-3.

Dragul de el, finantatorul nostru ne arunca in ochii cu valoarea inestimabila a lotului si jucatori cu nume care suna frumos. Praf! Tipsuri pt, dealeri in cazino! Muci!

Dayro e in afara lotului Columbiei, s-a dus sa isi viziteze rudele. E in vacanta.

Toja da bine in poza! Pedriel e baiat inalt si frumos. Abel Moreno nu face fata concurentei cu A. Ionescu. Tiago are gel in par. Muci, mai si multe altele!

mikutu14.10.2008 16:52
Rog stelistii care sunt atasati de Steaua, mai ales cei din Bucuresti sa faca ceva! Orice! Un banner amarat, o fresca pe zidurile palatului. Orice!

Cele 2 bannere care au aparut astazi nu sunt destul?

Ala pe care era scris destul de clar "Vrem Cupa!" nu era destul?

ba chiar prea destul! a facut Gigi in pantaloni de frica si de rusine!

Just different14.10.2008 16:53

si cand te gandesti ca Danciulescu a plecat pe nimic la spurcati.....intra pe teren si da gol din foarfeca. si acum mai plang dupa el

Cea mai buna mutare ar fi adus antrenor nou si Lacaus sa revina in teren atacant oricum e peste ce am avut in ultimi 7 8 ani.

MALDINI14.10.2008 16:53

Sa va fie rusine ba mercenarilor ! La cati bani luati ar fi trebuit sa mancati pamantu ! Sunteti vai mama voastra ! Mi-e scarba de voi !

The Flyer14.10.2008 16:57

bai!pina acun n-am mai scris nimic de Laca!acum nu mai pot!nu se poate asa ceva,MARELE Laca E SCLAVUL CIOBANULUI SI DACA CINEVA E CONTRA SA-MI VINA CU MOTIVE!

nu se poate ca oierul sa decreteze ca aceasta competiite,CUPA Romaniei,nu-l intereseaza si Laca sa vina cu o formatie de vai de ei!nu se poate sa-mi bagi un un fundas,pe Ghionea,care a gresit toate interceptiile!sa nu-mi spuneti ca era obosit ca va injur!de ce n-a jucat abel?avea draci pe el si asta?rica a fost distrus!ce formatie a aliniat Laca?o formatie de rahat!si daca a aliniat-o la ce i-a folosit?la nimic!!!!!baiiiiiiiii,ma doare jocul echipei noastre!

dupa ce ma calmez scriu mai multe vis-a-vis de tactica si alte cele!acum simt ca mor!

xray_rom14.10.2008 17:06

Mai baieti!

Relax!Daca Steaua voia neaparat sa castige bateam!Nu cu echipa asta, evident!

Faceti si voi din tantar armasar, ca media care titreaza "Steaua invinsa intr-o maniera categorica".

O exagerare tembela!Nu am jucat bine, cum si prima echipa s-a incurcat cu autobaza Otopeniului.

In linii mari a fost acelasi joc si intr-o singura directie!

Dar de aici pana la a da un ton de parca ne-a calarit Sportul de nu mai vedeam mingea, e o cale lunga! I-am dominat la toate capitolele, mai putin la ...scor!De aceea este gustul amar al acestui meci!

liv7714.10.2008 17:10
:steag_cruce_invers: niste nesimtiti care nu stiu ce mai cauta la Steaua.Au avut o sansa sa iasa din anonimat si iau dat cu piciorul ar trebui da-ti afara.Rusine sa le fie!
Adrian14.10.2008 17:10
Mai baieti!

Relax!Daca Steaua voia neaparat sa castige bateam!Nu cu echipa asta, evident!

Faceti si voi din tantar armasar, ca media care titreaza "Steaua invinsa intr-o maniera categorica".

O exagerare tembela!Nu am jucat bine, cum si prima echipa s-a incurcat cu autobaza Otopeniului.

In linii mari a fost acelasi joc si intr-o singura directie!

Dar de aici pana la a da un ton de parca ne-a calarit Sportul de nu mai vedeam mingea, e o cale lunga! I-am dominat la toate capitolele, mai putin la ...scor!De aceea este gustul amar al acestui meci!

Deci nu e important faptul ca ne-a eliminat din cupa in primul tur o echipa care ocupa locul 9 in Liga a 2a?

Atunci e bine.Eu chiar imi faceam griji.

bodanelu14.10.2008 17:14
Deci nu e important faptul ca ne-a eliminat din cupa in primul tur o echipa care ocupa locul 9 in Liga a 2a?

si acum o sa`mi zici ca nu e o rusine ca ne-a scos rapidul2 acum cativa ani cand antrenor era idolul tau :)

grgapitic2214.10.2008 17:15

mama sa-l impuste cineva pe cioban.

auzi are deficit 50 milioane de euro, bani bagati la club, incredibil.

DelPiero1014.10.2008 17:16

si acum o sa`mi zici ca nu e o rusine ca ne-a scos rapidul2 acum cativa ani cand antrenor era idolul tau :)

Azui mah?Ne mai lasi cu Lacatus?Ca jucam turca de cand a venit...

CoRsSo14.10.2008 17:19

O echipa de tot rasu. M a bufnit rasu cand am vazut golul sportului. Si sincer ma asteptam. O echipa de mercenari, cu aere. Si ce schimbari pe "MARELE Lacatus". Intra Ghionea. Ca nah domne' tre sa ne aparam. Am fost penbili.

Laca, simte-te si pleaca din Ghencea.

CIOBANE TE URASC!!!

STARforce14.10.2008 17:24

Deci n-ai cu cine......

bodanelu14.10.2008 17:24

Diferentele intre mine si tine sunt:

-vad exact care e problema in clubul nostru: BECALI!

-am rabdare cu antrenorul pana in iarna cand o sa trag linie.

O echipa de tot rasu. M a bufnit rasu cand am vazut golul sportului. Si sincer ma asteptam. O echipa de mercenari, cu aere. Si ce schimbari pe "MARELE Lacatus". Intra Ghionea. Ca nah domne' tre sa ne aparam. Am fost penbili.

CIOBANE TE URASC!!!

Golanski a acuzat dureri. Trebuie lasat sa-i recidiveze accidentarea!

The Flyer14.10.2008 17:28
nu avem echipa

nu avem valoare

nu avem antrenor

nu avem onoare

cum,tati,nu avem?avem un simbol!un fost jucator aservit oierului!imi vine sa-mi bag p....u......l.....a!....

cine suntem noi ?

Steaua Pipera , nicidecum recordmena titlurilor in cupa Romaniei

nu imi pasa de multa vreme, dar e amuzant sa vezi atatia suporteri punand suflet pentru afacerea unui agramat incult si nesimtit din pipera, afacere din care niciodata nu are nimeni in afara lui nimic de castigat.

da,tati,asta suntem!pipera,sa ne fie de bine!ne conduce un dobitoc si noi suntem fericiti!sa fie la noi acolo!

iar incepe circul...

mai terminati cu acuzele tembele... macar criticati la obiect si cu argumente solide fara sa aruncati aiurea cu vorbe de pustani frustrati...

**** tu esti tembel!ce ar fi sa te duci in ****si sa ne lasi?si sa-mi bag **** in admini daca cenzureaza mesajul!m-am saturat de lingai!

incet incet ne umplem de penibil mai ceva ca Dinamo. daca ei au in palmares 17 nentori, pescarii islandezi, etc, noi avem rapid II, Sportul Studentesc...

corect,aia se fac de ***** afara,noi in romanica!

nu stiu ce simteau jucatorii din teren, umiliti fotbalistic de o divizionara B. ma intreb oare ce e in sufletul lui Lacatus.

jucatorii nu simteau nimic,Laca nu simtea nimic,ordinul oierului e ordin!Dumnezeu cu mila!!!

mie unul mi-e din nou sila si tare as vrea sa ii fac un fratior mai destept lui Gigi becali...

eu nu vreau sa-i fac un fratior,vreau sa creez un om care sa-l omoare pe oier!poate reusesc!

Ghionea altadata un exemplu de seriozitate, astazi zici ca a vandut meciul. nici daca era asa nu cred ca ii ieseau asa de bine ambele goluri!

un dobitoc in meciul asta,'tu'l in cur pe ma-sa!

Argãsealã: "Nu e o tragedie cã ne-a eliminat Sportul"

pai,dupa mintea cretinului asta nu e tragedie decit atunci cind pica un avion!Vali,sa dea Domnul sa pice acel avion cind eti tu in el si-l pupi pe oier in cur!

Du-te si omoara-te singur pana nu te omoara propia ta prostie bai " conducatorule "

am inceput sa-mi fie rusine ca l-am strigat pe Lacatus sa vina la salut

isi pierde omul din respectul nostru daca continua sa fie carpa ca antrenor

da,bai,Laca er cirpa!

de ce nu i-ati cerut sa plece? ''lasa-ne...lasa-ne'''... nu ati avut tupeu ? va e teama de o carpa? vai de voi! sincer... incep sa-mi doresc sa plece Lacatus , NU ARE CU CINE!!!!!!!!!DACA NU ARE... NU ARE......DE UNDE NU E NICI Dumnezeu NU CERE!

tot cirpa e!

Conferinta de presa Lacatus :'nu regret ca am jucat cu rezervele pentru ca avem meciuri grele de disputat"

" trebuia sa avem o atitudine MAI superioara"

Tin cu Steaua din 1979...si acesta este unul dintre cei mai penibili antrenori pe care i-a avut Steaua.Nu are nici o treaba cu antrenoratul si acest club nu este poligon de incercari dupa umila mea parere.Este un sclav ordinar al unui cioban nenorocit.

...si in plus are chef de ras cand mie imi vine sa plang...mare pacat! Am ajuns rau de tot fratilor...si cred ca vor veni vremuri si mai grele

vremuri grele vor veni!sa ne ajute Sfintul Petru!si Acea Treime!

Mi-am distrus saptamana. Mi-au distrus saptamana. Faceau jonglerii baietei d-abia iesiti din minorat, aflati pe locul 8 in B, in fata Stelei. Da, exact, in fata Stelei.

Propun sa inchideti topicul asta si toate cele legate de acest meci. Toti scriem la nervi, la impuls.

sa-mi bag ****,mie mi-au distrus seara!e de ajuns?>

Vom lua locul 2 si vom sarbatori UCL-ulu, ca asa suntem. Ca suntem vai si amar!

Nu mai e nimic de zis!

CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!

**** OIERULE,**** ECHIPEI SI CU VOIA VOASTRA,**** SCLAVULUI!!!!!!!!!!M-AM SATURAT!

mikutu14.10.2008 17:30
**** OIERULE,**** ECHIPEI SI CU VOIA VOASTRA,**** SCLAVULUI!!!!!!!!!!M-AM SATURAT!

n-apoi ...draga domnule.....la fel si dumitale ....da ia cu paine , sa nu ti se aplece!

iNsTiGaToR14.10.2008 17:37

mie unu imi place Lacatus...singura problema e Becali !!!!!!!!!!!!!

lupi14.10.2008 17:42
mie unu imi place Lacatus...singura problema e Becali !!!!!!!!!!!!!

nu degeaba ai 12 anisori

DelPiero1014.10.2008 17:45

Diferentele intre mine si tine sunt:

-vad exact care e problema in clubul nostru: BECALI!

-am rabdare cu antrenorul pana in iarna cand o sa trag linie.

CIOBANE TE URASC!!!

Golanski a acuzat dureri. Trebuie lasat sa-i recidiveze accidentarea!

Si eu zic ca principala problema a acestui club este Jiji,insa faptul ca Lacatus nu e antrenor e clar.

tazonne14.10.2008 17:47

"Dupa ce Marius Lacatus a anuntat ca asteapta sanctiuni din partea conducerii, Becali a precizat ca antrenorul nu este in pericol. "Ce vina are Lacatus? Asta a fost hotararea mea, sa se joace cu jucatori care nu au mai jucat si cu cei de la echipa a doua. E vina lui Lacatus ca nu au valoare jucatorii?", a conchis Becali.-sursa OLS

cine e capra acum? cine? sa ii adud pe cei care il apra pe Laca si ne zic noua ca sutem nebuni!

«14567811»