FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sportul - Steaua 2 - 0

«13456711»
greenyes14.10.2008 16:09

Ne am lasat rand pe rand cei mai reprezentati fosti jucatori ai adevaratei Stele calcati in picioare de aceasta ciuma....acum...culegem ce am semanat prin lipsa noastra de atitudine.....

Suntem la fel de vinovati datorita lispei de reactie ca si ..........l am ignorat....ne am ignorat Steaua...iar acum Steaua noastra se apropie de moarte ..... palpaie a stingere.....

Se pare ca nici unul dintre cei mai reprezentativi jucatori ai Stelei nu mai intelege ce inseamna Steaua....o fi uitat si el......

Zi de zi esti dezamagit de oameni pe care i vedeai altfel..pe care i ai urcat pe un piedestal aurit.....asta am ajuns noi stelstii....niste dezamagiti.......plini de lehamite si de inactiune....unii asteapta ca raul sa plece singur de la echipa....asteptare i lunga ...... iar rezutlatul o sa fie catastrofal.......

joe2114.10.2008 16:10
am inceput sa-mi fie rusine ca l-am strigat pe Lacatus sa vina la salut

isi pierde omul din respectul nostru daca continua sa fie carpa ca antrenor

Echipa actuala a noastra nu merita sa aibe antrenor sa inotam pe la mijloc ca sa plece rahhatul din frunte

Dute si striga la alt antrenor, sau mai popular "ia si canta la alta masa" .

[...] ... Auzi "mi-e rusine ca l-am strigat pe Laca sa vina la salut" .

[...]... pac pac , cum poti sa comentezi tu asa ceva despre acest om care a facut atatea pentru aceasta echipa?

[...]

[...]

Mai omule ce-ai, ai innebunit? Nu are voie omul sa-si verse naduful si durerea?Ce naiba sariti asa pe bietii oameni, da' ce Lacatus e Dumnezeu, nu are voie sa fie criticat?Omul este suparat si crede ca Lacatus nu are demnitate in fata ciobanului si nu a tratat cupa cu seriozitate, ati vazut CFR-ul si Dinamo?Pe noi ne doare faptul ca datorita unui incult ajungem sa dam cu tifla unei competitii in care nu prea ne statea nimeni in fata...

tazonne14.10.2008 16:10

Echipa actuala a noastra nu merita sa aibe antrenor sa inotam pe la mijloc ca sa plece rahhatul din frunte

Esti o mizerie pentru suporterii stelisti ... Auzi "mi-e rusine ca l-am strigat pe Laca sa vina la salut" .

Bai carpo care esti tu carpa ... pac pac , cum poti sa comentezi tu asa ceva despre acest om care a facut atatea pentru aceasta echipa?

Tu esti doar o mizerie de sub unghia mica de la picior in comparatie cu el.

Marsh la cotet javraaaaaa !

tot el e capra ma:)))? antrenoru nostru care vine din birou de la jijinho cu echipa facuta ce e?vaca? iapa? ce e?

vrei simboluri , vrei sa ne duca in b si noi tot sa il aclamam? traim in trecut? nu i-am aratat pe stadion destul respect? vb cuiva de pe forum, hai sa il punem in fata stadionului, il suim pe ceva si cand venim sa ne luam bilete sau sa intram la meci il salutam

hai sa nu mai traim in trecut si sa vedem ca prezentul e cacaniu in dungi cat se poate de mari!

sarbatoare14.10.2008 16:12

RUSINE !!

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea

Mircea14.10.2008 16:16
Mi-am distrus saptamana. Mi-au distrus saptamana. Faceau jonglerii baietei d-abia iesiti din minorat, aflati pe locul 8 in B, in fata Stelei. Da, exact, in fata Stelei.

Propun sa inchideti topicul asta si toate cele legate de acest meci. Toti scriem la nervi, la impuls.

Vom lua locul 2 si vom sarbatori UCL-ulu, ca asa suntem. Ca suntem vai si amar!

Nu mai e nimic de zis!

CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!

Eu unul categoric NU! Ce avem de sarbatorit? Locul 2? In viata nu castigi locul 2 ci pierzi primul loc...atitudinea asta a idiotului din Pipera si multumirea lui Lacatus ca este antrenor( si sclav) la acest club ne vor termina sperantele de re(vedea) fotbal in Ghencea! Sunt nevoit sa repet:mare pacat.

Cum sa joace idiotii astia de fotbalisti cu IQ cat o gaina daca vine razboinicul luminii si le spune ca nu conteaza? La astia trebuie sa le spui sa castige si daca joci cu Avantul Patarlagele! Conteaza atitudinea...eu nu vad motivare si motivatie,nu vad fotbal.

Respect doar pentru suporterii Stelei care sufera nemeritat

Kekea14.10.2008 16:17

Bun..suntem cu totii de acord ca ce se intampla la echipa nu e bine.Incepand de la detinator si sfarsind cu antrenorul trebuie schimbat totul.Steaua si spiritul ei trebuie reinventate.Deci...ce e de facut??Noi acum facem ce am putea face si intr-un bar sau intr-o simpla incapere: vorbim, ne enervam, ne certam intre noi si ciobanu se joaca cu echipa cum vrea el.

SS Lazio14.10.2008 16:20
Mi-am distrus saptamana. Mi-au distrus saptamana. Faceau jonglerii baietei d-abia iesiti din minorat, aflati pe locul 8 in B, in fata Stelei. Da, exact, in fata Stelei.

Propun sa inchideti topicul asta si toate cele legate de acest meci. Toti scriem la nervi, la impuls.

Nu mai e nimic de zis!

Eu unul categoric NU! Ce avem de sarbatorit? Locul 2? In viata nu castigi locul 2 ci pierzi primul loc...atitudinea asta a idiotului din Pipera si multumirea lui Lacatus ca este antrenor( si sclav) la acest club ne vor termina sperantele de re(vedea) fotbal in Ghencea! Sunt nevoit sa repet:mare pacat.

Cum sa joace idiotii astia de fotbalisti cu IQ cat o gaina daca vine razboinicul luminii si le spune ca nu conteaza? La astia trebuie sa le spui sa castige si daca joci cu Avantul Patarlagele! Conteaza atitudinea...eu nu vad motivare si motivatie,nu vad fotbal.

Prietene, tribulatia mea era cu totul sarcastica la adresa situatiei JALNICE in care ne aflam si in care, din pacate, NE VOM AFLA! NU AM ZIS CA MA VOI BUCURA EU, CI CA SE VOR BUCURA CEILALTI! O SA UITAM SI O SA LUAM DE LA CAPAT!

Nici sintagma "ca suntem vai si amar" nu a reusit sa te duca cu gandul la subtilitati si la limbajul disimulat si ironic??

Fenomenal.

Prietene, n-ai inteles nimic!

mikutu14.10.2008 16:21

[...]... pac pac , cum poti sa comentezi tu asa ceva despre acest om care a facut atatea pentru aceasta echipa?

[...]

[...]

Mai omule ce-ai, ai innebunit? Nu are voie omul sa-si verse naduful si durerea?Ce naiba sariti asa pe bietii oameni, da' ce Lacatus e Dumnezeu, nu are voie sa fie criticat?Omul este suparat si crede ca Lacatus nu are demnitate in fata ciobanului si nu a tratat cupa cu seriozitate, ati vazut CFR-ul si Dinamo?Pe noi ne doare faptul ca datorita unui incult ajungem sa dam cu tifla unei competitii in care nu prea ne statea nimeni in fata...

dar faptul ca respectivul il face ''carpa '' pe Lacatus..nu te deranjeaza deloc? daca v-as face eu astfel pe tine si pe amunt? crezi ca mi-as lua ban pe -aici? eu cred ca da! aveti grija la cuvinte domnilor , mai ales cand o persoana nu este de fata ca sa beneficieze de dreptul la replica!

dar de fapt ce ma mira..pe -aici de o perioada de vreme se manifesta un puternic curent anti Lacatus! nu deranjeaza pe nici un admin atitudinea ostila fata de respectiv... daca exista ..e numai bine ! RUSINE ADMINI....SCAPATI LUCRURILE DE SUB CONTROL...INTENTIONAT AM IMPRESIA!

adi_salajan14.10.2008 16:22

din pacate, astazi s-a vazut clar de ce unii au ajuns la echipa a doua si joaca numai pe acolo.m-am asteptat sa-i vad ca mananca pamantul, fiind sansa lor sa demonstreze ca au valoare de Steaua.personal doar a. ionescu s-a zbatut cat de cat, in rest penibili...

b Stancu - din ce in ce mai indolent,baiatu' asta se face ca alearga pe teren, e un exemplu clasic de nesimtire crasa!fara daruire, fara chef, fara nimic, bai stancule tu l-ai vazut mah, vreodata pe Laca jucand???pt Steaua??

ce sa mai zic de rada,Baciu ,plesan si restu...da,probabil se gandesc, ca alibi, ca programul este f greu cu ch.league si campionat si mai bine ca au scapat de o povara.salariile merg,sunt baietii la Steaua, ce rost are atata zbucium si cupa asta...

asta e mentalitatea lor...

Kekea14.10.2008 16:25

[...]

[...]

dar faptul ca respectivul il face ''carpa '' pe Lacatus..nu te deranjeaza deloc? daca v-as face eu astfel pe tine si pe amunt? crezi ca mi-as lua ban pe -aici? eu cred ca da! aveti grija la cuvinte domnilor , mai ales cand o persoana nu este de fata ca sa beneficieze de dreptul la replica!

dar de fapt ce ma mira..pe -aici de o perioada de vreme se manifesta un puternic curent anti Lacatus! nu deranjeaza pe nici un admin atitudinea ostila fata de respectiv... daca exista ..e numai bine ! RUSINE ADMINI....SCAPATI LUCRURILE DE SUB CONTROL...INTENTIONAT AM IMPRESIA!

Pai Lacatus pur si simplu a pierdut respectul care il aveau respectivii pentru el.Si asta s-a intamplat doar pentru ca s-a pus in aceasta situatie.Pentru ce a facut el la echipa ca jucator nu

i se poate reprosa nimic.Dar ca antrenor, mai ales dupa ce are un an la echipa deja, a facut mult prea putin.

Mircea14.10.2008 16:27

Nu mai e nimic de zis!

Prietene, tribulatia mea era cu totul sarcastica la adresa situatiei JALNICE in care ne aflam si in care, din pacate, NE VOM AFLA! NU AM ZIS CA MA VOI BUCURA EU, CI CA SE VOR BUCURA CEILALTI! O SA UITAM SI O SA LUAM DE LA CAPAT!

Nici sintagma "ca suntem vai si amar" nu a reusit sa te duca cu gandul la subtilitati si la limbajul disimulat si ironic??

Fenomenal.

Prietene, n-ai inteles nimic!

Am inteles foarte bine ce vrei tu sa zici! Problema este ca fotbalistii si conducatorii nostri dragi chiar sarbatoresc asta.Si eu la ei ma refeream...daca voiam sa ma refer la postul tau direct o spuneam! Bat si eu campii cu gratie de nervi

tazonne14.10.2008 16:28

hai sa ne luam toti de mana , sa mergem intr-un loc cu flori multe si sa striga: Lacatus, Lacatus! numai asa , de simbol ce a fost

a nu e nici o problema ca echipa nu joaca, e Lacatus acolo!

nu e nici o problema ca Jiji ii face echipa, e Lacatus acolo!

nu e nici o problema ca jucatorii de la Soprtul dadeau pase gen FIFA in min 85, e Laca pe banca!

nu e nici o problema ca in 180 de min cu 2 echipe praf am dat 3 suturi la poarta, avem simbolu' pe banca!

Laca ne e si mama, ne e si tata , ne-a crescut , ne intretine , cum putem fi atat de absurzi noi niste hahalere sa il contestam?

domnilor admini, are dreptate baiatul, ar fi indicat sa banati 99% din userii de pe forum! cum unu are o parere , cum hat cu banu' pe el! ai naibii derbedei!

luati aminte ce zice tovarasu' mikutu ca stie meserie!

1uLy4Nn14.10.2008 16:29

rusineeeeeeeeeeeeeeeeee

floroflores14.10.2008 16:29

ne vom reveni...veti vedea...chiar daca vom face poate egal la Galati,vor ramane tot maxim 4 puncte...sau poate chiar 3...iar apoi vom bate acasa si vom bate milogii...pacat insa de cupa...de o finala de cupa de care ne e atat de dor...respect pt cei ce au fost astazi prezenti in peluza...trebuie sa ne stapanim si sa nu dam drumul nervilor...Vom iesi campioni!! Con noi,uno di noi...

pugliesi14.10.2008 16:29

[...]

[...]

@MIKUTU... Lacatus STA CAPRA....E VARZA CA ANTRENOR...ZERO...DEMISIA SIMBOLULE

ssilviu_1914.10.2008 16:31

bai ****!!! Neaga de laudat ??!! ce a facut ala ma??? Stancu ?? baiatu asta e demn de tot respectu'. a alergat mult si a facut faze de gol. insa trebuie sa ai si noroc. in rest sunt de acord cu tine. TOTI ASTIA CARE AU FOST LA ECHIPA II SUNT MISTE MERCENARI SI TREBUIE DATI AFARA !!!

Termina Baaaaaaaaaa cu Stancu ca e pe nicaieri!!!nu are nicio treaba cu fotbalul omul asta!!!a jucat titular cu Farul,gaz metan,otopeni si sportul si n-a marcat nicun gol!!!"mare" atacant!!!!in rest ar trebui ca niciunul care a jucat azi sa nu mai joace niciodata pt Steaua!!!Afara gunoaielor!!!

mikutu14.10.2008 16:34

hai sa ne luam toti de mana , sa mergem intr-un loc cu flori multe si sa striga: Lacatus, Lacatus! numai asa , de simbol ce a fost

nu e nici o problema ca jucatorii de la Soprtul dadeau pase gen FIFA in min 85, e Laca pe banca!

nu e nici o problema ca in 180 de min cu 2 echipe praf am dat 3 suturi la poarta, avem simbolu' pe banca!

Laca ne e si mama, ne e si tata , ne-a crescut , ne intretine , cum putem fi atat de absurzi noi niste hahalere sa il contestam?

domnilor admini, are dreptate baiatul, ar fi indicat sa banati 99% din userii de pe forum! cum unu are o parere , cum hat cu banu' pe el! ai naibii derbedei!

luati aminte ce zice tovarasu' mikutu ca stie meserie!

ia si mai citeste de cateva ori ce am scris... poate te prinzi ce am vrut sa spun.....meseriasule!

kaymack14.10.2008 16:37

inca nu`mi vine sa cred...sunt socat...cat despre vatca...dute`n "decedatzii" mamei tale .... nu mai pot inca mia plang X(X(X(X(X(X(X(X(X(

JDERUL14.10.2008 16:39

Nesimtire crasa si indolenta fara margini din partea vedetelor nedreptatite care nu au fost trecute pe lista UEFA. Azi puteau sa demonstreze ce pot.Si au demonstrat! Daca vreunul din ei merge maine la conducere si cere sa-i fie reziliat contractul,acela va avea dreptul la respectul nostru,altfel pentru rusinea de astazi merita tot oprobriul fanilor STELISTI!

Rusine vedetelor de mucava!

tazonne14.10.2008 16:42

@mikutu am inteles ceea ce a inteles fiecare user care a citit ce ai scris

mikutu14.10.2008 16:43
@mikutu am inteles ceea ce a inteles fiecare user care a citit ce ai scris

am vazut...si numai tu ai raspuns....pe langa!

xray_rom14.10.2008 16:44
Afara din Ghencea mercenarilor!!! Afara!!!!! Nesimtitilor!! Afara jeguri imputite! Nu meritati tricoul ala! Afara!

-Vatca-cel mai bun exemplu de mercenar, n-are treaba cu fotbalul.

-Baciu-un elefant batran.

-Rada-terminat ca fotbalist.

-Ghionea-AFARA DIN Ghencea NESIMTULE! AFARAAAAA!

-Filip- tinand cont ca e primul lui joc la Steaua ar fi trebuit sa manance terenul .El sta ca hahalera. Baiatule iti dau un sfat lasa-te de fotbal si apuca-te de scoala ca inca mai ai timp.

-Plesan-fotbalul e un capitol inchis. Nici de divizia D nu e bun.

-Stancu- sustinatorii lui ar trebui sa bage capul in nisip ca strutu'. E o hahalera de atacant.

-Pedriel-mi-am facut atatea sperante degeaba- e prastieee!

-Ochirosii- nici pentru asta nu e prea tarziu sa se apuce de scoala.

Respect Rica Neaga!! Un adevarat exemplu de stelist adevarat.

Rusine Lacatus! E prima oara cand il critic dar asa ceva este inadmisibil. Asta nu e spiritul Stelei.

Desi sunt adeptul tonului moderat, ai in mare parte dreptate cu exceptia lui Lacatus.

Nu are nicio vina!

Cei introdusi trebuiau sa apere culorile Stelei si sa-si demonstreze valoarea daca vor sa mai faca parte din lot.Nu aveau de ce sa se nenajeze!

A fost meciul cu cele mai mici riscuri, in raport cu obiectivele principale campionat si CL, in care trebuia sa se vada daca sunt sau nu de Steaua. Cam aceeasi formatie de azi a luat-o cu 5-1 de la Steaua II!?

Daca privim retro "la rece", am dominat si golurile le-am luat din greseli inadmisibile facute de 2 veterani in Liga 1 si UEFA/CL: Baciu si Ghionea!Mi-a adus aminte de meciul ala penibil din pregatiri cu formatia aia din Liga a3a engleza, cand abia am scos un 2-2.

Ocazii am avut, dar eternele ratari se tin scai de noi. Si arbitru a fost un tembel pt ca nu a descurajat anti-jocul facut de Sportul. Apoape orice depasire era urmata de tineri de tricou,impingeri,etc. ne sanctionate prin galben, nu pt cartonas in sine, ci pt a avertiza ca este fotbal si nu rugby.

Revenind la jucatori...

Laca l-a tinut pe Plesan in teren sa aiba jocuri in picioare. E iesit din forma si asta s-a vazut si cu Otopeni, dar speram sa-si revina repede pt meciurile grele care ne asteapta.

Pedriel, pentru primul meci si la cate mingi a avut spre el, nu a jucat chiar rau.

Neaga cred ca merita sa fie in lotul largit al primei echipe si nu la Steaua II. El si polonezul s-au aratat a fi de Liga 1 ... in rest intre "promisiuni" si "dezamagiri"

Adrian14.10.2008 16:45
Desi sunt adeptul tonului moderat, ai in mare parte dreptate cu exceptia lui Lacatus.

Nu are nicio vina!

Ahahhahahahhahaaaaaahahahahhahahahhahahahhahahah

:yeahh::thumbup: :laugh: :laugh:

giovanutz14.10.2008 16:45

bulangiilor sa va fie rusine.Sa va duceti in plm de prosti ca va bateti de noi si de culorile clubului.Treziti-va si nu mai traiti doar din amintiri"1986".Jucati fotbal ca doar pt asta va luati euroii cu zecile de mii.RUSINE RUSINE RUSINE. :thumbdown:

Joga Bonito14.10.2008 16:46

Nu prietene. Solutia e simpla! Toti acei stelisti care sunt mandri si plini de ei la victorii, sa mearga mana de mana in fata palatului Voievodului si sa-i atraga atentia ca Steaua e a noastra si nu proprietatea lui persoanala.

Rog stelistii care sunt atasati de Steaua, mai ales cei din Bucuresti sa faca ceva! Orice! Un banner amarat, o fresca pe zidurile palatului. Orice!

«13456711»