Afara din Ghencea mercenarilor!!! Afara!!!!! Nesimtitilor!! Afara jeguri imputite! Nu meritati tricoul ala! Afara!
-Vatca-cel mai bun exemplu de mercenar, n-are treaba cu fotbalul.
-Baciu-un elefant batran.
-Rada-terminat ca fotbalist.
-Ghionea-AFARA DIN Ghencea NESIMTULE! AFARAAAAA!
-Filip- tinand cont ca e primul lui joc la Steaua ar fi trebuit sa manance terenul .El sta ca hahalera. Baiatule iti dau un sfat lasa-te de fotbal si apuca-te de scoala ca inca mai ai timp.
-Plesan-fotbalul e un capitol inchis. Nici de divizia D nu e bun.
-Stancu- sustinatorii lui ar trebui sa bage capul in nisip ca strutu'. E o hahalera de atacant.
-Pedriel-mi-am facut atatea sperante degeaba- e prastieee!
-Ochirosii- nici pentru asta nu e prea tarziu sa se apuce de scoala.
Respect Rica Neaga!! Un adevarat exemplu de stelist adevarat.
Rusine Lacatus! E prima oara cand il critic dar asa ceva este inadmisibil. Asta nu e spiritul Stelei.
Desi sunt adeptul tonului moderat, ai in mare parte dreptate cu exceptia lui Lacatus.
Nu are nicio vina!
Cei introdusi trebuiau sa apere culorile Stelei si sa-si demonstreze valoarea daca vor sa mai faca parte din lot.Nu aveau de ce sa se nenajeze!
A fost meciul cu cele mai mici riscuri, in raport cu obiectivele principale campionat si CL, in care trebuia sa se vada daca sunt sau nu de Steaua. Cam aceeasi formatie de azi a luat-o cu 5-1 de la Steaua II!?
Daca privim retro "la rece", am dominat si golurile le-am luat din greseli inadmisibile facute de 2 veterani in Liga 1 si UEFA/CL: Baciu si Ghionea!Mi-a adus aminte de meciul ala penibil din pregatiri cu formatia aia din Liga a3a engleza, cand abia am scos un 2-2.
Ocazii am avut, dar eternele ratari se tin scai de noi. Si arbitru a fost un tembel pt ca nu a descurajat anti-jocul facut de Sportul. Apoape orice depasire era urmata de tineri de tricou,impingeri,etc. ne sanctionate prin galben, nu pt cartonas in sine, ci pt a avertiza ca este fotbal si nu rugby.
Revenind la jucatori...
Laca l-a tinut pe Plesan in teren sa aiba jocuri in picioare. E iesit din forma si asta s-a vazut si cu Otopeni, dar speram sa-si revina repede pt meciurile grele care ne asteapta.
Pedriel, pentru primul meci si la cate mingi a avut spre el, nu a jucat chiar rau.
Neaga cred ca merita sa fie in lotul largit al primei echipe si nu la Steaua II. El si polonezul s-au aratat a fi de Liga 1 ... in rest intre "promisiuni" si "dezamagiri"