FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sportul - Steaua 2 - 0

«15678911»
BlaUGranA14.10.2008 17:48
nu avem echipa

nu avem valoare

nu avem antrenor

nu avem onoare

cum,tati,nu avem?avem un simbol!un fost jucator aservit oierului!imi vine sa-mi bag p....u......l.....a!....

cine suntem noi ?

Steaua Pipera , nicidecum recordmena titlurilor in cupa Romaniei

nu imi pasa de multa vreme, dar e amuzant sa vezi atatia suporteri punand suflet pentru afacerea unui agramat incult si nesimtit din pipera, afacere din care niciodata nu are nimeni in afara lui nimic de castigat.

da,tati,asta suntem!pipera,sa ne fie de bine!ne conduce un dobitoc si noi suntem fericiti!sa fie la noi acolo!

iar incepe circul...

mai terminati cu acuzele tembele... macar criticati la obiect si cu argumente solide fara sa aruncati aiurea cu vorbe de pustani frustrati...

**** tu esti tembel!ce ar fi sa te duci in ****si sa ne lasi?si sa-mi bag **** in admini daca cenzureaza mesajul!m-am saturat de lingai!

incet incet ne umplem de penibil mai ceva ca Dinamo. daca ei au in palmares 17 nentori, pescarii islandezi, etc, noi avem rapid II, Sportul Studentesc...

corect,aia se fac de ***** afara,noi in romanica!

nu stiu ce simteau jucatorii din teren, umiliti fotbalistic de o divizionara B. ma intreb oare ce e in sufletul lui Lacatus.

jucatorii nu simteau nimic,Laca nu simtea nimic,ordinul oierului e ordin!Dumnezeu cu mila!!!

mie unul mi-e din nou sila si tare as vrea sa ii fac un fratior mai destept lui Gigi Becali...

eu nu vreau sa-i fac un fratior,vreau sa creez un om care sa-l omoare pe oier!poate reusesc!

Ghionea altadata un exemplu de seriozitate, astazi zici ca a vandut meciul. nici daca era asa nu cred ca ii ieseau asa de bine ambele goluri!

un dobitoc in meciul asta,'tu'l in cur pe ma-sa!

Argãsealã: "Nu e o tragedie cã ne-a eliminat Sportul"

pai,dupa mintea cretinului asta nu e tragedie decit atunci cind pica un avion!Vali,sa dea Domnul sa pice acel avion cind eti tu in el si-l pupi pe oier in cur!

Du-te si omoara-te singur pana nu te omoara propia ta prostie bai " conducatorule "

am inceput sa-mi fie rusine ca l-am strigat pe Lacatus sa vina la salut

isi pierde omul din respectul nostru daca continua sa fie carpa ca antrenor

da,bai,Laca er cirpa!

de ce nu i-ati cerut sa plece? ''lasa-ne...lasa-ne'''... nu ati avut tupeu ? va e teama de o carpa? vai de voi! sincer... incep sa-mi doresc sa plece Lacatus , NU ARE CU CINE!!!!!!!!!DACA NU ARE... NU ARE......DE UNDE NU E NICI Dumnezeu NU CERE!

tot cirpa e!

Conferinta de presa Lacatus :'nu regret ca am jucat cu rezervele pentru ca avem meciuri grele de disputat"

" trebuia sa avem o atitudine MAI superioara"

Tin cu Steaua din 1979...si acesta este unul dintre cei mai penibili antrenori pe care i-a avut Steaua.Nu are nici o treaba cu antrenoratul si acest club nu este poligon de incercari dupa umila mea parere.Este un sclav ordinar al unui cioban nenorocit.

...si in plus are chef de ras cand mie imi vine sa plang...mare pacat! Am ajuns rau de tot fratilor...si cred ca vor veni vremuri si mai grele

vremuri grele vor veni!sa ne ajute Sfintul Petru!si Acea Treime!

Mi-am distrus saptamana. Mi-au distrus saptamana. Faceau jonglerii baietei d-abia iesiti din minorat, aflati pe locul 8 in B, in fata Stelei. Da, exact, in fata Stelei.

Propun sa inchideti topicul asta si toate cele legate de acest meci. Toti scriem la nervi, la impuls.

sa-mi bag ****,mie mi-au distrus seara!e de ajuns?>

Vom lua locul 2 si vom sarbatori UCL-ulu, ca asa suntem. Ca suntem vai si amar!

Nu mai e nimic de zis!

CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!

**** OIERULE,**** ECHIPEI SI CU VOIA VOASTRA,**** SCLAVULUI!!!!!!!!!!M-AM SATURAT!

Total in asentiment cu tine.Afara cioban jegos!

dee14.10.2008 17:50

Dacã nu te intereseazã Cupa, nu te mai prezenta. Dar nu cred cã e vreun club sã nu vrea sã joace în Cupa României. Cel mai rușinos e sã te elimine o echipã fãrã pretenții, cum e Sportul (Vasile Turcu)

gura pacatosului adevar graieste.

c.ronaldo1714.10.2008 17:50

Incercati sa vorbiti civilizat! Toti suntem suparati!

The Flyer14.10.2008 17:53
**** OIERULE,**** ECHIPEI SI CU VOIA VOASTRA,**** SCLAVULUI!!!!!!!!!!M-AM SATURAT!

n-apoi ...draga domnule.....la fel si dumitale ....da ia cu paine , sa nu ti se aplece!

n'apoi o fi la tine in zona!plus ca aveti si probleme cu vederea!ce ar fi sa consultati un oftalmolog?restu,ti-l dau pe privat!

AlexV14.10.2008 17:56

Afara cu Lacatus. Este de un an la Steaua. Nu imi amintesc un singur meci entuziasmant facut de Steaua de la venirea sa. A avut 2 perioade de transferuri la dispozitie ca sa-si faca echipa. Nu are nici o scuza. Daca nu au fost motivati este si vina sa, daca nu au stat bine in teren este vina sa, daca jucatorii nu au valoare este si vina sa (pe multi el i-a adus). In mandatul sau nu am castigat nici un trofeu, am castigat multe meciuri cu echipe slabe la limita, am pierdut pana si eficacitatea buna de la fazele fixe, mostenita de la Oli si Hagi.

Este clar ca de un an de zile nu avem o idee de joc. Cele cateva meciuri bune a auvut la baza ambitia si valoarea catorva jucatori. Nu trebuie sa asteptam iarna pt a trage linie. Lacatus a avut destul timp pt a construi. Eu m-am lamurit care-i este valoarea.

RedScorpyON14.10.2008 17:57

De ce abundati de imbecilism?E adevarat ca ciobanul este o problema a Stelei,poate chiar cea mai mare in general,dar azi,dupa parerea mea,nu are nici cea mai mica picatura de vinovatie!De ce?Pai e simplu...Jucatori ca:Vatca,Ghionea(a gresit flagrant la ambele goluri),Neaga,Plesan,Stancu,Rada sau Golanski(desi nu a jucat rau deloc) sunt platiti cu peste 100000 de euro pe an,deci ei trebuie sa joace fotbal la orice ora din zi si din noapte pt Steaua.Plus ca mi se parea normal sa nu fortezi cu jucatorii importanti din prima echipa pe care ii asteapta saptamani infernale cu meciuri infinit mai importante(Dinamo,rapid,Lyon,fiorentina etc.) intr-un meci cu o echipa de pe locul 9 din Liga a 2-a.Jucatorii mai sus mentionati nu au jucat nu din lipsa de valoare(amintiti-va ce meciuri a facut Rada cu Hagi,Stancu e golgeter,Neaga juca binisor),ci pt ca Simbolul nostru HABAR N"ARE SA ANTRENEZE.Nu are o idee tactica,nu are o schema de joc...NIMIC!L-a facut Falub(un debutant fara experienta) sau cum il cheama pe ala praf,asa ca problema azi a fost iubitul Laca,nu JJ sau altcineva!

Joga Bonito14.10.2008 18:01
Diferentele intre mine si tine sunt:

-vad exact care e problema in clubul nostru: BECALI!

-am rabdare cu antrenorul pana in iarna cand o sa trag linie.

De acord cu tine bodanelu. Restul e can-can.

mihai___slobozia14.10.2008 18:04

Cum ma Sportul Studentesc sa bata Steaua???e incredibil...am uzit rezultatul...eram plecat...am crezut ca e o gluma proasta...ma uit pe net...nu`i gluma...Fotbalistii p**ii sa plece din Ghencea...nu vrei performanta vrei doar bani dute unde vezi cu ochii...sunt satui de bani si prea putin dispusi sa faca performanta...de ce cand e prima de 10 000 Euro isi dau viata si intr`un meci cu o echipa mica...sunt babalai...de ce nu se joaca cu acelasi 11...se odihnesc? de ce sunt platiti...pot juca din 3 in 3 zile...e tiganie mare ce se intampla si nu numai la Steaua,peste tot in Romania..intr`un campionat infect... :steag_cruce_invers: RUSINE RUSINE RUSINE SA VA FIE!!!!!!!!!!!!!!!!! :steag_cruce_invers::thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

fiara714.10.2008 18:06
Diferentele intre mine si tine sunt:

-vad exact care e problema in clubul nostru: BECALI!

-am rabdare cu antrenorul pana in iarna cand o sa trag linie.

Vezi sa nu tragi linia aia la fel cum o trage Mutu!

bodanelu14.10.2008 18:07

@fiara... te-am deranjat cu ceva? linisteste-te!

brada14.10.2008 18:08

RESPECT Gica Hagi !

a plecat nu sa lasat calcat in picioare

pai ma baieti tot ziceati toti ca nu e frumos sa le arati ca la 43 de ani(scuze daca gresesc) ai valoarea mai mare ca ei... pai cum altfel sai educi ma

PAi ma animaleleor luati o gramada de bani vi se da o sansa si va bateti joc de ea ce vreti ma sa jucam cu sanatatea ? aducetiva aminte ca Gigel Coman facea pariu cu Hagi care nimereste poarta de la mijlocu terenului ... cati bani o fi pierdut Gigel ? ...

Laca iubeste prea mult Steaua dasta nu vrea sa pateasca ca Hagi e parerea mea... nu merita asta

sistemul cu 4-2-3-1 e jalnic

MA Laca tu chiar crezi ca orice atacant poate sa joace si varf impins ? joacal frate pe kapetanos nu mai fi sluga ciobanului si bagal pe pedriel Stancu pe cine vrea muschiu tau in spate daca folosesti sistemu asta de rahat da nu mai suprot sa joace Steaua asa ma dispera ma simt umilit de fiecare data

Steaua insemna FORTA acu se chinuie cu mamaligarii din Romania care vin se betoneaza in aparare sa scoata 1 punct...

CioBANE PLEACA DIN Ghencea

Laca tu poti sa ramai daca schimbi sistemu rezervele si atitudinea jucatorilor ;)

BECALI STIE SA O JOACE STIE CA Lacatus NU VA FI NICIODATA INJURAT SI ISI PERMITE SA FACA ECHIPA .

joe2114.10.2008 18:09
Incercati sa vorbiti civilizat! Toti suntem suparati!

Subscriu si eu la ce-ai scris, personal imi cer scuze daca cumva am jignit pe cineva in seara asta...

manu7114.10.2008 18:21

si mie imi este sila....dar ce sa facem??....echipa apartine unui coate goale,lipsit de sentimentul mandriei de simbol...pt el Steaua nu este altceva decat o afacere,nimic mai mult,iubirea lui fata de Steaua este falsa si nu este legata decat de faima pe care a castigato....sa fim realisti fara Steaua era un nimeni,un cioban anonim....nici in visele lui de craciun,nu putea sa vizeseze ca o sa intalneasca atatea persoane importante,in viata lui umila de incult....recunosc sincer ca proverbul romanesc "prost sa fii noroc ca esti" ii vine ca o manusa....despre Steaua II+ceva din I,care a jucat azi cu sportul nu pot spune decat sa le fie rusine,pana una alta sunt platiti sa joace,nu sa mimeze,despre Lacatus in afara de faptul ca indeplineste ordinele,ar trebui sa aiba mandrie de stelist si sa lupte pt orice trofeu pus in joc.....am fost o echipa de blazon, am ajuns o echipa de conjunctura,o echipa capitalista care nu urmareste decat castigul imediat si nu pune in balanta decat sumele in euro,pacat ca spiritul stelist dispare precum a disparut si viteza din jocul echipei(ne aparam si facem tot posibilul sa nu luam gol,de asta avem si probleme in campionat,pt ca nu stim sau nu avem voie sa atacam orbeste cum o faceam in trecut)...iubesc Steaua de vreo 33 de ani,sunt fericit ca am vazut Steaua lui Marcel Raducanu,am vazut campioana europeana,azi vad un cioban si acolitii lui,o echipa care joaca doar pt euroi multi,lipseste valoarea cu desavarsire,spiritul,mandria de club,placerea de face sa tipe un stadion de bucurie........cand ma gandesc cat de jos am ajuns d.p.d.v uman si national imi vine sa fug.....azi ne anunta d-nul Argaseala (ce nume de cojocar ratat are si asta),ca nu-i bai,nu ne intereseaza(se referea la ei),noi avem obiective marete si ne bazam pe 60% din populatie care este stelista,pai mai domnule astia 60% vin din epoca de aur a Stelei nu datorita voua,cata nesimtire e pe voi si la ce obiective abjecte aveti osa ajungeti la 30-40% cat de curand,cei mici(copiii)sunt indragostiti de arta fotbalistica,de lupta,de sacrificiu,de talent, nu de mimarea fotbalistica.....respect pt CFR Cluj care a stiut sa lupte,ce lectie de ambitie fotbalistica....ciobane nu pupi tu mai nimic de la 60%....daca prinzi 5% de la fraierica mare lucru.........intotdeauna Steaua...forzza Steaua fular-campionii

Joga Bonito14.10.2008 18:22
RESPECT Gica Hagi !

a plecat nu sa lasat calcat in picioare

pai ma baieti tot ziceati toti ca nu e frumos sa le arati ca la 43 de ani(scuze daca gresesc) ai valoarea mai mare ca ei...

BECALI STIE SA O JOACE STIE CA Lacatus NU VA FI NICIODATA INJURAT SI ISI PERMITE SA FACA ECHIPA .

Stii cine a adus pe cancerul asta la Steaua? Da, Hagi. Cum si-a facut avere Becali? Inainte de Revolutie era un nimic, fara banii imprumutati de "Rege" sa-si cladeasca "imperiul cu branzeturi". Pupa-l in fund in continuare.

Hagi merita sa fie batjocorit de Becali, nu Laca. Sa deschida ochii acest semi-analfabet, sa vada ce maladie a adus asupra stelistilor!

The Flyer14.10.2008 18:27

bai,joga!nu te inteleg,ce *****meu treaba are Gica cu Steaua actuala?incep sa cred ca tu esti limitata!iar vrei sa punem in discutie momentul 0?al preluarii de catre cioban?ce vrei,sa te injur aici sau pe privat?

bai baiatule,sunt satul de timpeniile debitate pe forumul asta!asta-seara a fosta clar,oierul a dictat si Laca a facut!ce ealtceva mai vrei?!?!?

Fara intepaturi !!!

Adrian14.10.2008 18:29

Revino-ti ba!

Avea ciobanu' bani si inainte de revolutie destui.

Nu l-a adus el la Steaua.Stai tu linistit.Probabil ai uitat de faptul ca Hagi s-a opus veniri oierului la echipa.

Pe el l-au adus paunestii,Piturca si alte jeguri gen hrebenciuc.

Ar trebui sa iti dai singur o palma pt ceea ce ai zis despre Hagi.

Joga Bonito14.10.2008 18:31
bai baiatule,sunt satul de timpeniile debitate pe forumul asta!asta-seara a fosta clar,oierul a dictat si Laca a facut!ce ealtceva mai vrei?!?!?

Culmea, ca tu esti individul limitat. Refuzi sa intelegi ca oricine ar fi fost antrenor acum la Steaua era bagat intr-o situatie asemanatoare. Iar mie imi e groaza de viitorul Stelei, bai baiatule.

Ca si o ironie, acum ii inteleg 100% pe fsoica, vanfootball si alti stelisti dedicati care si-au pierdut interesul pt aceasta echipa minunata din cauza unui cretin. La fel cum s-au pierdut toate gloriile Stelei, intr-un trecut negru si irecuperabil.

sabin130714.10.2008 18:31
Omul este suparat si crede ca Lacatus nu are demnitate in fata ciobanului si nu a tratat cupa cu seriozitate, ati vazut CFR-ul si Dinamo?Pe noi ne doare faptul ca datorita unui incult ajungem sa dam cu tifla unei competitii in care nu prea ne statea nimeni in fata...

Pe care antrenor il vezi tu cu ¨demnitate¨ pe banca Stelei atat timp cat e becali?

mikutu14.10.2008 18:35
Revino-ti ba!

Avea ciobanu' bani si inainte de revolutie destui.

Nu l-a adus el la Steaua.Stai tu linistit.Probabil ai uitat de faptul ca Hagi s-a opus veniri oierului la echipa.

Pe el l-au adus paunestii,Piturca si alte jeguri gen hrebenciuc.

Ar trebui sa iti dai singur o palma pt ceea ce ai zis despre Hagi.

pai voi inseamna ca ar trebui sa stati cateva zile pline sa va dati palme , pentru cum va bateti joc de Lacatus!

n-apoi ...draga domnule.....la fel si dumitale ....da ia cu paine , sa nu ti se aplece!

n'apoi o fi la tine in zona!plus ca aveti si probleme cu vederea!ce ar fi sa consultati un oftalmolog?restu,ti-l dau pe privat!

da-ti tie personal ...restul!

Fane14.10.2008 18:40

@ALL

Cererile in casatorie si prieteniile sa cer pe PM.

Fiti on topic si incercati sa nu va mai intepati intre voi.

Nu are rost !

mikutu14.10.2008 18:46
Mah baieti cancerul se numeste becali dar stiti ca de cancer mori incet...insa buba mare e Lacatus si de asta se moare instant!!! Va jur ca nu am vrut sa scriu nimic de rau de alenatore supremo insa chiar ma termina asta si mai multe nu!!!!! Bah nene,esti praf,DOVEDIT, pleaca si lasa-ne pe noi cu ciobanul sa ne razboim ca nu am vrea sa iti strici imaginea de simbol!!!!

era un sfat

care noi? care ne razboim? hai ma....ne uitam la filme cu van damme? justitiarii care apara oraselul de la demolare?...ma faci sa rad! cand a fost umilit Hagi , am cerut aici pe forum , sa fie organizata de catre AISS , o demonstratie impotriva .......

mi s-a raspuns ca nu se poate! CLAR ! ce razboi vrei sa faci tu ... don quijote al secolului 21 ? hai..sa nu fim penibili mai mult decat trebuie... tu continua sa-l injuri pe Lacatus , impreuna cu ai tai....eu sa incerc sa-l sustin , impreuna cu ai mei....dar hai sa lasam vedetismele astea!

lorry love steaua14.10.2008 18:46

nici mie nu imi vien s acred.....:-l..sunt dezamagita:\cu toate ca s-a vazut casteaua e mai buna....degeaba dac anul or fost instare sa bata sportu:((...=((........chiar am ramas fara cuvinte.sunt foarte dezamagita....=(( :noexpression:

Dezamagirea mare este ca nu prea le ai cu gramatica.

brada14.10.2008 18:52

lo fi adus Hagi da nu Hagi ia adus bani ciobanu avea bani dinainte

IDEEA E CA OMU ALA NU SA LASAT CALCA IN PICIOARE dasta il pup in cur are demintate

raman la parerea ca Laca iubeste Steaua prea mult incat sa se lasa batjocorit de cioban asa ...

vreau sa vina Dan Petrescu parerea mea nu va fi calcat niciodata in picioare de cioban nu va avea tupeu sai spuna echipa pentru ca altfel va pleca... CIOBANE LASANE dar ma gandesc insa oare daca pleaca cine va veni in locu lui?

sabin130714.10.2008 18:57
Bah nene,esti praf,DOVEDIT, pleaca si lasa-ne pe noi cu ciobanul sa ne razboim ca nu am vrea sa iti strici imaginea de simbol!!!!

era un sfat

Sfat cui?

Ne razboim a draqu.

-------------

Bun ca sunteti corecti ¨la sange¨ cu Lacatus pe forum, ca inafara lui vis-a-vis de becali nu e nevoie.

Dar noi suntem onesti, orgoliosi, neprihaniti.

De cata ipocrizie este nevoie ca sa fie atatea pararei vehemente pe forumul asta si inafara lui sa nu ¨se simta¨ nimic?

Cum sa vorbiti atat despre orgoliu, onoare cand noi de ani de zile suntem umiliti fara incetare de becali? De ce va simtiti asa ¨curati¨ ca sa cereti ¨curatenie¨ si altora?

Dupa voi a dovedi ca esti onorabil inseamna sa-ti dai demisia. Atunci de ce nu va deziceti si de Steaua cu tot, doar spiritul vostru rosu-albastru nu va permite sa inghititi mizeriile ciobanului. fsoica macar a fost sincer, si ¨si-a dat demisia¨.

Cine se stie curat sa arunce primul piatra!

Protasov14.10.2008 19:00
De ce abundati de imbecilism?E adevarat ca ciobanul este o problema a Stelei,poate chiar cea mai mare in general,dar azi,dupa parerea mea,nu are nici cea mai mica picatura de vinovatie!De ce?Pai e simplu...Jucatori ca:Vatca,Ghionea(a gresit flagrant la ambele goluri),Neaga,Plesan,Stancu,Rada sau Golanski(desi nu a jucat rau deloc) sunt platiti cu peste 100000 de euro pe an,deci ei trebuie sa joace fotbal la orice ora din zi si din noapte pt Steaua.Plus ca mi se parea normal sa nu fortezi cu jucatorii importanti din prima echipa pe care ii asteapta saptamani infernale cu meciuri infinit mai importante(Dinamo,rapid,Lyon,fiorentina etc.) intr-un meci cu o echipa de pe locul 9 din Liga a 2-a.Jucatorii mai sus mentionati nu au jucat nu din lipsa de valoare(amintiti-va ce meciuri a facut Rada cu Hagi,Stancu e golgeter,Neaga juca binisor),ci pt ca Simbolul nostru HABAR N"ARE SA ANTRENEZE.Nu are o idee tactica,nu are o schema de joc...NIMIC!L-a facut Falub(un debutant fara experienta) sau cum il cheama pe ala praf,asa ca problema azi a fost iubitul Laca,nu JJ sau altcineva!

Cum sa nu aiba? Haideti, fiti seriosi cine credeti ca a decis transferurile vara asta? Adi Ilie? Lacatus?

Oameni buni, raspunsul este unul singur: verii Pusca! Trei, Doamne si toti trei!

Ni se tot trambiteaza de catre Becali si prozelitii lui dintre care multi chiar aici pe forum cum ca avem lot. Unde se afla acest lot? Ar trebui sa avem o echipa pt CL si una pt campionat si cupa. Sunt 32 de jucatori. Ii luam unul cate unul? Mai este necesar? Ati vazut meciul din seara asta? Unde sunt acei jucatori?

Lacatus nu are nici o vina. Raman ferm pe ideea ca este cel mai bun antrenor posibil in astfel de situatii. Primul argument este insasi faptul ca nu are jucatori de valoare in lot, asta este evident nimeni nu mai poate contesta!

Daca vreti o echipa curata, daca vreti sa aflati care e valoarea lui Lacatus ca antrenor, goniti australopitecul din loja si pe cei doi veri oligrofeni si dinamovisti. Va insotesc cu placere! Facem banere, cautam rime, strigam. E numai vina noastra pt ce se intampla. Nimeni nu spune nimic.

Sa ne fie clar:cine sustine ca asta-i lot de fotbalisti(doar trei au talent cu adevarat: Goian, Dayro si Zapata cateva promisiuni fara acoperire deocamdata :Szekely, Ochirosii, Stancu), ori este furat de imaginea unor nume exotice ( investitiile capcaunului) ori este platit de Becali sa arunce astfel de balubenii aici sau pe alte mijloace media unde se mai poate comenta.

«15678911»