nu avem echipanu avem valoare
nu avem antrenor
nu avem onoare
cum,tati,nu avem?avem un simbol!un fost jucator aservit oierului!imi vine sa-mi bag p....u......l.....a!....
cine suntem noi ?
Steaua Pipera , nicidecum recordmena titlurilor in cupa Romaniei
nu imi pasa de multa vreme, dar e amuzant sa vezi atatia suporteri punand suflet pentru afacerea unui agramat incult si nesimtit din pipera, afacere din care niciodata nu are nimeni in afara lui nimic de castigat.
da,tati,asta suntem!pipera,sa ne fie de bine!ne conduce un dobitoc si noi suntem fericiti!sa fie la noi acolo!
iar incepe circul...
mai terminati cu acuzele tembele... macar criticati la obiect si cu argumente solide fara sa aruncati aiurea cu vorbe de pustani frustrati...
**** tu esti tembel!ce ar fi sa te duci in ****si sa ne lasi?si sa-mi bag **** in admini daca cenzureaza mesajul!m-am saturat de lingai!
incet incet ne umplem de penibil mai ceva ca Dinamo. daca ei au in palmares 17 nentori, pescarii islandezi, etc, noi avem rapid II, Sportul Studentesc...corect,aia se fac de ***** afara,noi in romanica!
nu stiu ce simteau jucatorii din teren, umiliti fotbalistic de o divizionara B. ma intreb oare ce e in sufletul lui Lacatus.
jucatorii nu simteau nimic,Laca nu simtea nimic,ordinul oierului e ordin!Dumnezeu cu mila!!!
mie unul mi-e din nou sila si tare as vrea sa ii fac un fratior mai destept lui Gigi Becali...
eu nu vreau sa-i fac un fratior,vreau sa creez un om care sa-l omoare pe oier!poate reusesc!
Ghionea altadata un exemplu de seriozitate, astazi zici ca a vandut meciul. nici daca era asa nu cred ca ii ieseau asa de bine ambele goluri!
un dobitoc in meciul asta,'tu'l in cur pe ma-sa!
Argãsealã: "Nu e o tragedie cã ne-a eliminat Sportul"pai,dupa mintea cretinului asta nu e tragedie decit atunci cind pica un avion!Vali,sa dea Domnul sa pice acel avion cind eti tu in el si-l pupi pe oier in cur!
Du-te si omoara-te singur pana nu te omoara propia ta prostie bai " conducatorule "
am inceput sa-mi fie rusine ca l-am strigat pe Lacatus sa vina la salutisi pierde omul din respectul nostru daca continua sa fie carpa ca antrenor
da,bai,Laca er cirpa!
de ce nu i-ati cerut sa plece? ''lasa-ne...lasa-ne'''... nu ati avut tupeu ? va e teama de o carpa? vai de voi! sincer... incep sa-mi doresc sa plece Lacatus , NU ARE CU CINE!!!!!!!!!DACA NU ARE... NU ARE......DE UNDE NU E NICI Dumnezeu NU CERE!
tot cirpa e!
Conferinta de presa Lacatus :'nu regret ca am jucat cu rezervele pentru ca avem meciuri grele de disputat"" trebuia sa avem o atitudine MAI superioara"
Tin cu Steaua din 1979...si acesta este unul dintre cei mai penibili antrenori pe care i-a avut Steaua.Nu are nici o treaba cu antrenoratul si acest club nu este poligon de incercari dupa umila mea parere.Este un sclav ordinar al unui cioban nenorocit.
...si in plus are chef de ras cand mie imi vine sa plang...mare pacat! Am ajuns rau de tot fratilor...si cred ca vor veni vremuri si mai grele
vremuri grele vor veni!sa ne ajute Sfintul Petru!si Acea Treime!
Mi-am distrus saptamana. Mi-au distrus saptamana. Faceau jonglerii baietei d-abia iesiti din minorat, aflati pe locul 8 in B, in fata Stelei. Da, exact, in fata Stelei.Propun sa inchideti topicul asta si toate cele legate de acest meci. Toti scriem la nervi, la impuls.
sa-mi bag ****,mie mi-au distrus seara!e de ajuns?>
Vom lua locul 2 si vom sarbatori UCL-ulu, ca asa suntem. Ca suntem vai si amar!
Nu mai e nimic de zis!
CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!
**** OIERULE,**** ECHIPEI SI CU VOIA VOASTRA,**** SCLAVULUI!!!!!!!!!!M-AM SATURAT!
Total in asentiment cu tine.Afara cioban jegos!