FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sportul - Steaua 2 - 0

«167891011»
MoWeed14.10.2008 19:00
Mah baieti cancerul se numeste becali dar stiti ca de cancer mori incet...insa buba mare e Lacatus si de asta se moare instant!!! Va jur ca nu am vrut sa scriu nimic de rau de alenatore supremo insa chiar ma termina asta si mai multe nu!!!!! Bah nene,esti praf,DOVEDIT, pleaca si lasa-ne pe noi cu ciobanul sa ne razboim ca nu am vrea sa iti strici imaginea de simbol!!!!

era un sfat

Si acest razboi in ce consta?

Joga Bonito14.10.2008 19:04
Mah baieti cancerul se numeste becali dar stiti ca de cancer mori incet...insa buba mare e Lacatus si de asta se moare instant!!!

Pritene, te tai la mana si te vindeci in 3 zile, pierzi un campionat il castigi la anul sau peste 100 ani, ai cancer la vreun organ vital te cureti in 6 luni. La fel si cu Steaua, sub obladuirea ciobanului se indreapta spre moarte.

steaua_gloria14.10.2008 19:04

Ultima echipa din Romania ! MA *** PE CONDUCEREA Stelei !!

LIMBAJU`

Protasov14.10.2008 19:08
lo fi adus Hagi da nu Hagi ia adus bani ciobanu avea bani dinainte

IDEEA E CA OMU ALA NU SA LASAT CALCA IN PICIOARE dasta il pup in cur are demintate

raman la parerea ca Laca iubeste Steaua prea mult incat sa se lasa batjocorit de cioban asa ...

vreau sa vina Dan Petrescu parerea mea nu va fi calcat niciodata in picioare de cioban nu va avea tupeu sai spuna echipa pentru ca altfel va pleca... CIOBANE LASANE dar ma gandesc insa oare daca pleaca cine va veni in locu lui?

Ha! Aceasi poveste!

Nu trebuie sa repet, Steaua este o marca care produce bani numai cand ii pronunti numele. Nu avem nevoie de investitiile acestui tembel. Ar fi foarte multi fericiti sa poata investi in imagine cumparand clubul. Asta este cea mai adanca naivitate, auzi, cine vine? Asa suntem noi oropsiti, ne-am pricopsit cu linge-blide asta, si acum chipurile nu are cine sa-i ia locul.

Nu fii copil!

ssilviu_1914.10.2008 19:11

Va zic ceva cat se poate de serios:HAIDETI sa facem ceva!!!!chiar nu mai suport!!!!sa-l dam afara pe cioban!!!sunt satul!!!!cate umilinte mai trebuie sa suportam.....NU MAI POT!!!!a ajuns sa rada "muc cel mic" de noi!suntem de rasul lumii!!!sa luam atitudine!!!sa-l alungam din Templu pe nenorocit!!!Jiji sa-ti dam la m.uie!!!!

MoWeed14.10.2008 19:11
Ha! Aceasi poveste!

Nu trebuie sa repet, Steaua este o marca care produce bani numai cand ii pronunti numele. Nu avem nevoie de investitiile acestui tembel. Ar fi foarte multi fericiti sa poata investi in imagine cumparand clubul. Asta este cea mai adanca naivitate, auzi, cine vine? Asa suntem noi oropsiti, ne-am pricopsit cu linge-blide asta, si acum chipurile nu are cine sa-i ia locul.

Nu fii copil!

Daca pleaca oierul; se gasesc alti 10 care, desi poate ca nu au banii lui, au o idee despre cum sa conduca un club de fotbal si o afacere de succes

bodanelu14.10.2008 19:12
Cum sa nu aiba? Haideti, fiti seriosi cine credeti ca a decis transferurile vara asta? Adi Ilie? Lacatus?

Oameni buni, raspunsul este unul singur: verii Pusca! Trei, Doamne si toti trei!

Ni se tot trambiteaza de catre Becali si prozelitii lui dintre care multi chiar aici pe forum cum ca avem lot. Unde se afla acest lot? Ar trebui sa avem o echipa pt CL si una pt campionat si cupa. Sunt 32 de jucatori. Ii luam unul cate unul? Mai este necesar? Ati vazut meciul din seara asta? Unde sunt acei jucatori?

Lacatus nu are nici o vina. Raman ferm pe ideea ca este cel mai bun antrenor posibil in astfel de situatii. Primul argument este insasi faptul ca nu are jucatori de valoare in lot, asta este evident nimeni nu mai poate contesta!

Daca vreti o echipa curata, daca vreti sa aflati care e valoarea lui Lacatus ca antrenor, goniti australopitecul din loja si pe cei doi veri oligrofeni si dinamovisti. Va insotesc cu placere! Facem banere, cautam rime, strigam. E numai vina noastra pt ce se intampla. Nimeni nu spune nimic.

Sa ne fie clar:cine sustine ca asta-i lot de fotbalisti(doar trei au talent cu adevarat: Goian, Dayro si Zapata cateva promisiuni fara acoperire deocamdata :Szekely, Ochirosii, Stancu), ori este furat de imaginea unor nume exotice ( investitiile capcaunului) ori este platit de Becali sa arunce astfel de balubenii aici sau pe alte mijloace media unde se mai poate comenta.

Bravo!

Azazello14.10.2008 19:22

Ochi de suporter

Steaua -Sportul a fost un meci foarte slab, cu un rezultat rușinos. Voi încerca sa analizez prestația jucãtorilor fãrã a avea pretenția ca sunt un fin cunoscãtor sau un mare tactician. Voi spune exact ce am vãzut prin ochii suporterului care sunt:

Am jucat azi cu echipa a doua cu inserții de la a treia dar și de la prima (Golanski). Rezervele au arãtat de ce au acest statut iar tinerii de ce nu reușesc sa facã marele pas.

Vatca - nu si-a depãșit condiția de portar de mana a treia. Venit ca mare speranța, a dezamãgit din nou. O mare parte din vina de la golul doi o împarte cu Ghionea. Cred ca ar trebui transferat.

Golanski - S-a mișcat bine dar se vede lipsa de jocuri din ultima vreme. Când își va intra în mana ne va fi de mare folos. Sper sa nu fi recidivat accidentarea.

Ghionea - Blazat. Greșeli la ambele goluri. S-a vãzut lipsa de motivație dar vina o poarta alții nu el pentru asta. Cu siguranta va juca altceva cu Galațiul.

Rada - Fara determinare și în contra timp. Ar fi trebuit sa rupã pãmântul ca sa arate ca merita sa intre în atenția lui Laca și pe viitor. Nu a fãcut-o. Pãcat, talent are.

Baciu - Sârguincios dar atât. O eterna rezerva cuminte. Pãcat de centrarea buna la Stancu.

Filip - Pana la jocul de azi mulți dintre userii acestui site îl criticau pe Lãcãtuș pentru ca nu da credit tinerilor. Azi a fãcut-o, momentul fiind unul oportun. Din nefericire fãrã succes pentru ca aceștia nu au arãtat nimic. Sper sa ma înșel dar la prima impresie Filip mi s-a pãrut un jucãtor comun. Ii doresc succes și dacã are valoare sa o arate la urmãtoarea șansa.

A. Ionescu - Mult talentatul și comentatul Ionescu a caut un meci slãbuț deși a dat impresia la început ca e destul de conectat. E o vorba care spune - mai e mult pana departe - si departe pare chiar și banca de rezerve.

Ochirosii - A jucat puțin și în puținul asta prost. Nu i-am vãzut motivația de a se impune. Talentul nu ajunge.

Tiago - Un jucãtor bun dar limitat. Nici el nu a avut atitudine de profesionist. Sange latin - ce sa-i faci...E o opțiune pentru banca.

Pleșan - La experiența și valoarea pe care se presupune ca o are ar fi trebuit sa tragã echipa dupã el. Nu a mișcat în front fiind una din marile mele dezamãgiri. Are circumstanța cã vine dupã o serie de accidentari dar parca am vrea mai mult de la un nume ca el. Bãiatul asta îmi amintește într-un fel de Radu Niculescu...Trezește-te Pleșane !

Vlad Rusu - aceeași situație ca și în cazul lui Filip, cu mențiunea ca a jucat mai puțin. Însa când vezi ca jucãtori cu cota sunt atât de blazați, ce sa mai faci ?

Neaga - O umbra a celui care era odatã. Nu pot sa înțeleg ce se întâmpla cu el. A avut mai multe șanse și nu a profitat. Poate ca ar fi mai bine sa plece. Îmi e dor de vechiul Rica Neaga dar asta seara a fost Plesan 2. Ar fi trebui sã tragã echipa dupã el, sa fie un exemplu...

Stancu - A vrut dar i-au ieșit puține. A ratat doua situații mari: una in prima repriza despre care eu zic ca ne-ar fi asigurat calificarea dacã intra iar una spre final care ne-ar fi readus în meci. E un jucãtor de real talent și a avut puține mingi. Mai multa ambiție și concentrare îl vor face mare.

Lãcãtuș - Destul de blazat...parca uimit de neputința jucãtorilor sãi. Un plus pentru ca a încercat tinerii. Un minus mãricel pentru ca și-a lãsat echipa nemontata. Are o parte de vina la esec. Probabil ca face distincția clara intre obiectivele și prioritãțile trasate de conducere (nimãnui nu-i pal)iar cupa nu este nici anul asta spre nefericirea noastrã una din ele. Daca ar fi folosit echipa mare ne-am fi calificat fãrã probleme. A încercat varianta asta și dacã ne calificam am fi avut parte la fiecare meci de echipe experimentale. Continui sa-i acord sprijinul meu. Cel puțin pana la iarna.

Concluzionând, cu toții suntem triști dar nu trebuie sa facem un capãt de țarã din eșecul asta. Sã sperãm cã eliberarea calendarului va fi una de bun augur pentru câștigarea titlului și pentru o calificare in primara europeana.

Cupa e un trofeu care ne lipsește, dar sa fim realiști este cel mai slab trofeu intern de dupã 89. Veti spune ca un trofeu este totuși un trofeu...și în mare sunt de acord. Titlul este însa și mai mare și mai important pentru ca marile batalii sunt în Europa.

Tot ceea ce nu te omoarã te face mai puternic.

Lupta Steaua ! Lupta Laca !

piturca200214.10.2008 19:26
si mie imi este sila....dar ce sa facem??....echipa apartine unui coate goale,lipsit de sentimentul mandriei de simbol...pt el Steaua nu este altceva decat o afacere,nimic mai mult,iubirea lui fata de Steaua este falsa si nu este legata decat de faima pe care a castigato....sa fim realisti fara Steaua era un nimeni,un cioban anonim....nici in visele lui de craciun,nu putea sa vizeseze ca o sa intalneasca atatea persoane importante,in viata lui umila de incult....recunosc sincer ca proverbul romanesc "prost sa fii noroc ca esti" ii vine ca o manusa....despre Steaua II+ceva din I,care a jucat azi cu sportul nu pot spune decat sa le fie rusine,pana una alta sunt platiti sa joace,nu sa mimeze,despre Lacatus in afara de faptul ca indeplineste ordinele,ar trebui sa aiba mandrie de stelist si sa lupte pt orice trofeu pus in joc.....am fost o echipa de blazon, am ajuns o echipa de conjunctura,o echipa capitalista care nu urmareste decat castigul imediat si nu pune in balanta decat sumele in euro,pacat ca spiritul stelist dispare precum a disparut si viteza din jocul echipei(ne aparam si facem tot posibilul sa nu luam gol,de asta avem si probleme in campionat,pt ca nu stim sau nu avem voie sa atacam orbeste cum o faceam in trecut)...iubesc Steaua de vreo 33 de ani,sunt fericit ca am vazut Steaua lui Marcel Raducanu,am vazut campioana europeana,azi vad un cioban si acolitii lui,o echipa care joaca doar pt euroi multi,lipseste valoarea cu desavarsire,spiritul,mandria de club,placerea de face sa tipe un stadion de bucurie........cand ma gandesc cat de jos am ajuns d.p.d.v uman si national imi vine sa fug.....azi ne anunta d-nul Argaseala (ce nume de cojocar ratat are si asta),ca nu-i bai,nu ne intereseaza(se referea la ei),noi avem obiective marete si ne bazam pe 60% din populatie care este stelista,pai mai domnule astia 60% vin din epoca de aur a Stelei nu datorita voua,cata nesimtire e pe voi si la ce obiective abjecte aveti osa ajungeti la 30-40% cat de curand,cei mici(copiii)sunt indragostiti de arta fotbalistica,de lupta,de sacrificiu,de talent, nu de mimarea fotbalistica.....respect pt CFR Cluj care a stiut sa lupte,ce lectie de ambitie fotbalistica....ciobane nu pupi tu mai nimic de la 60%....daca prinzi 5% de la fraierica mare lucru.........intotdeauna Steaua...forzza Steaua fular-campionii

nu avem nevoie de 60% din populatie sau de alte fabulatii , nu avem nevoie de suporteri de conjunctura , mai bine doua peluze pline de ultrasi adevarati care sa ofere o incurajare fantastica a echipei asa ca lasa-ti fabulatiile cu numar suporterilor stelisti din tara si de cum scade sau creste acest numar , cupa campionilor ramane unica ,jocul de la sevillia va ramane unic , suntem echipa cea mai mare si cu cea mai puternica traditie din estul europei la care viseaza pana si unii jucatori straini

Joga Bonito14.10.2008 19:28

@Azazello

Bravo si tie! E un articol cumpatat care ar merita pus pe prima pagina.

MoWeed14.10.2008 19:35
Tot ceea ce nu te omoarã te face mai puternic.

Din pacate nu vom invata nimic din rezultatul asta mediocru; cum nu am invatat nici din infrangerile rusinoase cu U Cluj sau Rapid 2...

immortal198514.10.2008 19:36

ce naibii sa mai zici....mereu mereu la fel in cupa ce sa mai zici ????....cea mai buna cantare la meci si tot ce se poate spune despre acest meci "JUCATI FOTBAL" rezerve platite cu cat iau altii in nu stiu cati ani de munca :)) penibili ...pacat ca Steaua nu inseamna si pt voi ce inseamna pt noi :(

AmuntBoy14.10.2008 20:03

oricum in asemenea ritm cu OL de marti, maxim vor fi 15 mii de incsi

probabil cine vrea neaparat sa vada meciul (daca vom scapa cu 2 goluri) sa se duca inainte de incepere pe la stadion si va lua bilet la juma de pret

iar isi va lua zoofilul de oi teapa in Liga

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE14.10.2008 20:05

CUPA ERA COMPETITIA IN CARE Steaua JUCA NUMAI PENTRU SUPOTERI SI S-A VAZUT CA JUCATORII JOACA LA Steaua NUMAI PENTRU BANI.

Azazello14.10.2008 20:06
@Azazello

Bravo si tie! E un articol cumpatat care ar merita pus pe prima pagina.

Mulțumesc pentru aprecieri Joga. Ma bucur ca exista si oameni realiști care sa punã în balanța lucrurile. Daca va fi pus sau nu pe prima pagina vor decide redactorii. Într-adevãr un mesaj de cumpãtare am vrut sa trimit prin acest articol.

Numai bine.

Adrian14.10.2008 20:14

Azazello

Frate, am inteles ca numele tau vine de la un vechi demon Biblic(Azazel) si deci incerci sa iti aperi Fiara dar chiar nu ai dreptate.

Cati au gresit azi?

Doar 2: Baciu si Ghionea(la amandoua golurile).

Restul au fost cuminti.Au jucat dupa cum au fost pusi sa joace.

Pedriel venea pana la mijloc sa ia mingi,Stancu incerca sa fie playmaker,Neaga s-a zbatut pe banda desi nu are nici o treaba acolo iar Ionescu tot venea in centru din reflex.Jucatorii sunt debusolati.Nu stiu sa stea pe teren.

Vina apararii e doar la golurile luate.Nu la intreg jocul prost.

Jocul e prost pt ca sistemul e prost.

Plesan si Tiago stateau ca prostii in aparare in loc sa urce in atac.De ce?

De ce a asteptat Plesan sa dea aia gol ca sa urce in careu?

De la mijloc in sus a fost haos!

HAOS!

Nici o idee de joc.Doar mingi pe sus.Mingi lungi.

Mingea era pe jos doar cand jucatorii incercau driblinguri sau alte prostii inutile.

Joci 4-2-3-1 cu o echipa ca sportul?

Joci cu un atacant cu o echipa ca sportul?ALO!!!

Bine ca dati vina pe jucatori.E vina lui Neaga sau a lui Ionescu ca sunt pusi sa are benzi.

E vina lui Plesan ca nu i se da libertate de miscare desi toata lumea cere cu insistenta un PLAYMAKER.

E vina lui Tiago ca a venit din Portugalia mijlocas ofensiv si aici joaca la inchidere.

E vina tuturor, doar Laca e curat.

Laca e un mare antrenor si, daca ar avea un lot ca cel al lui Real, ar face minuni!

Azazello, aici nu are nici un demon putere.Daca te uiti la Steaua de pe acest site vei vedea ca are 5 colturi.

Melku14.10.2008 20:19

Eu unul nu am vazut meciul dar e o harababura asa de mare in ideile tactice ale lui Laca incat dupa ce am citit echipa pe net, jur ca nu mi-am dat seama care unde joaca, nici acum nu stiu sigur :))

Protasov14.10.2008 20:46

@Adrian, esti caraghios, iarta-ma ca spun.

Nu cred ca lui Lacatus i-ar trebui un lot ca al Realului.

Doua lucruri ii trebuie- sa fie lasat in pace si un lot macar pe masura contracandidatei la titlu daca numai asta ne intereseaza.

Pentru ca tu trebuie sa stii mai bine ce vor baietii din conducere, nu? Ne-am calificat in CL dar aceasta competitie nu ne intereseaza, Cupa Romaniei cu atat mai putin. Ce ne intereseaza pe noi, atunci?

Intelege, suntem suporteri nu vrem doar sa vedem cum o gluma de om se joaca cu interesele pe la federatie, comisia de arbitrii, terte cluburi samd pt ca apoi sa vina sa ne spuna ca este mai puternic decat Borcea sau Muresan. Locul 2 in campionat obtinut cu Becali in rolul principal nu ne intereseaza.Acest spectacol o fi bun pentru presa, altfel este jalnic si te invitam pe tine sa-l urmaresti cu pasiune. Noi vrem sa vedem fotbal, nu ne intereseaza declaratiile si exhibitiile animalului ala.

Il iei in ras pe Azazello facand trimitere la Azazel.

Poate ca omul este crestin si il judeci de pomana.

Chiar si asa in acest caz probabil esti Ioan si nu Adrian pentru ca doar acela este cel care "striga in pustie".

Adrian14.10.2008 20:51

Protasov

Incep sa se auda tot mai multe voci in pustietate.In curand se vor auzi mult mai multe si mult mai tare.Stai tu linistit.

Daca Lacatus nu are nici acum un lot bun si daca nu a avut tot timpul din lume in astea 12 luni de cand e aici sa isi faca echipa atunci...atunci nici nu mai stiu ce sa zic.

Pe mine nu ma intereseaza ce vor baietii din conducere.

Pe mine ma intereseaza ce vor baietii din peluza.

Si baietii aia din peluza au zis astazi ca vor Cupa.Clar si pe intelesul tuturor!

Melku14.10.2008 21:00

Protasov

Cine l-a deranjat pe Lacatus? De deranjat ce e am pierdut puncte cu Otopeni cu TITULARII?

piemont14.10.2008 21:10

Lacatus e ca Hagi..f bun ca jucator..dar haina de antrenor ii este prea mare

M-am saturat de acest sistem/tactica cu mingi pe sus..m-am saturat sa vad jucatori care joaca pe alte posturi decat cele pe care s-au consacrat...in curand Lacatus va juca cu Radoi portar si Cernea coordonator.

Nu avem scuze ca am jucat cu rezervele..acestea sunt Plesan..Neaga..Rada..Golanski..jucatori care odata au cochetat cu nationala..

Nu avem viteza..motivatie..ambitie..nu am vazut 2 pase odensive consecutive..nu am vazut pressing..ci doar vedetisme.

stiu ca multi ma vor acuza..dar il consider pe Lacatus principal vinovat..una ca nu are boashe si ascult de tot ce ii zice oierul si alta ca nu stie sa-si motiveze jucatorii

Am fost la meciul cu Munchen si cand am vazut ca ne bagam cu curul in poarta din secunda 1imi imi venea sa intru cu capul in pamant...daca si cu Lyon facem la fel..putem pleca acasa cu totii..nu vreau sa mai vad acest joc fara cap al Stelei..

Anyway..Steaua..a fost invinsa de locul 9 din Liga 2..asta ramane in istorie

O seara buna tuturor

Forza Steaua...mi-e dor de Steaua..mi-e dor de Steaua

Protasov14.10.2008 21:14

@Adrian

Hai sa vedem. Asadar Lacatus a ales acest lot "bun" asa cum il numesti tu. Acum, dupa toate investitiile facute echipa nu merge pt ca acelasi Lacatus care a avut inspiratie extrema in alegerea jucatorilor nu stie sa faca o echipa din el si dezamageste pe toata lumea. In primul rand finantatorul care a platit si apoi pe noi suporterii care asteptam mai mult.

E abracadabrand scenariul asta, nu crezi? Stim toti ca nu Lcatus a ales jucatorii, el a declarat in mai multe randuri, a cerut acoperirea unor posturi. Probabil singurul cerut cu insistenta de Lacatus a fost Ogararu.

Al doilea motiv este binecunoscut, Lacatus nu este lasat sa isi faca meseria acolo. Daca accepta un compromis il accepta pt ca echipa sa joace pe cat posibil fotbal si nu ce viseaza Becali noptile de sanziene. Cu alte cuvinte sta acolo ca sa indrepte atat cat se poate busuiocul. Pt asta isi pune numele si cariera la indoiala. Este jalnic cum unii au puterea sa judece un astfel de om. Probabil faceti asta numai sub imperiul anonimatului.

Daca ai o cauza trebuie sa existe si efectul. Cauza este Becali, efectele sunt toate celelalte - includem aici lotul slab si situatia lui Lacatus.

Chiar crezi sincer ca indepartandu-l pe Lacatus( lucrul asta este foarte usor de obtinut, cred ca la prima scandare pleaca singur), echipa asta o sa faca performanta?

stelist24/2414.10.2008 21:16

e timpul de o schimbare...

Adrian14.10.2008 21:48

Protasove, mai lasa-ma cu scuzele astea.

Ca nu e lasat sa isi faca treaba...bu hu.

Da' ce barbat e Lacatus daca accepta sa fie argat la cioban?

Nu avem nevoie de un sclav.Avem nevoie de un antrenor.

dr.adrian914.10.2008 21:54
e timpul de o schimbare...

pai da si o solutie daca te tot bagi in seama ca musca in lapte ... sa nu folosesc alta expresie.

iti spun Lacatus DISPARI !!!!

«167891011»