Bun! Vad ca se discuta foarte multe despre jucatorii Stelei de la echipa a 2a si in special despre cei tineri.
Incep cu Filip, fundasul stanga. S-a vazut clar aseara ca nu poate juca in Liga 1, dar mai ales la Steaua. Inca e tanar, cred ca ar trebui sa ramana la Steaua 2 si sa se lupte la promovare. Ajungem la Ochirosii. Eu sincer, la acest jucator nu vad nimic. A fost bagat aseara in final, primeamingea, se ducea cu ea pana in coltul terenului si de acolo o arunca spre cealalta parte a gazonului. Il vad tot timpul agitat, nu imi pare a fi deloc lucid cand este cu mingea la picior si sta mereu cu capul in pamant. Si am mai observat la el ca e foarte slab la preluari, si nu doar in meciul de ieri. Daca sunteti atenti cand joaca Ochirosii, el are o problema foarte mare cand ii vine mingea puternic, nu reuseste sa o controleze. In fine, Andrei Ionescu. Pare un jucator foarte bun, poate cel mai promitator de la Steaua 2, sper ca de acum sa ajunga si in prima echipa. A jucat destul de bine aseara cat a jucat. Vlad Rusu, se spune ca este un pivot adevarat. A jucat mult prea putin aseara, nu imi pot da cu parerea.
Cu parere de rau, dar daca acestia sunt cei mai promitatori jucatori de la echipa a 2a, nu prea vad un viitor cu 11 stelisti in teren.