FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sportul - Steaua 2 - 0

«1891011»
Marius15.10.2008 08:08
[

Dar ce voiai de la Filip?Sa dea vreo 3 goluri si o pasa de gol?

Ce putea sa faca Rusu in alea 9 minute cat a jucat?

Dar Ochirosii?

Ionescu, mijlocas central, a jucat mijlocas stanga.

Ce voiai de la el?

De la toti vroiam sa arate o valoare superioara unor juctori care activeaza in B. Ca sa nu mai vorbim de "vedetele" noastre. Nu degeaba-i vedem la echipa a doua pe unii.

Jumatate din jucatorii aia care activeaza in B, acum 2 ani au terminat pe 4, fiind lideri in Liga I o buna bucata de timp. Iar jumatate din cei care au evoluat la Steaua, s-au "delectat" cu meciuri de C.

Adrian15.10.2008 08:16

Sabine, ai dreptate.

E vina suporterilor ca nu i-au trimis sms lui Gigi cu mesajul "Vrem Cupa".

p.s.

Daca tu chiar crezi ca Lacatus isi sacrifica orgoliul pt binele Stelei, esti varza!

mikutu15.10.2008 08:20
Sabine, ai dreptate.

E vina suporterilor ca nu i-au trimis sms lui Gigi cu mesajul "Vrem Cupa".

p.s.

Daca tu chiar crezi ca Lacatus isi sacrifica orgoliul pt binele Stelei, esti varza!

eu chiar nu inteleg ce te lauzi tu atat ca banner-ul ala'''vrem cupa'''....ce mare chestie a fost sau este de capul lui? din moment ce becaliotul a zis ca nu-l intereseaza si nu premiaza acest obiectiv....trebuia facut altfel de banner:'' luati cupa pentru noi ...suporterii! va dam banii la leafa...sau ...platim in natura...''. asa...''vrem cupa'' .....se pare cu nu a fost nimeni ambitionat sau speriat. deci... nu mai bate moneda!

sabin130715.10.2008 08:24

@Adrian,

Multumesc pentru compliment, la fel:).

Eu nu cred ca un caracter demonstrat (nu trambitat prin presa lume, nu unul oral in general) prin fapte multi ani la rand se poate schimba radical in cateva luni. Cred ca sunt persoane care isi pot sacrifica orgoliul. Iar daca e sa facem o ierarhizare, in opinia mea aceste persoane ¨sunt mai sus¨ decat cele care se spala pe maini si-si protejeaza in primul rand onoarea personala.

Adrian15.10.2008 08:25

Despre ce caracter vorbesti?

Despre acela care rupea picioare si scuipa in stanga si in dreapta?

Marius15.10.2008 08:25

Pe langa "Vrem Cupa" au mai fost si:

"10 ani de asteptare... A trecut mult, nu vi se pare?!"

"Uitati ce spune patronul! Invingeti! Respectati blazonul!"

"Cupa, o chestiune de onoare"

mikutu15.10.2008 08:27
@Adrian,

Multumesc pentru compliment, la fel:).

Eu nu cred ca un caracter demonstrat (nu trambitat prin presa lume, nu unul oral in general) prin fapte multi ani la rand se poate schimba radical in cateva luni. Cred ca sunt persoane care isi pot sacrifica orgoliul. Iar daca e sa facem o ierarhizare, in opinia mea aceste persoane ¨sunt mai sus¨ decat cele care se spala pe maini si-si protejeaza in primul rand onoarea personala.

problema este sabine , ca fiind foarte putini cei dispusi sa se sacrifice , marea masa nu poate pricepe acest gest , si mai rau , nu poate crede ca exista asa ceva!

mikutu15.10.2008 08:31
Pe langa "Vrem Cupa" au mai fost si:

"10 ani de asteptare... A trecut mult, nu vi se pare?!"

"Uitati ce spune patronul! Invingeti! Respectati blazonul!"

"Cupa, o chestiune de onoare"

10 ani: pai nu , ca echipa care a jucat , e de mai putin timp la Steaua... nu s-au simtit vizati!

uitati ce spune patronul: nu au cum ....de la el iau banii! le aduce aminte in ziua de salariu!

cupa , o chestiune de onoare : ce e aia onoare , next generation nu a auzit de ea.....si dex-ul are prea multe pagini ca sa aiba timp intre doua discoteci sa caute!

ps: ai primit mesajul meu? nu sunt prea sigur daca l-am trimis cum / cui trebuie!

sabin130715.10.2008 08:33

Daca tu asta ai inteles si cu asta ai ramas din tot ce a facut Lacatus atunci eu ma simt ¨neajutorat¨ in aceasta ¨divergenta¨.

Cacacterul nu este acelasi lucru cu atitudinea.

Joga Bonito15.10.2008 08:35
In viata nu este injositor sa copiezi ceea ce altii fac bine.Dimpotriva dai dovada de inteligenta daca incerci sa perfectionezi ceea ce asimilezi. CFR este,din pacate,singurul club de fotbal din Romania condus profesionist.

Am mai spus-o si o spun din nou: Paskany e un patron inteligent si cu bun-simt. ...... e un fel de Ceausescu 2. Odata ajuns cel mai avutit roman pregatiti-va de ce e mai rau, simt ca ne asteapta clipe grele.

metzzz15.10.2008 08:39

Ma baieti , orice ati scrie aici nu valoreaza nimic . Ganditi-va ca acele bannere n-au avut nici un efect asuprea meciului. Cat despre berbec , el sa isi scoata banii si in rest , daca mai pica ceva e bine venit. Chiar nu il intereseaza de suporteri. Sper sa il vanda pe Radoi si Goian , si sa vedem ce se va alege de echipa , pentru ca echipa nu v-a mai avea un lider adevarat si atunci...Dar astea sunt lucruri de viitor. Sa speram ca Clujul v-a merge in primavara UCL iar noi sa privim la TV poate doar asa o sa avem sanse de reusita.

Adrian15.10.2008 08:39

Deci atitudinea l-a facut pe Lacatus sa ii rupa piciorul lui Camacho?

Aceeasi atitudine l-a facut sa isi bage aia in Steaua inainte sa plece la Fiorentina?

bodanelu15.10.2008 08:40

@Adrian vreau sa stiu si eu de unde o sti pe asta? in ce ziar a scris? tu chiar crezi ca tot ce zboara se mananca?

dee15.10.2008 08:41

tu confunzi caracterul cu atitudinea. Caracterul e un ansamblu de atitudini-valori, la baza caruia stau motivele, convingerile morale, aspiratiile etc. se defineste, in principal, prin valorile dupa care ne calauzim.

Cu totii stim cum se manifesta Lacatus pe teren, nu degeaba l-au supranumit "Fiara", insa asta nu denota lipsa de caracter.

sabin130715.10.2008 08:45

@Adrian

Din pasiune dusa la extrem a facut unele lucruri care nu-i fac cinste. Dar nu cred ca a sustinut cineva ca este imaculat, exemplu social. Despre ¨un zvon¨ putin probabil sa poata fi confirmat, dovedit, refuz sa ma leg. Vorbeam de niste ani multi la rand, si de faptele acestor ani per total.

Acum incerci sa ma convingi ca nu este nici simbol? Dar pana acum de ce nu s-a pus problema asta? (nu neaparat din partea ta)

mikutu15.10.2008 08:48
Aceeasi atitudine l-a facut sa isi bage aia in Steaua inainte sa plece la Fiorentina?

apropo de faza asta.....cerusem niste dovezi mai demult , cand a aparut intr-un post la articolul domnuli ardeleanu! un link ..ceva ..daca tot ai readus in discutie?

Adrian15.10.2008 08:48

Dee

Nu confund caracterul cu nimic.

Caracterul lui Lacatus nu e asa de frumos precum cred multi.

Sabine, ce legatura are faptul ca e simbol cu caracterul lui?

Pai tu crezi ca Lacatus a fost adus la Steaua ca sa joace fotbal sau pt ca avea un caracter frumos?

Getodacu15.10.2008 08:58

Din punctul meu de vedere singura metoda prin care putem sa protestam e sa boicotam meciurile de CL. Sa lovim acolo unde doare...la bani. Cum si din Cupa UEFA se vor face bani frumosi dupa restructurarea pe care o planuieste Platini, in cativa ani probabil ca ne vom multumi cu locurile de Intertoto...

sabin130715.10.2008 09:00
Sabine, ce legatura are faptul ca e simbol cu caracterul lui?

Pai tu crezi ca Lacatus a fost adus la Steaua ca sa joace fotbal sau pt ca avea un caracter frumos?

Lacatus a fost adus sa joace fotbal. Si a facut-o din plin. Din tot ce a facut pentru club (cateva rele, majoritatea covarsitoare bune), s-a tras o linie si s-a recunoscut unanim ca este simbolul acestui club. Nu a spus-o el, nu s-a pretins el.

Tu acum vii cu niste exemple (exceptii) si incerci sa-l demitizezi.

Eu cred ca avem opinii diferite despre notiunea de ¨simbol¨. Simbol # sfant.

Daca era fara de greseala Lacatus il sanctificam, si-l puneam intre arhangheli, dar nu cred ca este cazul.

koiosul15.10.2008 10:04

o prastie de antrenor, sluga oierului. Becali: Eu i-am spus sa bage echipa a 2-a, halal antrenor avem. Asa antrenor, asa echipa. Mars afara din Ghencea ************ :chair:

greenyes15.10.2008 11:12
Ma baieti , orice ati scrie aici nu valoreaza nimic . Ganditi-va ca acele bannere n-au avut nici un efect asuprea meciului. Cat despre berbec , el sa isi scoata banii si in rest , daca mai pica ceva e bine venit. Chiar nu il intereseaza de suporteri. Sper sa il vanda pe Radoi si Goian , si sa vedem ce se va alege de echipa , pentru ca echipa nu v-a mai avea un lider adevarat si atunci...Dar astea sunt lucruri de viitor. Sa speram ca Clujul v-a merge in primavara UCL iar noi sa privim la TV poate doar asa o sa avem sanse de reusita.

Cat de trist suna mesajul de mai sus. Adica noi am ajuns la mana, ...... , la mila lui.....vai de noi......vai de Steaua noastra!!!!!

maye15.10.2008 12:28

Doamne...vino Doamne...sa vezi ce`a mai ramas din oameni...

brada15.10.2008 12:49
lo fi adus Hagi da nu Hagi ia adus bani ciobanu avea bani dinainte

IDEEA E CA OMU ALA NU SA LASAT CALCA IN PICIOARE dasta il pup in cur are demintate

raman la parerea ca Laca iubeste Steaua prea mult incat sa se lasa batjocorit de cioban asa ...

vreau sa vina Dan Petrescu parerea mea nu va fi calcat niciodata in picioare de cioban nu va avea tupeu sai spuna echipa pentru ca altfel va pleca... CIOBANE LASANE dar ma gandesc insa oare daca pleaca cine va veni in locu lui?

Ha! Aceasi poveste!

Nu trebuie sa repet, Steaua este o marca care produce bani numai cand ii pronunti numele. Nu avem nevoie de investitiile acestui tembel. Ar fi foarte multi fericiti sa poata investi in imagine cumparand clubul. Asta este cea mai adanca naivitate, auzi, cine vine? Asa suntem noi oropsiti, ne-am pricopsit cu linge-blide asta, si acum chipurile nu are cine sa-i ia locul.

Nu fii copil!

ideea era daca vine un animal mai mare ca el gen taher ... toti care vin tu crezi ca vin pentru Steaua ? ei vin sa isi faca publicitate sau sa scoata bani !

ciobanu a declarat ca el a facut echipa...

mie sila deja si ma gandesc ce fericit eram cand vedeam transferurile facute si ce echipa frumoasa gen spania sa combine rapid etc.... vise

w3bmaster15.10.2008 15:02

Penibili asta am fost ... mama ce rezerve ce echipa avem .... terminatii dracului ...

c.ronaldo1715.10.2008 15:11

Bun! Vad ca se discuta foarte multe despre jucatorii Stelei de la echipa a 2a si in special despre cei tineri.

Incep cu Filip, fundasul stanga. S-a vazut clar aseara ca nu poate juca in Liga 1, dar mai ales la Steaua. Inca e tanar, cred ca ar trebui sa ramana la Steaua 2 si sa se lupte la promovare. Ajungem la Ochirosii. Eu sincer, la acest jucator nu vad nimic. A fost bagat aseara in final, primeamingea, se ducea cu ea pana in coltul terenului si de acolo o arunca spre cealalta parte a gazonului. Il vad tot timpul agitat, nu imi pare a fi deloc lucid cand este cu mingea la picior si sta mereu cu capul in pamant. Si am mai observat la el ca e foarte slab la preluari, si nu doar in meciul de ieri. Daca sunteti atenti cand joaca Ochirosii, el are o problema foarte mare cand ii vine mingea puternic, nu reuseste sa o controleze. In fine, Andrei Ionescu. Pare un jucator foarte bun, poate cel mai promitator de la Steaua 2, sper ca de acum sa ajunga si in prima echipa. A jucat destul de bine aseara cat a jucat. Vlad Rusu, se spune ca este un pivot adevarat. A jucat mult prea putin aseara, nu imi pot da cu parerea.

Cu parere de rau, dar daca acestia sunt cei mai promitatori jucatori de la echipa a 2a, nu prea vad un viitor cu 11 stelisti in teren.

«1891011»