FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sportul - Steaua 2 - 0

«191011»
zloty15.10.2008 15:49

Ronaldo

plesan si Ghionea au jucat mai slab ca oricare din pustii de la Steaua 2 , mai bine joci cu alde filip rusu si Ochirosii in campionat sa aiba meciuri in picioare.C mare fotbalist ai vzt tu sa creasca in Liga a 3?daca nu li se da credit ce sa faca?? astia 3 nu o sa apara fotbalisti deodata ,nu o sa se trezeasca Laca cu ei deodata pe cap crescuti tre sa ii joace nu sa ii lase prin balariile ligii a 3 ,ca no sa creasca niciodata singuri

c.ronaldo1715.10.2008 16:40

Si cum sa creasca daca ei nu stiu sa faca o preluare, sa ia mingea la picior si sa o centreze in careu?

@Adrian

Spuneai tu ca sunt ipocriti cei care il critica pe Piturca si il apara pe Lacatus. Bun!

Daca Steaua nu isi permite sa creasca antrenori, de ce si-ar permite sa creasca jucatori? Ma refer in meciurile echipei mari, desigur.

zloty15.10.2008 17:22

Ronaldo

ai ce nabina?? Banel nu stie sa faca nimic din ce ai spus tu si tot a jucat atatea meciuri titular ,dar pustii nu sau facut de ras poate au fost prea timorati da de ras nu sau fct , dar cu cat au mai multe meciuri in picioare cu atat devin mai buni (ma rog daca isi da si cineva silinta cu ei )

brada15.10.2008 17:26

bai degeaba o centrau ... nu avea cine so bage in poarta cand joci cu varf de careu pedriel sau Bogdan Stancu...

SISTEMU DE JOC ESTE DE cacao...

si Gigi face echipa ce te astepti sa faci in 7 min ? ... cat ia dat lu Ochirosii

eu am vazut meciurile nationalei de tineret sa vedti acolo ce frumos jucau torje Ochirosii si b Stancu... desigur pe sistem 4-4-2

c.ronaldo1715.10.2008 17:39

Asta cu Banel e expirata.

zloty15.10.2008 17:57
Asta cu Banel e expirata.

bine ai poate vezi tu ca stie Banel sa faca toate acele lucruri dar spunemi ce greseli mari au facut filip si cu rusu?? au jucat crispat atata dar cu cat joaca mai multe meciuri cu atat o sa creasca si ei ,repet nimeni nu o sa ii vina lui Laca din Liga a 3a gata sa intre in prima echipa ,ei trebuie sa evolueze putin cate putin

xray_rom15.10.2008 18:12
Imi pare super bine ca ati stat ca un avocat de succes si v-ati pregatit apararea si acum veniti sa ne infruntam la proces.Pacat ca ati lipsit atunci cand conta, adica dupa meci.

Vad ca mergeti toti(avocatii lui Laca) pe strategia care presupune lovirea in jucatori.

Ca nu au vrut, ca nu au valoare, ca ii doare in cot,etc.

Dar eu doar atat intreb:

Ce vina au Ionescu,Neaga,Plesan,Tiago,Stancu, poate chiar si Pedriel, ca au jucat pe posturi pe care nu se pricep?

Ionescu a jucat mijlocas stanga si tot intra in centru.Pt ca el nu e de banda.(Nu degeaba a zis Marius ca nu aveam banda stanga)

De Neaga stie toata lumea ca e varza pe benzi dar acolo a jucat.

Plesan si Tiago, jucatori care acum vreo cateva luni erau catalogati drept ofensivi, au jucat la inchidere.

Stancu a jucat mijlocas coordonator.El incerca sa lege jocul si o dadea in bara(nu mingea) de fiecare data.

Care e vina lor atunci?

E vina lor ca nu sunt polivalenti sau e vina lui Lacatus ca a facut o echipa in ciuda p****, doar ca sa joace si aia?

Sunt si eu curios de niste treburi.Va rog sa mi le explicati domnilor avocati.

1.De ce nu am jucat cu 2 atacanti?

Daca nici cu Sportul nu jucam cu 2 atacanti, atunci cu cine?Tot timpul, in careul Sportului era doar un om.Atat!

2.De ce se insista cu jocul pe benzi?

Si cand zic jocul pe benzi de fapt vreau sa zic jocul pe banda dreapta.Pt ca pe stanga nu a existat nimic.Am avut noroc ca cei de la sportul nu sunt asa de mari.Daca era o echipa mare, ar fi vazut bulevardul de pe stanga inca din primul minut si ar fi concentrat acolo toate resursele.

Cand ai 3 mijlocasi dreapta in lot, de ce il reprofilezi pe Neaga pt un meci de cupa?(Copilu' ala, Stratila, ar fi facut mult mai mult)

Cand ai in lot un mijlocas stanga tanar, ca Ochirosii, de ce il reprofilezi pe Ionescu?

Si de la 2 vine si intrebarea 3.

3.De ce atatea reprofilari?

4.De ce se joaca tot pe sus?

5.De ce se insista pe jocul cu un atacant masiv care sa redirectioneze mingi?

Asta e cam la fel ca si punctul 4.Ca joci pe sus cu mingi inalte si lungi pe care le colecteaza acel atacant inalt si le deviaza pt altii.

dinam0 nu foloseste atacant din asta.Aia joaca perpendicular pe poarta cu 2 atacanti care stau tot timpul cu fata la poarta.

Pentru ca Becali a vrut sa piarda mai mult decat a vrut sa castige.

Socoteala este simpla.

1) Toate contra-candidatele la titlu au iesit din UEFA. Exceptand poate pe Dinamo, pt celelalte este o supapa sigura spre UEFA sau un trofeu.

2) Clujul vrea legitimare "istorica" de aceea are aceasta foame de trofee. In CL, chiar daca ar lua numai batai de acum inainte nu ar mai conta. Au facut suficient efect de imagine incat si-a atins scopul!

Daca ia bataie de la Dinamo, campionatul pt ei s-a terminat. Nici daca bat nu au sanse prea mari, pt ca in fata au 4 echipe, nu 1sau 2. Deci doar cupa le mai ramane ca trofeu accesibil.

3) Nu importantza mai mare sau mai mica a Cupei a decis, ci teama de accidentari.

De aceea si unele rezerve nu au pus osul sa nu se rupa pentru ca sunt convinsi ca vine si timpul lor curand. Cartonasele, indisponibilitatile "titularilor" ii vor aduce in echipa de baza.

Din aceasta faza, pentru a castiga cupa, trebuia treptat treptat sa se introduca prima garnitura.

Cand intr-o luna ai 2 meciuri cu Lyon, 1 deplasare cu Bayern, apoi in campionat deplasari cu Otelu, Dinamo, Rapid, etc., o accidentare in meciul cu Sportul si apoi cu cine urma, periclita principalul obiectiv:campionatul. Ati vazut Golansky?Nu a rezistat nicio repriza daca a pus osul cu o echipa care a joacat la rupere.

Nici asa nu e ceva sigur, dar a redus un pic numarul de expuneri la riscul accidentarilor.

Suntem abia in etapa a 10 a si la 2 meciuri in CL, dar avem o lista lunga de accidentati sau nerefacuti intre cei considerati "de baza": Radoi, Banel, Ov. Petre, Golansky, Arthuro, eternul absent Emegara, etc. Daca il mai adaugam lor si pe Goie, care a jucat toate meciurile importante, plus nationala si intr-un post cel mai greu incercat in toate meciurile, avem imaginea de ansamblu.

Revenind la intrebarile tale, corecte si pertinente.

Diferenta pe valoare individuala dintre jucatorii Sportului si cei care au jucat la Steaua, era prea mare(cel putin pe hartie) incat acele mutari sa afecteze jocul. Acele mutari pot face diferentza intre 2 echipe de valori sensibil egale!

Chiar in meciuri tari cu echipe mari, medii sau mici, s-au vazut translatari de jucatori de pe stanga, pe dreapta,etc. Nu mai insir aici exemple ca le stii si tu mai bine decat mine.

Deci nu asta a fost principala cauza a esecului.

Cauza principala?

Retinerea apatica a rezervelor "titularilor" de a pune osul(il includ aici si pe Ghionea), absenta unui cap limpede care sa ordoneze jocul(gandit a fi Plesan, dar care nu a fost in stare sa lege macar 2 pase, dar lege jocul la mijloc), ratarile(Pedriel, Stancu, Plesan) si gafele monumentale(Ghionea si Baciu).

Deci o echipa heterogena formata din debutanti, elefanti, indolenti, impotenti, convalescenti si ... adolescenti. O cacealma trasa Cupei de Becali, care putea sa si iasa:))

Adrian15.10.2008 19:17
Si cum sa creasca daca ei nu stiu sa faca o preluare, sa ia mingea la picior si sa o centreze in careu?

@Adrian

Spuneai tu ca sunt ipocriti cei care il critica pe Piturca si il apara pe Lacatus. Bun!

Daca Steaua nu isi permite sa creasca antrenori, de ce si-ar permite sa creasca jucatori? Ma refer in meciurile echipei mari, desigur.

Doamne fereste!

Unde in toata lumea asta ai vazut tu echipa care sa se ocupe de cresterea antrenorilor?

Unii dintre voi chiar ma speriati.Ziceti unele lucruri de parca sunteti paraleli cu fotbalul.

Xray, nu le mai lua frate apararea atat.

Noi suntem Steaua.Noi trebuie sa castigam tot.

Daca nici acum, cand avem 69 de jucatori, nu putem lupta pe mai multe fronturi, atunci cand?

Probabil e nevoie si de mai multi antrenori, nu jucatori.

Unul pt campionat.Altul pt cupa.Altul pt cupele europene.

sabin130715.10.2008 19:26
Daca nici acum, cand avem 69 de jucatori, nu putem lupta pe mai multe fronturi, atunci cand?

Poate cand vom avea un lot complet pe toate posturile si omogen. Eventual sa doarma bine becali o perioada de timp.

Un lot format doar din 69 de de extreme (bineinteles ca exagerez) poate lupta pe mai multe fronturi?

Inca o data imi confirmi ce inseamna pentru tine un lot valoros, cantitativ si atat.

zloty15.10.2008 19:37

sabin

ce jucatori sa ii vina lu Laca ca sa faca treaba? daca el tot continua cu reprofilarile ce garantie ai tu ca atunci cand ii va fi adus mijlocasul ala ofensiv pe care toti il asteptam el va fi jucat pe postul cu care el e obisnuit, daca ne luam dupa cum joaca acuma Laca il va baga mijlocas defensiv asemeni lui Tiago

sabin130715.10.2008 19:51

@zloty

Inafara de directivele de la palat, poate ca de asta reprofileaza acum. Ca nu este un mijlocas in stare sa joace decent 90 de minute in ambele faze ale jocului, si chiar sa construiasca acest joc, sa-l regizeze.

Nu stiu daca Tiago e chiar un playmaker. Se apropie de profilul unui mijlocas complet, dar vizibil nu suficient. Poate cand va avea mijlocasul asta nu va mai reprofila. Pana atunci sa se mai aduca extreme, sa fie ¨cel mai numeros¨ lot de dupa revolutie.

joe2115.10.2008 20:49

Ia cititi fratilor in Prosport ce zice Dan Patrescu, jigodia ce-a lins steagul rapidului:

"Cupa României nu e pentru 'loseri', ne duce în Europa", inca unul pe care ciobanul il vrea in Ghencea, comentati si voi...

MoWeed15.10.2008 21:08

Acum intr-adevar avem multi jucatori ca numar, dar din pacate valoarea sau determinarea unora din ei e indoielnica.

Nu trebuie aparati cei care au intrat ieri in teren, trebuiau sa invinga la pas o echipa medie din Liga a 2-a

zloty15.10.2008 21:24
Acum intr-adevar avem multi jucatori ca numar, dar din pacate valoarea sau determinarea unora din ei e indoielnica.

Nu trebuie aparati cei care au intrat ieri in teren, trebuiau sa invinga la pas o echipa medie din Liga a 2-a

NU TREBUIE NIMENI APARAT nici macar Laca pe care l-a durut in cur de cupa Romaniei ,dar nui nimic nimeni nu e suparat ,cand oare vom mai auzi si noi cuvantul EVENT eheee baietzi nici numai tin minte de cand s-a pronuntat cuvantu asta ultima oara

Protasov15.10.2008 23:01

Abia astept sa bata Lacatus OL in CL cu echipa asta de ciumati. Is doar curios care au sa fie reactiile atunci. Ce au sa faca contestatarii. Ce au sa mai aiba de spus.

xray_rom16.10.2008 00:01

Sincer nu-i apar, frate!

Si eu am fost oripilat si de infrangere si ca am ajuns ciuca mistourilor in presa.I-am si taxat corespunzator(elefanti, indolenti, impotenti, etc.)

Cautam o explicatie logica intre efect si cauza si nu-l ved pe Lacatus unicul tzap ispasitor!

Desi oierul si-a pus cenuse-n cap si a luat asupra lui esecul, nici asta nu e 100% asa, pt ca cei intrati in teren trebuiau sa rupa plasele!Asa ar fi fost normal pentru jucatori care imbraca tricoul Stelei!

Referitor la cei "69", se vede treaba ca nu conteaza atat numarul cat calitatea.

Desi lotul este numeros, abia daca vreo 10, max 13, sunt de aspiratiile actuale ale Stelei.

Intre ei si restul lumii sunt distante care nu mai pot fi diminuate nici macar daca ar fi Mourinho antrenor.

Trebuie altii!

La nationala este mai restrictiv, pt ca nu ai alti Mutu si Chivu romani, pe cand la club ii poti lua din lumea larga, daca stii sa cauti!

Chestia asta cu "doua echipe" e o himera si nu cred ca va merge!S-a vazut ca si Clujul a clacat cu cei peste 30 de jucatori cand se laudau ca au 2 echipe cu care ataca pe 3 fronturi.

De fapt, schimbarea in bine care s-a facut, dupa plecarea lui Ando, a fost revenirea la formula de baza, rulata in ultimii 2-3 ani cu "up-grade" limitat. Asa l-au scos de la naftalina pe Muresan si Culio, piesele care lipseau din angrenajul rodat de-a lungul timpului!Si CFR-ul a inceput sa mearga!

Cum au trecut la schimbari mari, cum abia au scos un 3-3 cu U Cluj.

Important este sa ai rezerve de valoare pe toate posturile, dar asta nu inseamna sa le introduci pe toate simultan in echipa, ci limitat functie de situatie(forma, indisponibilitati, cartonase, etc.)

In opinia mea, Steaua II(dar in Liga a-II-a) trebuie sa fie si furnizoare pt echipa I, dar si locul unde "rezervele" echipei I, care nu au loc pe foaie, sa joace si nu sa stea in tribuna!

As face si o pepiniera a clubului, Steaua III, cu juniori care joace in Liga a-III-a.

Antrenamentele pentru cele 3 echipe le-as face sub aceeasi directie tehnica(un director tehnic si 3 antrenori principali). In felul acesta s-ar imprima acelasi stil de joc tuturor jucatorilor si nu va mai fi discrepanta de abordare cand trece un jucator dintr-o echipa in alta.

Loturile minime ar fi:

Steaua I : 22 jucatori(valoare de UEFA cel putin)

Steaua II : 22 jucatori(valoare de Liga I)

Steaua III : 24 jucatori (muc si sfarc:))

mikutu16.10.2008 15:01

Sincer nu-i apar, frate!

Si eu am fost oripilat si de infrangere si ca am ajuns ciuca mistourilor in presa.I-am si taxat corespunzator(elefanti, indolenti, impotenti, etc.)

Cautam o explicatie logica intre efect si cauza si nu-l ved pe Lacatus unicul tzap ispasitor!

Desi oierul si-a pus cenuse-n cap si a luat asupra lui esecul, nici asta nu e 100% asa, pt ca cei intrati in teren trebuiau sa rupa plasele!Asa ar fi fost normal pentru jucatori care imbraca tricoul Stelei!

Referitor la cei "69", se vede treaba ca nu conteaza atat numarul cat calitatea.

Desi lotul este numeros, abia daca vreo 10, max 13, sunt de aspiratiile actuale ale Stelei.

Intre ei si restul lumii sunt distante care nu mai pot fi diminuate nici macar daca ar fi Mourinho antrenor.

Trebuie altii!

La nationala este mai restrictiv, pt ca nu ai alti Mutu si Chivu romani, pe cand la club ii poti lua din lumea larga, daca stii sa cauti!

Chestia asta cu "doua echipe" e o himera si nu cred ca va merge!S-a vazut ca si Clujul a clacat cu cei peste 30 de jucatori cand se laudau ca au 2 echipe cu care ataca pe 3 fronturi.

De fapt, schimbarea in bine care s-a facut, dupa plecarea lui Ando, a fost revenirea la formula de baza, rulata in ultimii 2-3 ani cu "up-grade" limitat. Asa l-au scos de la naftalina pe Muresan si Culio, piesele care lipseau din angrenajul rodat de-a lungul timpului!Si CFR-ul a inceput sa mearga!

Cum au trecut la schimbari mari, cum abia au scos un 3-3 cu U Cluj.

Important este sa ai rezerve de valoare pe toate posturile, dar asta nu inseamna sa le introduci pe toate simultan in echipa, ci limitat functie de situatie(forma, indisponibilitati, cartonase, etc.)

In opinia mea, Steaua II(dar in Liga a-II-a) trebuie sa fie si furnizoare pt echipa I, dar si locul unde "rezervele" echipei I, care nu au loc pe foaie, sa joace si nu sa stea in tribuna!

As face si o pepiniera a clubului, Steaua III, cu juniori care joace in Liga a-III-a.

Antrenamentele pentru cele 3 echipe le-as face sub aceeasi directie tehnica(un director tehnic si 3 antrenori principali). In felul acesta s-ar imprima acelasi stil de joc tuturor jucatorilor si nu va mai fi discrepanta de abordare cand trece un jucator dintr-o echipa in alta.

Loturile minime ar fi:

Steaua I : 22 jucatori(valoare de UEFA cel putin)

Steaua II : 22 jucatori(valoare de Liga I)

Steaua III : 24 jucatori (muc si sfarc:))

ar fi sublim ce zici tu! poate nepotii nostri , vor avea ocazia sa vada asemenea organizare! sau macar copii lor!

Mady_Stelist17.10.2008 09:24

Ceea ce ma nemultumeste la acest site, e ca nu puneti rezumatul meciului cand Steaua pierde!

Fie ca e Liga 1, fie ca e Cupa Romaniei, nimic!

Mi se pare ceva urat acest lucru.

«191011»