mi-e rusine de aceasta conducere de rahat, incepand cu becali, Argaseala, Lacatus X(, si acesti jucatori debravati, buni de arat campurile. Asta nu e Steaua.
mi-e rusine de aceasta conducere de rahat, incepand cu becali, Argaseala, Lacatus X(, si acesti jucatori debravati, buni de arat campurile. Asta nu e Steaua.
s-a vazut astazi ca Steaua nu are rezerve. sunt numai niste cretini care iau salarii de peste 100.000. cateodata mai are dreptate si Becali cand zice ca trebuie sa-i dea afara, insa nu tot tu ciobanule i-ai adus. ce pot sa spun omul meciului Stancu. Neaga un prost si trebuie dat afara, de asemenea rada. de ajuns cu inadaptatii astia. OUT !!! personal imi doream cupa pt Steaua, insa cand pe cioban nu il intereseaza si nu il lasa pe Laca sa isi faca treaba ... nu mai am cuvinte!
fz Steaua !! ![]()
RUSINE SA VA FIE ! Din iarna imi doresc sa va vad in Liga 3 pe toti care ati fost pe teren azi, cu mici excepti.
Eu i-as trimite 3 sapt. la echipa a doua pe Plesan si Ghionea. Si-au batut joc de acest meci.
Am pierdut un meci, dar am castigat 2 jucatori: A. Ionescu si acest fundas stanga Filip.
Mandru ca sunt stelist!
Nu am prins decat 2 min. din aceasta partida.Se pare ca nu are de ce sa-mi para rau.Mai bine ca nu am vazut ca ma ofticam mai tare!Incotro merge Steaua eu, unul, nu reusesc sa inteleg.Un meci bun si 2-3 de tot rahatul!Cine poate intelege ce se intimpla?
Foarte greu ar fi fost pentru Steaua sa lupte pe 3 fronturi .
Singurele noastre sperante raman: Locul 2 in campionat si "patrimile" cu Chelsea Londra......pac-pac !!!
PS ....slab de tot joaca Steaua , nu are spirit,nu are vointa ,nu are bun simt , nu are un manager si din pacate, nu are un antrenor adevarat .
iar incepe circul...
mai terminati cu acuzele tembele... macar criticati la obiect si cu argumente solide fara sa aruncati aiurea cu vorbe de pustani frustrati...
Si cand te gandesti ca Plesan zicea:"Nu sunt terminat"...ori noi am vazut altceva azi Plesane...ca esti de KKT nu terminat..si un terminat facea mai multe decat tine
incet incet ne umplem de penibil mai ceva ca Dinamo. daca ei au in palmares 17 nentori, pescarii islandezi, etc, noi avem rapid II, Sportul Studentesc...
nu stiu ce simteau jucatorii din teren, umiliti fotbalistic de o divizionara B. ma intreb oare ce e in sufletul lui Lacatus.
mie unul mi-e din nou sila si tare as vrea sa ii fac un fratior mai destept lui Gigi becali...
Ghionea altadata un exemplu de seriozitate, astazi zici ca a vandut meciul. nici daca era asa nu cred ca ii ieseau asa de bine ambele goluri!
Afara din Ghencea mercenarilor!!! Afara!!!!! Nesimtitilor!! Afara jeguri imputite! Nu meritati tricoul ala! Afara!-Vatca-cel mai bun exemplu de mercenar, n-are treaba cu fotbalul.
-Baciu-un elefant batran.
-Rada-terminat ca fotbalist.
-Ghionea-AFARA DIN Ghencea NESIMTULE! AFARAAAAA!
-Filip- tinand cont ca e primul lui joc la Steaua ar fi trebuit sa manance terenul .El sta ca hahalera. Baiatule iti dau un sfat lasa-te de fotbal si apuca-te de scoala ca inca mai ai timp.
-Plesan-fotbalul e un capitol inchis. Nici de divizia D nu e bun.
-Stancu- sustinatorii lui ar trebui sa bage capul in nisip ca strutu'. E o hahalera de atacant.
-Pedriel-mi-am facut atatea sperante degeaba- e prastieee!
-Ochirosii- nici pentru asta nu e prea tarziu sa se apuce de scoala.
Respect Rica Neaga!! Un adevarat exemplu de stelist adevarat.
Rusine Lacatus! E prima oara cand il critic dar asa ceva este inadmisibil. Asta nu e spiritul Stelei.
Dute si te impusca...
Toti suntem suparati dar nu are rost sa ne punem sperante in aceste "nulitati" .
Cei mai buni de pe teren dupa parerea mea : Andrei Ionescu, Pedriel si Neaga.
In rest ceilalti... dezastru.
Am pierdut un meci, dar am castigat 2 jucatori: A. Ionescu si acest fundas stanga Filip.
ce jucatori ai castigat tu ma ? asa am zis si de Litu la meciu ala cu galati, asa am zis de toti. Toti cei care fac parte din stafful Stelei + jucatorii, sunt niste sclavi ai oierului, cu ffff mici expcetii. Mi-e rusine de rezultatu asta
doamen ferestee...prin asta Steaua demonstreaza ca daca se accidenteaza un titular nu are rezerve...astia nu sunt jucatori...sunt DOMNISOAREEEE!
Al 4lea meci consecutiv fara victorie pt Steaua.
Ne mai umileste domnul antrenor mult?
Bine ca a aparut bannerul ala cu "vrem cupa".
Ingrozitor si penibil meci, ma apuca groaza cand ma gandesc ca va pleca Mirel si Goian si vom juca cu actorii astia de comedie, Ghionea si ceilalti...Singurii remarcati Andrei Ionescu si poate Pedriel, in rest o echipa penibila cu un antrenor ce se umple la randu-i de penibil acceptand bataia asta de joc la adresa Cupei Romaniei...
iar incepe circul...
mai terminati cu acuzele tembele... macar criticati la obiect si cu argumente solide fara sa aruncati aiurea cu vorbe de pustani frustrati...
Dragul nostru Mache , nu sunt pustani frustrati romanii care plang soarta Stelei.
Banuiesc ca tu esti din rasa superioara romanilor,nu?
am inceput sa-mi fie rusine ca l-am strigat pe Lacatus sa vina la salut
isi pierde omul din respectul nostru daca continua sa fie carpa ca antrenor
Echipa actuala a noastra nu merita sa aibe antrenor sa inotam pe la mijloc ca sa plece rahhatul din frunte
Afara din Ghencea mercenarilor!!! Afara!!!!! Nesimtitilor!! Afara jeguri imputite! Nu meritati tricoul ala! Afara!-Vatca-cel mai bun exemplu de mercenar, n-are treaba cu fotbalul.
-Baciu-un elefant batran.
-Rada-terminat ca fotbalist.
-Ghionea-AFARA DIN Ghencea NESIMTULE! AFARAAAAA!
-Filip- tinand cont ca e primul lui joc la Steaua ar fi trebuit sa manance terenul .El sta ca hahalera. Baiatule iti dau un sfat lasa-te de fotbal si apuca-te de scoala ca inca mai ai timp.
-Plesan-fotbalul e un capitol inchis. Nici de divizia D nu e bun.
-Stancu- sustinatorii lui ar trebui sa bage capul in nisip ca strutu'. E o hahalera de atacant.
-Pedriel-mi-am facut atatea sperante degeaba- e prastieee!
-Ochirosii- nici pentru asta nu e prea tarziu sa se apuce de scoala.
Respect Rica Neaga!! Un adevarat exemplu de stelist adevarat.
Rusine Lacatus! E prima oara cand il critic dar asa ceva este inadmisibil. Asta nu e spiritul Stelei.
bai ****!!! Neaga de laudat ??!! ce a facut ala ma??? Stancu ?? baiatu asta e demn de tot respectu'. a alergat mult si a facut faze de gol. insa trebuie sa ai si noroc. in rest sunt de acord cu tine. TOTI ASTIA CARE AU FOST LA ECHIPA II SUNT MISTE MERCENARI SI TREBUIE DATI AFARA !!!
PLEACA DIN Ghencea,HAI Laca PLEACA DIN Ghencea,PLEACA DIN GHEENCEAA,HAI Laca PLEACA DIN GHENCEAAA...nu se mai poate frate asa ceva,sa ne umilim in halul asta
=))=))=))=)) 2 - 0 .........RUSINE RUSINE RUSINE SA VA FIE!!!!Lacatus nu e de vina.....Becali a fost de vina .......el nu l-a lasat pe Lacatus sa faca echipa.......ca cupa Romaniei nu conteaza .....RUSINE!!!CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!
nu , Laca e un simplu functionar, lucreaza manager de productie la s.c. cizmele s.a., nu el e antrenoru' nu el face echipa! noi nu vrem un simbol , vrem o sluga , nu?
vina e numai a lu Lacatus ca accepta! nu e posibil sa iti bati joc de niste suporteri care si-au pierdut timpul, au dat niste bani sa vada echipa
nu e posibil sa iti bati joc de un om care a venit sa joace si nu afost lasat!
RUSINE! incepand de la Laca si terminandu-se la ultima schimbare efectuata!
deci nu mai pot de nervi...daca pierdeam in ch l. nu eram asa nervos....concluziile sunt clare...Lacatus e un sclav...da..adevarat...un SCLAAAAAAAV....sa nu va mai aud cu lcatus..ca e antrenor...ca e simbol...e simbol?...ytineti-l frate la stadion..bateti-l in cuie in fatza tribunei..sa vina lumea sa se inchine la el.....cu atat mai mult ca e simbol..tyrebuia sa nu pateze traditia Stelei...gata....si sa nu va mai aud cu Stancu..Neaga...Ochirosii.....sunt jucatori varzaaa...si pedriel ala..e prastie..n-are treaba cu fenomenul...Lacatus..demisia tata..te-ai facut de kkt...sper ca de aku inainte Lacatus sa fe huiduit pe Ghencea...daca nu pleak inseamna ca n-are caracter...afara cu Lacatus din Ghencea...avem nevoie de antrenor..nu de mascarici lingai
Eu i-as trimite 3 sapt. la echipa a doua pe Plesan si Ghionea. Si-au batut joc de acest meci.
Mandru ca sunt stelist!
Sper ca ideea cu Filip a fost o ironie! Cat despre Ionescu sunt de acord!
lasa e bine, am scapat de-o grija.
mai avem 2 si incet incet luptam iar la locul 2 atat de mult iubit de cioban.
Astept conferinta de presa si obijnuitele:
"Ne-am creat ocazii si meritam sa castigam" si bineinteles, preferata mea: "Sportul va mai pune probleme si altor echipe".
am inceput sa-mi fie rusine ca l-am strigat pe Lacatus sa vina la salutisi pierde omul din respectul nostru daca continua sa fie carpa ca antrenor
Echipa actuala a noastra nu merita sa aibe antrenor sa inotam pe la mijloc ca sa plece rahhatul din frunte
Dute si striga la alt antrenor, sau mai popular "ia si canta la alta masa" .
[...] ... Auzi "mi-e rusine ca l-am strigat pe Laca sa vina la salut" .
[...]... pac pac , cum poti sa comentezi tu asa ceva despre acest om care a facut atatea pentru aceasta echipa?
[...]
[...]
1. Cu regret o spun, antrenorul Marius Lacatus nu mai are ce cauta la Steaua. Am tot respectul pentru marele fost jucator Marius Lacatus insa antrenorul Lacatus nu-si poate depasi limitele. E posibil sa gresesc insa as prefera ca antrenorul Lacatus sa ne demonstreze care e adevarata sa valoare la o alta echipa. Steaua e o caciula prea mare pentru el.
2. Vreo cativa jucatori sunt complet lipsiti de caracter. Mai grav, n-au nici o treaba cu profesionismul. Nu-i obliga nimeni sa faca spectacol ci doar sa castige in fata unei echipe de Liga a doua. Fie ca nu pot, fie ca nu vor, tot n-au ce cauta la Steaua