Lasa, bah, ca si la anu' se da Cupa... ![]()
Lasa, bah, ca si la anu' se da Cupa... ![]()
=))=))=))=)) 2 - 0 .........RUSINE RUSINE RUSINE SA VA FIE!!!!Lacatus nu e de vina.....Becali a fost de vina .......el nu l-a lasat pe Lacatus sa faca echipa.......ca cupa Romaniei nu conteaza .....RUSINE!!!CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!
ar trebui dat afara ghinonea, nu e singura data in sezonu asta cand isi bate joc de munca celorlaltzi
sportu -Steaua 2:0 ce onoare mai e asta...nu am mai contat nik in cupa de vreo 2 3 ani...pakat puteam face eventu anul asta
ca sa vedeti si voi ce jucatori buni avem... cel mai bun lot.. cei mai buni juniori...etc etc...
Sau ce antrenor... dar lasa, trebuie sa mai asteptam vreo 50 de ani sa creasca...
Si Protasov s-a facut de rusine cand l-a scos rapid 2?
Bai, cazi in penibil si e pacat, ca pari baiat inteligent! Cam ce lot avea atunci Protasov? De fapt, de ce il aduci in discutie pe Protasov?
0-2...CE RUSINE!
ce simt are Lacatus,a zis ca meciul e prea urat si a zis sa il bage pe Ghionea sa animeze partida
off cand oare o sa vad la Steaua fotbalul de alta data,cand oare o sa avem un antrenor capabil si lasat in pace sa isi faca datoria????
imi este scarba sa ma mai uit la meciurile Stelei,aceiasi scarba de pe vremea slugii nr 1 Olaroiu
in urmatoarele 2-3 saptamani o sa incheiem socotelile cu campionatu/UCL si ne putem concentra pe locul 2...
bai ,, baietii au vrut, dar n-au putut...ha, ha, ha , ce gluma buna !!!
si cand ma gandesc cum au luptat aia de la CFR in 10 oameni....aia da onoare !!!
RUSINE NESIMTITILOR!...alt an,alta umilinta in Cupa Romaniei! RUSINE
bai ,, baietii au vrut, dar n-au putut...ha, ha, ha , ce gluma buna !!!
si cand ma gandesc cum au luptat aia de la CFR in 10 oameni....aia da onoare !!!
baieti...care au jucat in UCL!!Neaga,Ghionea,Baciu,Ochirosii,Rada.........Rada a fost cel mai bun de pe teren....
Si Protasov s-a facut de rusine cand l-a scos rapid 2?
Bai, cazi in penibil si e pacat, ca pari baiat inteligent! Cam ce lot avea atunci Protasov? De fapt, de ce il aduci in discutie pe Protasov?
0-2...CE RUSINE!
Lacatus a jucat cu rezervele. Protasov a jucat cu rezervele. Acelasi rezultat... eliminare din cupa! vreo diferenta?
asta a fost echipa lui Protasov atunci:
Steaua (coach Oleg Protasov): Cernea - D.Bãlan, E.Baciu, Curt (46 Goian), P.Marin - Fl.Dumitru, Rãdoi (Cap), Lovin, N.Dicã (46 Neșu) - Oprița, A.Cristea (91 Dinițã)
si ma opresc aici...
ori sunt prosti ori sunt inaptzi...decideti voi
o atitudine rusinoasa din partea tuturor jucatori conducere tehnica administrativa.
Si cand ii auzi ca au 30 de jucatori in echipa....sa vedeti de la iarna ce tare va fi cand va pleca Radoi
Concluzia "pozitiva" care se poate trage din acest meci, daca exista asa ceva, este ca cei care meriat o sansa la prima echipa sunt Pedriel, A. Ionescu si Filip.Pe de alta parte, Ghionea trebuie sa isi incalzeasca serios scaunul de pe banca de rezerve ca acolo o sa isi petreaca tot turul.
desigur Laca neavand nicio vina pentru modul in care s-a abordat sau s-a jucat aceasta partida
juniori au barem o scuza ca nau experienta dar la restul ar trebui sa le fie rusine ,niciunu nu merita sa poarte tricoul ros albastru
U a luptat pt onoare, aia au luptat pt bani. Mai grav e cand la Steaua, jucatorii nu mai lupta nici pentru una, nici pentru alta. La 2-0, CFR-ul si-a bagat titularii, Lacatus ce-a facut la 1-0? l-a introdus pe Vlad Rusu. Asta spune multe despre "valoarea" cupei in ochii lui Becali.
O echipa ...de depravati....!!!...imi este rusine mie ca suporter!...dar pe ei cred ca ii doare in cot!!!!! E inposibil asa cv.......RUSIINEE!!!
nu avem echipa
nu avem valoare
nu avem antrenor
nu avem onoare
cine suntem noi ?
Steaua Pipera , nicidecum recordmena titlurilor in cupa Romaniei
nu imi pasa de multa vreme, dar e amuzant sa vezi atatia suporteri punand suflet pentru afacerea unui agramat incult si nesimtit din pipera, afacere din care niciodata nu are nimeni in afara lui nimic de castigat.
sportu -Steaua 2:0 ce onoare mai e asta...nu am mai contat nik in cupa de vreo 2 3 ani...pakat puteam face eventu anul asta
Mai bine zis de 9-10 ani n-am mai facut in Cupa Romaniei...
fsoica - cine nu are onoare? jucatorii, conducerea sau suporterii?
Noi nu vrem Cupa...de fapt nici campionatul,ci doar locul 2 al acestuia...
Gresit! Noi vrem doar sampion lig si sunt convins ca daca s-ar ajunge acolo de pe locul 18 Steaua ar termina detasat pe acel loc
*** de oier
in ziua de azi am inteles ca Lacatus intradevar o sluga ...
nu mai am ce comenta ...
a. ionescu a fost cel mai bun a driblat a scos 2 lovituri libere periculoase insa ceilalti au fost f slabi...vatca foarte slab
si ma opresc aici...
Foarte bine! Ti se pare ca avem rezerve sub valoarea titularilor Sportului, echipa de B?? Indiferent cat de slabi ar fi fotbalistii, TOT AR TREBUI SA SE VADA O IDEE SI O DEZVOLTARE DE JOC COERENTE!
RU-SI-NE!
Bai Laca, este un MIELUSEL! MAI GRAV, ESTI MIELUSELUL LUI BECALI! LASA-NE!
Afara din Ghencea mercenarilor!!! Afara!!!!! Nesimtitilor!! Afara jeguri imputite! Nu meritati tricoul ala! Afara!
-Vatca-cel mai bun exemplu de mercenar, n-are treaba cu fotbalul.
-Baciu-un elefant batran.
-Rada-terminat ca fotbalist.
-Ghionea-AFARA DIN Ghencea NESIMTULE! AFARAAAAA!
-Filip- tinand cont ca e primul lui joc la Steaua ar fi trebuit sa manance terenul .El sta ca hahalera. Baiatule iti dau un sfat lasa-te de fotbal si apuca-te de scoala ca inca mai ai timp.
-Plesan-fotbalul e un capitol inchis. Nici de divizia D nu e bun.
-Stancu- sustinatorii lui ar trebui sa bage capul in nisip ca strutu'. E o hahalera de atacant.
-Pedriel-mi-am facut atatea sperante degeaba- e prastieee!
-Ochirosii- nici pentru asta nu e prea tarziu sa se apuce de scoala.
Respect Rica Neaga!! Un adevarat exemplu de stelist adevarat.
Rusine Lacatus! E prima oara cand il critic dar asa ceva este inadmisibil. Asta nu e spiritul Stelei.