Argãsealã: "Nu e o tragedie cã ne-a eliminat Sportul"
Du-te si omoara-te singur pana nu te omoara propia ta prostie bai " conducatorule "
Argãsealã: "Nu e o tragedie cã ne-a eliminat Sportul"
Du-te si omoara-te singur pana nu te omoara propia ta prostie bai " conducatorule "
si ma opresc aici...
Foarte bine! Ti se pare ca avem rezerve sub valoarea titularilor Sportului, echipa de B?? Indiferent cat de slabi ar fi fotbalistii, TOT AR TREBUI SA SE VADA O IDEE SI O DEZVOLTARE DE JOC COERENTE!
RU-SI-NE!
Bai Laca, este un MIELUSEL! MAI GRAV, ESTI MIELUSELUL LUI BECALI! LASA-NE!
Si marii jucatori ai Rapidului se ridicau la valoarea rezervelor Stelei de atunci!
Bodanelule, du-te si culca-te!
A fost o rusine atunci si e o rusine si mai mare acum.
Atunci macar ne-au scos la penaltyuri.
Cu Protasov macar echipa juca.Si Protasov nu era de un an la Steaua in momentul ala.
avem nevoie de antrenor..nu de mascarici lingai
Dupa ce bei un pahar cu apa rece, zi-mi un antrenor care nu va fi ¨mascarici lingau¨ ¨supt Gigi voievod viteazul¨.
am inceput sa-mi fie rusine ca l-am strigat pe Lacatus sa vina la salutisi pierde omul din respectul nostru daca continua sa fie carpa ca antrenor
de ce nu i-ati cerut sa plece? ''lasa-ne...lasa-ne'''... nu ati avut tupeu ? va e teama de o carpa? vai de voi! sincer... incep sa-mi doresc sa plece Lacatus , NU ARE CU CINE!!!!!!!!!DACA NU ARE... NU ARE......DE UNDE NU E NICI Dumnezeu NU CERE!
drecu in el cioban...
iar incepe circul...
mai terminati cu acuzele tembele... macar criticati la obiect si cu argumente solide fara sa aruncati aiurea cu vorbe de pustani frustrati...
bai macho nume de om matur nu de "pustan frustrat" ce argument mai solid vrei decat astea 180 de min cu otopeni si sportu in care nu am avut 2 suturi sanatoase pe poarta si 3 faze periculoase??
ce argumente vrei sa iti adus cand becali spune ca la el antrenorii sunt slugi si meci de meci Lacatus nu numai ca nu il contrazice dar parca se chinuie sa fie mai sluga ca Olaroiu??
Afara din Ghencea mercenarilor!!! Afara!!!!! Nesimtitilor!! Afara jeguri imputite! Nu meritati tricoul ala! Afara!-Vatca-cel mai bun exemplu de mercenar, n-are treaba cu fotbalul.
-Baciu-un elefant batran.
-Rada-terminat ca fotbalist.
-Ghionea-AFARA DIN Ghencea NESIMTULE! AFARAAAAA!
-Filip- tinand cont ca e primul lui joc la Steaua ar fi trebuit sa manance terenul .El sta ca hahalera. Baiatule iti dau un sfat lasa-te de fotbal si apuca-te de scoala ca inca mai ai timp.
-Plesan-fotbalul e un capitol inchis. Nici de divizia D nu e bun.
-Stancu- sustinatorii lui ar trebui sa bage capul in nisip ca strutu'. E o hahalera de atacant.
-Pedriel-mi-am facut atatea sperante degeaba- e prastieee!
-Ochirosii- nici pentru asta nu e prea tarziu sa se apuce de scoala.
Respect Rica Neaga!! Un adevarat exemplu de stelist adevarat.
Rusine Lacatus! E prima oara cand il critic dar asa ceva este inadmisibil. Asta nu e spiritul Stelei.
bai ****!!! Neaga de laudat ??!! ce a facut ala ma??? Stancu ?? baiatu asta e demn de tot respectu'. a alergat mult si a facut faze de gol. insa trebuie sa ai si noroc. in rest sunt de acord cu tine. TOTI ASTIA CARE AU FOST LA ECHIPA II SUNT MISTE MERCENARI SI TREBUIE DATI AFARA !!!
Nush ce meci ai vazut prietene...io in meciul asta am vazut un singur jucator pe fata caruia se citea dorinta de victorie si de a demonstra. Atat a putut. Asta e . Daca ar fi alergat atat si Filip si Stancu si Plesan, Tiago sau Pedriel se termina 3-0 pentru noi.
am inceput sa-mi fie rusine ca l-am strigat pe Lacatus sa vina la salutisi pierde omul din respectul nostru daca continua sa fie carpa ca antrenor
Echipa actuala a noastra nu merita sa aibe antrenor sa inotam pe la mijloc ca sa plece rahhatul din frunte
Dute si striga la alt antrenor, sau mai popular "ia si canta la alta masa" .
Esti o mizerie pentru suporterii stelisti ... Auzi "mi-e rusine ca l-am strigat pe Laca sa vina la salut" .
Bai carpo care esti tu carpa ... pac pac , cum poti sa comentezi tu asa ceva despre acest om care a facut atatea pentru aceasta echipa?
Tu esti doar o mizerie de sub unghia mica de la picior in comparatie cu el.
Marsh la cotet javraaaaaa !
![]()
Astept conferinta de presa si obijnuitele:
"Ne-am creat ocazii si meritam sa castigam" si bineinteles, preferata mea: "Sportul va mai pune probleme si altor echipe".
"Pãcat cã ne-a bãtut Sportul, nu acestea erau scopul și dorința noastrã, dar nu trebuie sã facem o tragedie din asta", a spus Argãsealã.
...Mie imi ajunge...tie?
Chiar daca pleaca Lacatus el va fi inlocuit de cineva care va face exact ce faci si el : Ia ordine de sus, si nu, nu de la Dumnezeu.Acum sa nu se inteleaga ca ii iau apararea antrenorului Lacatus, dar cu ciobanu in loja totul va fi o mascarada
Ingrozitor si penibil meci, ma apuca groaza cand ma gandesc ca va pleca Mirel si Goian si vom juca cu actorii astia de comedie, Ghionea si ceilalti...Singurii remarcati Andrei Ionescu si poate Pedriel, in rest o echipa penibila cu un antrenor ce se umple la randu-i de penibil acceptand bataia asta de joc la adresa Cupei Romaniei...
Avem experienta unor meciuri mai putin bune cu Radoi si Goian in teren.Ce naiba va fi dupa plecarea celor doi?.....Dumnezeu cu mila!
daca Argaseala a spus ca nu e o tragedia ca ne`a elimant sportul...oare ce va zice cand o sa jucam cu Dinamo sau rapid?...om batut de soarta
Astept conferinta de presa si obijnuitele:
"Ne-am creat ocazii si meritam sa castigam" si bineinteles, preferata mea: "Sportul va mai pune probleme si altor echipe".
Argaseala: "nu e o tragedie ca ne-a batut sportul"...ce sa mai zici...eu mor de nervi...deci nu mai pot...mi-a ajuns umilinta asta....si asta se freak in checca nu e tragedie...si normal ca si sclavul Lacatus o sa declare acelasi lucru......AFARA CU SCLAVUL Lacatus
poate sa vina si Murinho,daca tot Becali face echipa!!tot asa ar mere echipa..
Conferinta de presa Lacatus :'nu regret ca am jucat cu rezervele pentru ca avem meciuri grele de disputat"
" trebuia sa avem o atitudine MAI superioara"
Tin cu Steaua din 1979...si acesta este unul dintre cei mai penibili antrenori pe care i-a avut Steaua.Nu are nici o treaba cu antrenoratul si acest club nu este poligon de incercari dupa umila mea parere.Este un sclav ordinar al unui cioban nenorocit.
...si in plus are chef de ras cand mie imi vine sa plang...mare pacat! Am ajuns rau de tot fratilor...si cred ca vor veni vremuri si mai grele
mare Antrenor Lacatus asta...
si cand ma gandesc cum au luptat aia de la CFR in 10 oameni....aia da onoare !!!
U a luptat pt onoare, aia au luptat pt bani. Mai grav e cand la Steaua, jucatorii nu mai lupta nici pentru una, nici pentru alta. La 2-0, CFR-ul si-a bagat titularii, Lacatus ce-a facut la 1-0? l-a introdus pe Vlad Rusu. Asta spune multe despre "valoarea" cupei in ochii lui Becali.
Steaua Bucuresti: 82 Cosmin Vatca - 4 Pawel Golanski, 17 Eugen Baciu, 5 Ionut Rada, 34 Lucian Filip - 25 Adrian Neaga, 30 Tiago Gomes, 23 Mihaita Plesan, 9 Andrei Ionescu - 28 Bogdan Stancu, 22 Ricardo Pedriel.
REZERVE: 12 Conrel Cernea, 15 Sorin Stratila, 21 Razvan Ochirosii, 24 Sorin Ghionea, 26 Abel Moreno, 31 Vlad Rusu, 36 Mihai Onicas.
Care titulari? Nici macar nu erau trecuti pe foaie.
E min 80 si e 2-0 pentru sportul. Nici nu mai conteaza scorul final,Steaua a dovedit astazi ca suntem o echipa fara onoare,mai ales sub comanda lui becali. Tragem la ban si atat,da-o in ma-sa de traditie,ce treaba avem noi cu Cupa Romaniei. Stiti ce am vazut astazi,k si in ultimii 6-7 ani in cupa? Durere in cot,durere in cot din partea tuturor,din partea lui JJ,durere din cot din partea lui Laca care a demonstrat din nou ca nu e marioneta lui becali trimitand echipa a 2-a exact cum a zis jj,si panaramele astea care au intrat in teren.
De fapt ce ne mira k ne bate o divizionara B cand noi nu putem sa batem otopeniul? Ce ne miram k abia avem si noi 2 faze de poarta in tot meciul cand nici in campionat nu excelam la acest capitol. I-a iesit perfect ciobanului,multi o sa zica "pai uite mai jucatorii astia care nu au jucat pana acum,uite ce slab joaca",uitand k au fost trimisi in teren la plezneala,fara omogenitate,fara motivatie si fara valoare in majoritatea cazurilor. Acum ciobanul are scuza sa scape de nu stiu cati dintre ei amintind si de acest meci in care "li s-a dat o sansa". Nu conteaza k atatia titulari nu fac nimic de nspe meciuri incoace si aia beneficiaza de mii de sanse doar pentru k asa vrea muschiul ciobanului.
Am zis k as amenda jucatorii dupa meciul cu otopeniul si pentru meciul de azi as face acelasi lucru. Sa nu fiu inteles gresit,si Dinamo si chefere au intrat astazi cu rupere de p**a,fiind condusi cu 1-0,respectiv 2-0 insa ei au jucat cu echipe hibrid,cu cativa titulari si restul rezerve,iar cand lucrurile nu au mers bine din punct de vedere ofensiv,au schimbat. Marcatorii pentru ei astazi au fost toti niste titulari(sau jucatori obisnuiti cu prima echipa),Danciulescu,Bostina,perralta,trica,didi. La noi singurul om care a mai avut treaba cu prima echipa in ultimele luni a fost Bogdan Stancu si poate thiago desi si el joaca foarte rar. In rest Laca a trimis un amestec ciudat de noi-veniti(ionescu,pedriel),jucatoricare nu au mai jucat de nu stiu cand si care nici nu mai au nici o sansa la prima echipa(rica,rada) si juniori(rusu de ex.) Bineinteles k a iesit o ciorba iar rezultatul era previzibil.
Jiji becali,desi se da mare luptator,dauneaza grav spiritului de lupta al Stelei. Jucatorii au inteles ca nu conteaza atat de mult cupa si baga piciorul doar in campionat(si cateodata nici acolo). Vorba aia,sa vina CL,sa vina banii tata k aia conteaza,da-l dracu de palmares. Nimeni nu vede k asta va fi al treilea an fara trofee si al 9-lea fara o cupa a Romaniei. Jucam slab spre foarte slab,suntem condusi de cel mai bogat imbecil din Romania,si nu reusim sa punem mana pe nici un trofeu. De 3 ani incoace,cu putine exceptii,Steaua nu are nici joc nici rezultate(doar daca voi considerati participarile in CL performante,eu nu le consider) si vad o resemnare chiar si in randul suporterilor in fata acestui cancer becalian care stoarce spiritul acestui club.
De meciul de azi nu mai vorbesc ca mi-e scarba. Daca are onoare Lacatus ar trebui sa nu se mai compromita si sa plece si nu-mi bagati prostia aia cu "isi poarta crucea". Daca va termina si anul asta fara nici un trofeu nimeni nu isi va aminti k Lacatus si-a purtat crucea ci k asculta mereu de becali si k n-a realizat nimic la Steaua.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
ce tot aduceti aminte de meciul ala cu rapid II, si atunci ca si acum ne-au eliminat niste jucatori din divizii inferioare. acuma e mai grav pentru ca asa zisii jucatori de azi iau sute de mii de euro si nu joaca nimic. atunci erau salarii mai mici si totusi rapid 2 juca cu alta sarguinta decat sportul... adik aia au tras mai tare si ne-au eliminat norocos la 11m... ce a fost azi e rusine mai mare!!!
nu e posibil ca un club ca Steaua sa aiba jucatori care nu alearga pt echipa ale carei culori le poarta!!! ![]()
"Mourinho nu este cu mult peste Lacatus". Ghiciti cine a debitat-o si pe-asta!
Nu am putut marca pentru ca Sportul a stat mai bine pe teren decat noi! Asta este cu adevarat tragic. La mijlocul terenului erau aproape mereu cate 4-5 jucatori. Exact ce spuneam mai demult: asta e reteta cu care ne poate bloca orice echipa.
Este infrangerea lui Lacatus, FARA DISCUTIE!!! Echipa nu stat bine pe teren, mijlocul a fost muci, am avut cel putin 4 maini moarte in echipa.
S-a terminat conferinta de presa a lui Laca.
Ideile principale:
1.Vina a fost a jucatorilor care nu au valoare.("de aia joaca unii in Liga a 2a sau a 3a")
2.Am luat 2 goluri pe 2 greseli de aparare si rezultatul nu a mai putut fi intors.(aceleasi greseli din apararea noastra ne-au impiedicat pe noi sa dam gol)
3.Nu e rusinos.
Mi-am distrus saptamana. Mi-au distrus saptamana. Faceau jonglerii baietei d-abia iesiti din minorat, aflati pe locul 8 in B, in fata Stelei. Da, exact, in fata Stelei.
Propun sa inchideti topicul asta si toate cele legate de acest meci. Toti scriem la nervi, la impuls.
Vom lua locul 2 si vom sarbatori UCL-ulu, ca asa suntem. Ca suntem vai si amar!
Nu mai e nimic de zis!
CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!
Conferinta de presa Lacatus :'nu regret ca am jucat cu rezervele pentru ca avem meciuri grele de disputat"" trebuia sa avem o atitudine MAI superioara"
Tin cu Steaua din 1979...si acesta este unul dintre cei mai penibili antrenori pe care i-a avut Steaua.Nu are nici o treaba cu antrenoratul si acest club nu este poligon de incercari dupa umila mea parere.Este un sclav ordinar al unui cioban nenorocit.
...si in plus are chef de ras cand mie imi vine sa plang...mare pacat! Am ajuns rau de tot fratilor...si cred ca vor veni vremuri si mai grele
Sunt complet de acord. Steaua incepe sa-si piarda spiritul de lupta si de invingator. Incepem sa semanam din ce in ce mai mult cu crrapizii si cateii.
Eu stiu dc n-am castigat azi.
N-a jucat Lovin