FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CS Otopeni 1 - 1

«1789101114»
AndyQ04.10.2008 20:48
Kapetanos și-a câștigat dreptul de a juca titular, a spus Lãcãtuș la conferința de presã.

Cate goluri mai trebuia sa dea , vreo 7-8?

Se pare ca da, cel putin in viziunea marelui antrenor Marius Lacatus.

Ce ma enerveaza pe mine? Faptul ca toate fostele mari glorii ale Stelei isi dau corigenta pe Steaua din zilele noastre.

Sa mearga dom'le la arabi sa antreneze pe acolo vreo 10 ani, pe urma la bulgari, la chinezi, la coreeni... si se pot intoarce, cand s-au maturizat ca antrenori...

Steaua nu are nevoie de antrenor bibelou, de pus in rama, de mare glorie a clubului, de-o lovitura de imagine. Steaua are nevoie de ANTRENOR in adevaratul sens al cuvantului...

@ BAD

Prietene, daca suporterii sunt suparati ca nu merge treaba... inseamna ca vor sa se schimbe ceva. Daca suporterii ar fi calmi si ingaduitori tot timpul... i-ar durea in fund si pe aia de tre sa investeasca pentru ca marionetele din tribune nu cobesc la lipsa performantei.

Apropo, TV-ul tau transmite sub frame-rate-ul decent de film, vezi slide cu slide, sincer nu prea pricepi fenomenul si incerc sa dau vina pe altceva, nu pe tine.

AmuntBoy04.10.2008 20:55

Marius azi din pacate ai demonstrat ca nu le ai cu antrenoratul

cum mama masi sa joci cu 2 inchizatori cu otopeni cand avem la steaua2 cativa mijlocasi ofensivi

abel moreno,tiago, plesan pana si a. ionescu

si cat timp va fi cancerul de cioban la echipa noi nu vom avea antrenor la echipa

si vom fi un mare zero in ofensiva

xray_rom04.10.2008 20:55
Chiar daca nu era accidentat,Arthuro tot pe tusa ar fi fost.Pentru ca Ciobanul a zis clar:Arthuro este emotiv si nu e bun de Steaua.

Relax!Il baga. Si de Kapetanos a zis ciobanul ca sare mingea din el ca din perete...ca golul din meciul cu Gazul il marca si el... si ai vazut ca l-a bagat si cu Fiorentina si acum!:))Nu mai cantati si voi in struna lui Geambashu si Stiucan, mai mult decat este realitatea!

Si astia au spus ca Arturo nu va juca pt ca este exilat de Becali, cand aveau informatii sigure ca este accidentat!Daca nu voia sa-l bage in lot, nu-l mai cara pana-n Italia.Logic!

Stryker04.10.2008 21:06

an de an avem probeleme cu echipele mici care se apara aglomerat ... parca ar trebui sa ne facem norma de rezultate dezastroase acasa ...

oricum , javrele s-au dus ... le mai prindem ??

Bad™04.10.2008 21:07

sunteti mai lamentabili decat castratii si aia de sub pod laolalta. cum p... mea sa mearga totul struna cand Ogararu,Toja,Szekely,Semedo si Stancu (extremele, fundasul dreapta si un atacant)sunt relativ noi in echipa??? ma sunteti mai ***** decat trenu' si p-ala il inteleg ca are doar 2 clase.

Intretineti o polemica, nimic mai mult. Cineva se plange de fazele fixe. Cine e de vina ca "huiduitului Dica" i-a ajuns de Steaua. Stiu ca n-alerga, e praf, n-a confirmat in Italia, ... etc., dar la noi era executantul fazelor fixe si nu de putine ori a dat GOL sau PASA DE GOL, o perioada buna Steaua castigand numai in urma fazelor fixe. Eheeee... huiduitii au facut treaba in Ghencea. Sa amintesc de "Para"? Si asta un huiduit. Dar nu e comic faptul ca de cand a plecat cautam pe cineva care sa fie bun IN CENTRU la recuperari, sa fie si ofensiv si sa mai si marcheze ?????

ssinpadureacualune04.10.2008 21:09

Este clar ca e randul lui Dinamo si lucrurile se fac in asa fel incat ei sa fie favoriti pt campionat si implicit LC pentru ca locul 2 pentru ei inseamna direct eliminare.DAR, asta nu inseamna ca trebuie lasati...prin jocul de astazi inclusiv Steaua i-a ajutat.Nu ma pronunt la adresa jucatorilor...dupa mine au jucat cam ce ma asteptam sa joace, dar nu pot sa nu spun nimik de faptul ca Lacatus a jucat tot meciul cu 4 fundasi si cu 2 inchizatori...si TOT AM LUAT GOL.A facut schimbarea cu Stancu rpd...pai post pe post??Poate Stancu a jucat prost ca nu a fost cineva langa el sa-l ajute...sau poate nu...dar macar nu schmbi post pe post.IDEEA DE BAZA E cum e posibil ca sambata seara pe stadionul Steaua din blvd Ghencea echipa de fotbal Steaua sa joace cu 2 inchizatori impotriva otopeniului tot meciul.ESTE INADMISIBIL!!!

dr.adrian904.10.2008 21:20

ganditi la rece!!!

vreau sa va intreb ceva. joaca becali? se afla becali pe teren? antreneaza becali jucatorii? analizeaza becali echipa adversa inaintea meciului direct? discuta becali cu jucatorii greselile facute dupa un meci? face becali echipa? motiveaza becali echipa in vestiar? ii aseaza becali pe jucatorii in teren? le spune becali sarcinile?

becali e un cancer, dar raspunsul la toate intrebarile e un simplu NU. el e doar o baba kkta care se lauda pt ca iubeste show business-u si este mereu in centrul atentie a mass mediei de rahat din Romania.

Lacatus mai are de la mine credit pana la sfarsitul turului, dupa aia tragem linie. daca se afla la o distanta de maxim 6 puncte de lider si este calificat in primavara europeana poate sa ramana, desi execrabilul jocul practicat de Steaua m-ar adormi incontinuare.

daca aceste 2 conditii ( si aici ma refer la amandoua) nu sunt respectate, atunci draga magarus strangeti boarfele si dispari.

CoRsSo04.10.2008 21:29

"Am câștigat un punct și stai sã vedem mâine ce o mai fi, pentru cã s-ar putea ca acest punct sã fie un plus pentru noi. Nu mã așteptam la egal, dar sunt foarte bucuros cã am luat un punct." Gigi becali in gazetaspartilorparanormali.

Cat de penibil sa fie?

PLEACA CIOBANE!

andrey_ptm_steaua04.10.2008 21:30

Din pacate Laca il asculta pe cioban si baga jukatori la comanda...Neaga , Ochirosii , abel moreno sunt lasati pe dinafara din cauza ciobanului....Jiji LASA-NE :hai_steaua:

CoRsSo04.10.2008 21:31
Kapetanos și-a câștigat dreptul de a juca titular, a spus Lãcãtuș la conferința de presã.

Cate goluri mai trebuia sa dea , vreo 7-8?

Se pare ca da, cel putin in viziunea marelui antrenor Marius Lacatus.

Ce ma enerveaza pe mine? Faptul ca toate fostele mari glorii ale Stelei isi dau corigenta pe Steaua din zilele noastre.

Sa mearga dom'le la arabi sa antreneze pe acolo vreo 10 ani, pe urma la bulgari, la chinezi, la coreeni... si se pot intoarce, cand s-au maturizat ca antrenori...

Steaua nu are nevoie de antrenor bibelou, de pus in rama, de mare glorie a clubului, de-o lovitura de imagine. Steaua are nevoie de ANTRENOR in adevaratul sens al cuvantului...

@ BAD

Prietene, daca suporterii sunt suparati ca nu merge treaba... inseamna ca vor sa se schimbe ceva. Daca suporterii ar fi calmi si ingaduitori tot timpul... i-ar durea in fund si pe aia de tre sa investeasca pentru ca marionetele din tribune nu cobesc la lipsa performantei.

Apropo, TV-ul tau transmite sub frame-rate-ul decent de film, vezi slide cu slide, sincer nu prea pricepi fenomenul si incerc sa dau vina pe altceva, nu pe tine.

Ai perfecta dreptate

danimarcu04.10.2008 21:33
daca aceste 2 conditii ( si aici ma refer la amandoua) nu sunt respectate, atunci draga magarus strangeti boarfele si dispari.

Ai uitat sa mentionezi cate conditii sunt:doua,sau amandoua?

In alta ordine de idei,magarusul esti tu.Lacatus ,daca trebuie sa plece e pentru ca e de decor.Antrenorul Stelei va fi oricum Jiji.

dr.adrian904.10.2008 21:41

Ai uitat sa mentionezi cate conditii sunt:doua,sau amandoua?

In alta ordine de idei,magarusul esti tu.Lacatus ,daca trebuie sa plece e pentru ca e de decor.Antrenorul Stelei va fi oricum Jiji.

haloooooooooooo moderatorilor

eu cand l-am jignit pe asta miam luat ban 2 saptamani.

bai danimarcu nai inteles nimic din ce am scris. antrenor este Lacatus si numa Lacatus cu stafful lui tehnic. si este vorba de respectarea a celor amandoua conditii. dar lasa dute culcate, ca s-au impartit pijamalele.

si chiar daca Lacatus ar fi de decor, sa aiba macar tupeu acela sa isi dea demisia, cum a avut Hagi

Marius04.10.2008 21:44

Eu credeam ca sunteti oameni in toata firea si puteti discuta fara sa va jigniti... :mellow:

Guardian04.10.2008 21:51

sã zicem cã pleacã Lãcã maine de la echipã ... si ce o sã se intample ? o sã vinã altu care nu cunoaste echipa deloc bine si o sã mai pierdem incã vreo 3 meciuri , pentru cã va face experimente,improvizatii..

asa cã panã la urma urmei aveti bunul simt si terminati cu postari gen : demisia , lasã-ne sau mai stiu eu ce.

Piece of Mind04.10.2008 21:53
Suntem o echipa de zapaciti si pe deasupra si ghinionisti. astept fanii lui Dayro, Stancu, szekely. sunt convins ca daca arturo si Banel erau in teren castigam. in teren a fost haos, nimeni nu conduce jocul toti paseaza aiurea, mi-e greu sa cred ca ne vom reveni in felul asta, poate dupa meciul cu franta.

Singur nevinovat fiind Lacatus...

kaladze04.10.2008 21:53

am stat o gramada la case ca numai mergea sistemu ala infect :thumbdown:

in ce hal au jucat bine pana la urma ca am luat un punct bun si ala decat nimik :wall::dry:

danimarcu04.10.2008 22:09
haloooooooooooo moderatorilor

eu cand l-am jignit pe asta mi-am luat ban 2 saptamani.

bai danimarcu n-ai inteles nimic din ce am scris. antrenor este Lacatus si numa Lacatus cu stafful lui tehnic. si este vorba de respectarea a celor amandoua conditii. dar lasa du-te culca-te, ca s-au impartit pijamalele.

si chiar daca Lacatus ar fi de decor, sa aiba macar tupeu acela sa isi dea demisia, cum a avut Hagi

@Marus.Poate de asta nu ne intelegem noi...

@dr.adrian9 -cu ce te-am jignit?Cu ce esti tu mai presus decat Lacatus,incat el poate fi numit magarus iar tu nu?...

Am priceput ce ai vrut sa zici,desi cu mare greutate,dar asta probabil din cauza felului in care scrii.

Repet si ideea mea mai veche:atata vreme cat Jiji e antrenor la Steaua,oricine vine va fi doar antrenor secund.

fiara704.10.2008 22:15

Simbolule nu ne lasa acum, la greu!

Daca pleci tu, vine Dan Petrescu si ne distruge.

La-ca-tus

La-ca-tus

La-ca-tus

La-ca-tus

alexblaja04.10.2008 22:17

Intr-adevar, este aiurea se fii condus de echipa de pe locul enspe, retrogradabil...

Eu, ca un optimist incurabil, remarc capacitatea de revenire....:)

Oricum, pana la ocazia rahatului rapidist de Vali Negru ( un nume foarte potrivit pentru subpodari), echipa adiacenta Bucurestiului a fost cam praf.

Problema principala este, in opinia mea , ca primele 20 de minute ale meciului nu au semanat cu ultimele 20, in privinta atacului stelist. Trebuia sa fim peste ei, inca de la inceput, nu sa asteptam, ca egalii Forientinei ce ne aflam, sa se dea la o parte Cs Otopeni,

Oricum, antrenorul Lacatus l-a introdus pe Kapetanos, autorul golului stelist.

Frati stelisti, mai sunt si astfel de meciuri, pana cand nu scapam de antrenorul Becali vor mai fi!

sabin130704.10.2008 22:19
Cand vad pe-aici cate tampenii se spun...

Cand nu juca Stancu, toata lumea il facea imbecil pe Lacatus. Cand joaca titular, tot Lacatus e tampitu' ca-l baga. La inceputul campionatului, Kapetanos (uitati-va in threadul dedicat lui) era cea mai mare petarda de jucator. Acum e cerut titular si Stancu a devenit petarda. Cand Steaua a batut, nimeni nu a mai zis nimic de aia 2 inchizatori.

Sa fie clar: treaba unui antrenor e sa-si duca jucatorii pana in fata careului. De acolo, doar talentul si vointa fotbalistilor e determinanta.

In meciul asta, am vazut anti-fotbal de m-am saturat: nu vad pe nimeni de-aici sa-l scuipe pe Stancu asa cum e scuipat Lacatus, nu vad pe nimeni sa spuna ca toate centrarile noastre au fost in primul om (Ogararu a fost campion) samd

In atac, nimeni nu se demarca, nimeni nu alerga.

Evident ca Lacatus e primul vinovat! Eu i-as pune pe toti papagalii aia la antrenamente sa dea centrari 3 ore pe zi si oamenii din atac sa invete sa se demarce dracului ca lumea.

100% de acord.

Si eu ziceam ca Stancu merita sa fie titular, dar astazi s-a dovedit ca Lacatus avea dreptate cand nu-l baga in primul 11.

100% de acord cu Mo.

Citesti pe-aici si-ti faci cruce.

andrey_ptm_steaua04.10.2008 22:21

problema e ka majoritatea se stiu titulari si nu se mai obosesc sa 'puna osul'....ar trebui folositi in unele meciuri cu echipe gen otopeni si alti jukatori precum Neaga,abel moreno,tiago,Ochirosii,Andrei ionescu, pentru ca ei vor da totul pentru a demonstra ca merita sa fie titulari :steag_sah_mic:

4_ANTI_caini.jpg

alexblaja04.10.2008 22:22

Forzza Laca!

Adrian04.10.2008 22:33
[quote name='LARI' post='291217' date='Oct 4

Si eu ziceam ca Stancu merita sa fie titular, dar astazi s-a dovedit ca Lacatus avea dreptate cand nu-l baga in primul 11.

100% de acord cu Mo.

Citesti pe-aici si-ti faci cruce.

Voi oare ganditi inainte sa scrieti?

Pai daca il bag eu titular pe Zapata pe postul de atacant, ce face?

0, nimic,nada, zilch!

Asa si Stancu.Daca il pui sa joace cu spatele la poarta si sa iti intoarca mingi, ce dracu crezi ca face?

Dayro joaca mijlocas.

Toja joaca inchizator.

Semedo/Szekely/ Banel mijlocas stanga cu schimbul.

Jucatorii joaca pe posturi aiurea, intr-un sistem aiurea.

Oare cine insista cu aceste solutii?

Oricum, antrenorul Lacatus l-a introdus pe Kapetanos, autorul golului stelist.

Alexe, pe cine dracu sa fii bagat?

Pe Ghionea?Asa ar fi refacut cuplul de fundasi centrali.

Kapetanos era singurul atacant de pe banca.

Hehe...nu e nici o graba cu Pedriel, nu?

Kapetanos merita sa joace titular.Dar se pare ca antrenorul becalii nu considera la fel.

sabin130704.10.2008 22:41

Mie mi-e destul de clar ca nu este mijlocas central, care sa regizeze jocul. Aici poate fi si vina lui Lacatus ca nu a cerut asa ceva, dar becali nu trebuie omis din schema:).

Nu cred ca punctele au fost pierdute azi din cauza benzilor , mijlocul e boala si Lovin e virusul. Daca nu ai playmaker celelalte devin detalii.

Adrian04.10.2008 22:47

Sunt enspemii de echipe care nu folosesc playmaker si care functioneaza foarte bine.

De ce?

Pt ca au un joc colectiv foarte bun si o organizare la fel de buna.

Aici se vede mana antrenorului.

«1789101114»