FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CS Otopeni 1 - 1

«191011121314»
xray_rom05.10.2008 07:30

Ce sa o dam dupa cires.

O victorie la scor cu Otopeniul ar fi fost mai lipsita de glorie decat acest egal.

Asta nu e echipa de fotbal, ci o combinatie de hanbal-rugby pe linia de fund.Sau cel putin asa a fost aseara! Daca jucam in 8 sau 9, la fel de copios am fi dominat.

Daca Lacatus ar fi aplicat mai devreme solutia inspirata cu Goian varf impins, alaturi de Kapetanos, am fi marcat mai devreme si i-am fi obligat sa iasa si ei la atac. In astfel de meciuri iti trebuiesc 2 atacanti in gura portii.

Dupa pauza echipa ar fi fost:

Zapata, Petre, Radoi, Ghionea, Ogararu, Szekely,Tiago, Dayro, Semedo, Kapetanos, Goian.

Dupa ce marcam si ei ieseau la joc, Goian ar fi trecut la loc fundas central si Radoi mijlocas la inchidere.

Cam asa a gandit si Lacatus, numai ca l-a pastrat pe Lovin(ieri, parca mai prezent si mai periculos in atac) si in locul lui Tiago l-a preferarat, in mod surprinzator pe Plesan, intr-un final de meci jucat cu sabia deasupra capului.

Dar nici asta nu a contat ca o greseala, ci faptul ca a facut schimbarile pe varfuri cam tarziu. Totusi, mutarea lui Goian, mi-a demonstrat ca Lacatus este un antrenor bun, care stie sa faca si din rahat bici, atunci cand e constrans de lotul pe care-l are la dispozitie.

Evident, dupa razboi...:)))

Oricum, in repriza a 2a nu am jucat atat de slab cum incearca unii sa acrediteze pe aici.

Golul l-am luat pe greseala lui Radoi si nu ca urmare a jocului nostru slab sau a lor bun.

Daca pana la golul lor era 2-0 pt noi, nu ar fi mirat pe nimeni pt ca asa decurgea jocul si acum nu ar mai fi injurat nimeni!

Stiu!Orice esec doare, dar durerea nu trebuie sa ne afecteze luciditatea si sa cadem prada extremelor aberante in trairile interioare sau in manifestarile reale si virtuale!

Mady_Stelist05.10.2008 07:39

Doare ce se intampla in aceste momente in Ghencea!

Nu putem bate o nou promovata pe teren propriu, si ceea ce este mai grav, noi pierdem puncte acolo unde Dinamo castiga. (Vaslui, Bistrita, Otopeni), sunt puncte pretioase, care ne vor pune in dificultate pe parcurs!

VaSsY05.10.2008 07:49

Echipa trebuie sa-si revina odata cu revenirea in echipa a lui Golanky si a lui Emegara. Sunt jucatori de viteza...Golansky mult mai eficient decat Ogararu, Emegara cu 3 clase peste Petre Marin...IAR Lovin NU ARE CE CAUTA LA ECHIPA !!!!

n9uf05.10.2008 07:57

bai nene eu nu inteleg ce mai cauta puscariasul ala de mustata in Peluza Nord si ca sef de galarie nu are niciotreaba cu ce se intampla , cantece de pe vremea lui, cine nu sare ori este gabor ori este prost de moare sa strigat in repriza a doua cu otopeni sa ii spuna cineva ca numai avem jandarmi in peluza :thumbdown: :thumbdown:

MoWeed05.10.2008 08:04
Toja e fotbalist, terminati cu prostiile.

Doar ca se afla in aceeasi situatie ca si Szekely. Cand a fost adus la Steaua se stia, sau ar fi trebuit sa se stie faptul ca omul tine mingea, are preluari largi, faulteaza mult etc. si corectate aceste lucruri la antrenamente... Dar cred ca unii oameni dorm prin staff-ul nostru tehnic...

Numai la Steaua se reuseste stricarea unor fotbalisti cu real talent...

P.S. Ma intreb, daca am face un poll cu "Trebuie sa-si dea demisia Lacatus?" care ar fi rezultatul...

Ce sigur esti tu ca Toja e fotbalist, de parca ar fi jucat prin vreun campionat european sa-l vezi cum juca inainte sa vina la Steaua.

A fost si bulversat de desele mutari, dar vad ca deja o dam iar in extreme: tuturor jucatorilor li-se gasesc scuze, antrenorul fiind singurul vinovat.

Marius05.10.2008 08:10
Toja e fotbalist, terminati cu prostiile.

Doar ca se afla in aceeasi situatie ca si Szekely. Cand a fost adus la Steaua se stia, sau ar fi trebuit sa se stie faptul ca omul tine mingea, are preluari largi, faulteaza mult etc. si corectate aceste lucruri la antrenamente... Dar cred ca unii oameni dorm prin staff-ul nostru tehnic...

Numai la Steaua se reuseste stricarea unor fotbalisti cu real talent...

P.S. Ma intreb, daca am face un poll cu "Trebuie sa-si dea demisia Lacatus?" care ar fi rezultatul...

Ce sigur esti tu ca Toja e fotbalist, de parca ar fi jucat prin vreun campionat european sa-l vezi cum juca inainte sa vina la Steaua.

A fost si bulversat de desele mutari, dar vad ca deja o dam iar in extreme: tuturor jucatorilor li-se gasesc scuze, antrenorul fiind singurul vinovat.

Mda, pentru ca am o oarecare experienta in fenomen, care nu tine de vazut meciuri sau jucat FIFA si asta e parerea mea. Poti s-o combati cu argumente? De ce nu e Toja fotbalist? De ce consideri ca Lacatus si Pedrazzini nu au gresit atunci cand nu au lucrat separat cu Szekely si Toja? Si nu in ultimul rand, cat mai costa un cordonator la football manager?

P.S. "li se" e fara cratima.

AndyQ05.10.2008 08:10
Alex, repet,

lucrurile astea se stiau. De asemenea, problemele legate de tehnica se pot corecta. Trebuie doar ca... cineva, sa lucreze special cu fotbalistul, asa cum se procedeaza la echipele alea cu care ne tot comparam.

Asa cum problemele legate de tehinica ale lui Banel au disparut, in 5 ani de cand e la Steaua. Sau nu? Stai, vroiam sa zic alt jucator, stiut fiind faptul ca Banel saracu e la acelasi nivel, ZERO, al tehnicii, alergat cu balonul la picior, centrat, dribling...etc.

Deja avem exemplu al jucatorului mai putin tehnic care asa a ramas, mai e nevoie de unu?

MoWeed05.10.2008 08:19
Mda, pentru ca am o oarecare experienta in fenomen, care nu tine de vazut meciuri sau jucat FIFA si asta e parerea mea. Poti s-o combati cu argumente? De ce nu e Toja fotbalist? De ce consideri ca Lacatus si Pedrazzini nu au gresit atunci cand nu au lucrat separat cu Szekely si Toja? Si nu in ultimul rand, cat mai costa un cordonator la football manager?

P.S. "li se" e fara cratima.

Sa inteleg ca aceasta parere iti este data de 2-3 dribblinguri care le-a reusit la primele meciuri in rest fiind mana moarta?

Toja momentan, chiar si atunci cand joaca bine, are multe momente in care dispare complet din joc. Dribleaza mult si de multe ori fara rost; cu Bayern, cand a jucat in centru a pierdut cateva mingi aiurea la vreo 30 de metri pe partea noastra. In afara de vreo 2 pase de gol, nu a facut mai nimic de cand a venit.

Desigur, vine dintr-un alt campionat si nu se asteapta nimeni sa se adapteze imediat. Dar in nici un caz nu e acel mare fotbalist, acel salvator(asa il vedea toata lumea cand a venit la Steaua). Poate cu timpul va deveni, dar la momentul actual nu este.

Staff-ul tehnic ar trebui sa lucreze separat nu numai cu Szekely si Toja, ci si cu Semedo sau cu atacantii nostri

Tu esti acel antrenor de football manager deoarece tu mereu critici antrenorul orice ar fi. De vreme ce il critici inseamna ca ai tare multa experienta la football manager(nu cred ca ai terminat vreo scoala de antrenori, deci ai antrenat numai in Football Manager)

PS: De cate ori mi-ai vazut pe mine scriind ca un agramat? Am gresit si eu odata si faci tu pe desteptu aici.

Marius05.10.2008 08:23

Ma, fara sa fac o pledoarie pentru Toja, omul stie fotbal, doar ca trebuie lucrat cu el, trebuie integrat in sistemul asta (oricare ar fi el). Daca pentru niste baloane pierdute cand juca inchizator spui ca nu e fotbalist...

P.S. nu mi-as permite niciodata sa spun cuiva ca e agramat, pur si simplu ti-am spus cum e corect. Omul cat traieste invata.

P.P.S. Aia cu managerul n-ai nimerit-o...

DanStan05.10.2008 08:28

Joc mediocru, rezultat mediocru. Ata ete. Oricum, mai avem de jucat cu potaile, cu voiajorii, cu urziceanca, cu fosta pooli ... alea-s meciuri cheie. Castigam cel putin 8-9 puncte din 12 = suntem tari. Nu castigam = adio titlu.

AndyQ05.10.2008 08:37

@ DanStan.

Cam asa e, dar ca sa ne permitem 1-2 pasi gresiti, trebuia sa fim noi pe locul intai la 5-6 puncte de urmaritoarea cea mai apropiata, nu ei de noi. Am avut un inceput de sezon cu meciuri lejere, adica nu am dat de vreo echipa de top, a Romaniei, doar CFR, si trebuia sa fim acolo sus, in varful ciresului...

MoWeed05.10.2008 08:37
Ma, fara sa fac o pledoarie pentru Toja, omul stie fotbal, doar ca trebuie lucrat cu el, trebuie integrat in sistemul asta (oricare ar fi el). Daca pentru niste baloane pierdute cand juca inchizator spui ca nu e fotbalist...

P.S. nu mi-as permite niciodata sa spun cuiva ca e agramat, pur si simplu ti-am spus cum e corect. Omul cat traieste invata.

P.P.S. Aia cu managerul n-ai nimerit-o...

Eu am dat exemplu mingile pierdute cu Bayern, dar si cand joaca in banda pierde la fel de multe mingi aiurea. Nu s-a adaptat inca la fotbalul romanesc si la sistemul de joc folosit la Steaua. Probabil in SUA, unde juca inainte nu era nevoit sa faca si faza defensiva.

Nu zic neaparat ca nu stie fotbal(abia dupa vreo 6 luni sa zicem ca se adapteaza), dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i gasim mereu scuze. Nu mai e vina antrenorului ca nu-i ies preluarile sau pasele de 4-5 metri.

PS: Eu stiu cand sa folosesc cratimele sau nu, era o simpla greseala neobservata.

danimarcu05.10.2008 08:58

Toja poate fi un jucator util,daca e folosit doar pe partea stanga,si daca mai lucreaza suplimentar la antrenamente,ca sa recupereze din diferenta dintre ce se joaca aici si ce se juca in USA.

Eu l-as pune doua-trei meciuri pe banca pe Dayro,am impresia ca joaca cu indolenta.Nimeni la Steaua nu trebuie sa aiba postul asigurat.Cand face 2-3 meciuri slabe-afara.

Cred ca la meciul de ieri trebuiau folositi mai multi jucatori care nu prea au evoluat.Li se dadea o sansa sa confirme,iar ei jucau mai motivati decat titularii...

De asemenea,nu inteleg de ce este atat de laudat Marin,un jucator depasit total de fenomen,care face foarte multe greseli in fiecare meci,si care mai joaca doar din experienta?Chiar nu vede nimeni ca omul asta nu mai poate?

Alt punct slab mi se pare Lovin,chiar daca merita laudat pt meciurile anterioare.Pai Lovin trebuie folosit doar in meciurile tari,cu echipe care ataca permanent,nu in meciuri cu echipe ce practica antijocul,in care esti nevoit sa ataci tot meciul.Cum poate un antrenor sa gandeasca atat de prost?Ce avea Thiago,un jucator care stie sa verticalizeze?Nu-mi spuneti ca ii era frica Fiarei ca Thiago nu se putea apara impotriva unei echipe care rar a trecut mijlocul terenului!...

Ogararu m-a dezamagit total pe faza de atac.A ratat toate centrarile...Golanski la ora asta e mult mai util...

4_ever_steaua05.10.2008 09:15

doamne ce va mai certati,injurati etc...e clar ca pe toti ne doare meciul slab facut de Steaua..unora nu le convine Lacatus..altora anumiti jucatori..altora nu le convine NIMIC...e dureros sa vezi cum echipa pe care o iubesti la infinit si cel mai mult face un asemenea meci cu o echipa slabuta...fecaly e de vina pt tot..daca nu era el si avem si noi pe cineva cu macar 20 g de creier era altceva..totul la Steaua se invarte cum vrea creatura asta... :thumbdown:

jaap05.10.2008 09:49

nu stiu daca a remarcat cineva dar noul sistem de calificare introdus de Platini pentru grupele UEFA CL este extrem de 'parsiv': in primul rand stimuleaza castigarea campionatului prin orice metode si cu orice pret prin locul direct calificant in grupe(vezi cazul CFR-ului de anul trecut si , ceea ce se prefigureaza a se intampla cu dinamu anul asta) iar, mai grav, introduce un sistem DRACONIC de acces pentru locul doi(care se pare ca ESTE pentru noi...)..practic pentru a te califica trebuie sa treci (bineinteles daca faci fata unui prim tur unei echipe din pozitiile 6-15 UEFA) OBLIGATORIU de o forta fotbalistica din primele 5 ligi ale Europei: Anglia/Italia/Spania/Germania/Franta!!!

ma intreb daca onor conducerea noastra este macar la curent cu acest nou sistem de calificari!

fedora05.10.2008 09:54

Toja, Dayro si Szekely (mai ales) sunt fotbalisti de Steaua! Si sunt FOTBALISTI in adevaratul sens al cuvantului.

Ce n-ar fi dat Zenga, Protasov sau Olaroiu sa aiba asemenea oameni in echipa si sa nu mai joace cu alde Oprita, Cristocea, Croitoru?

In alta ordine de idei, multi useri (indeosebi cei care n-au pus in viata lor piciorul pe minge) pur si simplu nu pot intelege ca un jucator da randament maxim doar pe o anumita pozitie in teren, iar folosirea sa pe alta pozitie este aproape sigur falimentara. Repet, cine a jucat fotbal stie. Este frustrant sa nu poti sa-ti pui in valoare calitatile din cauza ca joci pe pozitii inedite din dorinta antrenorului (sau patronului) de a face loc cat mai multor jucatori cu nume in primul 11.

Poate vi se pare logic ca un varf ca Dayro sa poata juca lejer si playmaker, dar asta se intampla in 5% din cazuri. Practic eu inca nu pot trage nici o concluzie asupra jocului lui Dayro, pentru ca el inca nu a jucat acolo unde s-a remarcat la fosta lui echipa.

Janos e un fotbalist de explozie, eu am vazut 80% din meciurile Otelului din ultimii 2 ani si pot numara pe degetele unei maini partidele slabe ale sale. Este cel mai bun jucator care putea fi cumparat de Steaua din tara. Si iata-l ca se stinge si se pierde in jocul piturcian (toate mingile in lateral la Florentin Dumitru, apoi centrare), orb si fara orizont, in care a fost introdus. Nu pot sa accept ca Janos nu e fotbalist sau nu are ambitie.

Apoi Toja... Un fotbalist se cunoaste de la prima atingere a balonului. Iar Toja a raspandit iz de fotbalist de la primul meci. La fel, in timp a fost trecut pe toate posturile de la mijloc in sus, ca acum nici eu si nici el nu mai stim exact unde si ce trebuie sa joace.

Lipsa de orizont a celor 3 denota un sistem falimentar si evident ca nu e numai vina lor. Eu sunt convins ca toti cei 3 sunt in top10 al jucatorilor din Romania. Dar nesfarsitele si blestematele reprofilari pur si simplu cred ca le-au taiat tot elanul. Si vad ca nu se invata din greseli.

jaap05.10.2008 09:54

PS. in atentia fcsteaua.ro: poate nu ar strica un articol pe site in care sa se prezinte in detaliu modul de acces in grupe UCL pentru sezonul 2009/2010!

o posibila sursa de documentare ar putea fi : http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League_2009-10 dar si site-ul UEFA

ultras78SB05.10.2008 09:57

1. Lacatus dezamageste de la meci la meci, este prea fricos la schimbari.

2. Ogararu este sub Golanski, joaca doar ca e finu........

3. Arthuro in tribuna? 0 varfuri!!

4. Goian varf?, unde este Badea?

5. Stancu schimbat in min 70 cand nu a avut nici un sut pe poarta?

6. Plesan n-a mai jucat de 3 luni, ce plus aducea el?

7. Unde sunt schemele de la antrenamente care ar trebui sa se vada in meciuri?

8. Jucatorii joaca la instinct, ce stiu ei nu pe un plan ofensiv dat de structura adversarului.

Concluzie: prea multe greseli de antrenor.

Astristul05.10.2008 09:59

Meci penibil si rusinos (la fel ca si rezultatul inregistrat pe tabela). Acum o sa dea vina pe concentrarea din UCL, si tot felul de bla-bla-uri. Este si mai jenant ca Steaua a inceput sa forteze, sa preseze dupa ce au primit gol. Pana atunci daca se trezeau intr-o situatie de a marca o dadeau in peluza sau pe langa. Lipsa de concentrare, joc la "misto", de parca Otopeniul a venit sa ia de la 3 goluri in sus! :dry: Asta nu e atitudine de campioni, cu atat mai putin cu cat vorbim de CS Otopeni! :thumbdown:

forzateaua

predatorpulse705.10.2008 10:02

Ne asteapta inca un sezon fara trofee si fara jocuri spectaculoase sub comanda "generalului" fecali. Ceea ce am vazut ieri cu otopeni s-a intamplat datorita starii lotului,lot facut de becali orice s-ar zice. Ca sa nu mai zic de introducerea anumitor jucatori in primul 11,lucru evident pentru toti oamenii care au ochi sa vada.

Va intreb eu a cui e vina ca nu avem jucatori pe anumite posturi sau k sunt sunt folositi aiurea,k sa nu mai zic de acest sistem absolut imbecil(4-2-3-1) pe care il folosim. Vina e impartita intre Lacatus si becali,cu o vina mult mai mare pentru ciobanel pentru k e zgarcit si ia ciurucuri(de parca s-ar pricepe el la fotbal) si se mai si baga in alcatuirea echipei. Vina lui Lacatus e k foloseste acest sistem tampit care nu se potriveste deloc cu ce avem la mijloc.

Steaua are niste jucatori buni pe benzi(macar teoretic),toja,Ochirosii pe stanga,szekely,Semedo,Nicolita pe dreapta si ar putea sa dezvolte un joc combinativ pe benzi insa k sa faci asta in 4-2-3-1 trebuie sa ai niste mijlocasi polivalenti,care sa faca ambele faze si un atacant de gabarit care sa stie si cu mingea. Spania a devenit faimoasa la Euro pentru acest celebru sistem insa unde la noi e Lovin sau Radoi la ei era senna,unde la noi era kapetanos,arthruo sau Stancu la ei era torres. Aici e buba,stilul perfect pentru Steaua e 4-4-2 nu 4-2-3-1. Noi nu avem jucatorii pentru 4-2-3-1,pur si simplu si aici vina e a lui Lacatus,orice am spune,pot sa cred k ciobanul ii impune anumiti jucatori in echipa insa nu k ii spune ce sistem sa foloseasca.

Incompetenta e in floare la Steaua si asta se vede in toate compartimentele. Daca apararea a mai scapat de "competentul" becali,mijlocul si atacul au fost pulverizate. Steaua n-a mai dat un golgheter de 7 ani de zile si asta spune totul. Poate cel mai bun exemplu a fost cu abel moreno. Acest jucator a fost prezentat drept acel mijlocas central care sa dea pase,cica era bun si la lovituri libere. Ce s-a intamplat? A jucat si el 60 de minute,nu i-a placut lui fecali si a fost trimis la echipa a 2-a,la fel k si alti renegati,Ochirosii,neaga,rada etc.

Steaua ultimilor ani,prin politica imbecila de transferuri,care mai da si roade din cand in cand(un mendoza,un zapata sau Dayro) distruge multi jucatori. Szekely nu mai joaca nimic de cand a venit la noi,toja a inceput bine si s-a stricat pe parcurs iar nu pot sa nu tin minte cum cel mai bun pasator din liga1 de atunci,badoi,nu a reusit nimic la noi.

De 2 ani de zile Steaua nu are echipa,are aparare si 1-2 jucatori exponentiali in atac iar daca aia nu merg,nimic nu merge. Intai ne-am bazat doar pe Dica,acum doar pe Dayro,in curand o sa ne plangem de ce nu merge Semedo,arthruo etc. Problema e k Steaua nu are un sistem functional de joc si cu asta am spus totul. Javrele sunt penale in Europa insa au scos golgheteri din destui jucatori in ultimii ani iar anul acesta sunt pe primul loc desi doar 4 oameni joaca in echipa aia,Lobont,moti,Danciulescu,bratu. La ei atacul face diferenta,la noi atacul face figuratie.

As zice sa-si dea Lacatus demisia insa nu vom rezolva nimic cu asta pentru k nici un antrenor cu coloana nu va veni la Steaua acum. De cand a plecat ultimul om care stia fotbal(Stoica) si Steaua a ramas sub comanda ciobanului am intrat intr-un "loop" al incompetentei: jucam jenant in campionat,ne impiedicam de echipe mici si rar batem rivalele----> urmeaza "traditionala" iesire din cupa din primele tururi---> terminam campionatul cu un "grandios" loc 2,jucam preliminarii(unde culmea de obicei jucam bine) si intram in CL---> In CL tragem cu dintii de un loc 3 si cam atat iar cat jucam acolo ne compromitem sansele in campionat---> se termina sezonul si o luam de la capat.

Si acest campionat are momentan cam aceleasi coordonate,avem sanse la locul 2,eliminare din cupa va veni mai mult k sigur(si scuzele aferente,k acum avem mai putine meciuri etc),in CL nu jucam grozav insa ingrijorarea mea cea mare vine din campionat. Deja am dat puncte aiurea bistritei si otopeniului,iar in singurele meciuri tari ale acestui sezon,cu Vaslui si chefere,am jucat fricos,ca o echipa mica.

Eu sper k lucrurile vor merge mai bine pe viitor insa va fi foarte greu atat timp cat managementul nostru tip fecali va fi unul de tio barbut,ceea ce mi se pare corect avand in vedere k principalul sfatuitor al lui fecali e Piturca,alt mare "performer" k antrenor la Steaua.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

bodanelu05.10.2008 10:14

8. Jucatorii joaca la instinct, ce stiu ei nu pe un plan ofensiv dat de structura adversarului.

1) Kapetanos in locul lui Stancu, Semedo in locul lui toja? care schimbari fricoase?

2) Golanski nu este refacut 100%

3) Arthuro accidentat.

4) Imprumutat.

5) Stancu a fost schimbat la pauza. eu cred ca te-ai uitat la alt meci.

6) Plesan a jucat 5 minute.

7) Schemel de la antrenamente se vad cand ai spatii nu cu o echipa care se apara cu 11 oameni in careu si stau 2 minute pe jos la fiecare atingere.

8) Antrenorul duce jucatorii pana la 20 de m de poarta. Aseara s-a jucat acolo. Daca nu au reusit nimic e vina jucatorilor.

c.ronaldo1705.10.2008 10:20

Pentru a juca un 4-4-2, trebuie sa ai un mijlocas central care sa iti faca bine si faza defensiva, si faza ofensiva + un atacant inalt. Nu suntem Man.United sa jucam cu 2 pitici care sa faca diferenta (Tevez,Rooney). Nu cred ca Dayro Moreno si B.Stancu pot face multe singuri in fata, avand in vedere ca sunt ajutati in centru de Lovin si Radoi.

Yoyoyoi05.10.2008 10:31

1) Kapetanos in locul lui Stancu, Semedo in locul lui toja? care schimbari fricoase?

2) Golanski nu este refacut 100%

3) Arthuro accidentat.

4) Imprumutat.

5) Stancu a fost schimbat la pauza. eu cred ca te-ai uitat la alt meci.

6) Plesan a jucat 5 minute.

7) Schemel de la antrenamente se vad cand ai spatii nu cu o echipa care se apara cu 11 oameni in careu si stau 2 minute pe jos la fiecare atingere.

8) Antrenorul duce jucatorii pana la 20 de m de poarta. Aseara s-a jucat acolo. Daca nu au reusit nimic e vina jucatorilor.

foarte perfect de acord :thumbsup:

fedora05.10.2008 10:33

Hai ca asta e chiar hazlie, pai Otopeniului s-a aparat cu toata echipa in careu, practic antrenorul Stelei si-a facut deja treaba prin insasi tactica adversarilor? Imi place ca atunci cand ramaneti fara argumente incepeti cu clisee precum "treaba antrenorului se opreste la 20m de poarta", "ceilalti au tot 2 picioare", "mingea a rotunda", "fotbalul e 20% valoare si 80% noroc" si alte vorbe de duh.

sabin130705.10.2008 10:38

@predatorpulse7

Mie mi se pare ca avem jucatori doar de acest sistem imbecil: 4-2-3-1, tocmai pentru ca avem mijlocasi buni doar pe faza defensiva (Radoi, Lovin, poate si Ov. Petre) si mijlocasi buni doar pe faza onfensiva (D.Moreno, care aseara a fost foarte slab, prea lent si piedut in spatiu). Cei doi inchizatori dupa ce recupereaza mingea trebuia sa caute cea mai sigura si buna solutie de pasa in fata (doar daca asezi jocul, tragi de timp etc dai in spate). Cei trei mijlocasi ofensivi (pe faza defensiva de obicei raman pe pressing sus) trebuie sa-ti faca jocul, beneficiind si de spatiile si devierele varfului de careu, recomandat in cazul asta. Benzile sunt ofensive, cei doi mijlocasi defensivi si fundasii laterali avand misiunea sa inchida spatiile cand acele extreme sunt prinse (destul de des) sus.

Eu cred ca pentru un 4-4-2 iti trebuie mijlocasi polivalenti, sa faca si faza de aparare si cea de atac foarte bine. Tiago si Plesan mi s-ar parea pe acest profil. Sunt niste linii mai clare in acest sistem. Benzile si ele de obicei vin mai mult in aparare dect vin intr-un 4-2-3-1.

Spania vara asta a jucat 4-1-4-1.

Plus ca nu vrea Kapetanos sa joace accidentat si Badea nu poate da o fuga pe Ghencea sa arate ce poate.:)

Pe Paraschiv de ce nu l-a bagat macar 10 minute? Si lui Nesu i se poate da mai mult credit pe partea stanga, in locul lui Petrica.

«191011121314»