Ne asteapta inca un sezon fara trofee si fara jocuri spectaculoase sub comanda "generalului" fecali. Ceea ce am vazut ieri cu otopeni s-a intamplat datorita starii lotului,lot facut de becali orice s-ar zice. Ca sa nu mai zic de introducerea anumitor jucatori in primul 11,lucru evident pentru toti oamenii care au ochi sa vada.
Va intreb eu a cui e vina ca nu avem jucatori pe anumite posturi sau k sunt sunt folositi aiurea,k sa nu mai zic de acest sistem absolut imbecil(4-2-3-1) pe care il folosim. Vina e impartita intre Lacatus si becali,cu o vina mult mai mare pentru ciobanel pentru k e zgarcit si ia ciurucuri(de parca s-ar pricepe el la fotbal) si se mai si baga in alcatuirea echipei. Vina lui Lacatus e k foloseste acest sistem tampit care nu se potriveste deloc cu ce avem la mijloc.
Steaua are niste jucatori buni pe benzi(macar teoretic),toja,Ochirosii pe stanga,szekely,Semedo,Nicolita pe dreapta si ar putea sa dezvolte un joc combinativ pe benzi insa k sa faci asta in 4-2-3-1 trebuie sa ai niste mijlocasi polivalenti,care sa faca ambele faze si un atacant de gabarit care sa stie si cu mingea. Spania a devenit faimoasa la Euro pentru acest celebru sistem insa unde la noi e Lovin sau Radoi la ei era senna,unde la noi era kapetanos,arthruo sau Stancu la ei era torres. Aici e buba,stilul perfect pentru Steaua e 4-4-2 nu 4-2-3-1. Noi nu avem jucatorii pentru 4-2-3-1,pur si simplu si aici vina e a lui Lacatus,orice am spune,pot sa cred k ciobanul ii impune anumiti jucatori in echipa insa nu k ii spune ce sistem sa foloseasca.
Incompetenta e in floare la Steaua si asta se vede in toate compartimentele. Daca apararea a mai scapat de "competentul" becali,mijlocul si atacul au fost pulverizate. Steaua n-a mai dat un golgheter de 7 ani de zile si asta spune totul. Poate cel mai bun exemplu a fost cu abel moreno. Acest jucator a fost prezentat drept acel mijlocas central care sa dea pase,cica era bun si la lovituri libere. Ce s-a intamplat? A jucat si el 60 de minute,nu i-a placut lui fecali si a fost trimis la echipa a 2-a,la fel k si alti renegati,Ochirosii,neaga,rada etc.
Steaua ultimilor ani,prin politica imbecila de transferuri,care mai da si roade din cand in cand(un mendoza,un zapata sau Dayro) distruge multi jucatori. Szekely nu mai joaca nimic de cand a venit la noi,toja a inceput bine si s-a stricat pe parcurs iar nu pot sa nu tin minte cum cel mai bun pasator din liga1 de atunci,badoi,nu a reusit nimic la noi.
De 2 ani de zile Steaua nu are echipa,are aparare si 1-2 jucatori exponentiali in atac iar daca aia nu merg,nimic nu merge. Intai ne-am bazat doar pe Dica,acum doar pe Dayro,in curand o sa ne plangem de ce nu merge Semedo,arthruo etc. Problema e k Steaua nu are un sistem functional de joc si cu asta am spus totul. Javrele sunt penale in Europa insa au scos golgheteri din destui jucatori in ultimii ani iar anul acesta sunt pe primul loc desi doar 4 oameni joaca in echipa aia,Lobont,moti,Danciulescu,bratu. La ei atacul face diferenta,la noi atacul face figuratie.
As zice sa-si dea Lacatus demisia insa nu vom rezolva nimic cu asta pentru k nici un antrenor cu coloana nu va veni la Steaua acum. De cand a plecat ultimul om care stia fotbal(Stoica) si Steaua a ramas sub comanda ciobanului am intrat intr-un "loop" al incompetentei: jucam jenant in campionat,ne impiedicam de echipe mici si rar batem rivalele----> urmeaza "traditionala" iesire din cupa din primele tururi---> terminam campionatul cu un "grandios" loc 2,jucam preliminarii(unde culmea de obicei jucam bine) si intram in CL---> In CL tragem cu dintii de un loc 3 si cam atat iar cat jucam acolo ne compromitem sansele in campionat---> se termina sezonul si o luam de la capat.
Si acest campionat are momentan cam aceleasi coordonate,avem sanse la locul 2,eliminare din cupa va veni mai mult k sigur(si scuzele aferente,k acum avem mai putine meciuri etc),in CL nu jucam grozav insa ingrijorarea mea cea mare vine din campionat. Deja am dat puncte aiurea bistritei si otopeniului,iar in singurele meciuri tari ale acestui sezon,cu Vaslui si chefere,am jucat fricos,ca o echipa mica.
Eu sper k lucrurile vor merge mai bine pe viitor insa va fi foarte greu atat timp cat managementul nostru tip fecali va fi unul de tio barbut,ceea ce mi se pare corect avand in vedere k principalul sfatuitor al lui fecali e Piturca,alt mare "performer" k antrenor la Steaua.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.